MaxCDN Review – Varför ska du överväga det?

maxcdn recensioner


Allt fler WordPress-användare väljer MaxCDN som sin nätverkslösning för innehållsleverans tack vare dess överkomliga priser och användarvänlighet. Även om det är fullspäckat med komplexa funktioner, har MaxCDN en smidig inlärningskurva, och den åtnjuts lika av första gången användare och lång tid klienter.

CDN: er som MaxCDN har framkommit som ett svar på webbplatsägarnas ansträngningar att ge sina besökare en bättre användarupplevelse genom att minimera fördröjningen. Ökningen i webbplatsens prestanda som resulterar från implementeringen av sådana webbplatsacceleratorverktyg går inte obemärkt av besökare – bättre responstider kommer att leda till bättre användarupplevelse och besökares engagemang.

MaxCDN-företagets översikt

MaxCDN grundades 2009 och är baserat i Los Angeles, Kalifornien. Företaget har en beprövad track record som leverantör av accelerationstjänster för webbplatser, och även om stora namnföretag som WPEngine, StumbleUpon eller 9GAG har valt sina tjänster, har MaxCDN varit en av de första CDN-leverantörerna som inte bara fokuserade på behov av stora företag, men erbjöd lösningar som svarade på behoven hos småföretagare och enmanswebbplatser också.

påskynda webbplatsen med maxcdn

MaxCDN-prissättning

MaxCDN har planer för alla från professionella bloggare till stora företag med webbplatser med hög trafik. MaxCDN inkluderar tre prenumerationsplaner – Entreprenören, Professionell plan och Custom Plan. Planerna har 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Entreprenörsplanen är utformad för bloggare och nystartade företag som vill påskynda sina webbplatser. Planens prissättning ställs in beroende på den nödvändiga bandbredden (100 GB bandbredd / månad för $ 9 per månad, 500 GB bandbredd / månad för $ 39 / månad och 1 TB bandbredd / månad för $ 79 / månad).

Den professionella planen börjar på $ 299 / månad för 5 TB och innehåller paket upp till 25 TB. Dessa paket syftar till att svara på de ökande kraven på prestanda hos större företag, utgivare med en ständigt växande publik och webbtjänster som levererar små och medelstora filer.

Med MaxCDN kan du också välja ett anpassat prissystem per gigabyte, vilket kan vara att föredra av virala innehållsutgivare, annonsnätverk och populära speldistributörer..

maxcdn-prissättning

MaxCDN-funktioner

MaxCDNs kärnfunktioner fokuserar på att tillhandahålla säkerhets-, realtidskontroll- och analysverktyg. Således blir reningssamtal, oavsett om rensning av tillgångar görs via kontrollpanelen eller din egen anpassade app, omedelbart respekterade. På samma sätt görs SSL-integration också i realtid med alla SSL-alternativ direkt aktiverade. Rapportering i realtid gör att du kan få en inblick i trafiken du gör och ditt innehålls beteende.

MaxCDNs loggvisare låter dig få åtkomst till dina loggar via API, Kontrollpanelen eller MaxCDNs kommandoradgränssnitt, MaxCLI. Med Raw Log to S3-skopan görs varje serverrespons för din dragzon tillgänglig för dig så att du kan använda den för analytiska syften. CDN: s säkerhetsprotokoll (tvåstegs-autentisering, säkra tokens, OAuth, IP-vitlista, HTTP-referens-vitlista, etc.) gör att du kan hantera personer, bots och lägga till behörigheter för åtkomst till dina tillgångar och kontrollpanel.

De avancerade funktionerna som anges av denna CDN-leverantör fokuserar på hur ditt innehåll levereras och ger dig mycket handlingsutrymme för att härda din webbplats säkerhet och integrera MaxCDN: s resurser i dina applikationer. Således kan du till exempel använda förberedda kantregler eller använda anpassade kantregler för att kontrollera hur ditt innehåll levereras. Du kan ytterligare optimera innehållsleverans genom att skapa separata cacheminne för mobila enheter och stationära datorer. Cache-lagret för Origin Shield skyddar dig från överbelastning av begäran, effektiviserar ursprungsförfrågningar genom att filtrera flera förfrågningar till en begäran med en enda ursprung och hanterar enkelt förfrågningsspikar.

Dessutom ger MaxCDN dig full kontroll över ditt kontos hantering och data med SDK: er och GitHub-integration. Säkerhetsmässigt kan du aktivera SSL direkt i Kontrollpanelen. Dina besökare kommer att ansluta till kantservrarna med hjälp av en SSL-anslutning. Detta ger snabbare anslutningstider och “tar bort” CPU-belastning från dina ursprungsservrar.

Andra funktioner som är värda att notera inkluderar:

 • VOD Zone (Video-on-Demand Zone) för strömning av förinspelade videor och Live Zone för streaming av livevideo;
 • Kompatibilitet med flera CMS: er (WordPress, Drupal, Joomla, Magento, PrestaShop, OpenCart, etc.);
 • All-inclusive, lättanvänd kontrollpanel;
 • Enkel WordPress-integration med W3 Total Cache och SuperCache-plugins.

MaxCDN-nätverksöversikt

Över 53 PoP-platser utgör MaxCDNs globala peeringnätverk. Av dessa är 22 i Nordamerika, 31 i Europa och 4 i Asien & Australien. Med tanke på att de har lagt sina egna platser i bästa klassen datacenter, som förlitar sig på SSD-utrustade barmetalservrar, kan de leverera ökad hastighet med 10 GB-anslutningar.

Kantplatserna som den här CDN-leverantören skryter med kan hantera stora belastningar vid en given tidpunkt eller plats, och hela tiden upprätthålla webbplatsens hastighet och göra innehållsleverans till en smidig process.

MaxCDN kundtjänst

Kundsupport är tillgängligt via alla kanaler – e-post, telefon, livechatt. Enkla installationsguider, omfattande vanliga frågor och resurser för utvecklare gör din upplevelse med detta CDN till en mycket enklare process. Om du fortfarande får problem kan du kontakta kundsupport som är tillgängligt för användare dygnet runt.

MaxCDN fokuserar kontinuerligt på att utveckla sina tjänster och möta användarnas krav, vilket också återspeglas av att användare har möjlighet att begära funktioner och rösta för rekommenderade funktioner som ska läggas till.

varför välja maxcdn

Varför ska du använda MaxCDN??

e-handelswebbplatser är ett av de oftast nämnda exemplen på webbplatser som behöver ett CDN från start, men ett CDN är ett måste för varje företag vars intäktsgenerering till stor del är beroende av deras online-närvaro.

En första gången användare kan vara lite överväldigad av funktionerna i denna tjänst, men kunskapsbasen erbjuder omfattande information, steg-för-steg-guider och självstudier som är lätta att förstå även av mindre erfarna personer, vilket gör den här tjänsten lämplig för vem som helst. Dess skalbarhet, anpassningsbarhet och avancerade säkerhetsfunktioner gör att den kan uppfylla även företagens krav.

Med tanke på att MaxCDN: s servrar till stor del är koncentrerade i Europa och USA, om majoriteten av dina besökare kommer från dessa länder, kommer du att kunna servera innehåll till din publik brinnande snabbt. Om du är trött på att doppa tårna i området för webbsacceleratorer bör du överväga fördelarna: inga fler servitidstoppar på grund av oväntade trafikstörningar, inga fler ändlöst laddar sidor, och viktigast av allt, inga fler förlorade kunder på grund av just dessa problem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map