Media.net för utgivare – Är Media.net ett bra AdSense-alternativ?

01.06.2020
Artiklar och mer ... 'Media.net för utgivare – Är Media.net ett bra AdSense-alternativ?
0 10 мин.

media-net-review


Adsense är ett utmärkt verktyg för innehållsmarknadsföring, men om du har några andra alternativ för detsamma kan du få mest värde. När du väljer ett annonsnätverk ska beslutet informeras av din nisch, plats, typ av publik och andra faktorer.

Medan det finns många olika typer av annonsnätverk som levererar annonser i otaliga format inklusive popups, banners och mobilannonser, är den som levererar nära eller till och med klarar bättre än Adsense i vissa aspekter Media Media.

Vad är en kontextuell annonsplattform?

Denna term hänvisar till annonsnätverk som placerar annonser på din sida beroende på innehållets sammanhang. Om du till exempel skriver eller har publicerat ett inlägg om resmål, kommer dina besökare att visas annonser som handlar om hotellerbjudanden, flygresor och resebyråer. Digitala entreprenörer tycker ofta att kontextuella annonser är mer effektiva än alla andra typer av reklam. De är relevanta och fungerar bättre än annonser som slumpmässigt placeras på icke-relevant innehåll.

Vad är Media.net?

Media.Net kommer tvåa till Adsense i kontextuell reklam. Den förstnämnda har VIP-åtkomst till Yahoo! -Bings pool av annonsörer. Det innebär att utgivare som använder Media.Net kan förvänta sig att rida på mer än 6 miljarder dollar i sökfrågan. Även om din nisch är liten kommer Media.net att ha stora budgetannonsörer som vill använda dina innehållssidor.

media-net-utgivare-instrumentpanel

media.net Publisher Dashboard

Fördelar med Media.net

 • En omfattande pool av annonsörer från Yahoo och Bing

Toppförlag som Reuters, Forbes, Kiplinger, Elle och Cosmopolitan arbetar bland annat med Media.Net. Innehållsskapare vet tillräckligt bra att de stora bilderna i kontextuell reklam är Yahoo-Bing, Facebook och Google. Din framgång som företagare eller bloggare för den delen beror på att du arbetar med en av dessa plattformar. Media.Net tillhandahåller dina kunder från två sökmotorer samarbetade som en.

 • Bättre lön

För att upprätthålla de höga standarderna och uppfylla förväntningarna, har media.net en strikt process som garanterar att acceptera den enda webbplats som har premiuminnehåll. Returerna man kan förvänta sig i slutet av vägen motiverar den efterfrågade kvaliteten. Det är ungefär lika med och ibland högre än vad Adsense betalar till utgivare. Det är därför säkert att säga att Media.net är ett utmärkt alternativ till Google Adsense.

 • Relevanta annonser

Även om du som bloggare skulle kunna göra med alla typer av annonser för att hålla lamporna tända, kan irrelevanta annonser förstöra dina chanser att någonsin få ett genombrott. Om användare tvingas mata reklam om saker som de inte bryr sig om, kanske de känner sig avskiljade även från ditt innehåll. Media.net visar mycket relevanta annonser som synkroniseras med ditt innehåll. Det hjälper till att förbättra användarupplevelsen på din webbplats.

 • Infödda format

media-net-native-annonser

media.net Native Ads

Problemet som upplevs när du arbetar med många annonsnätverk är att de placerar annonser som avbryter synligheten och användbarheten för ditt innehåll. För bloggare kan denna situation vara en karriärsmördare. Det bästa med att använda Media.net är att de utformar sina annonser så att de matchar formatet på din webbplats. Meddelandena görs också för att vara kompatibla med mobilvänligheten på din webbplats.

 • Enkel anpassning

Media.net som annonsplattform ger bloggare och utgivare friheten att anpassa hur annonser visas. Användare kan skapa anpassade annonsformer som endast exklusivt är möjliga med detta annonsnätverk. Utöver att finjustera färger och former, kan du välja från en mängd alternativ som mobil dockad, i innehåll eller mellanliggande annonser.

 • Kompatibel med andra annonsnätverk

När du arbetar med media.net kan du också välja att arbeta med andra annonsnätverk. Kompatibiliteten för media.net överskrider enheter för att omfatta andra system, en faktor som kan hjälpa till att fördubbla dina intäkter som utgivare. Sådan frihet är sällsynt att hitta med andra system.

 • Kontohanterare på telefon

Utgivare behöver ofta personligt stöd när det gäller annonsoptimering och kontokonfiguration. Med korrekt vägledning kan till och med en ny bloggare genast börja skapa engagerande innehåll som märken kan hitta värdefulla. Du kan få sådant stöd med media.net när som helst bara genom att släppa dem ett e-postmeddelande. Alla utgivare får en kontohanterare som går ur deras sätt att se till att allt går smidigt.

 • Ingen viral trafik krävs

Media.net arbetar med en annan affärsmodell (kostnad per 1000 visningar) jämfört med andra annonsnätverk. Utgivare kan få betalt även med en liten mängd trafik. Det är goda nyheter för bloggare på startnivå eftersom trafiken ofta är en diskvalificering för många som försöker gå med i Google Adsense.

Nackdelar med media.net

 • Betalningar i en enskild valuta

Oavsett vilken del av världen du kommer från kommer media.net att du accepterar betalningar i amerikanska dollar. För utgivare i USA är det bra. Men bloggare som kommer från andra delar av världen kan lätt drabbas av ovänliga växelkurser.

 • Avsedd för nivå 1-länder

Förutom att använda en enda valuta är plattformen också starkt koncentrerad till nivå 1-länder. Denna term avser vanligtvis länder med högre köpkraft. Det betyder att om ditt innehåll inte riktas till publik i ekonomiskt kraftfulla länder, kan du drabbas av en låg inkomstström.

 • Statiska annonser

Media.net-annonser lever inte, vilket innebär att de inte svarar. Med nätverk som Adsense ändrar deras annonser form och position när användaren interagerar med webbplatsen. Det hjälper ofta till att öka synligheten och interaktiviteten för annonserna. Det statiska annonsformatet ger kanske inte de bästa resultaten på mobilplattformar.

Är Media.net bra för bloggare?

media-net-good-for-bloggare

I jämförelse med Googles Adsense är Yahoo-Bings media.net en bättre plattform för bloggare. Om du letar efter sätt att tjäna extra pengar på att blogga, slår media.net ner alla hinder i branschen för dig. Du behöver bara skriva bra innehåll och hålla sajten fin och fräsch.

Återigen är intäkterna från media.net-annonsering högre än Adsense-intäkterna. Du kommer att betalas beroende på din nisch och antalet intryck som annonserna för media.net annonserar på din webbplats. Trafikpriser räknas inte här. Nätverket betalar netto-30 med en intjäningsgräns på 100 USD. Du kan få pengarna via Paypal och banköverföring.
Förlag gillar också det faktum att betalningar sker snabbt. Tillsammans med 24-timmars support och annonsanpassning framstår media.net som det bästa annonsnätverket för bloggare.

Är Media.net ett bra AdSense-alternativ?

Din webbplats kan vara utmärkt när det gäller innehåll och trafik, men Google Adsense kan ändå avslå din ansökan. Det borde inte vara slutet på din dröm att tjäna pengar på att blogga. Det finns många andra alternativ till Google Adsense, och Media.net är det bästa alternativet. Då kan du också använda både Google Adsense och Media.net för att öka ditt intäktsflöde. Båda är mycket kompatibla.

Media.net går igenom din webbplats för att bestämma vilka nyckelord som ska inriktas på annonser från annonsörsdatabasen Bing och Yahoo. Med tiden kommer nätverket att lära sig vilka annonser som fungerar bäst för din typ av innehåll för att skapa flest intryck. Programmet rekommenderar ofta att deras annonser visas på din webbplats i minst 15 dagar. Under den tiden kommer nätverksalgoritmerna att tjäna för att optimera ditt innehåll och plantera intuitiva annonser som ger dig mest inkomst.

Vilken trafik är bäst för Media.net-annonsnätverket?

Till skillnad från Googles Adsense är media.net inte intresserad av trafikdensitet. Dess betalningsläge per mil betyder att bloggare kan få betalt per visning. Av den anledningen framträder dessa nätverk som ett funktionellt alternativ till Adsense för små tiders bloggare.

Så länge du har trafik från utvecklade länder, oavsett hur stor eller liten, och du har en utmärkt bloggsida kan du få godkännande för nätverket. Media.net är inte ett annonsnätverk för lön per prestanda, vilket gör att utgivare kan tjäna pengar baserat på de intryck annonserna gör på sina innehållssidor..

Det finns inga specifika minimitrafikkrav för behörighet för media.net, men i allmänhet är du i en bättre position om du får mellan 100 och 200 besökare per dag på din webbplats mestadels från utvecklade länder.

Innehållskvalitet och webbdesign

media-net-display-annonser

media.net Visa annonser

Media.net är ett bättre betalande kontextuellt annonsnätverk med utmärkt prestanda. Media.net kräver att utgivare publicerar innehåll av högsta kvalitet på sina webbplatser. Det är inte en plattform för dem som vill tjäna en snabb pengar från en blogg av låg kvalitet.

Nätverket har tydliga riktlinjer för alla förlag att följa för att bli accepterade i programmet. Nedan följer några av innehållskraven för behörighet i nätverket.

 • Ditt webbplatsinnehåll måste vara på engelska
 • Din trafik måste huvudsakligen komma från USA, Storbritannien och Kanada
 • Innehållet bör vara fritt från plagiering
 • Innehållet måste uppdateras regelbundet
 • Webbplatsen ska inte innehålla något som kränker immateriella rättigheter
 • Du måste ha ett stadig antal besökare som släpper efter webbplatsen varje dag
 • Webbplatsdesignen ska vara användarvänlig och lätt att navigera

Takeaway

Det primära sättet att bloggare tjänar pengar är att tjäna pengar på sina bloggar för att skapa ett inkomstflöde från dem. Vanligtvis beror det mycket du tjänar på din penmanship på om du arbetar med rätt annonsnätverk. Även om Google Adsense återstår att vara det bästa annonsnätverket; det har många röda band som låser många utgivare för sina intäkter. Media.net är en lika intuitiv och högpresterande plattform som du kan prova. Att gå med är gratis och enkelt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector