När du behöver en VPS för din webbplats för småföretag?

01.06.2020
Artiklar och mer ... 'När du behöver en VPS för din webbplats för småföretag?
0 6 мин.

VPS-värd för webbplatser för små företag


Att bygga en webbplats för ditt lilla företag kan vara utmanande. Särskilt om du precis börjar och inte har en värdplan ännu. Det är alltid svårt att bestämma vilken värdleverantör att välja och vilken värdplan du behöver. I den här artikeln kommer jag att förklara vad som är de viktigaste skillnaderna mellan delade och VPS-planer och kommer också att berätta när du när en virtuell server behövs för en företagswebbplats.

Gratis värd för affärswebbplatser?

Om du vill starta ett onlineföretag kan du skapa en webbplats med en gratis webbhotell i början medan du testar olika skript, innehållshanteringssystem (CMS), teman, mallar, plugins, tillägg, moduler, programmeringsspråk och andra internetrelaterade saker. Du bör dock aldrig använda gratis värd för produktion. De är opålitliga och du kommer att ha fler problem än du kan dra nytta av.

Affärsdelad HDD-värd

När du testat hur gratis värd fungerar kan du köpa en delad HDD Enterprise-webbhotell där du faktiskt startar din företagswebbplats och skapar designen och de funktioner som dina potentiella kunder använder. En delad HDD-webbhotell erbjuder vanligtvis gott om diskutrymme och bandbredd, tilläggsdomän, POP3 / IMAP-e-postkonton, databaser och underdomäner till en kostnad av några dollar varje månad.

Delad SDD affärsvärd

Om din webbplats börjar ha fler och fler besökare och kunder och om din webbhotell uppdaterar sina värdpaket till SSD från HDD bör du definitivt uppgradera till ett SSD Premium / Business värdpaket där du får cirka 30 GB SSD utrymme lagring, omöjlig månadsvis bandbredd, tilläggsdomäner, e-postkonton, databaser, underdomäner och till och med ett gratis domännamn med olika tillägg som .eu, .com, .org och så vidare. Detta paket har vanligtvis en daglig säkerhetskopia med R1Soft, SpamExpert-filter och en dedicerad IP inkluderad med kostnaden för $ 8 varje månad.

Business VPS HDD Host

Ditt lilla företag ökar mer och mer så din nästa uppgradering är en VPS HDD-värd som kostar från $ 6 till $ 50, beroende på vilka resurser du behöver. Det första VPS HDD-värdpaketet erbjuder dig 1 GB RAM Burst, 512 MB RAM-garanti, 1 CPU-kärna på 2,1 GHz, 25 HDD-lagringsutrymme, 1 dedicerad IP, omätad månatlig bandbredd, instrumentbräda, Webuzo-kontrollpanel medan de senaste erbjuder dig 8 GM RAM Burst, 4 GB RAM Garanterat, 8 CPU-kärnor med 2,1 GHz, 150 hårddiskutrymme, 2 dedikerade IP: er, ostörd månatlig bandbredd, instrumentbräda och en gratis Webuzo-kontrollpanel. På VPS-paket får du också OpenVZ-virtualisering, Full Root-åtkomst, 99,99% garanterad drifttid och omedelbar aktivering.

Business VPS SSD Host

De VPS SSD-värdpaket är premium VPS-paket som är dedikerade till små, men välgjorda affärer med mycket trafik och kunder som erbjuder 300% mer hastighet och kraft med kostnader som börjar från $ 8, upp till $ 70 varje månad. Paketen är desamma som VPS HDD (Hard Drive Disk) -värd, men alla har SSD (Solid State Drive). Dessutom kan du köpa en cPanel-licens, professionell R1Soft-backup, ytterligare dedikerad IP, professionell teknisk support och en övervakningstjänst för din VPS.

Molnbaserad VPS-värd

De ultimata VPS-värdpaketen är det molnbaserade som hjälper dig att gå vidare med resurser så stora spikar är inte ett problem, varken DDoS-attacker eller andra liknande problem. Vanligtvis betalar du bara det du använder för en molnbaserad VPS-värd.

När du behöver en VPS?

Definitivt måste du förstå att en delad värd delas med andra användare precis som du, samtidigt är en VPS (Virtual Private Server) bara din och du kan använda resurserna som du vill.

Dessutom har du bättre säkerhet med VPS-värden eftersom du kan ställa in din egen säkerhetsprogramvara och alternativ samtidigt som värdföretaget sätter sitt.

Med en VPS-värd får du mer bandbredd så att du kan få fler besökare och de är inte frustrerade över den långsamma laddningen av webbplatsen. Om din webbplats växer i popularitet och din webbplatsförsäljning växer varje månad behöver du säkert en VPS-värd för att hantera all trafik som kommer.

Läs också: Fördelarna med virtuella privata servrar

En virtuell privat server är en fysisk server som är uppdelad i flera virtuella servrar, var och en med sin egen mängd RAM och CPU mycket populär för småföretagssidan.

Vanligtvis är virtuella privata servrar perfekta för e-handel butiker, forum community, växande appar, online radiostationer, lite sociala nätverk och så vidare.

# 1 InMotion / Best Business Hosting

InMotion Hosting erbjuder ett brett utbud av affärshotellplaner från delade till VPS till dedikerade servrar. Enterprise VPS planerar från $ 29.99 / månad 

kolla upp! »

VPS erbjuder också skalbarhet, billiga kostnader i jämförelse med en dedikerad server och det sparar din tid.

När du köper en virtuell privat server måste du först göra en undersökning för att hitta rätt webbhotellföretag som har rätt servrar, datacentra, mjukvara, internetuppkoppling, support och företagskostnader. Allt detta hjälper till att förbättra din webbplats hastighet, laddningstid, bandbredd, lagring, skalbarhet, åtkomst, teknik och support. För att undersöka ännu mer kan du ta hand om värdens detaljerade serverhårdvarestatistik, platsen för servrarna och datacentren, om de använder SSD istället för HDD, eller åtminstone SSH och om de har ett Content Delivery Network (CDN) . Glöm inte att se om värdarna använder LAMP STACK (Linux som operativsystem, Apache som webbserver, MySQL som databas, PHP som applikation) och du måste också leta efter vad du vill använda på din VPS såsom OS, webbservrar, databaser och programmeringsspråk.

En VPS-värd kan hjälpa dig på din webbmail, e-postservrar och e-postmeddelanden genom att inte blockeras, förbjudas eller svartlistas och ha möjlighet att skicka e-postmassa om du behöver. VPS stöder olika e-postprotokoll som POP (Protokoll för postkontor) och IMAP (Protokoll för åtkomst till Internetmeddelanden).

Glöm inte att du kan installera ditt eget antivirusprogram och detekteringsprogram för skadlig programvara på din VPS för att motverka hackare och ytterligare skadliga attacker.

Till slut bör du välja en VPS-lösning för din webbplats för småföretag, antingen en HDD-en, en SDD-en eller en molnbaserad, eftersom du måste hålla dina intäkter och trafik optimerad och du måste också börja öka ännu mer och att gå till nästa steg och köpa en dedikerad server för en webbplats för stora företag!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector