Sanna statistik: Kommer M-handel bättre än e-handel i framtiden?

m handel vs e handel


Efter Kina räknas Indien som den näst största mobilmarknaden och hyllas av sin breda abonnentbas. Oavsett de övriga marknadsfrågorna underlättar den indiska marknaden aggressivt e-handelsföretag som försöker besegra varandra i den här halsdugliga slagmarken. Dessutom ger det multiplicerade antalet smarta enheter enorma möjligheter för e-handelswebbplatserna att nå sin målgrupp via mobila appar på nätet..

Om M-handel:

M-handel är den förutbestämning som används för mobil handel. Det tillåter faktiskt användare att köpa produkter online utan att ens sitta på sina stationära eller bärbara datorer. Snarare kan de bekvämt få detta till med hjälp av smartphones. Det är sant att tidigare mobil e-handel var inte så mycket i diskussion. Men nu har det blivit högsta prioritet hos återförsäljare på nätet att ta tag i kunderna via mobila shoppingappar.

Många anser fortfarande att m-handel är en butiksfront. Men nej! Det är en avancerad term som i första hand täcker allt som krävs för att ha en digital shoppingupplevelse. Oavsett om det handlar om att lägga till artiklar i vagnen, sortera leveransalternativ och betalningsportar när du närmar dig m-handel shopping via mobilapp eller webbplats, varje aktivitet utförs med säkerhet. Genom att lägga till mer, m-handel överbryggar också klyftan mellan shopping i butiken och online shopping eftersom mobil e-handel ger enkla betalningsportaler med bekväma betalningsalternativ.

Låt oss nu gå till tabellen nedan där du tydligt kan se tillväxttakten för e-handel och M-handel:

Statistik på grundval av faktiska studier:

 • Idag ökar mobil e-handel och slår e-handeln genom att registrera en tillväxttakt på 48% YoY. I siffror kan det uppskattas till 8 miljarder dollar onlineutgifter.
 • När det gäller den övergripande e-handeln inklusive m-handel har förhållandet ökat med cirka 15,9% jämfört med samma år. I siffror handlar det om 70,1 miljarder dollar genom onlineförsäljning.

Andra användbara siffror:

antal smartphone-användare USA uppskattar

 • Mobilanvändare tar i allmänhet hänsyn till den större och större andelen av den totala e-handeln.
 • Det beräknas att för närvarande nästan en fjärdedel av den totala befolkningen äger smartphones på vilka cirka 55% av människorna spenderar deras heltid på detaljhandelswebbplatser.
 • Tillsammans med detta är M-handel också älskad av användare eftersom de vill ha snabb laddning och snabb shoppingupplevelse, vilket de får genom att installera shoppingappar i sina mobiler.
 • På hela marknaden driver ungefär hälften av detaljhandlarna mobila webbplatser för att ge användarna en optimerad surfupplevelse.
 • 1 av 2 användare i Amerika är intresserade av att handla genom att använda mobila plånböcker.
 • 1 av 5 personer gör sökningar efter produkter under tittande på TV.
 • Män och kvinnor är båda intresserade av att köpa antingen via mobila enheter eller surfplattor.

Hur M-handel banar väg för e-handelsägare?

För e-handelsägare är m-handel inte föremål för att ignorera. De bör använda denna teknik och göra sina användare glada på alla sätt. Att vara ägare till webbshopping på nätet om du tror att det räcker med att bygga en officiell webbplats för att ta tag i kunder. Förlåt! Du har inte rätt på denna punkt. För i denna högteknologiska värld är mobil allt för alla. Så det är obligatoriskt att flytta till mobil för att göra kunderna nöjda och nöjda.

Det finns några fakta som kan ge framgång för en e-handelswebbplatsägare i m-handel:

 • Helt anpassningsbar skärm
 • Utmärkt design och inputalternativ
 • Snabb & smidig navigering
 • Klar & informativa produktkoncept

M-handelsrollen i denna snabbväxande bransch:

Idag gillar mobilappar resor & turism, mat, shopping, bank, utbildning, hälsovård, transport, snabba betalningar och hemservice tävlar på marknaden för att erbjuda de bästa tjänsterna för sina användare. Företagsentreprenörer gör detta bara för att locka användare till m-handel. För att göra detta mer intressant för användare erbjuder de ofta cashbackfaciliteter, rabatter, gratis överraskningspresenter och andra belöningar för att ge användare mot sina mobilappar och göra deras varumärke populärt på fantastiska sätt.

Överallt kan du se ett drastiskt engagemang av mobilappar. Nyligen har en boom i mobilappsindustrin setts som förväntas öka under de kommande åren då alla går mot att hantera sina dagliga aktiviteter via smartphones och surfplattor. Denna stora förändring i mobilappsindustri indikerar att alla återförsäljare bör göra sin närvaro på allas mobil i form av interaktiva mobilappar. Detta leder indirekt m-handelsskalan till fart.

Genom att lägga mer till m-handelns roll i branschen försöker vi också utarbeta betydelsen av m-handel genom webbaserad m-handel och app-baserad m-handel:

Webbaserad M-handel

Med introduktionen av m-handel har nästan alla företag gjort det obligatoriskt att ha en lyhörd och interaktiv webbplats. Webbplatserna bör anpassas till alla skärmstorlekar och också göra det möjligt för användare att få den ultimata surfupplevelsen.

I Storbritannien är uppskattningsgraden av detaljhandeln via smartphones och surfplattor cirka 51%. Å andra sidan har försäljningen via stationära och bärbara datorer redovisats 49%.

Jämfört med mobilhandeln är webb-baserad m-handel också på högkonjunkturen. Underskatt inte webbhandeln och förbättra den genom att introducera mer lyhörd webbplatser.

App-baserad M-handel

För närvarande har även små återförsäljare börjat använda mobilhandeln som sin plattform för försäljning av produkter. De fokuserar också på att anta mobil handel genom att utveckla affärsinriktade appar för att ge en utmärkt och appbaserad shoppingupplevelse. Det här är de fantastiska verktygen som uppmuntrar användare att ha en exceptionell digital shoppingupplevelse. Och du tror inte att mobilappar klarar sig riktigt bra i e-handeln.

Fördelar med mobil handel:

 • Eftersom M-handel är ett solidt medium för att nå massiva kunder har det också potential att bli en viktig kanal för online shopping.
 • Det har också förändrat användarnas shoppingvanor på grund av enkel tillgång och olika faciliteter.
 • Från statistiken för 2015 tillbringade vuxna i USA 59% av tiden på sina smartphones och 41% på stationära datorer vilket ökar efterfrågan på mobil handel.
 • Det finns flera faktorer som bidrar till att uppnå exceptionell shoppingupplevelse via mobiler, praktiska mobila enheter är de främsta faktorerna bland dem.
 • Ett av de bästa exemplen som hjälper m-handel att ta över e-handel är betalningsalternativen med ett klick som mycket beundras av mobilanvändarna i dag.

Slutsats:

Om vi ​​noggrant följer statistiken överträffar smartphones verkligen skrivbordet med enorma antal. Detta har gjorts eftersom människor idag vanligtvis föredrar att köpa via sina smarta handenheter istället för att komma åt e-handelswebbplatserna via stationära datorer. De gör det för att få friheten att köpa produkter från bekvämligheten i sina hem. Hoppas, begreppet M-handel kommer att vara tydligt för dig. Nu kan du analysera på egen hand hur faktum “Kommer M-Commerce att överträffa e-handel i framtiden?”Är värt att stödja.

Tom Hardy har erfarenhet som SEO-expert. Han arbetar för närvarande på Sparx IT-lösningar: SEO-tjänster för e-handel Företaget och erbjuder exceptionella SEO-revisionstjänster till den globala kundkretsen. Han levererar alltid kvalitetsarbete som är mycket berömt i företaget. Som en passionerad SEO-professionell anser han att erbjuda klienten i rätt tid sin första uppgift. Dessutom fortsätter författaren att undersöka marknaden för trendiga marknadsföringstaktiker och lägger sina hårda försök att utarbeta innehåll för att ge djupa insikter till läsarna. Han skriver informativa bloggar och artiklar om olika SEO-relaterade ämnen och hjälper läsarna att veta de bästa tipsna för hur man optimerar en webbplats via webben med SEO-verktyg och tekniker.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map