SSL.com granskning – Säkra din webbplats med ett SSL-certifikat

ssl com granskning


När känslig information som kreditkortsinformation, lösenord, användarnamn och annan privat information skickas över internet, används ett SSL (Secure Sockets Layer) som en metod för att säkra och kryptera privat data. Webbplatser som använder SSL-certifikat har HTTPS i sin webbadress, samt en hänglåssymbol.

SSL.com är en ledande myndighet inom SSL-certifikat och denna SSL.com-granskning kommer att ge en användbar översikt över de digitala certifikaten du kan köpa från dem, de funktioner som följer med dessa certifikat och andra aspekter av deras tjänster inklusive kundtjänstkunnande.

Säkra din webbplats med SSL.com!

SSL.com Företagsöversikt

SSL.com har sitt huvudkontor i Houston, Texas, USA och grundades 2002. Det är beroende av organisationer och regeringar i över 120 länder. SSL.com tillhandahåller digitala certifikat för ett brett spektrum av användningsfall, inklusive SSL / TSL-servercertifikat, dokumentsigneringskodsignering och S / MIME-e-certifikat. De är en 5-stjärnig certifieringsmyndighet med enastående support som sträcker sig utöver utfärdandet av certifikat för att inkludera installations- och konfigurationsrelaterat support också.

I denna SSL.com-granskning kommer vi att fokusera på de typer av SSL-certifikat som erbjuds av detta företag och de funktioner som levereras som standard med dessa produkter.

SSL.com-planer & Prissättning

De på marknaden för SSL-certifikat har 7 SSL-certifikat-iterationer som de kan välja mellan. Låt oss se vilket användningsfall varje certifikat är utformat för att tjäna och hur mycket förväntas du betala för årliga planer eller planer med längre löptider.

ssl com planerar prissättning

Grundläggande SSL

Grundläggande SSL-certifikat utfärdas för ett enda, fullt kvalificerat domännamn (t.ex. domain.com eller mail.domain.com) med en dedicerad IP-adress. Det kan användas på flera servrar samtidigt. Efter en framgångsrik validering utfärdas SSL-certifikatet inom fem minuter. Basic SSL kommer också att säkra www. version av en domän (www.domain.com eller www.mail.domain.com) och du kan köpa den under upp till 5 år, i vilket fall du förväntas betala $ 183,75 ($ 36,75 / år). Om du köper Basic SSL under 1 år är priset $ 49 / år. Grundläggande SSL-certifikat innehåller också obegränsade nyutgivningar om något skulle hända med ditt SSL-certifikat under dess livstid.

Certifikatet levereras med 10 000 $ -garanti, det stöder signering av 2048+ bitcertifikat och det använder SHA2-hashningsalgoritm.

Premium SSL

SSL.coms Premium SSL skapades för att tillgodose behoven hos mindre företag, det kommer att säkra upp till 3 underdomäner som delar ett primärt domännamn, stöder Microsoft Exchange: s Autodiscover-tjänst, det kan användas på flera servrar samtidigt och har obegränsat återutsläpp och privata nycklar. Premium SSL-certifikatet innehåller en $ 10.000-garanti.

Inköpspriset för en varaktighet på upp till 5 år uppgår till totalt $ 371,25 ($ 74,25 / år), vilket är en 25% besparing jämfört med priset på $ 99 / år om du bara köper det för ett år.

High Assurance SSL

Med detta SSL-certifikat från High Assurance kan du visa ditt företagsnamn i detaljerna på ditt SSL-certifikat. Det erbjuder skydd för ett fullständigt domännamn inklusive dess www-variant, och har samma funktioner som Premium SSL.

Certifikatet kostar $ 242 för 5 år ($ 48,40 / år) eller $ 69 om du köper det år till år.

Wildcard SSL

Wildcard SSL var utformad för att skydda rotdomänen och valfritt antal underdomäner med en enda lösning, och det kräver organisationsvalidering.

Detta certifikat är utmärkt för värd och virtuella värdar eftersom det kan användas på obegränsade IP-adresser med flera, samtidigt privata nycklar och som Basic SSL-certifikat kan det användas samtidigt på flera servrar.

Garantin som följer med detta certifikat uppgår till 1 250 000 USD. Detta certifikat kan köpas under upp till 5 år och kostar $ 1,121,25 (224,25 $ / år), vilket gör att du kan spara 25% i motsats till att köpa det under en period av endast 1 år, vilket kostar 299 $.

SAN / UCC SSL

Detta certifikat skapades för att möta företagets kundbehov och det fungerar med olika Microsoft Exchange-tjänster.

Ett enda UCC / SAN-certifikat ger säkerhet för flera domäner (upp till 2 000 unika domäner och / eller underdomäner) på en delad IP-adress.

SAN / UCC-certifikatet levereras med obegränsade serverlicenser och obegränsade återutsläpp och nyckelpar. Försäkringsgarantin för denna plan uppgår till 1 250 000 USD.

Att köpa UCC / SAN-certifikatet under en period av 5 år kommer att sälja till 141,60 USD / år (eller 177 $ om den valda löptiden är 1 år) eller 708 $ faktureras vart femte år. Detta inkluderar ett SAN-certifikat för 3 domäner som inte är jokertecken. Varje ytterligare domän som inte är jokertecken ställer dig tillbaka med $ 196. Om du bestämmer dig för att lägga till en jokarddomän kommer det att kosta dig $ 645.

EV SSL

Om du letar efter den högsta tillgängliga valideringen tillhandahåller SSL.com: s företag för utvidgad validering (EV) certifikat som branschledande identitetssäkring. För att få en EV SSL, är ditt företag noggrant kontrollerat utöver de vanliga domänvalideringsmetoderna. Denna typ av SSL-certifikat aktiverar automatiskt ett grönt adressfält och certifikatinformationen visar din organisationsinformation.

EV SSL-certifikatet säkerställer ett fullt kvalificerat domännamn inklusive www-varianten av den domänen, det kan användas på flera servrar samtidigt, du kan få obegränsad återutgivning under dess livstid och kommer med en $ 2 000 000 garanti.

Du kan köpa detta certifikat under en tid på upp till 2 år, vilket kostar totalt 479 $ (239,50 $ / år) eller så kan du köpa det under 1 år, vilket kostar 299 $.

EV UCC / SAN SSL

EV UCC / SAN SSL erbjuder det högsta säkerhets SSL-skyddet på flera platser, vilket gör att en grön stapel och ditt företags namn visas i adressfältet. Det passar för företag som vill säkra flera webbplatser och domäner.

Detta certifikat är lämpligt för att säkerställa fullt kvalificerade domännamn, och det kostar $ 638.40 för de första 3 domänerna ($ 206.40 varje domän efter 3: e) om du köper det i 2 år (1 år kostar $ 399 / år för de första 3 domänerna, $ 129 varje domän efter den 3: e ).

Gratis SSL

SSL.com har också ett gratis SSL-certifikat, vilket i huvudsak är en 90-dagars provversion av Basic SSL-certifikatet. Detta ger dig god tid att se fördelarna med ett SSL-certifikat i aktion (bättre SEO, högre konverteringsgrader, bättre säkerhet, företagets trovärdighet etc.).

SSL.com-funktioner & Värde

SSL.com lanserar en uppsättning funktioner som är standard på alla SSL.com-certifikat:

 • Kompatibilitet med 99% av alla webbläsare;
 • Hänglåssymbol och “https” -domän;
 • 256-bitars SHA2 https AES-kryptering;
 • Uppfyllning av HIPAA- och PCI-krav;
 • Gratis obegränsat certifikat återutges under certifikatets livstid.
 • Fullt mobilt stöd;
 • 30-dagars pengar-tillbaka-garanti utan tvekan;
 • Gratis SSL.com-webbplatssegling;
 • 24/7 e-post, telefon och chattsupport;
 • Användarvänlig Account Manager.

En SSL.com-webbplatsställe som aktiverar med alla SSL-certifikat signaler till dina kunder eller besökare att din webbplats är säker, vilket kommer att öka besökarnas kvarhållning och konverteringsfrekvens. Ett SSL-certifikat kommer också att förbättra din webbplats sökmotor ranking.

Inte alla leverantörer av digitalt certifikat stöder obegränsade livslångtidscertifikat eller erbjuder support för installation eller konfigurering av certifikat. SSL.com har också fördelen att vara ett ansett och kännbart märke.

Kundtjänst på SSL.com

ssl com kundtjänst online

Kundtjänst kan kontaktas på tre kanaler – telefon, biljettsystem och livechatt. Alla kanaler är öppna dygnet runt.

SSL.com-kunder har signalerat företagets kundsupport som enastående, kunnig och mycket hjälpsam.

Företagets webbplats har också en kunskapsbas som hjälper användare att hitta svar på grundläggande och avancerade frågor om SSL-certifikat, deras installation och konfiguration.

Dessutom har användare möjlighet att posta frågor eller lösningar på SSL.com IT Security Q&En community-webbplats som är gratis för alla besökare.

Fördelar & Nackdelar med SSL.com

Eftersom SSL.com är en sådan myndighet i det digitala certifikatlandskapet är det svårt att konkurrera mot det eller hitta fel i deras tjänster. Låt oss ändå se fördelarna och nackdelarna med SSL.com:

Fördelar

 • Snabbt och effektivt stöd;
 • Flera SSL-certifikatstyper;
 • 30-dagars inga frågor ställda pengar-tillbaka-garanti;
 • Enkel att använda gränssnitt.

Nackdelar

 • Högre priser än vad vissa konkurrenter tar ut.

SSL.com är lite dyrare än några av sina konkurrenter, men SSL.com erbjuder mycket klockor och visselpipor med sina tjänster, inklusive bästa klassens support som rekommenderas av kunder. Eftersom de har varit i branschen mycket längre än många av sina konkurrenter, är SSL.com också ett mer etablerat och pålitligt varumärke.

SSL.com granskning Slutsats

SSL.com gör det möjligt att byta till “https” i några enkla steg. De ställer upp en mängd olika SSL-certifikat som är avsedda att tillgodose behoven hos olika kunder från småföretag som behöver säkra ett enda fullständigt domännamn till stora företag som behöver SSL-skydd på flera platser. Utfärdandet av det valda certifikatet sker inom några minuter efter en framgångsrik verifiering eller validering.

Med “HTTPS överallt” -mantraet förflyttar Google sig definitivt mot eran med säkra internetkommunikationssidor som fortfarande accepterar lösenord och kreditkortsinformation via HTTP som inte säkra. Om du vill överensstämma med säkerhetsförändringarna som rullas ut av Google, använder HTTPS med ett av SSL.coms digitala certifikat att dina domäner är säkrade.

Skaffa ditt SSL / TSL-certifikat nu!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map