Tecken som bekräftar att du bör byta värdleverantör

01.06.2020
Artiklar och mer ... 'Tecken som bekräftar att du bör byta värdleverantör
0 7 мин.

när man ska byta webbhotellleverantör


Webbhotell är grunden för varje webbplats. Liksom för en konstruktion, om grunden inte är bra, kommer byggnaden att kollapsa förr eller senare. Detta kan också vara fallet för webbplatser. Om webbhotellleverantören du är värd inte kan tillhandahålla pålitlig service och support kommer din webbplats att drabbas mycket.

I den här artikeln kommer jag att avslöja de vanligaste tecknen som informerar dig om att det är dags att byta till en annan, bättre värdleverantör. Kom ihåg att att byta företag inte kommer att behöva bli av med de problem du för närvarande har med webbplatsen, du kommer fortfarande att behöva hitta en pålitlig webbhotell som minimerar de negativa effekterna som kan komma runt.

Fruktansvärd kund och teknisk support

hemskt webbhotellstöd

Det vanligaste problemet med värdföretag är stödet. På grund av den stora volymen av hjälpförfrågningar och otränad eller minskad personlig support kan avsevärt minska hastigheten för att svara på klienter och lösa problem.

Jag tror att det är normalt om de inte svarar direkt på varje telefonsamtal. Men hur länge ska du vänta? Skulle du vänta en timme för att få kontakt med någon? Vad sägs om att få svar på din e-post? Av min erfarenhet borde det inte ta mer än 30 minuter att få någon typ av svar på ett e-postmeddelande, även om de är extremt upptagna. Om du måste vänta timmar eller dagar är det hemskt.

Otillförlitlig service med mycket långa driftstopp

Förmodligen är det bara molnhotell som kan erbjuda 100% drifttidsgarantier, men det finns alltid en chans att ha något slags problem. Om du använder delad hosting är möjligheten att ha driftstopp högre. Men hur ofta ska din webbplats inte vara tillgänglig och hur länge den fortfarande passar de normala standarderna?

Förutom det faktum att dina kunder blir frustrerande eftersom de inte kan komma åt din webbplats och använda din tjänst eller köpa dina produkter, kan en opålitlig tjänst också leda till en sökmotorstraff. Om Google besöker din webbplats under drifttid kommer den att se den som en tom sida och kommer inte att lika mycket betydelse längre och kommer att trycka ner den i sökresultaten.

Osäker servermiljö och webbplatshackning

webbhotell säkerhet

Å nej! Din webbplats har hackats igen, administratörslösenordet återställs och webbplatsen visar oönskat och oberoende innehåll. Var det första gången det hände? I så fall finns det troligtvis sårbarhet i koden på din webbplats som gör det möjligt för hackare att komma in i din databas eller ändra filer. Genom att hitta och fixa problemet bör det vara säkert. Vad händer om servern blir hackad och du inte kan göra något åt ​​det? Vad händer om problemet kvarstår och värdföretaget inte kan lösa problemet? Hitta ett värdföretag som kan säkra sitt nätverk och de kan lösa problem.

Långsamma webbplatser och time-out anslutningsfel

En nyligen gjord undersökning visar att internetanvändare är mycket otåliga och när de söker och letar efter information, vill de ha svar direkt. Mer än 65% av internetanvändarna kommer att lämna webbplatser som laddas långsamt. En långsam server kan orsaka enormt minskat trafik på webbplatsen och kan verkligen skada ditt företag. Det händer ofta att långsamma anslutningar leder till anslutningsfel och inte laddar din webbplats alls. Om detta händer varje dag måste du antagligen byta.

Saknade tekniska funktioner som behövs för din webbplats

Att ställa in en WordPress-blogg eller en Joomla-webbplats på en delad värd är några mycket standardfunktioner. Det finns värdleverantörer som erbjuder många standardfunktioner, men när det gäller några mer avancerade saker kan de bara inte göra det, snarare har de inte teknisk kunskap eller deras servermiljö tillåter dem inte att göra ändringarna.

Ett mycket enkelt exempel kan vara ändring av filtillstånd. Det är sant att ändring av tillstånd för filer till 777 kan orsaka säkerhetsproblem; Men det finns plugins och tillägg som behöver annan filkonfiguration än standarden. W3-cachen fungerar inte på din WordPress-webbplats förrän du har angett rätt filtillstånd. Om det är en begränsning som du vill bli av med, sök efter ett nytt företag.

Radikala förändringar i prisstruktur och dolda avgifter

webbhotell prisändring

Det är en vanlig marknadsföringsstrategi bland webbhotellföretag att erbjuda en introduktion, lågt pris för nya kunder och ha en högre ränta på kontoförnyelser. Det är inget fel med det här om de informerar klienterna om detta faktum. Det finns dock webbhotellleverantörer som inte kommer att berätta vad som är deras förnyelsepris, och de kommer bara att debitera dig utan föregående meddelande. Läs alltid villkoren noga och om du inte hittar något som hänför sig till kontoförnyelser eller om något misstänkt bör du undvika dem.

Dolda avgifter kan också vara ett enormt problem och ett negativt tecken. Det har förekommit fall då en webbplats hackades på grund av brist på säkerhet, men den hade en säkerhetskopia och klienten begärde en återställning. Företaget återställde webbplatsen och det fungerade perfekt, men de debiterade kunden mer än den faktiska värdplanen har kostat. Om detta hände en gång är det mer troligt att det kommer att hända om och om igen. Så var medveten om dolda värdkostnader.

Ingen uppgraderingsmöjlighet till nästa nivå hosting

Din webbplats börjar växa, ditt företag växer också och plötsligt får du ett samtal eller ett e-postmeddelande från ditt webbhotell om att din webbplats använder för många resurser och att de måste stänga av den för att balansera servern. Vad?! Om din webbplats börjar plötsligt få mycket trafik, tack vare din SEO eller marknadsföringsarbete, i fall av en delad värd kan det vara ett problem. Dela värdar är inte utformade för att hantera hög trafikmängd under en mycket kort period och de tenderar att bara stänga av din webbplats. I det här fallet måste du uppgradera till en virtuell server, men vad händer om det nuvarande värdföretaget inte erbjuder möjlighet att uppgradera? Det är dags att byta webbhotell.

Så är din webbhotell tillräckligt bra?

Om du upplever något av ovanstående tecken, kanske du bör titta runt och se vad andra webbhotell erbjuder. Om det finns fler tecken du måste hantera bör du snarast säkerhetskopiera dina webbplatser och flytta. Det är nödvändigt att nämna att ingen av värdleverantörerna är perfekta, det finns alltid något som kan gå fel och kommer att gå fel, men det är viktigt hur företaget hanterar varje enskilt fall. Om du ser att de verkligen tar hand om dig och försöker sitt bästa för att hjälpa dig, förmodligen borde du fortfarande ge dem en chans, men upprepade gånger att hantera samma problem kan vara mycket frustrerande och kan vara ett stort larm för att få en ny webbhotellleverantör.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector