Vad är DDoS och hur skyddar du din webbplats?

vad är ddosattacker och hur du skyddar din webbplats mot den


Det finns olika sätt att hacka en webbplats, men ett av de mest populära och enklaste sätten är DDoS-attacken (distribuerad förnekande av tjänster) som gör din webbplats otillgänglig för besökare som avbryter eller avbryter tjänster för webbhotellföretaget som är anslutet till Internet. En DDoS-attack är den distribuerade attacken av en DoS-hack där det vanligtvis är involverat mer än en unik IP-adress.

Hackare riktar sig ofta till webbplatser eller tjänster som banker, kreditkortsbetalningsportar, men också affärs- eller personliga webbplatser för hämnd, utpressning och aktivism.

DDoS-attacker är olaglig i USA och andra länder, så jag rekommenderar att du inte använder det! Även om du kan hitta och köpa tjänster som kommer att utföra en DDoS-attack mot någons webbplats, bör du aldrig använda sådan tjänst. Dessutom bör du rapportera dessa webbplatser till din lokala polis.

Exempel – Vad är DDoS Attack?

Vem som helst kan göra en DOS-attack, du behöver bara en bra dator och internetbandbredd och du kan använda din webbläsare genom att ange flera gånger på samma tidswebbplats och automatiskt uppdatera med hjälp av ett tillägg / plugin / tillägg på varje sekund. De flesta webbhotell kommer inte att ha problem med denna lilla exemplifierade DoS-attack, men om du ber vänner att gå med kommer detta att vara en DDoS och du kommer att använda mer resurs och så småningom finns möjligheten att den riktade webbplatsen inte är tillgänglig.

Statistik – Vem är den mest riktade?

Som nämnts tidigare är DDoS en olaglig aktivitet, men det finns människor som kommer att attackera en webbplats eller nätverk du väljer för $ 150. Jag känner inte till sådana tjänster, men för en tid sedan stötte jag på några forumposter där människor erbjöd sådana tjänster. Uppenbarligen tas dessa webbplatser bort och myndigheter försöker hitta författarna till sådana inlägg.

Kina, USA och Kanada är de mest riktade webbresurserna 2015 följt av Ryssland, Vietnam, Sydkorea, Tyskland, Frankrike, Nederländerna och Hong Kong i topp tio.

De flesta av attackerna startas torsdag och de varar mer än fyra timmar, Linux används för att starta attacker oftare än Windows.

Symtom – Hur man avgör om din webbplats är under attack?

Det finns en lista med symtom för DDoS-attacker, men det är inte för korrekt eftersom samma symptom kan visas om din webbhotell har hårdvaru- eller internetproblem:

 • Ovanligt långsam laddning av webbplatsen eller av funktionerna på webbplatsen;
 • Otillgänglig webbplatsanslutning;
 • Ovanligt högt antal mottagna e-postmeddelanden;
 • Ovanligt ett stort antal konton, inlägg, ämnen och andra skräppostaktiviteter.

Hur du skyddar din webbplats mot DDoS-attacker?

Även om du bara har en personlig webbplats är det bättre att skydda din investering eftersom det finns människor som startar DDoS-attacker för hämnd eller bara för att testa webbhotell och typen av DDoS-attack som de använder.

Det finns flera sätt att skydda din webbplats från DDoS-attacker, t.ex.

 1. Att välja rätt Internet-leverantör (ISP) som har rätt hårdvara och har ett avtal med din webbhotell. Vanligtvis ger ISP DDoS-begränsning och även om du har mer ISP för din webbhotell så kan du maximera drifttid och skydda dina nätverkslänkar.
 2. Att ha en leverantör av molnbegränsning som erbjuder dig DDoS-begränsning från molnet med mycket bandbredd och kapacitet för att minska och dina egna data sparas säkert i ett eller flera internetmoln. Tillhandahållare av molnreducering har ett team sammansatt av säkerhetsingenjörer och forskare som arbetar för att skydda sina kunder mot DDoS-attacker.
 3. Med hjälp av routrar, switchar och brandväggar kan du stoppa enkla pingattacker och stoppa ogiltiga IP-adresser som filtrerar icke-väsentliga protokoll och de ger automatisk hastighetsbegränsning, försenad bindning, trafikformning, bogonfiltrering och djup paketinspektion
 4. Om du har korrekt konfigurerade serverapplikationer kan du minimera skadorna på en DDoS-attack, särskilt om en administratör definierar vilka resurser ett program kan använda och också gör realtidsuppdateringar i händelse av ett attack.
 5. Använda ett system för intrångsdetektering (IDS) för att upptäcka avvikelser angående trafik, men detta är inte ett automatiserat system och du måste manuellt för att aktivera den.
 6. Att köpa överskott av bandbredd kan hantera olika spikar i trafiken.
 7. Med hjälp av en applikationsmaskinvara som analyserar datapaket och identifierar de regelbundna, prioriterade eller farliga.
 8. Använda DDS-baserat försvar som kan blockera anslutningsbaserade DoS-attacker och adressera protokollattacker.
 9. Använda en applikationsnivå Indikator för slutförande av tangenter för att indikera om en inkommande trafik är legitim eller inte.
 10. Med hjälp av en blackholing-process som skickar alla attacker till ett null-gränssnitt.
 11. Använda en sinkholing-process som leder trafiken och avvisar dåliga paket.
 12. Att ha ett städcenter som använder olika metoder som proxyer, tunnlar och kretsar som skiljer legitim trafik från den dåliga.
 13. Med hjälp av IP verifierar du unicast-omvänd väg som verifierar varje paket som mottas för DDoS-attacker.
 14. Att dumpa loggarna eftersom dina webbserversloggar inte kan skilja skillnaden mellan god trafik och dålig trafik och loggfilerna blir för stora.
 15. Fånga bevis med en Linux-arbetsstation som kan behandla flödet av paket och snoop-programmet för att fånga dem.
 16. Kontakta brottsbekämpning och ber dem hjälpa dig.

Det finns många program som kan hjälpa dig att skydda din webbplats mot DDoS-attacker som:

 • CloudFlare som erbjuder skydd mot DoS-attacker i alla former och storlekar, support, Anycast för DNS och TCP, absorption av attacker innan de överbelasta din server, begränsning av appar och volymetriska attacker, drifttid, globalt, distribuerat nätverk, automatisk inlärning och legitim trafik. CloudFlare försvarade mer än 2 miljoner webbplatser och den största DDoS-attacken stoppades var cirka 600 GB / s.
 • DDoS Protector som blockerar DoS-attacker inom några sekunder med flerskiktsskydd och erbjuder upp till 40 Gbps prestanda. Denna programvara använder också nya tekniker och traditionella för att blockera ett brett utbud av attacker med avancerad utmaningsteknik, beteendeskydd och automatiskt signaturer.
 • FortiWeb Application Firewall erbjuder flera DoS- och DDoS-specifika skyddspolicyer, skydd mot nätverks- och applikationslager, HTTP- och HTTPS-skydd, sofistikerat botnetutmanings- och svarskydd och Geo IP-analys.
 • Secure64 DNS Authority erbjuder DNS DDoS-begränsning som skyddar DNS-servrar och bandbredd. Dessutom kan Secure64 DNS Authority upptäcka den stora volymen DDoS-attacker så att du kan säkerställa tillgängligheten av din DNS även medan attacker, vilket eliminerar överprovisionen och behovet av särskild nätverkssäkerhetsutrustning.
 • FortGuard Anti-DDoS Firewall erbjuder dig det mest exakta skyddet mot högsta prestanda mot attacker, inbyggd IPS, skydd mot SYN, arp-spoofing, portskanning, SQL-injektion och TCP-översvämningar, realtidssynlighet av attacken, TCP-flödeskontroll, paketfiltrering , IP-vitlista och svartlista, Proxyhantering och loggposter.

Alla dessa sätt att försvara mot DDoS-attacker hjälper din webbplats att fortsätta sin verksamhet genom en DDoS-attack om så är fallet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map