Välj den bästa webbhotell för små företag för din webbplats

bästa webbhotell för småföretag


När du driver ett litet företag måste du alltid tänka utanför rutan och använda alla möjliga sätt för att marknadsföra dina produkter av tjänster. För att skapa en online-närvaro för ditt företag räcker det inte för att använda sociala medierplattformar, du behöver faktiskt också en webbplats. Det krävs inte att tänka på en stor webbplats, men en liten och enkel webbplats kommer att göra jobbet.

Bästa småföretagshosting

Ta reda på vilka värdleverantörer vi rekommenderar för webbhotell för små företag.

Detaljer … »

Tidigare i år har jag skrivit en artikel om vikten av att ha en webbplats om du är ett litet företag. Jag har också förklarat varför småföretag bör undvika att använda gratis hosting. Idag hjälper jag dig att välja den bästa webbhotell för ditt lilla företag och kommer att ge dig några tips om hur du skapar en webbplats utan att behöva anställa en webbdesigner.

En webbplats kan ge många fördelar för alla företag. Här talar vi inte riktigt om hur många utan vilken typ av fördelar. Via en webbplats kan du nå ut till kunder som ligger utanför ditt redan välkända arbetsområde. För dessa potentiella kunder kommer webbplatsen att vara det första intrycket av ditt företag, men det är bra att ha en ordentlig webbplats.

En annan fördel med att driva och hantera en webbplats är kostnadseffektiviteten. På lång sikt är det mycket billigare än tryckt reklam och kan ge dig mer kontroll över annonserna. Du kan till exempel inte spåra hur många personer du nådde ut med tryckt reklam, medan med onlineannonser är allt spårbart och kan optimeras för att ge dig den högsta konverteringsfrekvensen.

Så fungerar en webbplats för små företag?

När du väljer webbhotell för små företag måste du först förstå hur en webbplats fungerar, hur domännamnet, webbplatsen och webbhotellkontot är anslutna. Du måste också veta vilka funktioner en företagswebbplats kommer att kräva så att du kan välja värdföretag i enlighet därmed.

Att få ett bra domännamn är det första steget. Domänen du registrerar kommer antagligen att vara något som yourbusinessname.com eller det kan vara en nyckelorddomän som innehåller namnet på din produkt eller tjänst, till exempel om ditt företag säljer snickarverktyg, skulle ett bra nyckeldomän vara carpentertools.com eller liknande tillgängligt domän.

Nästa steg är att bestämma hur du ska bygga webbplatsen. Du kan anställa ett webbdesign- och utvecklingsföretag för att skapa webbplatsen åt dig, men kom ihåg att detta kommer att bli mycket kostsamt. Om du inte har råd att betala tusentals dollar för en webbplats är det andra alternativet att bygga den själv. Men du vet ingenting om programmering och webbplatsbyggnad; du har bara erfarenhet av snickeri. Detta är inte ett problem, om du har det villigt och tiden kan du använda en webbplatsbyggare eller om du kan använda WordPress för att bygga en webbplats. Att använda ett verktyg för att skapa en webbplats är enkelt, det kräver inte programmering eller avancerad IT-kunskap, bara lite kreativitet. Kolla in vår guide om hur du skapar en enkel webbplats med WordPress.

bygga småföretag webbplats med wordpress

När du väl vet vilken plattform du kommer att använda för att skapa din webbplats för småföretag är det dags att få den bästa webbhotellplanen. Det är svårt att bekräfta vilken som är den bästa småföretagshostingen, eftersom varje företag är olika och har sina egna fördelar och nackdelar. Så du bör välja en värdplan som passar dina behov och budget.

När ditt värdkonto har aktiverats kan du sedan omdirigera ditt domännamn till ditt värdkonto och installera WordPress också. Men vänta, vissa värdföretag erbjuder ett gratis domännamn eller domänöverföring, så du skulle förmodligen vilja överväga detta också när du väljer en webbhotellplan.

Att välja en pålitlig webbhotell för småföretag

Med en webbhotellleverantör som erbjuder dig en gratis domän och så småningom rabatter kan du spara lite pengar. Du kan också hoppa över processen med att ändra namnservrar på din domän för att omdirigera den till värdkontot.

Det är troligt att du också behöver minst en e-postadress. Välj en webbhotell som gör att du kan skapa flera e-postkonton för företag, till exempel [email protected]

Om du väljer att bygga din webbplats med WordPress, bör du överväga en webbhotell som erbjuder installationsverktyg med ett klick, som hjälper dig att installera WordPress snabbt. Verktyget kommer automatiskt att ladda upp filer, skapa och fylla databasen utan användarinteraktion.

Kundtjänst är ett måste i värdbranschen, speciellt om du är ny inom webbplatsbyggnad. Om du har några frågor eller problem med ditt värdkonto bör det alltid finnas någon som kan hjälpa dig. Det är då supporten dygnet runt är mycket praktiskt.

Sist men inte minst är kostnaderna också viktiga. Du bör inte betala en förmögenhet för din webbhotell. Att välja en affärshotell för budgeten är inte alltid den bästa idén, men om du väljer en pålitlig och billig värdplan kan du ändå spara lite pengar och ha den prestanda som krävs för att köra din webbplats ordentligt.

Rekommenderade leverantörer av småföretagshosting:

Företag
Pris från

1iPage bästa billiga webbhotell för små företag$ 2,75 / mo
2bluehost bästa webbhotell för små företag för WordPress$ 3,95 / mo
3inmotion bästa leverantör av små företag hositng$ 4,19 / mo

Varför välja iPage för webbplatser för små företag?

Om du letar efter en billig och funktionsrika värdlösning för din webbplats för småföretag är iPage ett bra alternativ. Med iPage kommer du att kunna konfigurera din webbplats snabbt, även om du är en icke-teknisk person. Du kan välja att bygga din webbplats med en webbplatsbyggare som finns tillgänglig från kontrollpanelen eller så kan du installera WordPress med bara några klick. Essential-värdplanen innehåller en gratis domän och så många e-postkonton du vill, liksom gratis marknadsföringskrediter, som du kan spendera på Google Adwords eller Bing. Det finns också andra fördelar. Kolla in vår kompletta iPage-granskning för mer information.

Varför välja BlueHost för webbplatser för små företag?

BlueHost är ett av de bästa valen för webbplatser för små företag byggda med WordPress. Med ett brett utbud av värdplaner, med BlueHost kan du etablera och växa din företagswebbplats. Du kan enkelt uppgradera eller nedgradera din nuvarande värdplan. Deras plussplan är den mest populära, eftersom detta tillåter värd för upp till tio småföretagswebbplatser och inkluderar också ett gratis domännamn. För timtidsposter och vår detaljerade BlueHost-granskning, kolla in den länkade sidan.

Varför välja InMotion för företagswebbplatser?

InMotion är en annan toppleverantör för småföretag som du bör överväga. InMotion är specialiserad på småföretagstjänster och erbjuder ett brett utbud av planer för att passa olika typer av småföretag. Power är deras mest populära webbhotellplan, som tillåter värd för upp till 6 webbplatser, erbjuder ett gratis domännamn och massor av marknadsföringskrediter för att marknadsföra din webbplats. Alla värdpaket för småföretag har SSD, vilket gör din webbplats upp till 20 gånger snabbare. InMotion är utmärkt för att starta och odla en webbutik och även vara värd för WordPress-webbplatser. För mer information om InMotion Hosting, läs vår detaljerade recension.

Om du letar efter några andra värdtjänster föreslår jag starkt att du tittar på våra webbhotellrecensioner för fler alternativ. Om du vill lära dig mer om hur du bygger din webbplats med WordPress eller andra verktyg eller så småningom hur du börjar utveckla en webbplats från början, kolla in avsnittet Blogg och guider. Om du har några frågor eller förslag, tveka inte att lämna en kommentar nedan. Hoppas att denna tutorial har hjälpt några av er, och i slutet kunde du välja den webbhotell som du behöver.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map