Varför behöver du automatisk säkerhetskopiering av webbplatsen?

automatisk webbplatsbackup


Att skydda webbplatsinformation bör vara högsta prioritet för alla webbplatsägare. Hackförsök, serverfel, maskinvaruskada kan alla störa din webbplats korrekt funktion och kan undergräva din önskan att bevara din webbplatsinformation. Automatiserad säkerhetskopiering av webbplatser eller molnskyddstjänster är ett måste för alla som vill att deras data ska kunna återvinnas om något skulle gå fel. Att lagra data genom föråldrad teknik gör att du är sårbar för alla slags hot inklusive hårdvaru- och programvarufel, hacking, obehörig åtkomst och irreversibel fysisk skada.

Automatisk säkerhetskopiering eller säkerhetskopieringstjänster har visat sig ha flera fördelar än att förlita sig på manuella säkerhetskopior. Om du redan använder säkerhetskopieringstjänster online är du förmodligen medveten om de många fördelarna det medför. Även om dessa tjänster är mer och mer utbredda, har många webbplatsägare ännu inte upptäckt dess fördelar. Så varför är automatisk säkerhetskopiering av webbplatser viktig och varför du behöver den?

Fördelarna med automatiserade säkerhetskopior på webbplatsen

Automatiska säkerhetskopieringar, lagrings- och filåterställningssystem eliminerar betydande risker förknippade med manuella, offline säkerhetslösningar som hårddiskbaserade säkerhetskopior. Några av de mest slående fördelarna med automatiserade säkerhetskopior på webbplatser som webbplatsägare bör ta hänsyn till inkluderar:

bekvämlighet

Om du väljer backup-tjänster för moln lagras dina webbplatsdata och datordata på en fjärrplats som är ogenomtränglig för de sårbarheter som kan hota dina filer om de sparades med hjälp av traditionella säkerhetslösningar. Det faktum att säkerhetskopior sker automatiskt med en daglig frekvens eller med en frekvens som användaren väljer, eliminerar ytterligare risker förknippade med att glömma att säkerhetskopiera dina data, vilket också händer ganska ofta.

Med säkerhetskopieringstjänster säkerhetskopieras viktiga filer och data automatiskt och hålls uppdaterade, så att i händelse av ett serverfel, obehörig åtkomst, hackingförsök eller fel kan dina filer återställas direkt.

Förbättrad säkerhet

Manuella säkerhetskopierings- och lagringslösningar kan inte konkurrera med den förbättrade säkerhetskopieringstjänsten för online som tillhandahåller dina data. Eftersom hårddiskbaserade säkerhetskopior kan utsätta dina filer för irreversibla dataförluster, filkorruption, otillgänglighet, fysisk skada och funktionsfel, är online-backuptjänster ett överlägset alternativ till att göra backup på traditionellt sätt.

Cloud backup-tjänster ger också redundant lagring som ett extra lager av säkerhet för dina filer. Att veta att dina filer hålls säkra på mer än en serverplats kommer att ge dig trygghet att i händelse av en händelse som resulterar i att dina data går förlorade eller komprometteras, kan du enkelt återställa alla dina säkerhetskopierade data.

Omedelbar återhämtning

Det är bara när du står inför den oåterkalleliga förlusten av din webbplatsinformation börjar du känna igen värdet av en automatisk säkerhetskopieringstjänst. Kvaliteten på en online-säkerhetskopieringstjänst demonstreras också av snabb dataråterställning och återställningstider, så att du kan ha dina data till hands nära oavsett omständighet som orsakade kompromisser med din dator lagrad eller extern hårddisk lagrad data.

Detta är utan tvekan en av de viktigaste fördelarna du kan dra genom att växla från manuella säkerhetskopior offline till automatiserade säkerhetskopior online.

Synkronisera kapacitet

En annan viktig fördel med online-backuptjänster är den lättillgängliga synkroniseringsfunktionen som inte är tillgänglig med manuella säkerhetskopior. Synkronisering mellan surfplattor, bärbara datorer och andra enheter som stöds gör det enkelt för dig att ha tillgång till den senaste versionen av dina data från vilken enhet som helst.

Detta gör att du kan slutföra projekt eller redigera filer även när du är på språng. Att ha åtkomst till dina filer hela tiden sparar tid och effektiviserar uppgifter relaterade till hantering, redigering och uppdatering av dina filer.

Prisvärd och tidseffektiv

Molnbaserade lösningar för säkerhetskopiering av webbplatser är ett prisvärt och tidseffektivt alternativ till manuella säkerhetskopior. Du behöver inte längre vara orolig för hårdvara som är benägna att fysisk skada och fungera, och du behöver inte vara besvärad med underhåll eftersom säkerhetskopiering sker automatiskt.

Oavsett om du är ett litet eller stort företag, är det bästa du kan göra för att skydda dina webbplatsfiler och databaser för att skydda dina webbplatsinformation till molnet.

Anerkända värdleverantörer erbjuder gratis automatiserade säkerhetskopior som ingår i några av deras värdplaner. Dessa värdföretag utför automatiska säkerhetskopior av din webbplats regelbundet för att se till att i händelse av ett serveravbrott eller annan oförutsedd omständighet är dina filer säkra och helt återställbara.

InMotion Hosting – Gratis automatiserad säkerhetskopiering av webbplatser för att säkerställa dina filer

inmotion värd gratis automatisk säkerhetskopiering av webbplatsenInMotion Hosting är en branschledande webbhotell som levererar en mängd olika hostingtjänster för både enskilda användare och företag. Företaget har varit en CNET-certifierad tjänst i 13 år i rad och erbjuder kvalitetshotelltjänster till överkomliga priser. Förutom deras förstklassiga serverinfrastruktur, SSD-lagring, senaste hårdvaru- och mjukvaruteknologi och arsenal av funktioner som finns tillgängliga för var och en av deras värdplaner, tillhandahåller InMotion Hosting också en automatisk fjärrbackuptjänst med alla deras delade hosting, VPS-servrar och återförsäljare värd planer.

Dessa automatiska säkerhetskopior av webbplatser utförs var 24-36 timmar och de skriver över tidigare säkerhetskopierade data med den senaste versionen. De som vill ha tillgång till flera tidigare versioner av sin webbplats-säkerhetskopia, rekommenderas också att hålla sina egna säkerhetskopior. Som bästa praxis rekommenderas kunderna att skapa en fullständig säkerhetskopiering av webbplatsen innan de gör några ändringar på deras webbplats.

InMotion Hosting tillåter också användare att skapa sina egna säkerhetskopior via cPanels inbyggda säkerhetsverktyg. Därför kan du säkerhetskopiera MySQL-databaser och webbplatsfiler i cPanel. Användare kan hitta steg-för-steg-information på InMotion’s Support Center-sida som beskriver hur man utför fullständiga cPanel-säkerhetskopior och hur man återställer filer i cPanel om de någonsin behöver.

Spara ännu mer med dessa InMotion Hosting-kupongkoder.

Slutsats

Oavsett om du vill säkerhetskopiera dina webbplatsfiler och databaser eller om du vill ha en fullständig säkerhetskopia av dina filer som är lagrade på din bärbara dator, bör inte din dator eller externa enheter för säkerhetskopiering vara det enda alternativet för dataåterställning. Det finns ingen anledning att inte dra nytta av fördelarna med en online säkerhetskopieringstjänst som kan ge bättre filer för dina filer på ett automatiskt, effektivt och tidsbesparande sätt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map