Varför ska du inte välja gratis webbhotell?

varför inte välja gratis webbhotell för din företagswebbplats


Det finns många skäl till varför du inte ska välja gratis webbhotellpaket för din webbplats, som begränsat utrymme på disken, begränsad bandbredd, begränsad tilläggsdomäner, gratis domännamn, begränsad säkerhetskopiering, låg garantitid, begränsat antal databaser som stöds , inget privat SSL-certifikat, låga säkerhets- och integritetsåtgärder, inget INNODB-databasstöd, inget PHP APC-cache, ingen MYSQL-fjärranslutning, ingen FTP-åtkomst via SSL (SFTP), ingen SSH-kontroll, inga avancerade cron-jobb, begränsade underdomäner, parkerade domäner , begränsade e-postkonton och ingen SMTP-åtkomst, inget korrekt stöd, låg nätverkshastighet, få RAM och en svag processor och ett gammalt operativsystem.

Vanligtvis är gratis webbhotell tillräckligt bra för personliga bloggar eller rumschatter utan många funktioner och där innehåll inte skrivs för ofta också, i det här fallet gör du inte kommersiella webbplatser. Betald webbhotell har obegränsade resurser, är snabbare, säkert och pålitligt och erbjuder dig dussintals skript, CMS och andra resurser för att skapa till och med kommersiella webbplatser.

Här är en handfull orsaker till att du inte ska välja gratis webbhotell för din webbplats:

 1. Begränsat utrymme på disken är ett stort problem när du vill skapa ett stort online-community så du behöver mer än 2 GB som erbjuds av ditt gratis webbhotellföretag. Du kan använda detta utrymme för personlig och privat datalagring på samma gång för din webbplats och om du bygger ett stort samhälle måste du ha utrymme för avatarer, bilder, signaturer, ikoner, HTML, PHP, CSS, js och videor och så vidare. Problemet i detta fall är antalet filer. Vanligtvis är dessa inte för stora, men det är tusentals filer som sprids i hundratals mappar.
 2. Begränsad bandbredd innebär begränsat antal besökare på din webbplats, vanligtvis behöver du mer än 100 GB för en populär webbplats och särskilt om du vill ha många kunder, då behöver du verkligen köpa en premium / affärswebhotell annars kommer de att få en liknande fel som “Bandbreddgräns överskrids. Servern kan tillfälligt inte betjäna din begäran på grund av att webbplatsägaren når sin / hennes bandbreddgräns. Vänligen försök igen senare.” Med betald webbhotell har du obegränsad bandbredd så att dina kunder inte längre får det här felet och du kan arbeta mer och mer på din webbplats.
 3. Begränsade tilläggsdomäner är ett annat stort problem, särskilt om du vill skapa flera projekt på samma webbhotell eller om du skapar ett stort projekt med flera sekundära små projekt på olika domäner. Vanligtvis erbjuder gratis webbhotell bara två tilläggsdomäner, istället för ett obegränsat antal tilläggsdomäner som du får på en betald webbhotell. En tilläggsdomän kostar cirka $ 1 och dess registreringskostnader beroende på utökningen av domänen.
 4. Gratis domännamn erbjuds om du köper och betalar för ett år i förväg ett premiumhotellpaket så att du kan få antingen en .com, .org eller en annan typ av domän gratis. Det här alternativet är inte tillgängligt när du använder en gratis webbhotell. Vanligtvis i fallet med en gratis webbhotell använder du ett underdomännamn på en fördefinierad och tillgänglig domän.
 5. Begränsade automatiskt säkerhetskopieringsprocesser finns tillgängliga varje månad på gratis webbhotell, men med premiumhotell får du dessa processer dagligen och du kan manuellt göra en säkerhetskopia närhelst du vill så att du inte tappar ditt arbete och dina data.
 6. Uptid med låg garanti är tillgänglig vid gratis värd, men till premium har du 99 999% så din webbplats är stabil och det kommer inte att finnas några fel angående dess funktionalitet. För att upprätthålla sina kostnader garanterar inte små företag som erbjuder gratis hosting en bra upptid.
 7. Ett begränsat antal databaser som stöds är ett liknande problem med ett begränsat antal tilläggsdomäner som stöds. En premiumvärd erbjuder obegränsade databaser och du bör veta att komplexa webbplatser med innehållshanteringssystem behöver minst en databas. Även om du kan använda olika tabeller för varje programvara i en enda databas kan du ompröva om eftersom något problem uppstår i databasen har du förlorat all information för all din installerad programvara på din webbplats, till exempel Joomla, PrestaShop och WordPress och så på. Att ha flera databaser för varje programvara ökar också säkerheten eftersom varje databas har sitt unika namn, användare och lösenord.
 8. Inget SSL-privatcertifikat och inget INNODB-databasstöd är två specialfunktioner som inte ingår i den fria värden utan i behov av e-handelsplattformar som OpenCart, WooCommerce och PrestaShop och så vidare. Med hjälp av dessa två funktioner ökar du din klients säkerhet när han köper något från din webbplats.
 9. På gratis webbhotell är det ingen som bryr sig om säkerhet och integritet så du kan förvänta dig verkliga problem i dessa områden, särskilt om din värd är gratis betalade ingen specialister för att genomföra säkerhets- och sekretessåtgärder för dig.
 10. Nej PHP APC-cache erbjuds på gratis värd så dina flera PHP-filsajter snabbar inte och din webbplats förbättrar inte hastigheten alls.
 11. Nej MYSQL fjärranslutning innebär att du inte kan tillhandahålla fjärråtkomst till databasservern hemifrån eller från en annan webbserver.
 12. Ingen FTP-åtkomst via SSL (SFTP) och ingen SSH-kontroll innebär att du inte kan använda Putty för att göra säkra anslutningar till din webbplats och för att ladda upp filer eller ge olika kommandon.
 13. Att inte ha tillgång till att skapa avancerade cron-jobb innebär att du inte kan använda komplexa skript som phpSFP (PHP Schedule Facebook Posts) där du behöver skapa cron-jobb för att fungera korrekt.
 14. Utan obegränsade underdomäner och utan parkerade domäner kan du inte hantera din domän som du vill och antingen sätta på några projekt eller att utveckla eller testa andra projekt med underdomäner.
 15. Begränsade e-postkonton och ingen SMTP-åtkomst innebär att du bara kan skicka några få e-postmeddelanden och att du inte kan hantera ditt e-postkonto på rätt sätt. Med premium webbhotell kan du till och med skicka massmeddelande och schemalägga e-postmeddelanden som du vill.
 16. Inget ordentligt stöd innebär att om du får problem kan ingen hjälpa om och den enda lösningen är att betala någon för att lösa problemet. Även om du bara vill ändra något eller det finns serverproblem, kommer supporten inte att svara dig för snabbt och du kommer att vara i vänt med dina projekt.
 17. Låg nätverkshastighet, få RAM-minne och en svag processor och ett gammalt operativsystem är hårdvaruproblemen med gratis webbhotell och du borde verkligen köpa en premiumprocess för att förbättra dessa. Om du har fler RAM, en kraftfullare processor och ett uppdaterat operativsystem kan du göra mycket mer än med ett gratis.

Läs också: Är gratis värd bra för affärswebbplatser?

Om du vill vara en återförsäljare du bör köpa ett ordentligt webbhotellpaket och inte använda ett gratis paket eftersom du kommer att dela dina resurser med människor och du kommer att få pengar för dessa resurser så att du inte kan använda ett gratis webbhotellpaket alls eftersom du inte kan garantera kvaliteten på tjänster du tillhandahåller.

I slutet, som ni ser, har gratis webbhotell mycket fler nackdelar än du skulle spara på webbhotell. Istället använder jag ett gratis värdkonto föreslår jag starkt att du får en billig värdplan. Här är tre pålitliga och billiga värdföretag som du kan välja mellan:

Företag
Kampanjpris

1bästa värd för flera domäner$ 1,99 / mo
2bästa flera domäner värd$ 3,95 / mo
3bästa billig värd för flera webbplatser$ 3,49 / mo

Ovan nämnda värdplaner inkluderar också ett gratis domännamn, obegränsat diskutrymme och månatlig bandbredd, massor av gratis marknadsföringskrediter och andra fantastiska funktioner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map