Varför välja Drupal för att bygga din webbplats?

01.06.2020
Artiklar och mer ... 'Varför välja Drupal för att bygga din webbplats?
0 7 мин.

varför välja drupal för din webbplats


Drupal är ett välkänt komplext innehållshanteringssystem som används för att skapa fantastiska webbplatser som har mer än 200 funktioner. I november fick CMS sin 8: e enorma uppdatering.

Drupal var vinnaren av Pakt Publishing Open Source CMS Award 2007 och 2008 och var mycket populär då, och nu finns det i topp 5 tillsammans med WordPress, Joomla och Magento.

Det finns mer än 3200 bidragsgivare och 1220 företag som använder Drupal som alla ingår i en stor community som kan hjälpa dig angående CMS.

Det finns flera motiv för varför du bör välja Drupal för att bygga din webbplats som verktyg, kraft, enkelhet, språk, expansion, open source, hastighet, kompatibilitet och säkerhet.

Handfull inbyggda verktyg

Drupal har olika användbara verktyg som integrerad integration för RESTful webbtjänster, HAL, HTPP-autentisering, serialisering och så vidare. Du har granulär kontroll över resurser och du kan använda API-första publiceringsverktyget för att skapa strukturerat innehåll som skickar det som JSON, XML, HTML och så vidare.

Det finns tillgängliga cachingsverktyg och CSS / JS-aggregeringen är som standard aktiverad, Drupal är också mobilvänligt så JS-funktioner stöds av mobila enheter.

Andra intressanta verktyg är de för innehåll som hjälper dig att skapa text- och bildinnehåll, för struktur där du ställer in strukturen på webbplatsen, för Utseende där du kan välja ett tema, för personer där du redigerar användare och behörigheter och för rapporter där du kan se din webbplats statistik.

Kraftfull och flexibel

Du kan använda kraftfulla anpassningskomponenter som adminverktyg, listor, block, vyer för att kontrollera visade data och strukturinnehållet, eftersom de är SEO-vänliga med ursprungliga Schema.org-markering. Du har också en dra och släpp UI och WYSIWYG till ditt förfogande så att du kan skapa olika innehållsenheter som e-post, länk, telefon, referenser, datum och du kan använda block med unik anpassning som brödsmulor.

En annan kraftfull komponent är installationsalternativet där du bokstavligen kan utöka din webbplats med nya förbättringar som installerar moduler eller uppdaterar dem. Och du kan inte glömma Hjälp-komponenten som erbjuder dig olika guider vid behov.

Enkelt och enkelt att använda

Med Drupal kan du enkelt skapa innehåll som innehåller text och bilder med hjälp av dra och släpp eller in-context editor som heter CKEditor som också är en WYSIWYG-redigerare. Du kan omedelbart publicera nytt innehåll som nyheter, produkter eller artiklar från din dator, surfplatta eller mobil och du kan till och med schemalägga ditt innehåll.

Du kan skapa antingen bloggar, forum, presentationswebbplatser eller någon form av webbplats med bara Drupal utan att veta webbprogrammeringsspråk alls..

Med Cpanel och Softaculous kan du göra en enkel installation av Drupal direkt från din värd endast med få klick utan att behöva teknisk kunskap eller programmeringskunskap.

Stöd för 100+ språk

Drupal stöder mer än 100 språk och har översättningsstöd tillgängligt för alla som vill översätta Drupal på sitt eget språk så att du kan använda det där du vill. Med lokalisering Drupal, hittar, laddar ned och installerar automatiskt översättningsfiler för det språk du valt utan att ändra något annat på webbplatsen.

Du kan välja mellan katalanska till engelska, ryska och så vidare, och dessa översättningar är korrekt gjorda av ett team av specialiserade medlemmar som vet engelska och du behöver inte kämpa med okända eller felaktiga översättningar som andra CMS har som gör dig frustrerad.

Förläng kärnan med hjälp av moduler

Du kan utöka Drupal ännu mer med anpassade moduler, mest populära av dem devel som kan generera noder, kommentarer, termer och användare, Kaos verktygssvit som kan hantera sidor och särskilt panelsidor, Layout-plugin vilket tillåter moduler och teman att registrera layouter med YAML-fil och Configuration Update Manager vilket förbättrar kärnan genom att rapportera om skillnader mellan objekt som tillhandahålls av olika versioner av moduler eller teman, men också med teman som Bootstrap, AdaptiveTheme, Zurb Foundation, Mayo eller översättningar.

Med hjälp av guider, tips, tricks och andra råd från Drupal Community kan du utöka Drupal ännu mer speciellt om du känner till programmeringsspråk PHP, CSS, JS eller HTML.

Drupal är öppen källkod

Drupal stöds och skapas av ett företag som också använder hjälp av andra programmerare som arbetar som frivilliga eller kollaboratörer, vilket gör det möjligt för Drupal att utöka ännu mer och lösa gamla buggar.

Som öppen källkod kan alla med programmeringskunskap arbeta på Drupal CMS och anpassa det för sitt eget syfte eller för det grundande företaget, vanligtvis gör programmerare teman eller moduler för att utsträcka Drupal-funktioner för personliga användare.

När ett tema eller en modul har skapats, skickar programmerare sitt projekt till den officiella Drupal-webbplatsen där de kommer att verifiera det och sedan tilldela en sida bara för det projektet som erbjuder nedladdning, information och automatiserad testning.

Lätt och bra hastighet

Med hjälp av smidig utveckling har Drupal en av de bästa hastigheterna med en snabb implementering, arbetar i Web 2.0 och har kärnfunktioner, teman och moduler anpassade och optimerade för att förbättra hastigheten på Drupal webbplatser.

Drupal community ger också många användbara tips och tricks för webbplatsen för att förbättra deras hastighet ännu mer, t.ex. cache-optimering, Drupal-specifik hosting, inaktivera oanvända moduler eller de som använder mycket CPU som statistik, möjliggör boost, snabb 404 sidor, inaktivera PHP-filter, ändra storlek på bilder, begränsa antalet gånger en cron körs och minska antalet moduler.

Hög kompatibilitet med tredje parts programvara

Om du vill lägga foton från Flickr, videor från YouTube eller ha sociala kommentarer från Facebook kan du använda Drupal för att integrera dem tillsammans med andra sociala medier som Twitter för kommentarer eller andra onlinetjänster som Dropbox för fildelning.

Om du använder specifika moduler som YouTube-fältet du kan till och med visa YouTube-videor i olika storlekar och miniatyrbilder som visas med bildstilar. Med Facebook-moduler kan du auktorisera användare för din webbplats eller du kan utnyttja all kraft från Drupal i Facebook-appen som skickar innehåll från Drupal till din Facebook-sida.

Drupal ger stor säkerhet

Drupal har ett dedikerat team som övervakar och löser alla problem angående säkerhet. Drupal har dessutom många funktioner som ger kontroll över användare och behörigheter och ger flexibilitet till CMS-ägaren.

Eftersom varje modul eller temautvecklare använder sina egna säkerhetsåtgärder har Drupal en hög säkerhetsnivå som styrks av olika Drupal-medlemmar som arbetar ständigt för att göra saker säkrare.

Avslutar…

I slutet påminner jag bara om att det finns stora företag eller regeringar som använder Drupal som Yahoo, Google, Metallica, FedEx, Novell, Disney, Warner Bros Music, Adobe, Nike, Kingdom of Belgium och många andra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector