Webbhotellkrav för e-handelswebbplatser

webbhotellkrav för e-handelswebbplatser


Om du är återförsäljare och inte har en webbshop ännu, bör du överväga att bygga en så snabb som möjligt. Det finns många saker att tänka på när man utvecklar en webbutik, men det finns två mycket viktiga aspekter av en framgångsrik e-handelswebbplats: kundvagn och webbhotell. Idag kommer jag i den här artikeln att presentera de funktioner du bör titta på när du köper webbhotell för din eCommerce-webbplats:

 • En SSL Certifikat ökar säkerheten och säkerheten för dina kunder genom att markera webbplatsen säkert med en grön försegling vid länken till webbplatsen. I praktiken innehåller ett SSL-certifikat datafiler från webbplatsen som skickas till webbläsaren varje gång någon kommer åt din e-handelswebbplats genom att aktivera https-protokollet över port 443 och tillåta säkra anslutningar mellan webbservern som är värd för webbplatsen och kundens webbläsare så kreditkortstransaktioner, inloggningar och andra känsliga uppgifter kan vara säkert. Ett SSL-certifikat binder samman domännamnet, servernamnet eller värdnamnet med företagsnamnet och dess plats så att denna information vanligtvis visas nära det gröna förseglingen.
 • En dedikerad IP behövs för en säker e-handelswebbplats eftersom den ger webbplatsen en unik internetadress som uteslutande är dedicerad till den och det låter dig använda ett SSL-certifikat, visa webbplatsen via sin IP-adress, få tillgång till FTP-konton när domänen inte är tillgänglig och säkerställer snabbt svar under hög trafikbelastning. En dedikerad IP ger också högre stabilitet, åtkomst, affärsidentitet och det krävs av tredjepartsapplikationer och hjälper dig i problem med gamla webbläsares inkompatibilitet. Med en dedikerad IP kommer du inte längre att ha problem med att skicka e-postmeddelanden som förbjuds eller svartlistas eftersom någon på den delade IP-adressen skräppost eller gjorde en annan galen sak.
 • En högpresterande server med rätt resurser kan verkligen hjälpa dig att öka och underhålla din e-handelswebbplats som inte har några tekniska svårigheter och upprätthålla dina kunder lyckliga och mycket artiga. Om webbhotellen ger dig en kraftfull CPU, ett väl underhållet operativsystem, tillräckligt med lagringsutrymme, RAM, bandbredd och även en SSD istället en hårddisk för att förbättra hastigheten, ännu mer, är du redan på rätt sätt att maximera dina intäkter . Det är också en bra idé att ha obegränsade tilläggsdomäner, e-postkonton, databaser, underdomäner om du behöver dem för att skapa andra sekundära projekt runt din webbplats.
 • Uptime 99,99% är vanligtvis garanterat genom ett kontrakt, men du måste veta verkligen att din webbhotell upptid är minst 99% och det bör ha realtidsstatistik om deras upptid och deras serverprestanda. Det finns olika programvara som kan berätta hur lång tid en fjärr- eller lokal server är, beroende på vilket operativsystem som används, till exempel Uptime.exe för Windows-servrar. En del av den här programvaran är online, t.ex. Uptime Robot som skickar e-postmeddelanden varje gång din webbplats / värd är nere eller uppåt igen. Mjukvaran har en kraftfull instrumentbräda och skickar varningar via e-post, SMS och Twitter, övervakning av https, ping, port och nyckelord och även visa upptid, drifttid och responstider. Det är mycket frustrerande för kunder att komma in eller surfa på webbplatsen men det är inte tillgängligt på grund av driftstopp.
 • Daglig säkerhetskopiering med hjälp av en professionell programvara som R1Soft eller med ett enkelt automatiskt installera skript som Softaculous eller Fantastico om du använder ett fördefinierat CMS som WordPress kan skapas för att spara din webbplats med dess text, bilder, videor, design, databaser och annan känslig information som kundkonton och tillagda produkter. Glöm inte att göra en fullständig säkerhetskopia, både databaserna och allt FTP-innehåll måste sparas dagligen om du har många förändringar på din webbplats, annars kan du prova att göra en vecko- eller en månatlig säkerhetskopia för sällsynta ändringar, men även så det finns en möjlighet för tekniska problem eller hackingproblem, så du bör stanna vid dagliga säkerhetskopior.
 • Teknisk support 24/7 borde vara tillgängligt på telefon, via e-post både synlig på webbhotellens webbplats, livechatt och biljettsystem skapat speciellt för sina kunder i fall av tekniska problem eller ytterligare krav och information som du behöver. Supportteamet ska vara mycket artigt, snabbt i sina svar, exakta och tydliga så att du kan förstå deras svar väldigt enkelt och du kan hantera det verkade problemet eller den nya informationen utan huvudvärk. Ekonomiska problem som fakturor bör lösas av finansavdelningen och inte av det tekniska problemet.
 • PCI-kompatibel server är en nödvändig funktion, vanligtvis erbjuder webbhotell den här, men de är inte konfigurerade för att göra det som standard, eftersom de är ägaren till e-handelswebbplatsens ansvar. Om du vill aktivera PCI-överensstämmelse måste du diskutera med supportteamet och du måste också regelbundet uppdatera serverprogramvara för att behålla detta alternativ tillgängligt om du har en VPS eller en dedikerad server. PCI-efterlevnad är mycket användbart om du accepterar kreditkort online eller andra ekonomiska aspekter som är viktiga för dina kunder.
 • Total kontroll över resurserna är det bästa sättet att hantera och bibehålla webbplatsens snabbhet och prestanda. För att göra detta behöver du faktiskt minst en VPS eller en semi-dedicerad server om inte en full dedicerad server som kan vara för dyr i början för dig men säker på att det är värt dess värde, ingen annan använder resurser från samma server som du använder och du har full kontroll över dem med hjälp av Cpanel och annan online-programvara som kan optimera maximalt de resurser du har tillgängliga.
 • Förbättrad säkerhet kan vara ett verkligt problem om din webbhotell inte erbjuder dig den bästa! I det här fallet är möjligheten att inte bara hackare kan komma åt din webbplats lösenord och annan känslig information, utan också vanliga användare av din webbplats kan se privat information om säkerheten inte förbättras, uppdateras och förbättras av flera programvara installerade på webbhotellens server. Säkerhet är nyckeln till kreditkort och andra online-transaktioner via en webbplats.
 • En molnbackup kan hjälpa dig ännu mer än den dagliga säkerhetskopian eftersom din webbplats är helt sparad på en annan plats som alla kan komma åt om din webbplats är värd nere. CloudFlare erbjuder den här typen av tjänster som sparar hela webbplatsen i ett moln och maximerar hastigheten och andra tekniska aspekter av webbplatsen inklusive säkerhet och skydd.

Förutom ett bra webbhotell och kundvagnssystem behöver du också en bra webbdesign, bra SEO och högkvalitativa produktbilder. Beroende på mängden produkter du kommer att ha i din webbutik, är några rekommendationer från fantastiska webbhotellleverantörer:

Företag
Från

1känsla för större e-handelswebbplatserför snabbt växande onlinebutiker $ 3,49 / mo
2bluehost bra för medelstora onlinebutikerför medelstora e-handelswebbplatser$ 3,95 / mo
3bästa värd för små e-handelswebbplatserför små butiker med upp till 20 produkter$ 1,99 / mo
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map