Webbhotellkrav för WooCommerce-butiker

01.06.2020
Artiklar och mer ... 'Webbhotellkrav för WooCommerce-butiker
0 12 мин.

woocommerce-värd-krav


Om du har en bra idé för ett onlineföretag måste du starta det så snart som möjligt. Du kan dock inte rusa, för det är där misstag vanligtvis händer. Många människor inser inte att även om det är extremt enkelt att använda WordPress finns det många mindre saker som kan göra att det underpresterar. Detta gäller särskilt om du lägger till en så massiv plugin som WooCommerce.

Så du är definitivt smart om du vill ta en mer förnuftig strategi för att starta din nya WooCommerce-baserade webbplats. Det är bäst att veta exakt vilken typ av värd och support du kommer att behöva för att kunna köra ditt nya online-företag så smidigt som möjligt.

Låt oss nu se de exakta systemkraven du behöver och de saker du också bör uppmärksamma när du hittar en server som är värd för din WooCommerce-baserade webbplats.

Minsta serverkrav för WordPress

Nästan varje körning av värdservern för fabriken fungerar för WordPress om den uppfyller dessa krav:

 • PHP version 7 eller senare
 • MySQL version 5.6 eller senare ELLER MariaDB version 10.0 eller senare
 • HTTPS support

Faktiskt kommer WordPress att fungera på nästan alla antika versioner av PHP, som “PHP 5.2.4+ och MySQL 5.0+”, men det är inte en bra idé. Dessa versioner har nått slutet på sitt liv, men det är inte det största problemet. Det huvudsakliga problemet är att de kan utsätta din webbplats för många säkerhetsproblem. Detta är den viktigaste delen.

Om du använder WordPress och WooCommerce för att köra en eCommerce-webbplats som har pengar och mycket personlig information som går igenom det, är det sista du vill göra att utsätta den för säkerhetsproblem.

Även om du kan backport säkerhet, har PHP7 betydande fördelar som du bara inte kan komma åt med version 5.2. För att inte tala om att det är mycket snabbare och säkrare. Om du inte ser någon annan fördel med att uppgradera till PHP7, finns det den extra hastigheten och stabiliteten.

De officiella minimikraven för WooCommerce

De officiella minimikraven för WooCommerce är följande:

 • WP-minnesgräns på 64 MB eller mer (128 MB eller högre är bättre)
 • MySQL 5.6 eller högre
 • PHP 5.6 eller högre
 • WooCommerce 2.5 kräver WordPress 4.1+
 • WooCommerce 2.6 kräver WordPress 4.4+

Cirka 90% av värdleverantörerna på webben uppfyller dessa specifikationer, men WooCommerce kräver lite mer för att köra som det är tänkt.

De officiella kraven för optimal server för WooCommerce

Värdservern måste uppfylla dessa krav för att se till att WooCommerce fungerar “optimalt”. Men många användare kommer bara att kräva dessa vanliga funktioner.

 • CURL eller fsockopen-stöd för PayPal IPN
 • Ett SSL-certifikat för installation av direktbetalningsportar
 • SOAP-stöd, eftersom många tillägg kräver det
 • Multibyte String support om du vill driva en butik som inte är engelska.
 • För vackra WordPress-permalänk behöver du också apache med mod_rewrite (eller en liknande nginx / IIS-förlängning)

En solid installation för WooCommerce

Det första är först, det bästa alternativet är att använda LAMP-stacken som kör PHP 7+ och MySQL 5.6+ för att köra din webbplats.

Använd Apache för stabilitet och Nginx för hastighet

Den kombinerade kraften med dessa tekniker ger din webbplats den optimala prestanda du letar efter. Dessutom kan du använda Varnish för att konfigurera för hastighet, men gör det med försiktighet. Optimering är långt utanför gränserna för “minimikrav”, men det är definitivt värt att tänka på.

Cache så ofta som möjligt

Konfigurera en bra cache-plugin för WordPress som WP3 Total Cache, WP SuperCache eller WP Rocket. Det kommer att vara enkelt att installera och det kommer att få ditt system närmare sin bästa möjliga prestanda.

Snygga permalinks är viktiga för SEO-ändamål. Du måste installera mod_rewrite och få det att fungera. Nästan varje plugin är inställt på att använda .htaccess-filer för att göra detta i Apache-värdarna. Så det är bäst att göra detta för att underlätta hanteringen. Men du kan också få mer om du flyttar den till en httpd.conf-fil och inte tillåter .htaccess-filer.

Gå HTTPS från början

HTTPS är viktigt både ur en SEO och ett säkerhetsperspektiv. Därför bör du söka efter ett värdalternativ med ett SSL-certifikat och köra det överallt på din webbplats. Du måste se till att det inte finns någon trasig hänglåsikon var du än går på din webbplats. Så ingen av dina webbplatser bör vara tillgängliga via HTTP endast via HTTPS. HTTP-versionen bör bara tyst omdirigera alla webbplatsens besökare till HTTPS-versionen.

Gå den enklaste vägen och använd Managed WordPress Hosting

Om du vill skona besväret med optimering finns det många värdföretag som gärna skulle göra det åt dig. Du kan betala deras hanteringstjänster i månadsavgiften, och du behöver inte oroa dig för de saker vi har nämnt ovan, eftersom de kommer att ta hand om det för dig.

Vi rekommenderar WP Engine, CloudWays eller Kinsta eftersom hanterad WordPress-värd är en av deras kärntjänster och de är riktigt bra på det. Nedan hittar du allt du behöver veta om dem.

Bästa hanterade WordPress-värdleverantörer

Om du verkligen inte är den typ som skulle sitta ner och tänka på serverinställningar och WordPress, kommer du gärna veta om dessa företag. De är de bästa på att tillhandahålla fullt hanterade WordPress-värdplaner som säkerställer att din webbplats går så smidigt som den kan. Du behöver inte flytta fingret, bara hantera grundläggande administration och innehållshantering.

WP-motor

wpengine-woocommerce

WP Engine är en premiumhanterad webbhotell i Texas. Dess grundare var väl medvetna om den viktiga plats som WordPress har kommit att fylla i World Wide Web och skapat en mycket framgångsrik verksamhet. WP-motorn har 500 000 kunder i 120 länder, vilket är ganska fantastiskt. Deras tjänster sparar en vansinnig tid för alla som driver IT-projekt och behöver yrkesverksamma för att ta hand om sin webbplats till ett rimligt pris. På detta sätt har ingen onödiga huvudvärk och hela personalen kan lägga all sin energi på att driva verksamheten.

WP-motor gör mycket bra saker.

 • De säkrar din WordPress-webbplats.
 • Optimera serverinställningarna för att uppnå snabba laddningstider.
 • Utför dagliga säkerhetskopior för att säkerställa att du inte tappar någonting.
 • Uppdatera alla dina WP-plugins när en ny version kommer ut.

Om du har en redan befintlig WordPress-webbplats som inte fungerar optimalt kan du låta dem migrera den åt dig. Därifrån och ut kommer de att ställa in rätt miljö, ge dig tredjepartsstödad SSL, CDN-integration och mycket mer. Du kan göra detta utan risk, eftersom de erbjuder en generös 60-dagars pengarna tillbaka-garanti. Deras billigaste plan är $ 35,00. Det kan vara sex gånger mer än vad du skulle betala för en enkel delad värdplan, men den erbjuder också mycket mer värde. Dessutom får du en mycket större ROI från en fullt optimerad webbplats som körs med högsta prestanda.

Men de viktigaste fördelarna med en WordPress-optimerad värdplan är:

 • Fart: Din webbplats kommer att fungera 10 gånger snabbare än på en vanlig server.
 • säkerhet: Eventuella säkerhetsproblem du möter kommer att korrigeras av en säkerhetsekspert.
 • Verktyg: Du har tillgång till många verktyg som gör det lättare att hantera en WordPress-webbplats.
 • Stöd: Du har WordPress-specifika supportalternativ som inte är tillgängliga hos vanliga värdleverantörer.
 • En korrekt iscenesättningsmiljö: Upptäck misstag snabbare än besökarna på din webbplats.

Du kan få i stort sett allt du behöver för att köra din webbplats som bäst. WP Engine erkänns av värdbranschen som en av de bästa på att tillhandahålla hanterad WordPress-värd. Så det finns verkligen ingen risk att använda eller prova sina tjänster.

För mer information om WP Engine, kolla in deras officiella webbplats!

CloudWays

cloudways-woocommerce

CloudWays är ett annat underverk för WordPress-användare, eftersom de erbjuder högpresterande till ett överkomligt pris. De har faktiskt den perfekta balansen mellan överkomliga priser och stor funktionalitet. De erbjuder helt hanterade, molnbaserade värdtjänster som säkerställer att din webbplats är så snabb som den kan vara. Deras infrastruktur är optimerad för hastighet, säkerhet och pålitlig prestanda. Du kan prova deras tjänster under en 30-dagars återbetalningsperiod och se själv. Om du är helt nöjd med vad du fick är månadsavgiften för tjänsten endast 5 $. Det är lätt det bästa erbjudandet du kan få på marknaden, men är det verkligen en pålitlig tjänst?

CludWays har funnits sedan 2009 och de har gjort bra affärer sedan dess. De har 30+ anställda och 8000 kunder som använder sin tjänst i 43 olika länder. CloudWays hjälpte till att lansera 25 000+ webbappar på 12 000 servrar, vilket är ganska fantastiskt för ett så litet företag. Även om de inte är så populära som WP Engine, men de kommer dit.

CludWays slår traditionell värd på många sätt. För det första kommer din webbplats att lagras på flera servrar, inte bara på en. Detta kommer att säkerställa att det är tillgängligt 100% av året och också säkerställer en jämn hastighet. Detta innebär att inte ens fysiska incidenter kan skada din webbplats och att den kommer att vara online även om något går fel.

Det som gör det snabbare än traditionell värd är att det identifierar dina kunders plats och överför innehållet från en server som är närmast den. De använder också SSD för att förbättra webbplatsens prestanda. Men det som gör deras tjänster ännu bättre är att de tillhandahåller hanterade tjänster för WordPress, Drupal, Magento, Joomla och Moodle också. Du kan vara säker på att din webbplats är säker och sund i experternas hand.

Det har aldrig varit enklare att ställa in ditt konto, starta din webbplats och njuta av den på topp. Om du tycker att CloudWays tjänster är övertygande kan du kolla in deras officiella webbplats!

Kinsta

Kinsta-woocommerce

Kinsta är en annan molnbaserad WordPress-lösning som är utformad för små företag som vill skona sin arbetskraft och hellre vill att någon annan ska hantera sin webbplats. De tillhandahåller hem för sådana som Ubisoft, General Electric och Intuit också, vilket talar mycket om hur tillförlitliga de är.

Men Kinsta är ett enastående alternativ bara så länge du väljer det för WordPress. Om du arbetar med andra innehållshanteringssystem kan du bättre använda CloudWays eller något annat företag som erbjuder hanterad värd för ditt val av CMS. Annars är Kinsta lätt det perfekta valet för WordPress-användare.

Jag säger det ännu en gång, Kinsta är byggd för ett enskilt syfte, supersnabb och säker WordPress-värd och det är exakt vad de levererar. Alla deras funktioner är inriktade på hastighet och säkerhet och det är svårt att stöta på en webbhotell som är lika specialiserad som Kinsta. Deras molnhotellarkitektur är byggd över Google Cloud, vilket säkerställer att deras servrar hålls uppdaterade med de senaste ramversionerna och att de har maximal support.

Om du funderar på att köpa in Kinstas tjänster har du tre alternativ:

 • Start $ 30 – Hosting för en enda WordPress-installation, som är lämplig för 20K-besök och har 3 GB lagringsutrymme
 • Pro $ 60 – Erbjuder värd för två WordPress-installationer och 40K-besök med 6 GB diskutrymme.
 • Affär 100 dollar – Ger värd för tre WordPress-installationer som är lämpliga för 100K till 1,5M besök och har 10 GB till 120 GB lagringsutrymme.

Naturligtvis är Kinsta dyrt, men du måste betala priset för en branschledande tjänst. Så om du väljer dem att hantera din WordPress-webbplats kommer du inte att göra fel, det är säkert.

Slutsats

Även om WordPress är inriktat på användbarhet är det ett komplext system under huven. Det måste hanteras väl för att arbeta med optimal hastighet och effektivitet. Du måste antingen göra det själv, hyra en webbutvecklare eller köpa en hanterad webbhotell för att hantera din webbplats. Men om du vill få ut mesta möjliga av WordPress och ditt företag är det bäst om du går in på att optimera det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector