Weebly vs Volusion vs BigCommerce – Jämför Top Store Builders

01.06.2020
Artiklar och mer ... 'Weebly vs Volusion vs BigCommerce – Jämför Top Store Builders
0 11 мин.

weebly volusion bigcommerce


Att sälja saker online hotar att ersätta gamla, ansikte-till-ansikte-shopping helt. Visst, vissa saker kommer alltid att vara bättre att köpa personligen, till exempel skräddarsydda kläder till exempel, men för vissa andra produktgrupper, som till exempel elektronik, finns det inte en enda anledning till att du ska slösa bort din tid och energi på att gå till ett köpcentrum.

Du kan köpa din TV från ditt hem komfort och bläddra så mycket du vill, jämföra produkter, utan att några griniga återförsäljare inte vill erbjuda råd.

Bekvämlighet är bara en av de främsta orsakerna till den ökade populariteten för online shopping. En annan anledning är prisvärda priser. Nätbutiker behöver inte betala människor i räknaren, hyra och elräkningar. De har några andra utgifter (till exempel värd), men jämfört med traditionella butiker i verkligheten är dessa kostnader minimala.

Eftersom de håller sina utgifter så låga kan onlinebutiker erbjuda mycket lägre priser. Naturligtvis måste kunder betala frakten, men det lönar sig vanligtvis och de sparar fortfarande en hel del.

Många fördelar och inga verkliga nackdelar – e-handel växer stadigt, och det kommer att fortsätta göra det. Därför måste du som säljare följa med tiden och starta din egen onlinebutik, ASAP.

Butiksbyggare är ett bra ställe att börja. Dessa enkla, intuitiva verktyg tillåter även användare som inte har någon kodning eller teknisk skicklighet att bygga en onlinebutik, ensamma. De flesta butiksbyggare använder enkla tekniker som drag & drop, grundinställning tweaking, men de tillåter också total anpassning för användaren.

Det finns naturligtvis några betydande skillnader mellan dem, men de delar alla några principer: de försöker vara så användarvänliga som möjligt, men ändå ger de användbara verktyg för att bygga en snygg och funktionell butik.

Slutvalet kommer att falla på dig; måste du bestämma vilken du ska använda för att bygga din butik. De viktigaste kriterierna för att välja ska vara din tekniska expertis, butiksstorlek och alla speciella behov. I den här artikeln ger vi dig en översikt över tre butiksbyggare som används ofta: Weebly, Volusion och BigCommerce.

Låt oss lyfta fram en sak innan vi ens börjar granska. Oavsett vilken av dessa tre du väljer att bygga din butik kommer du inte ångra det. Alla tre är byggare av högsta kvalitet, enkla att använda men packade med funktioner, och det är det främsta skälet till deras popularitet.

Weebly

Besök sida “

weebly butik byggare

Vi har sagt hur de flesta butiksbyggare strävar efter att vara så enkla som möjligt, men Weebly har tagit detta till en annan nivå. Du hittar inte en butiksbyggare som är så enkel att använda som Weebly; det garanterar vi dig. Denna enkelhet är den mest uppenbara egenskapen hos Weebly; folk älskar det, och mer än 40 miljoner webbplatser är byggda i denna byggare (2% av hela Internet!).

En sak: att vara enkel betyder inte svag, och Weebly har lockat positiva recensioner inte bara från grundläggande användare utan även företag och företagare. Om du känner till någon kodning kan Weebly dessutom redigera källkoden med HTML eller CSS. Du kan också redigera teman för att ge dem ännu mer personlighet.

Allt i det görs bara genom att dra och släppa. Hela gränssnittet är enkelt och självförklarande, och ditt behov av hjälp kommer att vara minimalt eller helt obefintligt. Detta gör Weebly till ett perfekt alternativ för dig som inte har några tekniska eller kodande färdigheter överhuvudtaget. Till och med en total nybörjare som aldrig har skrivit en enda kodrad i sitt liv kommer att kunna skapa en vacker webbplats med Weebly.

exempel på gratis temaDu kan också använda några av de fördesignade layouterna och teman som Weebly tillhandahåller för att påskynda processen ännu mer. Och var inte rädd, att välja ett tema är inte permanent, du kan växla mellan dem senare. Försök dock använda dessa bara som en utgångspunkt, och var inte lat, du vill inte att din butik ska se ut som alla andra eller för att dina kunder ska känna att du inte försökte. Det handlar om det rykte!

Det utmärkta med Weebly är dess mobilvänlighet. Webbplatserna och butikerna du skapar med denna byggare kommer att se bra ut oavsett plattform om du väljer några av de nyare, mobilvänliga teman. Detta är avgörande för e-handel eftersom antalet mobilköp stadigt förbättrar dem som gjorts av stationära användare.

Men inte allt är grönt. Weeblys största styrka är, som i många andra fall, dess akilleshäl. Dra & drop fungerar bra, men bara om du vill ha den mest grundläggande anpassningen. Om du vill ha något mer än det, ledsen.

Vissa grundläggande funktioner som redigering av kolumnbredd eller bakgrunder kräver kodning. Även om webbplatserna du skapar i Weebly är optimerade för mobila enheter kommer du inte att kunna redigera hur de specifikt ser på dem. Och en stor fråga med Weebly är inget “ångra” alternativ. Om något händer, till exempel en anslutning eller strömförlust, kommer dina förändringar att gå förlorade, så se till att du sparar ditt arbete ganska ofta.

Men, allt betraktat, är Weebly en utmärkt service. Du får en fantastisk webbplatsbyggare helt gratis. Det finns några premiumplaner också, som kommer att erbjuda dig mycket mer, men gratisversionen är ett bra ställe att börja och se hur Weebly känns. Den mest enkla butiksbyggaren där ute är ett perfekt verktyg för nybörjare att skapa en vacker butik, och vi tycker att du definitivt bör överväga att pröva Weebly.

Volusion

Besök sida “

volusionsbutik byggare

En annan publikfavorit är Volusion. Denna butiksbyggare har snabbt ökat sin popularitet och har blivit en av de mest populära och allmänt använda byggare idag. Volusion är lätt att använda, men det är inte så enkelt som Weebly och vissa andra byggare.

Du måste läsa en guide som leder dig igenom innan du börjar eftersom saker och ting inte är så självförklarande. De flesta sakerna i Volusion görs genom att dra och släppa, som hos liknande byggare. Men när du väl har tagit handen glider du smidigt och börjar njuta av processen.

exempel på volusionstemanMen vad det saknar i den initiala enkelheten, Volusion mer än kompenserar med funktioner. Det är helt integrerat med Amazon och eBay, vilket är superhäftigt. Den stöder också ett obegränsat antal produkter, låter dig skapa olika specialerbjudanden som kuponger och rabatter för dina kunder eller några periodiska fördelar som dagliga och veckobaserade erbjudanden.

Det har också några användbara alternativ som övergivna kundvagnsmeddelanden, processreturer och återbetalningar, relaterade erbjudanden och liknande. Du kommer också att kunna marknadsföra marknadsföring inom Volusion.

Leadgenerering hjälper dig att fatta beslut och säkerställa att allt du gör är baserat på verklig kundåterkoppling. Detta hjälper din marknadsföring mycket, vilket gör att dina kunder vill komma tillbaka och besöka din butik. Volusion har massor av teman, men till skillnad från vissa andra byggare måste du betala för de flesta av dem (åtminstone för de goda).

Dessutom har Volusion ett fantastiskt supportteam som du kan nå dygnet runt på olika sätt; telefon, e-post och till och med livechatt. Detta är mycket viktigt, särskilt för nybörjare som är mer benägna att be om hjälp.

Volusion har rätt balans; det är inte för komplicerat och kommer inte att förfölja grundläggande användare, men det är också packat med funktioner som uppfyller förväntningarna från avancerade användare.

Denna byggmästare hanteras och utvecklas av e-handelsexperter och hjälper dig också att skapa sunda affärsstrategier som ger dig en fördel på den hårda marknaden. Innehållet du skapar inom Volusion är SEO-vänligt, så att du kan hålla din butik högt i sökresultaten. Volusion gjorde ett bra jobb med det inbäddade sökverktyget för att göra det lätt för dina kunder att hitta de objekt de behöver.

Som ni ser har Volusion många fördelar. Men de kommer till ett pris – det finns inga gratis planer. Det finns dock en gratis provperiod så att du kan prova det och se hur det fungerar för dig. Det saknar också några andra funktioner, som bloggprogramvara och användarforum, men totalt sett är det en utmärkt byggare.

BigCommerce

Besök sida “

storbutik byggare

Den tredje butiksbyggaren vi granskar är BigCommerce. Detta är en unik programvara, oavsett vilken plan du bestämmer dig för, sätter den några praktiska verktyg i dina händer. Varje plan tillåter ett obegränsat antal produkter, personalkonton och bandbredd, men för att få några mer avancerade funktioner (som att spara övergivna kundvagnar, kundrecensioner, dedikerad SSL och liknande) måste du betala lite mer.

Det finns olika planer, men var medveten om, BigCommerce är inte den billigaste butiksbyggaren. Du behöver dock inte köpa något utan att testa – BigCommerce ger en generös 15-dagars provperiod, helt gratis. Men varnas, om du inte vill fortsätta använda det, se till att du avbryter ditt prenumeration – när betalningen har gjorts finns det inga återbetalningar!

Det första du kommer att märka när du börjar bygga din butik är BigCommerce-instrumentpanelen. Det är lite mer detaljerat jämfört med vissa andra byggare, men det är inte för svårt att förstå.

Layouten är ganska intuitiv, och du kommer att känna dig som hemma snabbt. Lägga till produkter görs steg för steg, vilket vi gillar. Du kan fylla i grundinformationen och komma tillbaka och redigera informationen senare.

exempel på bigcommerce mallarMed tanke på gränssnittet finns det mer än 100 teman, några gratis, andra betalade som du kan använda och redigera ytterligare. Det finns också ett alternativ att köpa unika teman från anpassade designers för att göra din webbplats framstående.

Du kan stärka dina butiks funktioner ytterligare genom att lägga till några coola alternativ som lojalitetsprogram och återkommande fakturering eller integrerade marknadsföringskampanjer, kundundersökningar. Om du känner till HTML finns det också ett alternativ att redigera koden, vilket ger dig ännu mer kontroll.

BigCommerce är optimerad för mobila enheter så att dina besökare kan handla från sina telefoner och surfplattor. Ett förhandsgranskningsalternativ är också tillgängligt, där du kan se hur mobilversionen av din webbplats ser ut.

Alla saker som beaktas är BigCommerce ett utmärkt verktyg. Det är inte det billigaste, men det erbjuder ett stort antal avancerade funktioner och mycket flexibilitet. Den 15-dagars gratisversionen gör det väl värt att prova.

Slutsats

Weebly, Volusion och BigCommerce är alla utmärkta butiksbyggare, utan tvekan om det. Var och en är unik och har sin egen uppsättning styrkor och svagheter. Vi rekommenderar att du provar alla tre och ser hur de känner sig innan du bestämmer vilken du ska använda för att bygga din butik. Men du kan vara säker på att alla tre är fantastiska val, och att välja var och en av dessa tre är ett utmärkt beslut.

Utvald bild Designad av Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector