10+ beste WordPress-temaer

beste kirke wordpress temaer


I en tid med smarttelefoner, nettbrett, trådløst internett og andre nye og interessante teknologier, bør til og med kirker eller lokalsamfunn som er opprettet i nærheten av en religion eller en kirke, ha et nettsted som hjelper medlemmene i det spesifikke samfunnet å chatte oftere, for å organisere arrangementer raskt og enkelt og å administrere forskjellige kirkelige ting.

For nye internettbrukere eller for de som ikke vet hvordan man koder, er den beste løsningen for et kirkerelatert nettsted et førsteklasses WordPress Church Theme som du kan kjøpe det fra Themeforest.

Les også: Hvordan bygge et nettsted med WordPress.

Det er minst 10 vellagde kirke WordPress-temaer som kan tilby deg alt du trenger. Disse temaene presenteres nedenfor i en kompleks gjennomgang.

Grace – Minimal Church Theme for WordPress

Grace er en populær kirke og religion WordPress Theme brukt av hundrevis av mennesker fordi det har mange nyttige funksjoner som minimal design, ren typografi, perfekt SEO-kompatibilitet og stort sosialt engasjement og det koster 49 dollar..

nåde wordpress kirke tema

Demo / Last ned

Ved hjelp av avansert demo kan du installere med ett klikk en eksakt kopi av forhåndsvisningen fra temas markedsside, og du bør vite at Grace er en mobil enhet som er optimalisert med rullede seksjoner, sveipeeffekter, mobilvennlige glidebrytere, Revolution og Swiper-plugins som er inkludert og fullt ut responsiv utforming.

Temaet er kompatibelt med IE 10, IE 11, Firefox, Safari og Opera og fungerer bra med WordPress 3.8 + og har også Visual Composer-plugin integrert sammen med forskjellige verktøy som kortkoder, oversettelsesverktøy med PO-komponist.

Andre funksjoner i temaet inkluderer unike innstillinger, overstyringssystem, tilpassede temalternativer-panel, WPML-plugin-kompatibel, medieinnholdsbehandling, gratis støtte, gratis oppdateringer, omfattende dokumentasjon, layout av esker, layout for brede sider, toppstiler, multifunksjonelt brukerpanel , sveveeffekter, Retina HD-alternativ, brukermeny, hovedmeny, hovedmeny-glidebryter, CSS3- og jQuery-animasjonseffekter, hendelseskalender, egendefinerte widgeter for forskjellige sosiale medier eller for innlegg og bilder, Ajax-søk og ikonvisning.

ChurcHope – Responsivt WordPress-tema for kirker

ChurcHope er det mest solgte temaet i kirkekategorien og har mer enn 7500 salg, 2000 kommentarer og en gjennomsnittlig kjøperrangering på 4,54 basert på 779 rangeringer, og den er kompatibel med IE 9, IE 10, IE 11, Firefox, Safari, Opera og Chrome kostet også 49 dollar.

churchope wordpress tema

Demo / Last ned

Dette temaet har eksklusive funksjoner som hendelsessystem, prekener og ubegrensede farger sammen med vanlige funksjoner som installasjon med ett klikk, oversettelse klar, responsiv og mye mer. Den har også forskjellige tilpassede plugins, for eksempel en samling av arrangører: nedtelling av hendelser, kommende arrangementer, kalenderside, kalendervidget, stedsplan og tidsplan; en samling sosiale verktøy: ikoner, knapper, attester og Twitter-widget; prisplaner, nyhetsbrev og mer enn 500 skriftikoner.

Du kan bruke dette temaet til å lage din kirkelige online presentasjon, for å gjøre dine tro mer populære eller til og med å lage et nettsted der folk kan lære noe nyttig og relatert til religion.

Håper – Funksjonsrike kirketema WordPress

Dette temaet har et veldig vakkert navn, inspirert av religiøse mennesker og tilbyr deg 6 måneders støtte fra utvikleren, og kvaliteten blir sjekket av Envato og støtter fremtidige oppdateringer.

Den koster 49 dollar og har 4 viktige og viktige plugins som er integrert som Mega Menu, Visual Composer, Business Hours Pro og Revolution Slider som passer for kirker, bedrifter og ideelle organisasjoner.

håper kristen kirke tema wordpress

Demo / Last ned

Temaet ble laget spesielt for å være kompatible med iPad, iPhone, Android og Windows smarttelefoner og tabeller, både i stående og liggende retning.

Hopes er fullt kompatibel med Kirkens temainnhold: preken, begivenhet, person og beliggenhet, taksonomier og arrangementskalenderen som brukes til hendelsesstyring og kalendervisning.

Andre funksjoner er avanserte temalternativer, 500+ skrifter, kortkodesgenerator, ubegrensede farger, WPML-oversettelse, glidebrytere, overskriftsstiler, sidefelt, alternativer for underhode, klebrig bar og bakgrunner og så videre.

Hopes er kompatibel med de nyeste nettleserne som IE 11, Firefox, Safari, Opera, Chrome og Edge, men også med gamle versjoner som IE 9 og IE 10, og du kan bruke WPML, WooCommerce 2.3 +, Events Calendar Pro 3.6+, Visual Komponist 4.7.4 + og WordPress 3.6 + med den.

Credo – Retina-klar WordPress Church Theme

Credo er et nytt Church WordPress Theme opprettet 26. november 2015 som koster $ 49, og det lar deg organisere hendelser enkelt med nedtelling, kalender og kommende hendelsesverktøy; legg ut på sosiale medier gjennom den sosiale integrasjonen, bruk prekenalternativet med prekenene video-, lyd- og fotoarkiv; opprette donasjoner med funksjonen “call to action”, oversett temaet med WPML, lag lysbilder med Revolution Slider-sparing i prosessen $ 14 og skriv siden din med Visual Composer som sparer $ 34.

credo premium kirke tema wordpress

Demo / Last ned

Temaet har mange originale og unike funksjoner som personalprofil, lastehastighetsoptimalisert, Fontawesome integrasjon, parallax, video- og bildebakgrunner, ren kode, demodata, tema for barnevennlighet, W3C gyldig kildekode, riktig formatert og kommentert i tilfelle personlig tilpasning og den er testet i IE 9+, Firefox, Chrome, Opera, Safari og på iOS, Android og Blackberry, også Credo er kompatibel med Bootstrap 3+.

Church – Online Ministry WordPress Theme

Et hyggelig WordPress-tema for online departement er Church som koster $ 44 for å være et av de billigste kirketemaene fra ThemeForest og har mer enn 900 kjøpere som vurderte temaet med 4,43..

kirke wordpress online departement tema

Demo / Last ned

Den er kompatibel selv med gamle versjoner av Internet Explorer som IE 6, IE 7 eller IE 8, og de fleste kjøpere er veldig fornøyde med dette temaet.

Church har 5 fargealternativer, trekkspillwidgets, sosiale ikoner, og den fokuserer på besøkende, den har jQuery-forbedring og enkelt administrasjonspanel.

Andre viktige funksjoner er temalternativer som er tilgjengelige gjennom WP Theme Customizer, WP-vist bilde, WP-meny, funksjoner på forsiden, nyheter og hendelser, sammen med pastors blogg på hjemmesiden, spesiell banner for nytt innhold, verktøytips, sosiale bokmerker og mye mer!

Mission – eCommerce Church Theme

Mission er et kraftig WordPress-tema for publikumsfinansiering og netthandel for kirker som er litt kostbare og koster $ 64, men har kompatibilitet med de fleste nettlesere og med WooCommerce 2+ ved hjelp av en 2-kolonne responsiv layout og har mer enn 500 kjøpere.

misjon e-handel kirke tema wordpress

Demo / Last ned

Temaets utviklere tilbyr gratis fremtidige oppdateringer, 6 måneders support med mulighet for utvidet støtte til 12 måneder hvis du betaler $ 19,20, Twitter-oppdateringer, 50 hjelpevideoer og dokumentasjon med ofte besvarte spørsmål.

Mission bruker WordPress, WooCommerce, HTML 5, siste versjoner av PHP, CSS og JS, og den har tenningsdekke sammen med millioner av fargekombinasjoner, responsiv design, podcasting, Google Maps-integrasjon, utallige tilpassede widgets og handelsalternativer.

Utviklerne stiller endringsloggen til disposisjon for å se alle oppdateringene de har gjort til Mission, slik at du kan se at for tiden er i versjon 1.0.1.

Church Suite – WooCommerce Theme for WordPress

Church Suite tilbyr deg en samling eksklusive verktøy som Events Manager med rutenett, lister, kalender, kommende arrangementer, enkel hendelsesside og til og med cover; Advanced Sermons Manager med 4 forskjellige typer oppsett, Årsaker og donasjonsbehandling med rutenett- og listoppsett.

kirke suite woocommerce tema

Demo / Last ned

Temaet koster 59 dollar, og det har mer enn 600 salg som er kompatible med WooCommerce, bbPress og de fleste nettlesere.

Den er fullstendig tilpassbar, rask, smart, brukervennlig, ultra responsiv, retina klar, 1 klikk demoinstallasjon og bruker Visual Composer-plugin som har mer enn 100 elementer og som kan hjelpe deg med å lage mega-menyer, optimalisere SEO, skrive perfekte koder og minify CSS.

Temaet støtter RTL og er WPML klar med oversettelser utarbeidet sammen med 700+ ikoner av to typer: Typekit og Google. Church Suite har blogg- og magasinfunksjoner sammen med MailChimp og WooCommerce-kompatibilitet.

WP-kirken

WP-Church koster $ 49, og i motsetning til andre kirke WordPress-temaer har den ubegrensede team-sider, unike hendelseskalender, lydspiller og intelligent skriftverktøy.

wp kirke trossamfunn tema wordpress

Demo / Last ned

Det er et av de mest populære temaene med nesten 2500 salg og 1000 kommentarer, men er kun kompatible med IE 7, IE 8 og Safari.

Andre nyttige funksjoner og alternativer for dette temaet er administrasjonspanelet, tilpasses lysbildefremvisning, Google Maps gatevisning og veibeskrivelse, Skriftsøker, tilpasset galleri, postgalleri, 6 tilpassede farger, 8 tilpassede widgets, nyhetsbrev, kundeservice og så videre.

Bethlehem – Fleksibelt responsivt kirketema

Et av de beste WordPress-temaene i kirken som koster 59 dollar og har intuitivt, fleksibelt og responsivt design er Bethlehem. Dette teamet er opprettet for kirker, moskeer, ideelle organisasjoner, bønnegrupper og veldedighet og så videre, i tillegg har du tilgang til tre demoversjoner for å se hvilken layout som passer ditt ønske best.

bethlehem fleksibelt wordpress kirketema

Demo / Last ned

Du sparer mer enn $ 61 fordi Bethlehem har inkludert flere plugins som Slider Revolution, Visual Composer, men også 15 PSD-filer.

Du kan tilpasse temaet ved å bruke generell, topptekst, hjem, navigasjon, bunntekst, butikk, donasjoner, begivenheter, prekener, departementer, historier, blogg, styling, typografi, sosiale medier, tilpasset kode og import / eksport alternativer, og du kan administrere innhold ved å bruke den spesielle menyen kategorisert i donasjoner, departementer, prekener, statisk innhold og historier.

I tillegg har du 8 toppstiler og andre interessante verktøy som tidsbesparende verktøy, hendelsesledere, integrasjon med WooCommerce, GiveWP, vårt team, Mega Menu, Testimontials og andre plugins.

Ultimate Church – med 3 forskjellige forsider

Det siste, men ikke verste, kirke WordPress-temaet er Ultimate Church som har nye og spesielle funksjoner som ThemeWaves-sidebygger, lagglidebryter, type innleggstype, galleriinnleggstype, prekeninnleggstype og omfattende temalternativer, og det koster bare $ 49.

ultimate kirke wordpress tema

Demo / Last ned

Ultimate Church kommer med 3 forskjellige unik design på forsiden med 1420px rutenett sammen med en ren, organisert, redigerbar og perfekte pixelfunksjon.

Du kan virkelig bruke dette temaet for å øke kirkens relaterte ting, øke samfunnet, donasjoner og antall arrangementer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map