12+ Beste Gmail-alternativer for personlig og forretningsbruk

beste Gmail-alternativer personlig virksomhet


E-post spiller en stor rolle i arbeidslivet vårt. De transformerte og utviklet kommunikasjon med lang rekkevidde til noe som kan gjøres på få sekunder. I dag kan mengden informasjon vi sender og mottar via e-postene våre være overveldende.

Hvis det er for mye data du kan håndtere, trenger du noen gode verktøy som hjelper deg og effektiviserer arbeidet ditt. E-postklienter prøver å fortsette å gi brukerne den beste opplevelsen og være bedre enn konkurransen. Takket være dette er det mange e-postklienter tilgjengelige.

Gmail har eksistert i ganske lang tid, og siden har det vært en av de mest brukte e-posttjenestene. Den har fått mange oppdateringer siden lanseringen og til slutt ble grensesnittet mer forenklet og brukervennlig, noe som førte til noen endringer. Mange mennesker elsker det, og selvfølgelig er det folk som ikke tåler det.

Det er mange brukere som vil klage på at dette nye grensesnittet ikke er brukervennlig og skriveknappen er bare så buggy og plagsom noen ganger. Hvis du har mer enn en Gmail-konto, kan du bare se en (i en enkelt fane).

Gmail tilbyr heller ikke noen måte å importere kontoer fra andre e-posttjenester du tidligere har brukt. Men det mest problematiske er at Google skanner hver av e-postmeldingene dine. Google gjør dette slik at annonsører kan målrette brukerne bedre og vise annonser som er mer relevante for dem.

Dette kan betraktes som et komplett respekt og invasjon av personvern.

Les: Skal du bruke Gmail for Business?

Disse grunnene er mer enn nok til å flytte bort fra Gmail og prøve ut noe nytt og noe bedre.

I denne artikkelen vil vi hjelpe deg med å finne den e-posttjenesten som best dekker dine behov.

Mail.com

Besøk nettstedet »

Mail.com er en gratis e-posttjeneste som lar deg velge mellom mer enn 200 domener. Du kan velge hvert domene avhengig av ditt yrke (@ content-writer.com), hobbyer (@ carlover.com) og sport (@ footballplayer.com).

Mail.com tilbyr også ubegrenset e-postlagring, en antivirusskanning, spamfiltre, en postsamler, mobiltjeneste, kalenderintegrasjon og 50 MB vedlegg. Den har også en Mail Collector-funksjon som lar deg motta og sende meldinger til alle dine eksterne e-posttjenester innen Mail.com-kontoen din. Den har støtte for Gmail, Yahoo og Hotmail.

Outlook.com

Besøk nettstedet »

Den beste e-posttjenesten for hardcore Microsoft-brukere. Det har også noen gode Office Web-applikasjoner og SkyDrive med seg. Du kan importere alle e-postene dine fra Windows Mail, Windows Live mail eller Outlook Express. Du kan også bruke den til å sende og motta e-post fra andre e-postkontoer.

Outlook har en dyp sosial integrasjon som lar deg importere Facebook-kontaktene dine for enkel tilgang og til å chatte med dem gjennom Messaging-funksjonen. Du kan få tilgang til og publisere alle Facebook-statusene, bildene eller videoene dine og se vennenes oppdateringer også.

Lagringsplass er i utgangspunktet ubegrenset og øker automatisk når du trenger det.

Inbox.com

Besøk nettstedet »

Inbox.com er en fantastisk funksjonspakket e-postklient som tilbyr 5 GB lagringsplass for e-post- og vedleggsstørrelser på 50MB. Den har også en fotomodul som lar deg enkelt lagre, dele og organisere alle bildene dine.

Blant de mange funksjonene er det en integrert Organizer som kan hjelpe deg med å øke produktiviteten din, og den inneholder også en oppgavebehandling, kalender og påminnelser. For å legge til enda mer funksjonalitet, kan du bruke Notes-funksjonen til å lage lister, registrere ideer og gjøremål.

Innboksen skanner automatisk alle meldingene dine etter spam, spyware og virus, og beskytter personvernet ditt hele tiden. Du kan også installere Inbox.com-verktøylinjen hvis du vil ha e-postvarsler på skrivebordet.

Zimbra

Besøk nettstedet »

Zimbabra er et populært valg ikke bare fordi det har et mye ønsket grensesnitt med faner, men fordi det også kan håndtere Facebook- og Twitter-kontoene dine. Grensesnittet ser litt utdatert, men det pakker mye funksjonalitet. De store mengdene funksjoner som Zimbabra tilbyr, krever et mer avansert grensesnitt for at du skal kunne bruke dem riktig. Den støtter også offline arbeid.

Yandex

Besøk nettstedet »

Yandex tilbyr en gratis @ yandex.com-adresse og et forenklet grensesnitt som gir litt glede ved å bla gjennom e-postene dine. Du får 3 GB lagringsplass på Yandex-disken din, som kan utvides til 7 GB ved å gjøre noen få enkle ting som å installere Windows-applikasjonen, laste opp noen filer og henvise en venn til tjenesten. Yandex er mest populær i Russland og har også støtte på 9 språk som inkluderer engelsk.

Med Yandex kan du også importere alle e-postene dine med POP eller IMAP. Apper for iOS og Android er også tilgjengelige for nedlasting.

Yahoo Mail

Besøk nettstedet »

Yahoo var en gang en fryktelig postklient, men den har kommet langt i utviklingen og blitt mye mer moderne. Det kan nås på datamaskinen eller mobilenheten, fra i utgangspunktet hvilken som helst e-postklient som støtter POP.

Lagringsplassen din er ubegrenset, og du kan importere kontakter fra Facebook, Outlook, Gmail og andre. Yahoos spambeskyttelse ble oppgradert kraftig og SSL-kryptering er også tilgjengelig, men den må slås på manuelt.

Takket være Yahoo Messenger kan du også chatte med venner mens du leser gjennom e-posten din, og du kan sende og motta SMS-meldinger også.

GMX

Besøk nettstedet »

GMX er et flott alternativ til Gmail. Du kan få en gratis e-postkonto som tilbyr veldig lignende funksjoner som Gmail, forventer at e-postadressen din vil bruke @ gmx.com eller @ gmx.de-domene. Det er ingen begrensning på hvor mange e-postmeldinger du kan lagre på kontoen din, men det er et lokk på vedlegg på 50 MB. Hvis du trenger å sende større filer, kan du bruke FileStorage-funksjonen deres.

Innkommende e-postmeldinger til GMX-kontoene dine blir skannet etter virus og trojanere, og avanserte spamfilere blir brukt for å forhindre mottak av uønskede meldinger..

Facebook

Besøk nettstedet »

Visste du at du kan bruke Facebook til å sende og motta eksterne e-postmeldinger? Vi vet alle at du kan sende en melding til vennene dine eller andre Facebook-brukere med Facebook Messenger, men det er også mulig å sende e-post til eksterne e-postadresser som Gmail, Yahoo eller andre.

Å sende meldinger til eksterne e-poster fungerer nøyaktig det samme som å sende private meldinger på Facebook med den lille forskjellen at du trenger å oppgi e-postadressen du vil sende e-posten til og ikke vennens navn. Du kan også sende gruppemeldinger, se samtalehistorikk eller merke spam-massasje.

Zoho Mail

Besøk nettstedet »

Hvis du trenger en e-postadresse som fungerer med ditt eget domene, enn Zoho er du tjenesten du trenger. Med gratisversjonen kan du være vert for ett domene og opprette opptil 5 e-postadresser med 5 GB plass for hver konto. For å være vert for flere domener må du oppgradere til deres betalte tjeneste, som starter på $ 2 / måned og tilbyr mye mer funksjoner enn gratisversjonen.

Zoho-e-posttjenesten støtter POP også IMAP. Det kan brukes på hvilken som helst enhet og også på tredjeparts e-postklienter. Du kan også hente e-post fra eksterne e-postadresser til Zoho Mail-kontoene dine via POP.

Husmail

Besøk nettstedet »

Husmail er en flott annonsefri e-posttjeneste som tilbyr 25 GB lagring, e-postkryptering og støtter POP og IMAP. Du kan bruke Husmail via nettleseren din, den har apper for et bredt spekter av mobile enheter som Android, iOS og Blackberry, eller du kan bruke det via tredjeparts e-postklienter.

Din gratis e-postkonto vil bruke domenet @ hushmail.com, men hvis du trenger tilpasset e-postadresse, må du oppgradere planen.

Den eneste ulempen med denne e-posttjenesteleverandøren er at du må logge inn minst en gang i uken for å holde den gratis e-postkontoen din aktiv, noe som kan være en problemfri, spesielt hvis du drar på ferie.

Tutanota

Besøk nettstedet »

Tutanota er en enkel, sikker e-posttjeneste basert i Tyskland. Det gir en-til-ende-kryptering til e-post sendt mellom Tutanota e-postkontoer.

Den gratis kontoen tilbyr 1 GB e-postlagring med @ tutanota.com e-postkonto. Den overordnede planen som koster € 1 månedlig gjør det mulig å legge til ditt tilpassede domene og ha opptil 5 e-postkontoer. Tilpassing av innboksen din er også tillatt med den betalte planen. Hvis du trenger mer lagringsplass for større filer, kan du kjøpe ekstra plass til opptil 1 TB.

AOL Mail

Besøk nettstedet »

AOL er en av de eldste og sannsynligvis mest populære gratis e-posttjenesteleverandørene og alternativ til Gmail. Med AOL kan du ha en gratis e-postkonto med ubegrenset e-postlagring og mulighet til å velge mellom flere e-postdomener (@ love.com, @ ygm.com, @ games.com).

Med AOL blir meldinger kryptert og skannet etter virus i tillegg til spam. Meldingsappen deres lar deg raskt sende meldinger til vennene dine.

Filstørrelsen på 25 MB vedlegg kan være en ulempe hvis du trenger å sende større filer.

iCloud Mail

Besøk nettstedet »

ICloud Mail-tjenesten er godt kjent blant iOS- og Mac-brukere. Du kan bruke denne tjenesten hvis du har en Apple ID, og ​​du kan få tilgang til e-posten din via applikasjonen fra iPhone eller iPad. Du kan også få tilgang til iCloud-e-posten din fra en PC eller Android-enhet ved å bruke en nettleser og få tilgang til icloud.com url.

Tjenesten gir 5 GB e-postlagring og maksimale filer på 20 MB er tillatt for opplasting. Det lar deg synkronisere data mellom forskjellige Apple-enheter. Denne e-posttjenesten tilbyr høy sikkerhet og personvern til e-postene dine.

Totalt sett er det et flott Gmail-alternativ, men det er få ulemper også. Du kan ikke importere e-postkontoer fra andre klienter og kan ikke organisere e-postene dine i mapper.

Fastmail

Besøk nettstedet »

Fastmail tilbyr et enkelt, brukervennlig grensesnitt med minimalistisk design sammen med en flott e-posttjeneste. Selskapet bruker sofistikerte anti-spamfiltre for å holde innboksen din spamfri og tilbyr lignende funksjoner som Gmail. Søket deres lar deg raskt finne meldingene du ønsker og bla gjennom e-postene dine raskt. Du kan feste viktige meldinger, og disse vises øverst i innboksen.

Du kan få tilgang til e-postkontoen din via en nettleser, eller du kan bruke appen deres. Det er også mulig å synkronisere eller dele kalendere med andre enheter som nettbrett, mobil eller PC eller med andre kontoer.

E-post-appen deres er tilgjengelig for alle plattformer og støtter også tofaktorautentisering.

Sammendrag

Dette avslutter listen over de beste e-postklienter etter vår mening. Du kan se at det er mange steder du kan migrere til hvis du hadde nok av Gmail. Mange av disse klientene pakker massevis av funksjoner og funksjonalitet, og det er grunnen til at hver av dem støttes av millioner av brukere. Det er fremdeles mange klienter der ute som vi ikke har dekket, men jeg er sikker på at en av disse vil passe perfekt til dine behov!

Vi håper du har funnet informasjonen du lette etter, og håper å se deg igjen!

Oppdater:

Nyttige e-postklienter

Mens det var noen forvirringer mellom e-posttjenester og e-postklienter, oppdaterte vi denne artikkelen og skilte dem fra hverandre. Nedenfor kan du finne en samling e-postklienter som du kan bruke sammen med noen av de ovennevnte e-posttjenestene.

em Client

Besøk nettstedet »

em Clients enkle grensesnitt setter mye større fokus på funksjonalitet og enkel tilgang enn et uendelig antall funksjoner. Du kan legge til et antall e-postkontoer, men gratisversjonen er begrenset til bare 2. En unik funksjon er Skype-integrasjonen, slik at du kan chatte gjennom klienten din.

Den har også støtte for Exchange, iCloud, Gmail og Outlook.com. Funksjoner som integrert kalender, berøringskontroller, kontakter og raskt søk gjør det til et virkelig kraftig verktøy.

Inky

Besøk nettstedet »

Inky er mest kjent for sin intuitive design. Det er sannsynligvis det flotteste Gmail-alternativet der ute. Den har også tilgjengelige mobilklienter, og du kan synkronisere alle innstillingene dine mellom dem gjennom skyen. Å sette opp og bruke forskjellige e-postkontoer er en spasertur i parken, og du trenger ikke å tulle rundt for mye.

TouchMail

Besøk nettstedet »

En interessant e-postklient som presenterer e-post på en unik, men enkel måte. Hver av e-postene dine er uthevet som sin egen tittel, og du har dem delt på kontakter. Den støtter også flere kontoer og støtter ethvert filter du kan tenke på. Den er laget for Windows 10-maskiner og nettbrett, slik at grensesnittet er designet for berøringsskjerm, i stedet for en mus og et tastatur. Du kan ha to kontoer med gratisversjonen.

Mailbird Lite

Besøk nettstedet »

Mailbird Lite er en funksjonspakket kommunikasjonsplattform som kan utvides med forskjellige apper. Du kan legge til planlegging, filsynkronisering, chatting og teamarbeid.

Etter at du har lastet ned Mailbird, har du tilgang til pro-versjonen i 30 dager. Når prøveperioden er fullført og du velger å ikke betale for proffen, vil klienten bli tilbakeført til gratisversjonen som har egne begrensninger.

Gratis brukere får ikke funksjoner som hurtiglesing, forhåndsvisninger av vedlegg, snoozing av e-post, men denne klienten gjør fremdeles en utmerket jobb. Den er optimalisert for hastighet, ser bra ut, og du kan bruke opptil tre e-postkontoer.

Thunderbird

Besøk nettstedet »

Menneskene som brakte deg den berømte Firefox nettleseren, har opprettet Thunderbird for noen år siden, og de har opprettholdt den siden den gang. Det er en standard IMAP- og Pop-postklient som du kan konfigurere for i utgangspunktet hvilken som helst e-postadresse du ønsker, inkludert en Gmail-konto.

Det er åpen kildekode og gratis å bruke. Folk elsker det for enkelheten og funksjonaliteten det tilbyr. Du kan også sette opp en Gmail-konto med Thunderbird ganske enkelt ved å logge på med Gmail-legitimasjonen og stille Thunderbird til å bruke IMAP.

Denne e-postklienten på tvers av plattformer er tilgjengelig for Windows, Linux og Mac OS X.

Opera Mail

Besøk nettstedet »

Opera Mail leveres med den elskede Opera nettleseren, og det er veldig enkelt å konfigurere med omtrent hvilken som helst e-postleverandør. Det eneste som ikke er så bra med Opera Mail, er at den er integrert i nettopplevelsen.

Opera Mail kan brukes på innsiden av Opera nettleser og støtter også offline bruk. Gode ​​søkefunksjoner gjør det enkelt å slå opp noe, og vedleggsseksjonen gir deg tilgang til alle vedleggene dine på samme sted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map