15 beste nettsteder for gratis imagevert

01.06.2020
Artikler og mer ... '15 beste nettsteder for gratis imagevert
0 12 мин.

best free-bilde-hosting-nettsteder


Nettsteder for bilderhoting lar deg lagre bilder på nettet og dra nytte av forskjellige funksjoner som funksjonalitet på sosiale medier, endre størrelse på og organisering av bildene dine. Generelt gir de lenker som du kan legge inn på nettstedet ditt eller sende til venner. På den måten vil du klare å vise bildene dine på nettstedet ditt mens du bruker lagringsplassen til tjenesten – ikke webkontorene dine. De fleste bildervertsplattformer lar brukere sortere innholdet.

Du kan lage mapper, legge til koder og redigere bildene dine uten å måtte forlate nettstedet ditt. Så, hvilke er de beste bildevertsnettstedene? Du trenger ikke gjøre søket, fordi vi har gjort det for deg. Her er de 15 fotograferingsvertnettstedene du kan prøve.

0. SmugMug

SmugMug-bilde-hosting

SmugMug

SmugMug tilbyr mange funksjoner som ligner på Flickr ved at den lar fotografer vise bilder. Selv om nettstedet ikke er et godt valg for folk som ønsker å dele bildene sine på sosiale medier, kan du dele bildene dine og deretter se på andre brukeres bilder. Etter å ha opprettet en SmugMug-konto, vil du ha åpnet den tilpassede fotonettstedet. Med foto-nettstedet har du et bredt utvalg av design å velge mellom i tillegg til innebygde fotoredigeringsverktøy som du kan bruke til å endre de tilbudte designmalene. Og fordi nettstedet ikke tilbyr en gratis konto, er det egnet for folk som vil vise bildene sine og selge dem. Prisen på pakker varierer mellom $ 40 og $ 300 per år.

1. Google Photos

google-bilder-free-bilde-hosting

Google Bilder

Hvis du vil laste opp bilder og bilder av høy kvalitet i større antall, bør du velge Google Photos. Plattformen for fotohotell tilbyr en automatisk sikkerhetskopifunksjon, som betyr at du aldri vil bekymre deg for å miste et bilde. De lar deg også organisere og redigere bildene dine slik at du kan identifisere dem med visuelle søk.

Når du fortsetter å bruke plattformen, vil den gjenkjenne vanene til bildene dine og begynne å sortere dem automatisk for å redusere manuelt arbeid. Hvis du vil begynne å bruke plattformen, åpner du photos.google.com eller installerer Google Foto-appen på enheten din. Appen vil laste opp alle bildene dine automatisk og synkronisere dem med Google-kontoen din. Plattformen tilbyr ubegrenset lagringsplass for bilder. Du kan laste opp PNG-er, GIF, JPG-er og videoer i 1080P.

2. Imgur

imgur-free-bilde-hosting

Imgur

Imgur lar brukerne lagre så mange bilder de vil permanent. Du trenger ikke å opprette en konto for å lagre dem, men hvis du må legge til bildetekster, opprette album eller laste opp bildene dine via e-postvedlegg, må du gjøre det. Nettstedet tillater direkte lenking, og du vil få en lenke for hvert bilde du laster opp, slik at du kan legge det inn i HTML eller legge det ut i sosiale medier og fora.

Opplastingsprosessen er enkel – du trenger bare å lime bilder på nettstedet, oppgi URL-en eller velge dem fra datamaskinen din. De tillatte filformatene inkluderer JPEG, JPG, TIF, PNG, GIF, APNG, BMP, XCF, PDF og Animated GIF TIFF. Størrelsen er begrenset til 200 MB per bilde.

3. Dropbox

Dropbox-free-image-bilde-hosting

Dropbox

Dropbox lar brukere laste opp og lagre bilder i forskjellige formater. Etter å ha lastet opp bildene dine til det gratis skylagringsanlegget, vil du få en delbar kobling til den enkelte mappe og fil. Nettstedet gir automatiske sikkerhetskopier, noe som er en fordel for folk som planlegger å laste opp mange bilder om gangen.

Du kan ikke endre, endre størrelse på eller redigere bildene dine etter opplasting. Du kan imidlertid lage mapper og undermapper hvis du vil organisere bildene dine på en bedre måte. Du vil få 3 GB lagringsplass.

4. TinyPic

TinyPic-free-bilde-hosting

TinyPic

TinyPic er et søsternettsted til Photobucket, noe som betyr at du bør forvente mange lignende funksjoner. Nettstedet krever ikke at du lager en konto for å begynne å laste opp bilder. Derfor vil du kunne laste opp bildene dine raskere og dele dem. For å laste opp et bilde, trenger du bare å velge det, legge til koder og angi riktig størrelse. Nettstedet vil gi deg linken du trenger for å dele bildet ditt på sosiale medier eller gjennom nettstedet ditt.

Valgfrie tagger vil gjøre bildene dine synlige for TinyPic-brukere som søker etter dem. Du er begrenset til PNG, JPG, BMP og GIF under 100 MB størrelse. Du kan også laste opp en video på 5 minutter. Hvis et bilde er over 1600 piksler i bredde og lengde, vil TinyPic endre størrelsen på det automatisk. De sletter bilder som folk ikke ser på 90 dager. Derfor er det ikke et godt valg for folk som vil lagre bildene sine permanent.

5. Use.com

bruk-com-free-bilde-hosting

Use.com

En av de store fordelene som Use gir, er muligheten til å laste opp 100 bilder om gangen. Derfor, hvis du planlegger å laste opp store mengder bilder, er nettstedet et bedre alternativ for deg. Etter at du har lastet opp en bildefil, forblir den på nettstedet permanent, og du vil ikke være begrenset til filstørrelse, lagring eller båndbredde. Dessuten trenger du ikke lage en konto for å starte opplastingsprosessen.

Du vil dra nytte av en fotoredigerer og resizer, og få sjansen til å organisere bildene dine i album. Du kan gjøre bildene dine private eller offentlige. Og fordi nettstedet ikke tilbyr direktekoblinger til nettsteder, må du kopiere URL-ene til bilder direkte eller bruke sosiale delingsknapper på nettstedet ditt for å legge ut hver opplasting på sosiale mediesider. Nettstedet støtter GIF-, BMP-, JPG-, TIF- og PNG-filer.

6. Flickr

flickr-free-fotografering-hosting

Flickr

Flickr er blant de berømte nettstedene for deling av bilder og bilder. Og selv om det har gått gjennom mange endringer siden Yahoo kjøpte det, er det fremdeles et godt valg for fotografer. Bortsett fra de gratis hosting-tjenestene, tilbyr nettstedet redigeringsverktøy som du kan bruke til å organisere bildene dine i album. Flickr er et nettsted for sosiale medier. Derfor vil du kunne dele fotografiene dine med hele samfunnet.

Etter at du har opprettet en konto, vil du finne mange grupper av forskjellige interesser og emner som spenner fra svart-hvitt-fotografering til mote og natur. Du kan favoritt bilder fra andre brukere eller legge igjen kommentarer.

For personvern gir nettstedet deg en sjanse til å redigere personverninnstillingene før du deler bildene dine. Videre kan du bruke din e-post, telefon eller et hvilket som helst annet fotoprogram for å laste opp bilder. Den tilbudte mobilapplikasjonen er enklere å bruke og lar deg ta sikkerhetskopi av bilder fra Dropbox, datamaskin eller iPhoto.

7. 500 stk

500px-free-bilde-hosting

500px

Hvis du trenger et nettsted for fotohotell med sosiale nettverksfunksjoner, er 500px et godt valg. Enten du er amatør eller profesjonell fotograf, kan du dele arbeidet ditt, kommentere andre fotografier og følge dine favorittbrukere. Du kan laste opp antall bilder du ønsker, men folk bruker nettstedet først og fremst for å vise arbeidet sitt. Etter å ha opprettet profilen din, vil du kunne selge bruken av bildene dine via nettstedet. Du vil imidlertid ikke kunne koble bildene til nettstedet ditt direkte eller dele dem på sosiale medier-plattformer. De tillater ikke opplasting av over 20 bilder per uke – det gjør du etter å ha kjøpt det årlige premiummedlemskapet som vil koste deg $ 25.

8. Pinterest

pinte-bilde-hosting

Pinterest

Pinterest er faktisk en søkemotor for bilder. Det er millioner av bilder lastet opp på daglig basis til Pinterest. Få av oss vil bruke denne plattformen til å laste opp og lagre bilder, men det er en flott plattform å lagre bildene dine. Hvis du er en fotograf, og ønsker å bringe trafikk til nettstedet ditt, er Pinterest faktisk en flott plattform for å laste opp porteføljebilder.

Maks filstørrelse du kan laste opp til Pinterest er 10MB, og du har kun lov til å laste opp PNG- og JPEG-filtyper. Animerte GIFS kan også lastes opp, men dette fungerer kanskje ikke så bra. Du kan også laste opp videoer på opptil 2 GB i størrelse. Lengden på en video kan være mellom 4 sekunder og 30 minutter. Bare mp4 og mov er de støttede videofiltypene på Pinterest.

9. FreeImageHosting.net

free-bilde-hosting-net-nettsted

FreeImageHosting.net

Free Image Hosting er et annet gratis nettsted du kan bruke til å lagre og dele bildene dine. Nettstedet tilbyr mange funksjoner som ligner på Imgur, men det tilbyr ikke lignende trendy oppsett og bekvemmeligheten med en hyperkoblingsforkortelse. Hvis de mange annonsene på nettstedet ikke plager deg, kan du laste opp bildene og bildene dine uten å måtte lage en konto.

Free Image Hosting vil gi deg en HTML-kode som du kan bruke til å få tilgang til bildene dine for deling. Lagring av bilder er ikke midlertidig, noe som betyr at bildene dine vil forbli på nettstedet for alltid så lenge du overholder deres vilkår for bruk. Noen mennesker velger nettstedet fordi de tillater opplasting av animerte GIF-er – de kan se forvrengt ut.

10. PostImage

postimage-free-bilde-hosting

PostImage

Det gratis fotovertingsnettstedet, PostImage, lar brukere lagre bildene sine permanent uten å opprette en konto. De har også en programvareversjon. Med PostImage kan du laste opp bilder under 8 MB i størrelse, og du kan til og med bruke URL-en til opplasting.

De støttede filformatene er JPG, PDF, GIF, PSD, TIFF, BMP og PNG. Du har muligheten til å lage et galleri og dele bildene dine med venner. Hver enkelt fil kommer med sin unike direkte lenke, og du kan koble dem til nettstedet ditt eller sosiale mediesider. Du kan endre størrelse på bildene umiddelbart etter opplasting.

11. ImageShack

Images-free-fotografering-hosting

Images

ImageShack gir en layout som er veldig lik den på Pinterest – den fremhever bare de beste bildene. For å begynne å laste opp bildene dine, må du opprette en konto. Den gratis kontoen har mange nyttige funksjoner. For eksempel vil du kunne organisere alle bildene og bildene dine i album. Nettstedet tillater også tillegg av tagger og sporing av bilder. Med andre ord, andre brukere vil oppdage det gode arbeidet ditt enkelt.

Hvis du vil at alle bildene dine skal forbli private eller forbli tilgjengelige for et bestemt publikum, vil du kunne gjøre det. De tilbyr en 30-dagers prøveperiode for premiumversjonen. I løpet av denne perioden vil du dra nytte av mange funksjoner som direkte kobling, ubegrenset plass, bildestatistikk og vannmerke. Med de tilbudte web- og mobilapplikasjonene vil du kunne laste opp bildene dine og deretter dele dem enkelt. De tilbudte verktøyene inkluderer ShackIt-appen som gjør det mulig å laste opp raskere og endre størrelse på appen, som lar deg beskjære, endre størrelse på og redigere bildene dine enkelt.

12. ImageVenue

imagevenu-free-bilde-hosting

ImageVenue

Du kan laste opp JPEG-bildene dine på ImageVenue. Hvis bildene dine er veldig store, vil nettstedet endre størrelse på dem og beholde kvaliteten etter at opplastingsprosessen er over. Nettstedet bevarer kvaliteten på bilder og størrelsesforholdet under størrelse på prosessen. Hvis du ikke vil at størrelsen på bildene skal endres, må du begrense dem til 3 MB størrelse.

De gir maksimal lagringskapasitet på 3 GB per måned for brukerne. Bildet vertstjenesten har vært et godt valg for brukere og bloggere som har behov for å organisere og laste opp bilder i store mengder og dele dem med andre brukere.

13. Imgbox

imgbox-free-bilde-hosting

Imgbox

I tillegg til å være vert for dine bilder og bilder, vil Imgbox også lette delingsprosessen. Nettstedet gir ubegrenset lagringsplass, ubegrenset hostingstid og muligheten til å laste opp et bilde under 10 MB størrelse. I tillegg til dette, er bildevisningsfunksjonen enklere å bruke og rask. Etter at du har lastet opp bildene dine, kan du dele dem gjennom et hvilket som helst nettsted for sosiale medier. For å legge inn bildene dine på nettstedet eller bloggen din, trenger du bare å bruke direktekoblingene nettstedet tilbyr for hvert bilde.

Dessuten har du muligheten til å la andre Imgbox-brukere finne og kommentere bildene. På ulemper er alternativene for å organisere bildene dine på nettstedet begrenset.

14. Facebook

facebook-bilde-hosting

Facebook

De fleste ser ikke Facebook som et gratis nettsted for bildervertering. I virkeligheten er det blant de største bildevertene som er tilgjengelig i dag, og du kan laste opp antall bilder og bilder du ønsker gratis. Videre tilbyr nettstedet for sosiale medier et bredt spekter av funksjonalitet som hjelper deg med å organisere, merke og kategorisere alle bildene dine. Hvis du har brukt nettstedet, vet du muligens at de tillater organisering av bilder og bilder i gallerier og album.

Prosessen med å flytte bilder senere kan være tidkrevende, men de tilbudte redigeringsfunksjonene vil gjøre omorganiseringen enklere. Facebook tilbyr også ansiktsgjenkjenningsfunksjon. De vil identifisere personene på bildene dine og varsle dem umiddelbart når opplastingen er over. Alternativt kan du gjøre bildene dine private eller dele dem på profilen din eller vennene dine. Husk at nettstedet vil krympe bildene dine automatisk etter opplasting.

15. Photobucket

photobucket-free-bilde-hosting

Photobucket

Hvis du trenger et brukervennlig nettsted som du kan bruke til å lagre kvalitetsbilder, er Photobucket et godt valg. Nettstedet lar brukere kjøpe eller lage trykte kopier av fotografiene i det enorme biblioteket. Etter å ha lastet opp fotografiene dine på nettstedet, kan du konvertere dem til hjemmepyntedeler, metalltrykk, lerretsplakater, innrammede trykk eller vanlige trykk. Folk som velger gratis kontoalternativ, drar fordel av 10 GB båndbredde hver måned og 2 GB lagringskapasitet.

Nettstedet gir imidlertid et proffkontofasiliteter for folk som ønsker å organisere, dele og lagre et ubegrenset antall bilder og bilder. Du kan lagre så mange bilder du vil og skrive dem ut i sitt originale format. Hvis du ikke vil bruke penger, kan du laste ned mobilapplikasjonen, som tilbyr 8 GB lagringsplass. Nettstedet støtter BMP, GIF, JPEG, JPG og PNG filformater.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector