20 beste webmasterfora for nybegynnere og profesjonelle

best-webmaster-fora


Når du forplikter deg til å kjøpe en webhotell er det vanskelig å komme over legit informasjon der ingen prøver å selge deg noe. I virkeligheten er få ressurser mer pålitelige enn menneskene som faktisk har erfaring og har brukt vertskapstjenestene de snakker om. Dette er grunnen til at en av de beste kildene for pålitelig informasjon er på webmasterfora.

Du kan få mye hjelp gjennom disse forumene, spesielt når det gjelder en spesifikk hostingtjeneste du ønsker å kjøpe. Andre mennesker på forumet er veldig hjelpsomme mesteparten av tiden, og de vil gi deg den veiledningen du trenger.

Du kan også få rikelig med informasjon om å bygge nettstedet du ønsker, og hva slags programmeringsspråk du bør bruke og så videre. Videre, hvis du er usikker på hva de eksakte behovene dine vil være, eller hvis du har problemer med serverkonfigurasjonene dine, kan fora som det jeg skal vise være virkelige livreddere. Det er ikke noe bedre sted å lære mer om webhotell og hvordan du kan få mest mulig ut av det enn disse forumene.

Du kan til og med bruke disse forumene for å få tilbakemeldinger på nettstedet ditt. Men jeg kler av. La oss se på de beste forumene som passer både de som nettopp har startet, og de profesjonelle som allerede har god erfaring. Uten videre, la oss komme til det!

Google Webmaster Central

Hvis du er interessert i SEO og ser etter en god kilde til informasjon om hvordan du kan optimalisere nettsteder, er dette stedet du bør gå. Dette er det offisielle forumet fra Google, der du kan få svar fra Google-ansatte. Hvis du er ny innen markedsføring av søkemotorer, er dette forumet et flott sted å lære alt om SEO. For å kunne poste i dette forumet, trenger du bare en Gmail-konto! For ytterligere hjelp til nettredaktører og Google-verktøy kan du Klikk her.

Webmaster World

Webmaster World er et av de eldste forumene i dette emnet. Det ble etablert i 1999, før SEO-æraen, da de fleste nettsteder ble bygget med vanlige HTML- og GIF-bilder. I dag er det fortsatt et av de mest aktive webmasterforaene, der du kan lære mye på Google SEO, webhotell, sosiale medier, webutvikling og mye mer. Dette forumet er bra hvis du bare begynner, men mer avanserte webansvarlige vil også finne sin plass her.

Web Hosting Talk

Web Hosting Talk er veldig populært blant titusenvis av brukere, og rundt ett til to tusen er kontinuerlig online. Det er det perfekte stedet å spørre rundt om en spesifikk hostingtjeneste og få svar så raskt som mulig. Web Hosting Talk har også mange underfora du kan besøke angående spesifikke problemer og emner. Videre, hvis du er usikker på hva slags funksjoner og spesifikasjoner du trenger for at nettstedet ditt skal fungere effektivt, kan du også spørre brukerne om det.

SitePoint-fora

SitePoint er full av gode læringsressurser som vil tjene håpefulle nettutviklere og omtrent alle som ønsker å lansere et nettsted. De har rundt to til tre tusen online medlemmer til enhver tid, noe som betyr at du også kan forvente noen raske svar. De har forskjellige forum for serverkonfigurasjoner, online annonsering og webdesign og omtrent hva du trenger. Det er mange underfora som hjelper deg med å pakke hodet rundt spesifikke konsepter, og som du kan bruke til å legge ut nettstedet ditt og få tilbakemeldinger fra eksperter..

Digital Point Forums

Hvis du ønsker å ta markedsføringen og SEO-kunnskapen til nettstedet ditt til neste nivå, kan du gå med dette forumet. Det har mange markedsføringseksperter og SEO-er som er villige til å dele mye nyttig informasjon og erfaringen de har samlet seg gjennom årene. De kan hjelpe deg med å finne de beste teknikkene for å optimalisere nettstedet ditt og få mer trafikk for det.

Dev Shed Forums

Dev Shed Forums er hjem til tusenvis på toppen av tusenvis av nørder. Det er det perfekte stedet å finne programmeringstips og informasjon. De er stort sett nyttige og vil definitivt gi hjelp når du prøver å jobbe deg gjennom programmeringsproblemene. Videre har dette forumet spesialisert seg på databaseadministrasjon, programmering, serveroppsett og andre tekniske ferdigheter som det er lett å gå seg vill i. For å fullføre det har de også noen solide nettdesignfora med mange frontend-utviklere som kan hjelpe.

WJunctions

WJunction er også et ganske etablert forum med tusenvis av aktive brukere. Ved siden av diskusjoner om webmastere, SEO og markedsføring, vil du også finne emner relatert til kryptovaluta, tjene penger online, spill, teknologi og andre generelle diskusjoner.

Enten du er en erfaren webmaster eller en nybegynner som nettopp begynner, på WJunction finner du informasjonen du trenger.

V7N Forum

V7N er en annen god informasjonskilde når det kommer til SEO, markedsføring på nettet, blogging, webdesign, fotografering, webhotell og domenenavn. Her finner du en egen seksjon for diskusjoner om nettbaserte virksomheter som e-handel, kunderelaterte ting og mer.

Et eget forum er dedikert til juridiske spørsmål som copyright, varemerker og internettlov, inkludert den nye GDPR-lovgivningen.

Hvis du ønsker å ansette noen til en bestemt oppgave eller trenger SEO, copy wring eller annen relatert tjeneste, kan du ta en titt på markedsplassen. Her kan du også kjøpe og selge domener, nettsteder og andre tjenester.

Krigerforum

Warrior Forum er en topp aktør blant markedsføringsfora og markedsplasser. Det tilbyr mange verdifulle innlegg og mange tips om hvordan du kan øke spillet ditt i din virksomhet og digital markedsføring. Den mest bemerkelsesverdige fordelen ved å bruke dette nettstedet er at du får veldig raske og velinformerte innlegg og svar. Så hvorfor ikke bli med og bli en ekte kriger selv?

SEO Chat

SEO Chat er et enestående sted å samle nyttig informasjon som kan hjelpe både profesjonelle og nybegynnere med å forbedre nettstedets SEO. Du kan finne mange verdifulle bransjeartikler her, sammen med mange verktøy og lenker til andre fora. Du vil også engasjere deg i et fremragende samfunn og samle noen virkelig inspirerende ideer.

Wicked Fire

Wicked Fire er et av de mer avanserte nettbaserte markedsføringsforumene på nettet. Det kan bli utrolig overveldende for nybegynnere, men hvis du ikke er nybegynner, vil du definitivt føle at du er på rett sted. Bare hopp inn i diskusjoner og lær nye måter å markedsføre selskapet ditt på.

Black Hat World

Black Hat World er et av de største samfunnsansvarlige for nettansvarlige, seo og online som du kan legge øynene opp for. Selv om dette forumet ble populært i det siste som et forum dedikert til svart hatt SEO, kan du finne mange legit informasjon om hvordan du gjør SEO på riktig måte. Å være et av verdens største fora dedikert til webansvarlige, bør du dykke ned i det med en gang og se hva du finner.

SEO Mastering

SEO-mestring er et SEO-forum, enkelt og enkelt. Den har mer enn 87 000 aktive månedlige brukere, så det er en god informasjonskilde. Du kan enkelt få svar på alle dine SEO-relaterte spørsmål raskt.

eWebDiscussion

eWebDiscussion er et flott sted å få nyttige svar fra autoritative webansvarlige. Når du har registrert deg, vil du ha mange anbefalinger fra felteksperter som vil hjelpe deg med å ta ferdighetene dine til neste nivå.

Ozzu

Ozzu har et massivt fellesskap av internettmarkedsførere med omtrent 170 000 månedlige brukere. Du kan få profesjonell hjelp, verktøy og mange ressurser fra dette forumet. Videre vil svarene du får fra online brukere hjelpe deg med å løse de fleste problemene du vil komme over i dette feltet.

Webicy

Webicy er et diskusjonsforum dedikert til webansvarlige. Det har mer enn 100 000 aktive medlemmer som deler sin beste praksis og legger ut markedsbaserte spørsmål. Hvis du ønsker å ta dine online markedsføringsevner til neste nivå, er Webicy stedet å være.

WebMasterServe

Ta kontakt med andre som er interessert i webmastering, SEM og SEO eller internettmarkedsføring generelt. Du kan også finne mange ressurser og diskusjoner angående programmering, webdesign, innholdsmarkedsføring. Videre er det til og med stillingsannonser som du kan søke på.

Reddit SEO

Reddit SEO er en subredit som har mye engasjement på gang. Du kan alltid være med og møte andre som prøver å rangere og er mer kunnskapsrike om emnet. Det er også et ganske solid sted å starte hvis du er ny på SEO.

SEO-flyktning

SEO Refugee har diskusjoner angående optimalisering av søkemotorer; hvordan du kan få organisk trafikk og hvordan du kan vokse merkevaren din. Det er et flott sted å bli mer utdannet innen internettmarkedsføring og møte noen kunnskapsrike personer som kan hjelpe deg.

Web Master Forums

Navnet kunne ikke være mer omfattende. Hvis du leter etter IT-ressurser som kan hjelpe deg med å få nettstedet ditt i gang eller markedsføre det, kan du finne det her. Dessuten kan du finne et sinnssykt antall diskusjoner rundt IT-relaterte emner. Hvert medlem har tilgang til oppdatert informasjon om SEO-verdenen. Du kan også finne mange anmeldelser, tilknyttede programmer, anmeldelser av hosting-tjenester og webmaster-tjenester; det er til og med jobbtilbud tilgjengelig her.

Webmaster-Talk

Oppdater: dette forumet er ikke lenger tilgjengelig; nettstedet ble kjøpt opp av Freelancer.com og omdirigert til nettstedet deres.

Webmaster-Talk er stedet å være når det kommer til programmeringsressurser, digital markedsføring, webdesign og alt annet du trenger for å drive nettstedet ditt. Med mer enn tusen webmastere til enhver tid, vil du definitivt ha den hjelpen du trenger ganske raskt. I tillegg kan du også få mye informasjon ved å tjene penger på nettstedet ditt, noe som er sjelden å komme med på alle de andre forumene jeg allerede har nevnt i denne listen..

Konklusjon

Der har du det, nok informasjon for livet. Hvis du sjekker ut minst noen av disse forumene, er du nødt til å bli en mye bedre webmaster og ta online-virksomheten til nye høyder. Jeg håper du har hatt glede av å lese gjennom denne artikkelen, og at vi hjalp deg å lære noe nytt i dag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map