5 beste alternativer for InMotion Hosting – Hosting og domenenavnsregistrering

01.06.2020
Artikler og mer ... '5 beste alternativer for InMotion Hosting – Hosting og domenenavnsregistrering
0 12 мин.

best inMotion-hosting-alternativer


InMotion er en av de beste i virksomheten, ingen tvil om det. Ikke bare fordi de kan skryte av en stabil og rask service, sammen med en gratis kundesupport, men de er virkelig et selskap som gjør alt for kundens skyld. En ting er sikkert, du vil definitivt få verdt hver krone hvis du tagger med dem. Du vil også få mange nyttige tjenester gratis, for eksempel SSD-lagring, sikkerhetskopiering, migrering av nettsteder, applikasjoner og mer.

InMotion er hjem til mer enn 300 000 domener og av gode grunner. Serverne deres presterer veldig bra, og kan skryte av 500 millisekund lastetider i gjennomsnitt og gjennomsnittlig 99,98% oppetid gjennom et helt år. Noe som betyr at ethvert nettsted på serveren deres vil være kontinuerlig tilgjengelig i høy hastighet. Som annonsert på nettstedet deres, er InMotion ledende innen kundestøtte, og de kommer ikke til kort fra uttalelsen. Det tar ikke representantene deres mer enn 2-3 minutter å svare på et spørsmål i live chat.

Jeg fant ikke at InMotion gikk under noe av kjernen i tjenesten, og det er derfor det er rimelig at deres grunnleggende delte hostingplan koster $ 3,99 per måned. Det er mange billigere alternativer der ute som tilbyr tjenester av høy kvalitet, som jeg skal gjennomgå i dag. Men det er viktig å nevne at ingen tilbyr en så høy kvalitet på tjenesten så konsekvent som InMotion gjør. De lar til og med ferske brukere prøve sine tjenester med en 90 dagers pengene-tilbake-garanti. Dette er et vitnesbyrd om deres tillit til det faktum at du ikke har noen grunn til å forlate dem.

I tilfelle du leter etter noe noen få kroner billigere, eller bare vil vite hvilke andre alternativer du har, her er noen alternativer til InMotion som jeg absolutt kan anbefale. Jeg vil ikke gå gjennom alle tjenestene deres, bare de mest populære, slik at det er lettere å pakke hodet rundt det hvert selskap har å tilby.

Webvert
Kampanjepris

hostgator beste ipage-alternativ$ 3,95 / mo
bluehost beste ipage-alternativ$ 3,95 / mo
ipage beste ipage alternativ$ 1,99 / mo
a2hosting beste ipage-alternativ$ 3,92 / mo
godaddy beste ipage alternativ$ 2,99 / mo

I det følgende vil jeg vise presentere hvert enkelt webhotellfirma i detaljer.

HostGator

Besøk verten »

hostgator-beste-inMotion-alternativHostGator er Moby Dick for webhotellvirksomheten. Hvis du leser dette og besøker YouTube også av og til, vil du se nøyaktig hvorfor. De er også et av de største webhotellbedriftene på planeten, som er vert for over 9 millioner domenenavn. HostGator er også inngått samarbeid med Linux og Cisco. Det er også vanskelig å komme over en video som ikke får deg til å se en HostGator-reklame før den starter. HostGator skyver masse ressurser for å annonsere seg selv og har eksistert i mer enn 10 år ved å gjøre det. De snakker ikke bare om webhotell av høy kvalitet, de leverer det. Siden introduksjonen av deres skytjenester har dette selskapet vært en av favorittene mine.

Testresultatene mine på Baby Cloud-plan:

 • Oppetid: 99,99%
 • Sidehastighet: 520 ms

Dette er et enestående tilbud som få andre selskaper kan matche opp til. Jeg tror faktisk ikke en gang at du vil få en så kraftig tjeneste for $ 3,95 per måned. Det som tilfører verdien, er HostGators kundesupport. De får deg ikke til å vente mer enn 15 minutter på å svare, og representantene deres er ganske kunnskapsrike. Så langt snakket de med oss ​​på en vennlig måte og så gjennom eventuelle problemer.

Når det gjelder gratis ting, kommer HostGator ikke til kort. De tilbyr gode sikkerhetsverktøy, beskytter deg mot DDoS-angrep og gir deg et SSL-sertifikat for å behandle nettstedtransaksjoner. Hvis du har et allerede eksisterende nettsted et annet sted, overfører de det gratis. For å fullføre det hele er HostGators cPanel veldig brukervennlig, at til og med den 5 år gamle nevøen din ville vite hvordan du bruker den etter en liten stund. Hvis du ikke kan bestemme hvilken plan du skal velge, forklarer jeg hver HostGator-plan spesielt i min detaljerte guide.

De eneste problemene med HostGator er bransjestandard-prisstriks, som krever at du gjør et 2-årig abonnement for å få de annonserte prisene. Du har også lov til å ta sikkerhetskopi av dataene dine manuelt, men du må betale et ekstra årlig på $ 15,95 hvis du vil ha “sanne” sikkerhetskopier..

Bluehost

Besøk verten »

Bluehost-beste-inMotion-alternativBlueHost er en stor stjerne blant nybegynnere, bloggere og WordPress-brukere generelt. Det har stor popularitet, takket være de lave prisene og enestående støtte for WordPress. Dette gir en solid grunn for WordPress.org å ha dem blant sine 3 hostinganbefalinger. De klarer seg også ganske bra når det gjelder kjerneaspektene ved en hostingtjeneste, og tilbyr bunnsolide oppetider og raske sider. Kundesupporten deres overlater imidlertid mye å være ønsket, fordi de i gjennomsnitt tar omtrent 40 minutter å gi brukerne svar.

BlueHost har allerede etablert seg ganske bra innen webhotellbransjen, og de vet at de er et førsteklasses reisemål for mange nybegynnere der ute. Den første grunnen til det er det faktum at omtrent alle WordPress-brukere vet om dem og deres sterke støtte for systemet. Den andre grunnen er det faktum at deres første delte hostingplan kommer på $ 2,95 per måned. Her er grunnleggende elementer i deres mest populære tjeneste:

Testresultatene mine på BlueHosts grunnleggende plan:

 • Oppetid: 99,98%
 • Sidehastighet: 530 millisekunder

Gratis ting: et domenenavn, appintegrasjoner, dra og slipp nettstedbygger, gode sikkerhetsalternativer.

Når det gjelder WordPress, er det få selskaper som har systemene sine optimalisert så godt for det. Derfor tilbyr BlueHost Managed WordPress Hosting. Selv om det ikke er den rimeligste typen hosting du kan ha, med en prislapp mellom $ 19,99 / måned og $ 49,99 / måned, tar den mye vekt av skuldrene. Du kan være trygg på at en gruppe eksperter passer på WordPress-nettstedet ditt. De sørger for at det hele tiden er oppdatert, sikkert og kan håndtere alle problemer som kan oppstå. Selskapet tar fullt ansvar for nettstedet ditt og dets ytelse, og alt du trenger å gjøre er å bruke det.

Når du tar alt i betraktning, er BlueHost utrolig billig og tilbyr en solid service, med et brukervennlig kontrollpanel, noe som gjør det perfekt for nybegynnere. De har også mange online ressurser som du kan lære av, men du må vente litt hvis du vil kontakte kundesupporten deres. De tilbyr heller ingen gratis nettstedoverføring og krever 3-årig abonnement for å la deg få den lave introduksjonsprisen. Det er ikke laget av godteri og regnbuer, men BlueHost er et godt valg hvis du ønsker å drive et WordPress-nettsted så kostnadseffektivt som mulig.

iPage

Besøk verten »

IPage-beste-inMotion-alternativiPage tilbyr en av de rimeligste hosting-tjenestene. Med det mener jeg at de er sprø billig, og tilbyr hostingplaner fra $ 1,99 i måneden. Selskapet eies av Endurance International Group som har brakt oss mange andre hosting selskaper som BlueHost, FatCow, VPSLink, JustHost, HostMonster og så videre. De er et massivt selskap som vekker blandede følelser hos sine kunder over hele verden. Men gir iPage noe godt i tillegg til en virkelig billig tjeneste? La oss se.

Her er testresultatene mine om den delte essensielle planen:

 • Oppetid: 99,96%
 • Sidehastighet: 884 ms

Dette er ikke det beste der ute, men det er faktisk veldig billig. Jeg forventet ikke at de skulle ha en god kundeservice, men iPage viste meg feil. De gir anstendig støtte via e-post, live chat og telefon, og tar omtrent 20 minutter å svare på spørsmålene våre. Men de har blandede anmeldelser i denne forbindelse, så det er best å dobbeltsjekke dem før du kjøper inn tjenesten deres. iPage vakte litt positivitet i meg da jeg så at de ikke brukte de prisene som andre selskaper bruker. Selv om de er latterlig billige, vil de gi deg den lave introduksjonsprisen med bare 12 måneders abonnement. Ingenting bedre enn en prislapp på forhånd for å få deg til å stole på et merke.

Sammen med denne anstendige tjenesten for en anstendig pris, får du også forbedrede sikkerhetsalternativer. iPage er inngått samarbeid med SiteLock, et cybersikkerhetsselskap. Programvaren deres hjelper til med å forhindre brudd på sikkerheten og vil skanne nettstedet ditt jevnlig for malware. Det vil også fjerne skadelig programvare, avhengig av hvilken iPage-plan du bruker. Men det største sikkerhetstiltaket er å lage vanlige sikkerhetskopier av nettstedet ditt, noe iPage vil gjøre for deg hver dag. De fleste selskaper tar ekstra betalt for denne tjenesten, men iPage vil tilby den gratis.

iPage integrerer og spiller også godt med tredjepartsapper som PayPal, Google Apps og forskjellige e-handelsplattformer. De tilbyr også bonuskreditter for annonser i Google AdWords, Yahoo! og Bing.

Selv om alt dette høres ganske bra ut, er iPage fylt med negative overraskelser også, med den første at det ikke er noen cPanel. Hver hostingleverandør har cPanel, men iPage vil heller jobbe med en mindre kjent programvare kalt vDeck. Det fungerer, men cPanel er fremdeles mer brukervennlig enn vDeck. Der iPage lar deg skaffe masse penger, vil de ta mer fra deg etter hvert. Du kan abonnere på en veldig billig tjeneste, men når perioden er over, vil det koste deg rundt $ 8 per måned å fornye planen. Det er et sinnssykt prishopp på 350%! Så, det viser seg at iPage er ganske vanskelig og at du ville ha det bedre å bruke et annet alternativ.

A2Hosting

Besøk verten »

A2Hosting-beste-inMotion-alternativA2Hosting er kanskje ikke så populær som BlueHost eller HostGator, men de tilbyr virkelig god hosting-tjeneste. De tilbyr et bredt spekter av hostingplaner som delt hosting på Linux- og Windows-plattformer, administrerte og ikke-administrerte VPS-planer, dedikerte servere, forhandlerhotellplaner, domeneregistrering og andre online løsninger. Deres billigste hostingplan er Lite Linux-delt plan, som starter på $ 3,92 per måned. Dette lar deg bare være vert for et enkelt nettsted, så jeg anbefaler å gå etter Swift-planen helt fra starten.

Jeg undersøkte A2Hosting og fant for det meste positive anmeldelser, men jeg ville sikre meg selv. Så jeg utførte noen tester.

Testresultatene mine på delt Swift Plan (Linux):

 • Oppetid: 99,97%
 • Sidehastighet: 509ms

Både oppetid og side lastingstid er utmerket. De har også en anstendig støtte via e-post og live chat. Telefonstøtte er et kelnerspill. Jeg gidder ikke å prøve å ringe dem for å få hjelp. Det er bare ikke verdt å holde seg i telefonen i 20-25 minutter og vente til noen svarer. For mer komplekse henvendelser, skriv bare en e-post.

De delte planene deres er peaty gode med tanke på funksjoner. Som nevnt før, ville jeg ikke velge Lite-planen, på grunn av antallet begrensninger på nettstedet. Hver delte plan inkluderer ubegrenset RAID-10 lagring og ubegrenset overføring. Gratis SSL-sertifikat via Let’s Encrypt er også en port for hver hostingplan. CloudFlare gratis CDN er også inkludert i alle planer.

Hvis du vil overføre nettstedet ditt fra InMotion til A2Hosting, vil de migrere nettstedet og cPanel-kontoen gratis.

Når som helst pengene tilbake-garanti er også noe unikt hos dette selskapet. Husk at full refusjon bare vil bli gitt innen 30 dager etter registrering.

A2Hosting er en god hostingleverandør og et flott alternativ til InMotion.

Gå pappa

Besøk verten »

GoDaddy-beste-inMotion-alternativGoDaddy er en av verdens mest kjente domeneregistratorer som tilbyr Managed WordPress hosting-tjenester. De tilbyr raske, sikre og fullstyrte WordPress-hostingløsninger som sparer deg for mye arbeid og svette. Du kan få hendene på deres første plan for $ 1,00 per måned. De vil også gi deg et gratis domene hvis du registrerer deg for deres årsplan. Så det er i det minste verdt å sjekke dem ut, selv om jeg har lest noen stygge anmeldelser, der jeg sier at selskapet var mye bedre for et par år siden. Men jeg ville fortsatt se det selv.

Her er testresultatene mine for delt hostingøkonomiplan:

 • Oppetid: 99,04%
 • Sidehastighet: 500 ms

Oppetiden virker pålitelig nok, men husk at 99.04% oppetid betyr at nettstedet ditt vil være nede i minst to timer gjennom hele året. Nettstedet ditt blir lagret på Linux- eller Windows-baserte delte servere, avhengig av hva du velger. For akkurat som med alle andre vertsselskaper, er Windows-baserte servere dyrere.

De tilbyr også VPS-hosting for $ 29.99 per måned og en enda bedre plan for $ 129. De vil også gå ekstra langt og sørge for administrert WordPress-hosting. Du har også en gratis nettstedsbygger som du kan bruke til å bygge et nettsted fra dra og slipp elementer. Kundeservicen deres virker pålitelig nok, og det tar omtrent 10 minutter å svare på et spørsmål.

Totalt sett ser det ut til at GoDaddy går en ekstra kilometer for å tilfredsstille kundene sine og gi dem en best mulig webhotell-tjeneste.

Konklusjon

Selv om det etter min mening ikke er verdt det å bytte fra en allerede eksisterende InMotion-konto til noen annen, men alle selskaper er forskjellige. Hvis du må gå med noe annet, vil HostGator være den første og BlueHost ville være ditt nest beste alternativ å jobbe med. Kanskje GoDaddy er verdt et forsøk også.

Jeg håper du har hatt glede av å lese gjennom artikkelen vår, og at vi har hjulpet deg å lære noe nytt i dag!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector