5 beste Drupal-alternativer – Topp Open Source CMS for å bygge profesjonelle nettsteder

beste drupalternativer


Drupal er blant de tre mest populære innholdsstyringssystemene på nettet. Utviklere er avhengige av det da det gir en strukturert tilnærming som fører til et interoperabelt, modulært kodesystem som kan brukes til en lang rekke formål. Dette systemet inneholder noen av de beste bitene hentet fra fora, e-handelssteder, innholdsstyringssystemer og bloggplattformer. Det kan brukes til publisering, e-handel og kommunikasjonsformål, og det er grunnen til at utviklerne kaller det et samfunnsutgivelsessystem.

Drupal er veldig fleksibel og sørger for at du kan gjøre endringer uansett når du vil. Det kan også brukes som et rammeverk for applikasjonsutvikling. Dette har trukket mange utviklere til det, da komplekse applikasjoner kan utvikles gjennom det, med maksimal åpenhet fra start til slutt.

Denne open source CMS gir mer enn en million nettbaserte applikasjoner og nettsteder gratis og har et enormt samfunnsstøtte. Menneskene i den jobber kontinuerlig med å gjøre Drupal bedre, og skaper plugins og utvidelser den trenger for å ta sin funksjon til neste nivå.

Fordelene ved å bruke Drupal

Drupal er sannsynligvis et av de mest avanserte innholdsstyringssystemene der ute. Den tilbyr funksjoner som avansert brukerstyring, menystyring og styring av innholdstype. Takket være disse funksjonalitetene er det mye enklere å drive en avansert blogg, plattform for sosiale medier og lage hele nettstedets innhold, inkludert blogger, videoer, tekster, statistikk og mer.

Drupal kan tilpasses, så både designere og utviklere kan få ideene til liv. Den håndterer innholdstyper veldig bra og har en kraftig taksonomi som gjør det mulig å ta innhold, noe som gjør det lettere å målrette søkeordene du har undersøkt.

Bedrifter bruker ofte Drupal fordi det gjør utviklingsprosessen mye raskere, takket være de mange innebygde funksjonalitetene og funksjonene. Disse tilbyr en stabil, pålitelig, sikker og håndterbar rekke funksjoner for utvikling av nettsteder og apper. Slik er dette open source content management-systemet på nivå med mange industriledende innholdsstyringssystemer på bedriftsnivå.

Drupal har mange temaer og plugins tilgjengelig, så det kan enkelt tilpasses mens du er på farten. Den kan håndtere private nettsteder enkelt, og du kan lære å bruke det ganske raskt. Men Drupal brukes best til bedriftsformål. Det kan perfekt betjene de forskjellige behovene og behovene til en bedrift. Det er ikke perfekt på noen måte, men ingen programvare er i denne situasjonen. Det gode med det er at du fullt ut kan endre denne programvaren for dine individuelle behov og stille den til å gjelde for dine ansatte, deres ferdighetsnivå, budsjett og alle andre aspekter som påvirker ditt selskap. Hvis du leter etter et system som håndterer B2B-nettsteder veldig bra, er Drupal veien å gå.

Selv om ambisjonen din ikke er å bygge et stort nettsted på bedriftsnivå, enn det er andre populære innholdsstyringssystemer du kan bruke.

De beste Drupal-alternativene med selvhusholdning

Hvis du er en blogger eller noen som ikke har mye av den tekniske kunnskapen som er nødvendig for å bygge et nettsted, vil du være glad for å vite at du har mange andre alternativer. Her finner du de fem beste anbefalingene.

WordPress

Besøk nettstedet »

wordpress beste drupalternativerWordPress ble utviklet i 2003 som en bloggplattform, men det har utviklet seg til et all-inclusive, open source content management system. Den største fordelen er at den er utrolig brukervennlig, til det nivået den kan brukes av ikke-teknisk kyndige brukere. Gjennom litt eksperimentere og se på noen få opplæringsprogrammer, vil du lett hente hodet rundt å administrere nettstedet ditt. Du vil enkelt legge til nye sider, bilder, blogginnlegg og mer uten å møte noe rot.

Du trenger ikke å ha kunnskap om HTML, CSS, PHP eller noe annet kodespråk for å få nettstedet ditt til å fungere. Skjønt, du trenger mye av det hvis du ønsker å tilpasse temaet ditt eller en plugin. Imidlertid kommer de fleste WordPress-temaer med mye fleksibilitet og tilpasningsmuligheter, slik at du enkelt oppnår utseendet du ønsker med enkle dra- og slippverktøy. Du kan til og med administrere nettstedet ditt, publisere innlegg, moderere kommentarer og gjøre mye mer mens du er på farten fra telefonen din eller en hvilken som helst annen mobil enhet.

Fordelene med WordPress

WordPress er det ideelle CMS hvis du skal bygge nettstedet ditt selv. Du kan laste ned et stort utvalg av gratis eller premium temaer og plugins. Få andre plattformer gjør det så enkelt å opprette og administrere et nettsted som WordPress gjør. Dette er grunnen til at hvert fjerde nettsted er bygget med det. Det gjør at 78 millioner nettsteder er avhengige av dette kraftige CMS. WordPress har fått nok popularitet til å være i årene fremover, og takket være det hengivne samfunnet av utviklere vil WordPress bare bli bedre.

WordPress er en åpen kildekode-CMS, og er helt gratis å bruke. Den har til og med en hostet versjon, men du er alltid bedre med å ha din egen hostingplan på plass. En ting er sikkert, WordPress vil hjelpe deg med å lage et flott nettsted med et minimum av krefter og penger.

Joomla!

Besøk nettstedet »

joomla beste drupalternativerJoomla! skaper en midtbane mellom WordPress og Drupal når det gjelder kompleksitet. Omtrent hvem som helst kan få taket i systemet, men en erfaren utvikler kan ta det til nye høyder. Det har fleksibiliteten og de robuste funksjonene som er nødvendige for å gjøre det. Denne CMS administrerer alt innholdet på nettstedet ditt og hjelper deg med å akselerere utviklingshastigheten din. Det tar ikke mer enn bare et klikk for å organisere innholdet og få ting på sporet. Joomla! kan drive alle slags nettsteder, fra enkle til de mest komplekse. Dette er grunnen til at det har gjort det til å være blant de 3 beste innholdsstyringssystemene på nettet. Det er en åpen kildekode-CMS, så du trenger ikke betale noe for å bruke det.

Fordelene med Joomla!

Joomla er ekstremt omfattende og sikker redigeringsprogramvare som vil holde innholdet ditt fullt sikkert fra det øyeblikket du har lastet det opp. Dette CMS har også noen unike funksjoner for bygging av nettsteder, for eksempel et enkelt menybyggerverktøy. Det lar selv ikke-tekniske brukere bygge hierarkiske menyer fra bunnen av.

Joomlas kjerne er fullstendig modifiserbar, slik at hvem som helst kan gjøre endringer i den med nok PHP-kunnskap. Du må til slutt gjøre dette hvis du ønsker å optimalisere Joomla til dine individuelle behov. En av de viktigste funksjonene er den innebygde hurtigbufringen, noe som vil spare deg for mye tid mens du jobber for å bygge nettstedet ditt. Akkurat som WordPress og Drupal, er Joomla helt SEO-vennlig, noe som er en flott bonus, siden du ikke trenger å gjøre mye optimalisering på stedet.

Hvis du trenger litt informasjon om hvordan du får mest mulig ut av Joomla eller får problemer underveis, har du et sterkt samfunn og en enorm mengde informasjon som kan hjelpe deg. Omtrent alle problemer du vil komme over er løst av noen andre på nettet.

Selv om du ikke er en teknisk person, vil du enkelt jobbe deg rundt i Joomla og lage et nettsted som oppfyller dine mål.

concrete5

Besøk nettstedet »

betong5 beste drupalternativerEtter å ha fått god erfaring fra tidligere innholdsstyringssystemer, søkte skaperne av Concrete5 å ta en mer innovativ tilnærming. De har laget et kraftig CMS med åpen kildekode som løser utfordringene med å bygge og administrere et nettsted.

Concrete5 er en omfattende plattform som har alle prosesser på plass for deg å bygge en kraftig online tilstedeværelse uten å bruke en krone. Du kan også gjøre hva du vil med det, da det er en gratis og Open Source-programvare under MIT-lisensen. Concrete5 tilbyr noen utrolig kraftige funksjoner og verktøy som ikke mange forventer av gratis programvare.

Concrete5 gjør det enkelt for alle å bygge et nettsted innen få minutter og redigere det for å passe til deres individuelle smak. Nettstedet du oppretter kan endres når som helst. Brukere kan gjøre alt dette uten omfattende teknisk kunnskap. Utviklere liker det fordi det har en veldig fleksibel og robust ramme som gir en stabil utviklingsprosess for kraftige applikasjoner.

Fordelene med betong5

Det omfattende redigeringsgrensesnittet er en av Concrete5s sterkeste egenskaper. Det gjør tilpasning av nettstedet ditt til en enkel og effektiv prosess. Det er ingen kreative grenser for hva du kan oppnå, og det er gjort utrolig enkelt med WYSIWYG-redigereren. Det krever ingen kodingskunnskap, så alle som kan håndtere et visuelt grensesnitt kan tilpasse nettstedet sitt fritt. Siden nettsteder innebygd i Betong5 reagerer fullt ut, vil de også se bra ut på mobile enheter.

Concrete5 tilbyr tusenvis av temaer og utvidelser som hjelper deg med å utvide funksjonaliteten til nettstedet ditt. Alle av dem kan installeres med noen få klikk gjennom dashbordet. Du kan også opprette og redigere skjemaer sømløst gjennom skjemabyggeren. Concrete5 har også regulerte arbeidsflyter, integrerte rapporteringssystemer, brukerrettigheter og mer.

Du kan enkelt administrere brukerne og administratorene på nettstedet ditt og opprette forskjellige grupper for dem. Du kan modellere publiseringspolicyene dine i henhold til organisasjonens standarder, og bare ha de brukerne som jobber med innholdet ditt som har tilgang til det.

Concrete5 er SEO-vennlig rett utenfor boksen, uten å måtte bruke og tilleggskode eller plugins. Det vil hjelpe deg med å forbedre søkerankingene dine rett etter at du lanserte nettstedet ditt. Du kan også inkludere sosiale delingsknapper med noen få klikk.

Concrete5 har alt et personlig nettsted eller en mindre organisasjons nettsted trenger. Du kan sette den opp i løpet av få minutter, så det er absolutt verdt å prøve dette innholdsstyringssystemet.

MODx

Besøk nettstedet »

modx beste drupale alternativerMODX er et av innholdsstyringssystemene som er stolte av å gi brukerne full kreativ frihet. Det har blitt lastet ned mer enn en million ganger siden lanseringen i 2005. Det er hovedsakelig populært fordi det også er veldig forretningsvennlig. Det kan være mest på grunn av fleksible betalingsplaner som de er pristilbud. I utgangspunktet betaler brukere bare for funksjonene de vet at de virkelig trenger. Det er laget spesielt for mennesker som bryr seg dypt om å skape noe virkelig unikt som er nøyaktig i tråd med deres visjon. Det er et blankt lerret som lar brukerne male sine visjoner på det.

Fordelene med MODX

Fullstendig frihet i tilpasning er den største fordelen ved å bruke MODX. Ingen andre innholdsstyringssystemer eller nettstedbyggingsplattformer kan matche det i dette aspektet. MODX er den eneste som gjør det mulig for ikke-teknisk kunnskapsrike brukere å ha null kreative begrensninger. Det er det som gjør MODX til en innovatør i bransjen, noe som gjør det til et av de beste kreative verktøyene for webdesignere. Du kan gå videre selv med de modigste og mest krevende nettprosjektene.

Administratorer kan oppgradere, installere eller migrere mange tillegg, temaer eller til og med komplette nettsteder gjennom MODX-installasjonsprogrammet. De trenger ikke bekymre seg for noen avhengigheter, ettersom prosessen er forenklet med denne plattformen. Alt er laget for å være så brukervennlig som mulig, så det er det perfekte verktøyet for ikke-teknisk kyndige brukere. Men erfarne utviklere kan lage tilpassede funksjoner uten å måtte hacke systemets kjerne. Gjennom JSON-implementeringer kan MODX også samhandle med andre systemer. Det kommer også med omfattende SEO-tillegg som lar deg administrere nettstedets og innholdets optimalisering uten problemer.

MODX er definitivt et enestående verktøy for de som setter kreativiteten først. Sjekk det ut og se hvor bra det fungerer!

Typo3

Besøk nettstedet »

typo3 beste drupalternativerTypo3 er et mye mer sofistikert og seriøst verktøy enn mange andre innholdsstyringssystemer der ute. Det er ikke en plattform for tilfeldige brukere, heller en for mer avanserte programmerere som kjenner koden. De har mange ting å dra nytte av, da Typo3 er en omfattende applikasjon med mange funksjoner. Du må bare investere tid og energi på å lære det, men det er vel verdt det. De fleste programmerere på nettet har gitt positive anmeldelser på programvaren. Den er veldig avansert og krever mye kunnskap, men hvilke konkrete fordeler har det?

Typo3 fordeler

Den viktigste fordelen med Typo3 er dens mangfoldighet og modularitet, noe som gjør det flott for et bedriftsnettsted eller et massivt nyhetsnettsted. Det er lett utvidbart, med de tusenvis av tilgjengelige tilleggsprogrammer som kan installeres veldig enkelt. De utvider funksjonalitetene til systemet, slik at brukeren kan opprette en nettbutikk, legge til bildegallerier eller diskusjonsforum.

Typo3 har også et veldig fleksibelt administratorsystem. Det lar deg angi spesifikke tillatelser for bestemte brukere. De kan ikke rote med nettstedets kode eller noe annet som er utenfor deres ansvarsområde.

Med innholdstyper er det mye lettere å kontrollere hva som skjer på nettstedet, spesielt når du vil angi sideoppsett, legge til videoer, bilder eller andre skript. I tilfelle du ikke vet hvordan du utnytter det til fulle eller har noen annen form for problemer, kan du kontakte diskusjonsgruppen. Det er mange nyttige brukere som du kan nå ut til og mye dokumentasjon du kan lese.

Det som gjør utviklingen enklere og mye mindre problematisk, er modulet som ikke gjør noe. Den er unik for Typo3, og den er veldig populær blant administratorer som en slik funksjon er veldig nyttig for. De kan enkelt gjenopprette en tidligere versjon av nettstedet uten å måtte gå gjennom mye trøbbel. For å fullføre det er det enkelt å gjøre sidestrukturen uten noen forhåndsbestemt rekkefølge på div, blokker, artikler eller seksjoner.

Typo3 er et enestående verktøy hvis du er en erfaren programmerer, men jeg må nevne at det ikke går lett på serverressurser. Forbrukbarhet og modularitet gjør at slik programvare setter stor belastning på serverparametere. Hvis nettstedet ikke er for stort eller ikke har tusenvis av besøkende hver dag, vil det fungere bra. Men du trenger en serveroppgradering etter hvert som nettstedet ditt vokser.

Konklusjon

Drupal er ikke den eneste open source-plattformen som tilbyr et omfattende rammeverk for å utvikle fantastiske nettsteder. Selv om det er noe av det beste, men det er en god sjanse for at du finner noe som fungerer bedre for deg. Jeg håper at denne artikkelen hjalp deg med å gjøre nettopp det, og at vi ser deg i løpet av den neste!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map