5 beste hostingleverandører for bloggere og WordPress-elskere

01.06.2020
Artikler og mer ... '5 beste hostingleverandører for bloggere og WordPress-elskere
0 7 мин.

beste blogghotellleverandører


WordPress, som driver 20% av nettstedene på internett, er en av de mest brukte bloggplattformene. Flertallet av bloggere bruker WordPress fordi det var spesialbygget for blogging, det har en jevn læringskurve, og den er svært tilpassbar og skalerbar. Den gir også alle nødvendige verktøy for blogging. Når vi vet at WordPress er den foretrukne bloggplattformen for mange bloggere, har mange vertsleverandører lagt merke til bloggernes behov og har integrert ting som 1-klikk WordPress installasjon og optimalisert hosting for WordPress. Hvilke er de fem største hostingleverandørene bloggere elsker, og hvorfor pleier de å velge disse leverandørene spesielt? I denne artikkelen vil vi belyse hvorfor noen hostingleverandører har så stor suksess med bloggere.

Oversikt over de beste vertsleverandørene for blogger

La oss se på de fem vertsleverandørene som får all kjærlighet fra bloggere:

Bluehost

Besøk verten »

bluehost beste blogghostingBlueHost er stolt av å være vertskap for mer enn 2 millioner nettsteder og tilby en fantastisk supportopplevelse. Planer hos BlueHost kommer med en 30-dagers full tilbakebetaling av pengene og muligheten til å kansellere abonnementet ditt når som helst etter den første 30-dagersperioden og motta en pro-rate tilbakebetaling for den gjenværende abonnementsperioden. En av grunnene til at BlueHost blir så elsket av kundene sine, er fordi de har mange vertsalternativer og abonnementsplaner for alle slags behov, og inkluderer 1-klikk WordPress installasjon for å få bloggen din online så raskt som mulig.

BlueHost tilbyr delt hosting, dedikert hosting, VPS-hosting, WooCommerce-hosting, og selvfølgelig WordPress-hosting. Hvis bloggforsøkene dine er i begynnelsesfasen, har BlueHost en av de rimeligste delte hostingplanene med en startpris helt ned til $ 2,95 per måned. Dette inkluderer 50 GB lagringsplass, uovervåket båndbredde og 1 inkludert domene. Dette er et mer enn et sjenerøst tilbud for bloggere på et budsjett.

De som har råd til eller må investere mer i en hostingplan fordi bloggen deres allerede trekker ganske mye trafikk, kan velge en WordPress-optimalisert hosting, som starter på $ 19,95 per måned, kan håndtere en trafikk på 100 millioner besøk per måned , inkluderer 30 GB lagring + 30 GB sikkerhetskopi, 1 domene og kirsebæret på toppen – SiteLock CDN og SiteLock Pro for økt sikkerhet og hastighet. BlueHost gir deg alle nødvendige verktøy for å sikre og øke hastigheten på WordPress-bloggen din.

InMotion Hosting

Besøk verten »

inmotion blogghostingInMotion er en annen favoritt for WordPress-hosting. De inkluderer hostingplaner for alle typer behov med litt spesiell fokus på forretningsbehov. InMotion ble lansert i 2001 og de har vokst jevnlig siden den gang. I dag tilbyr de en av de mest omfattende webhotellene på markedet. Webhotellverktøyene deres, inkludert kontostyringsverktøy (cPanel, Softaculous), nettstedbyggere (BoldGrid, WordPress, B2evolution), eCommerce (PrestaShop, OpenCart) og CMS-støtte (WordPress, Joomla, Drupal) gjør det til en robust webhotell-tjeneste.

InMotion tilbyr WordPress-optimalisert webhotell for alle ferdighetsnivåer fra bloggere til små bedrifter, utviklere og voksende virksomheter. Lanseringen av WordPress-hostingplanen starter på $ 5,99 per måned og inkluderer gratis domene, gratis SSD for brennende hastigheter, ubegrenset diskplass, gratis nettstedoverføringer, WordPress, Joomla og PrestaShop forhåndsinstallert, 90-dagers pengene-tilbake-garanti og gratis annonseringskreditter, sikkerhetskopier og full støtte.

InMotion’s WordPress-hosting inkluderer også en innfødt WordPress Drag and Drop-redigeringsfunksjon for enkelt å organisere innhold og media. Avtalen er også søtet med gratis temaer i visse kategorier (f.eks. Mote, fotografering) for å komme i gang så raskt som mulig. WordPress-bloggere vil finne at denne InMotion-hosting er optimalisert for WordPress i alle aspekter og gjør det mulig for bloggere å starte prosjektet sitt i løpet av en kort tidsramme.

HostGator

Besøk verten »

hostgator blogghostingHostGator er en annen leverandør av webhotell som rangerer høyt blant preferansene til bloggere og har vært i bransjen i over et tiår, noe som betyr at de har samlet mye erfaring innen hostingbransjen og kjenner til inn og outs for å skape en vellykket vertstjeneste. Planer hos HostGator tar sikte på å svare på alle typer behov for webhotell, derfor har HostGator flere typer hostingplaner som er opprettet, for eksempel delt hosting, netthosting, dedikert hosting, VPS og WordPress hosting.

Starterplanen for WordPress som starter er priset til $ 5,95 per måned og inkluderer gratis migrering, 50 GB lagring, global CDN, automatisk fjerning av skadelig programvare, gratis Google AdWords-kreditt, og den kan håndtere 25 000 besøkende månedlig. Deres servere med lav tetthet, skyarkitektur, flere lagringslag og CDN leverer 2,5 ganger raskere belastningstid. WordPress Cloud-grensesnittet fokuserer på brukervennlighet og effektiviserer prosessene knyttet til webhotell.

Disse, kombinert med automatisk sikkerhetskopiering og gjenoppretting av ett klikk, hjelper brukere med å holde seg oppdatert på webhotelladministrasjonen. Skulle du trenge mer med tanke på hostingplaner, kan du sjekke ut de høyere nivåplanene som kommer med mer eller ubegrenset lagringsplass og avansert sikkerhet til virkelig overkommelige priser.

WPEngine

Besøk verten »

wpengine blogghostingWPEngine er en webhotellleverandør som fokuserer på å tilby hosting-tjenester for WordPress nettsteder. De betjener over 50 000 kunder i 120 land, og tilbyr alt som er nødvendig for en rask, sikker, skalerbar WordPress-hosting. WPEngines planer er ikke de billigste på markedet, men ekspertisen og den beste teknologien gjør det til en verdig investering, spesielt for bloggere som allerede ser betydelig trafikk på bloggene deres og som er spådd å øke.

Den billigste planen, den personlige planen, er $ 29 per måned og har følgende funksjoner: 1 installasjon, 25 000 besøk per måned, 10 GB lokal lagring, 24/7 chatstøtte, LargeFS for lagring og overføring av ubegrensede data, iscenesettelse og overførbare installasjoner, enterprise-grade sikkerhet og 60-dagers pengene-tilbake-garanti. Høyere nivåplaner inkluderer også CDN, WPE SSL, støtte for tredjeparts SSL, GeoIP, multisitestøtte. WPEngine er kanskje ikke rimelig nok for bloggere som nettopp begynner på feltet, men det er et godt alternativ når bloggen din har begynt å få mer trafikk og inntekter. WPEngine er spesialbygget for WordPress-nettsteder, og markedsføres for større blogger som trenger avanserte skalerbarhets- og sikkerhetsverktøy.

ASmallOrange

asmallorange blogghostingASmallOrange har et forfriskende nytt tilbud om webhotell som tilbyr planer for alle typer nettsteder avhengig av størrelse (bittesmå, mellomstore, store) eller profil (ikke-virksomhet eller virksomhet). Deres dedikerte hostingplaner er konstruert for å møte forskjellige typer CPU (enkelt CPU-servere kontra multi-CPU-servere), minne og diskbehov. Deres delte hostingplan på det laveste nivået, Tiny, koster bare 2,92 dollar per måned, og det er en av de rimeligste hostingplanene på markedet, og den inkluderer følgende: 500 MB lagring, 5 GB båndbredde, 1 nettsted og 24/7 e-post og støtte for live chat.

Delte vertsplaner for høyere nivå inkluderer gratis domener og hosting for ubegrensede nettsteder. Alle delte planer inkluderer solid state-stasjonsservere for 15x ytelse, cPanel-kontrollpanel, WordPress-optimaliserte servere, Softaculous skriptinstallasjonsprogram for at bloggen din skal være i gang i løpet av få minutter, Weebly nettstedbygger, 99,99% oppetidsgaranti og forbedret nettstedssikkerhet. ASO er elsket av bloggere for mange planer og rimelige priser.

Konklusjon

Som blogger har du mange alternativer når det gjelder webhotell, slik at du kan velge den som best oppfyller budsjettet og hostingkravene dine. Forhåpentligvis har vi klart å sette i gang hvilken leverandør av webhotell du bør vurdere for å være vert for bloggen din.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector