5 feil folk gjør når de setter opp nettstedet sitt

01.06.2020
Artikler og mer ... '5 feil folk gjør når de setter opp nettstedet sitt
0 10 мин.

feil ved å sette opp nettsted


Når du setter opp et nettsted for din bedrift, nettbutikk eller som selvstendig næringsdrivende, er det en flott mulighet til å etablere en online tilstedeværelse og markedsføre merkevaren din. Alt på nettstedet ditt skal ordnes for å formidle hovedideene bak merkevaren din og problemene du kan løse ved å tilby dine produkter og tjenester.

Imidlertid er det en ting til. Du må alltid huske at nettstedet ditt er der folk ankommer etter å ha oppdaget virksomheten din gjennom Google, sosiale medier, annonser og andre nettsteder. Det er i utgangspunktet butikken din, nøkkelpunktet i virksomheten din. Derfor vil førsteinntrykket nettstedet ditt etterlater hos de besøkende være en av hovedfaktorene som avgjør om de blir eller ikke.

Forbedre design, layout, lastehastighet og SEO på nettstedet ditt så mye du kan før du begynner å markedsføre. Det er fortsatt enklere å investere litt mer tid og krefter på det enn å få tilbake trafikken du mistet med en feil webside. Det er ikke lett å få en sterk online tilstedeværelse, spesielt hvis du har liten eller ingen erfaring med markedsføringsstrategier og webdesign.

Vi kan vise deg de vanligste feilene som virksomheter gjør når de setter opp hjemmesiden sin, slik at du lettere kan finne ut om alt er i orden med nettstedet ditt eller ikke. Når du har fått disse 5 tingene rett, vil du ha et kraftig nettsted som bedriften din virkelig kan stole på.

1. Mangelen på markedsføringsstrategi og forretningsplan

Når du åpner en butikk, betyr det ikke nødvendigvis at folk vil vente med lange linjer foran den første dagen. Mange mennesker oppretter nettstedet sitt og forventer det samme, mange besøkende som på en eller annen måte ender på nettstedet deres. Dessverre betyr ikke et attraktivt domenenavn at det vil føre deg mye trafikk.

Det er millioner av populære nettsteder på Internett, så hvis du ikke legger noen krefter på det, vil folk aldri finne nettstedet ditt. Hvis nettstedet ditt er den eneste inntektskilden, kan dette være en vanskelig pille å svelge, men å jobbe med markedsføringsstrategien lønner seg alltid. Du må vekke folks interesse og få dem til å finne nettstedet ditt med vilje, og det er mange måter å gjøre det på.

Det er viktig å ha en streng forretningsplan og implementere markedsføringsstrategier hvis du vil drive en vellykket virksomhet. Det er viktig å ha alt planlagt før du begynner å investere tid og penger i det. Å skynde det bare for å få nettstedet ditt i gang så snart som mulig, fører vanligvis ikke noe sted.

Kom med en forretningsplan

En komplett forretningsplan er ikke så komplisert som du kanskje tror. Det er definitivt ikke et essay som dekker hvert eneste små trinn du trenger å gjøre i virksomheten din. Imidlertid er det en fin guide som faktisk kan hjelpe deg å ta den riktige avgjørelsen når omstendighetene krever det.

En forretningsplan handler om å svare på følgende spørsmål så godt du kan:

 • Hva er målgruppen din og hvilke trender du vil følge?
 • Hvilke produkter og tjenester vil du selge?
 • Hva er hovedproblemene til målgruppen din som du ønsker å løse med produktene dine?
 • Er det andre lignende virksomheter? I så fall, hva er deres svakheter?
 • Hva vil du fokusere på mens du bygger opp din online tilstedeværelse?

En uslåelig markedsføringsstrategi

En kraftig markedsføringsstrategi består av noen få trinn du trenger å gå gjennom og noen få nyttige verktøy du trenger å bruke i arbeidet ditt. Hovedmålet er å tiltrekke flere potensielle kunder til nettstedet ditt. La oss vise deg følgende velprøvde metoder som kan hjelpe deg med å nå ditt mål:

 • Bruk et populært analyseverktøy for netthandel. Et av de beste verktøyene du kan bruke er Google Analytics
 • Gjør litt research for å forstå de viktigste forskjellene mellom PPC (betaling per klikk) og SEO
 • Jo flere sosiale medieprofiler du har for bedriften din, jo bedre. Dette er plattformene der du kan nå flest mulig
 • Vurder å bli med i et tilknyttet markedsføringsprogram og begynne å selge gjennom det mest foretrukne tredjepartsfirmaet

Mens du jobber med markedsføringsstrategien og forretningsplanen din kan kreve mye research og hardt arbeid, vil de til slutt føre deg til et kraftig nettsted som sluttresultat. Vi oppfordrer deg til å se etter nettfora, guider og videoer om markedsføringsstrategier fordi folk elsker å dele ideene sine om dette emnet.

Ved å prøve ut noen av de mest populære strategiene i aksjon, vil du se hvordan de fungerer, og det vil hjelpe deg å velge den perfekte strategien for bedriften din. Hvis du ikke har erfaring med PPC og SEO, ikke nøl med å finne en profesjonell som er klar til å hjelpe deg siden disse krever mer inngående kunnskap.

2. Det er vanskeligere enn du trodde

Når uerfarne forretningsmenn ser noen populære nettsteder som genererer en enorm mengde inntekter, er dette den første tingen som dukker opp i tankene: Enkle penger! Så tenker de raskt å sette opp sin egen hjemmeside og hvordan det kommer til å fylle lommene. Dessverre er det ikke slik det fungerer.

Et nettsted handler ikke bare om å motta bestillinger fra kunder og sende produktene til dem. Det er mange bittesmå ting å forbedre. Du må bruke god tid på å eksperimentere til du finner teknikkene som virkelig fører potensielle kunder til nettstedet ditt og får dem til å kjøpe produktet ditt. Selvfølgelig vil det være misfornøyde kunder også i prosessen til du fikser feilene på nettstedet ditt.

Akkurat som en lokal virksomhet, krever en bedriftsnettsted også at du holder alt i orden dag for dag. En bedrift er som en maskin, den trenger at alle delene skal være på plass og vedlikeholdes ordentlig, ellers vil det bare forårsake problemer. Et nettsted kan virke som noe som forblir som det er når du først har satt det opp, men du må endre og forbedre det regelmessig for å sikre at det lykkes.

Du kan sette sammen en liste over alle tingene du trenger å jobbe med hver dag, og deretter gå en etter en til du er ferdig. Dette vil hjelpe deg å holde vedlikeholdet av nettstedet ditt jevn og i orden.

3. Gratis hostingleverandører og dårlige netthandelsplattformer

Det er et økende antall gratis hostingleverandører på nettet, eller premium hostingleverandører som tilbyr en gratis tjeneste. Hvis det er så mange gratis webhotellpakker tilgjengelig, hvorfor ville du til og med betale for en server? Disse gratis tjenestene er også raskere enn noen gang, og du kan konfigurere dem i løpet av et par minutter.

Gratis hostingleverandører kan virke som en god idé på overflaten, men det er faktisk mange problemer du kan møte ved å velge dem. Disse gratis alternativene lar deg for eksempel ikke ha et domenenavn som er fullt ditt eget. Som et resultat vil folk som besøker nettstedet ditt ikke ta virksomheten på alvor og lete etter et annet nettsted i stedet.

Mens premium webhotellleverandører gir deg mange ekstra funksjoner, begrenser gratis hostingtjenester vanligvis nettstedet ditt på mange måter. Du vil ikke kunne knytte sosiale medieprofiler til nettstedet ditt, som allerede avskrekker deg fra en enorm mengde potensielle besøkende. Det verste er at du ikke eier noen del av nettstedet ditt.

Innholdet du laster opp, tilhører også selskapet som eier serveren. Så hvis du tar hensyn til alle disse ulempene, er det virkelig så mye å bruke rundt $ 10 i måneden på en premium webhotellpakke uten grenser, bare statister? Egentlig ikke fordi det er enorme forskjeller.

Hva med e-handelsprogramvaren?

Når det gjelder e-handelsplattformer, bør du bare fokusere på å velge et av de mest populære alternativene. Det er mange store navn i e-handel, og du kan også lese utallige anmeldelser om dem av anmeldelsenettsteder, blogger og brukere.

Hvis tusenvis av mennesker bruker spesiell e-handelsprogramvare, kan du være sikker på at den regelmessig blir oppdatert og effektiv. Det er to forskjellige typer e-handelsplattformer tilgjengelig:

 • Det er vert for e-handelsplattformar, som Big Commerce, 3dcart og Shopify
 • Andre tilpassede løsninger som plugins og annen programvare som du trenger å installere og bruke på nettstedet ditt. De to mest populære er WooCommerce og Magento

4. Å snu nettstedet ditt til en blogg

WordPress er hovedsakelig kjent som det beste CMS for bloggere, men det anbefales ikke for alle som ønsker å starte et bedriftsnettsted. Vanligvis er WordPress det eneste alternativet bedriftseiere kan tenke på før de setter opp hjemmesiden sin. Årsaken til at dette er dårlig er at plattformen kan kreve mye ekstra krefter hvis du ønsker å bygge opp en annen type nettsted.

Ikke misforstå, WordPress er virkelig en av de beste og mest allsidige CMS der ute. Det er bare slik at noen nettsteder må kategoriseres og struktureres på en spesifikk måte, og denne plattformen kan ikke alltid gi de nødvendige ressursene. Imidlertid må hver bedriftsnettsted ha en bloggseksjon der ferskt innhold blir gitt. Det er flott for SEO på nettstedet og har potensial til å generere mye organisk trafikk.

Men å etablere det komplette nettstedet på en plattform som er laget for bloggere, er definitivt en tvilsom idé. En blogg kan også være en kraftig ressurs, men du bør ikke bare fokusere på å tilby innhold der. Det kan sikkert tiltrekke seg mange besøkende, men du må også jobbe med de andre delene av nettstedet ditt for å øke konverteringen.

5. Flott design med dårlig markedsføringsmelding

Hvis utformingen av nettstedet ditt er friskt og rent med et fint utvalg av farger, skrifter og et godt oppsett, er du allerede halvveis til suksess. Besøkende vil sikkert være fornøyde med utseendet, men du må legge til noe som holder dem engasjert og vekker interesse. Et tiltalende design kan holde dem rundt i noen tid, men hvis du ikke griper muligheten, vil de til slutt forlate og aldri komme tilbake.

Landingssiden din er et flott sted å ønske besøkende velkommen med en melding som oppsummerer hovedmålet for virksomheten din og gir dem en ide om problemene du vil løse med produktene dine. Det kan også være en fengende tekst som skaper tillit til potensielle kunder og får dem til å bla gjennom forsiden din.

En annen metode som du bør prøve ut er å legge til samtale til handlingskoblinger og knapper til bestemte deler av innholdet ditt, slik at besøkende alltid vil ha noe nytt å sjekke ut. På denne måten kan du sette opp en komplett rute som fører besøkende gjennom et stort antall sider på nettstedet ditt.

Finn balansen mellom designen og meldingene du vil formidle. Tross alt besøkte folk nettstedet ditt fordi markedsføringsmeldingen deres gjorde dem interessert. Å ønske dem velkommen med et design som er mer interessant enn meldingen din, fører bare til avvisning.

Selvfølgelig kan du gjøre mye mer feil mens du setter opp og vedlikeholder nettstedet ditt. Dette var bare de 5 mest populære som vi ønsket å vise deg. Forsikre deg om at du jobber med disse før nettstedet ditt går i live, fordi hver av dem potensielt kan redusere trafikken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector