5 feil å unngå når du velger webhotell for virksomheten

feil-valg-business-web-hosting


Vil du ha den beste webhotellopplevelsen for bedriftsnettstedet ditt? Så sørg for å unngå disse vanlige feilene.

Internett er rikelig med råd om valg av den beste hosting for nettstedet ditt. Dette overflodet av tips, opplæringsprogrammer og artikler om hvordan du finner pålitelig hosting er ikke tilfeldig, tross alt den typen hosting du får og vertsfirmaet du registrerer deg hos vil ha mye å si for det i den daglige driften av nettstedet ditt.

Mens de fleste artikler fokuserer på må-gjørene for å velge en vert, la oss se noen av fallgruvene som må unngås når du søker etter webhotell:

1. Falling For The Allure of FREE Hosting

Nå kan gratis hosting høres ut som en utmerket avtale hvis du har et bittelitt personlig nettsted som ikke blir oppdatert mye og ikke bruker det for å tiltrekke kunder eller forretningsmuligheter. I alle andre tilfeller av bruk er gratis hosting upålitelig og uønsket.

Noen webhoteller tilbyr gratis hosting for å trekke inn flere kunder som på et tidspunkt kan bestemme seg for å oppgradere til betalte pakker eller som kan bli interessert i de andre betalte webtjenestene som markedsføres av vertsfirmaet..

Hvis du nettopp begynner, kan du bli fristet til å registrere deg på en gratis hosting-tjeneste, men det er mange advarsler du bør tenke på, spesielt hvis du lanserer et nettsted for bedriften din.

For det første går gratis webhotell og reklame vanligvis hånd i hånd. Dette betyr at nettstedet ditt mest sannsynlig vil bli strødd av annonser eller bannere og gjort om til en annonseringsplattform for vertsselskapet eller dets tilknyttede selskaper. Det er ikke vanskelig å se hvordan vertskap for bedriftsnettstedet på en gratis vertsplattform kan skade ditt omdømme.

Et annet problem med gratis hosting er ytelse. Gratis hosting leveres med magre ressurser og forferdelige problemer med ytelsen. Siden du ikke har betalt for noe, kan du ikke forvente noen oppetidsgarantier, sikkerhet eller support.

Å betale for hosting betyr at du vil få noen garantier når det gjelder ytelse, tilgjengelighet, support eller sikkerhet. God hosting er ikke nødvendigvis dyrt, og det er mange budsjettvennlige webverter som tilbyr pålitelige tjenester.

2. Overdimensjonering av vertsplanen din

Hosting selskaper tilbyr mange typer hosting planer designet for å dekke behovene til alle typer nettsteder. Delt hosting er den vanligste og billigste hostingplanen som tilbys av webhotellene, men det finnes også virtuelle private servere, dedikerte servere og andre spesialiserte hostingpakker.

Selvsagt kommer pakker i større format med alle slags bjeller og fløyter som det lille nettstedet ditt sannsynligvis ikke trenger, så det å starte med en delt hostingplan er helt greit for de fleste nettsteder.

Du kan begynne å se på virtuelle private servere eller alternativer for høyere nivåer når nettstedet ditt begynner å vokse til et nettsted med høyt volum og høy trafikk. Frem til da kan du spare penger for bedriften og begynne med en delt hosting-pakke.

3. Ignorere pengene-tilbake-garantier

Ikke alle webhotellene tilbyr pengene-tilbake-garantier for inngangsplanene sine, men det er mange grunner til at du bør finne en vert som gjør det.

Det kan hende at du velger feil hostingplan og bare skjønner at etter at du har kjøpt kjøpet, eller at du kan ha en dårlig opplevelse med kundestøtte eller har problemer med ytelsen som kan ombestemme deg for verten du har valgt. I alle disse tilfellene kan du kreve refusjon og ta nettstedet ditt andre steder.

Bransjestandard pengene-tilbake-garanti er 30 dager, men noen webhoteller som InMotion Hosting tilbyr pengene-tilbake-perioder som går så høyt som 90 dager..

4. Avgjøre om en vert basert på pris alene

Å gå etter det billigste tilgjengelige vertsalternativet under forutsetning av at de er de samme, ikke vil gi deg den beste hostingplanen, men ingen av dem vil velge det dyreste og tro at det er bedre enn alt det andre.

Nøkkelen er å finne en hostingpakke som har alle funksjonene, ressursene og garanterer at du er fornøyd med og trenger.

En annen grunn til at det er vanskelig å ta en prisbasert beslutning, er fordi mange vertsfirmaer oppretter sine hostingpakker for å inkludere forskjellige freebies som kanskje ikke tilbys gratis av andre verter.

For eksempel kan det hende du får et gratis domene med noen verter, men andre verter kan be deg betale ekstra for det. Det samme gjelder sikkerhetsverktøy, verktøy for bygging av nettsteder, sikkerhetskopier og andre fordeler.

Når du sammenligner priser på tvers av webhoteller, er det noen ting du må huske på:

 • Prisene som vises kan være kampanjepriser som gjelder for den første løpetiden av kontrakten din, og pakker vil fornyes til høyere priser ved slutten av termin;
 • Prisene som vises kan inkludere merverdiavgift (MVA vil vanligvis bli lagt til i kassen);
 • Når du registrerer deg for lengre perioder (2 eller 3 år) kan du dra nytte av høyere prisrabatter;
 • Ikke alle webhoteller tillater månedlige betalinger, så prisene som er annonsert kan bare gjelde hvis du registrerer deg for minimumskontraktperioden og betaler på forhånd.

Hovedpoenget er at måten planene blir priset på, kan variere mye fra selskap til selskap.

5. Å ikke vite om begrensninger

Når du ser ordene Gratis eller Ubegrenset tilknyttet webhotell, må du alltid anta at vilkår og betingelser gjelder og se i brukervilkårene, uansett hvor kjedelig det kan virke.

Hvis et vertsfirma lover ubegrenset diskplass og båndbredde, er det de betyr at du ikke blir belastet av mengden ressurser du bruker, men det betyr ikke at det ikke er noen grense. Ressurser er alltid avkortet, og når nettstedet ditt begynner å trenge mer, vil nettstedet bremse og til og med gå offline, med mindre du oppgraderer til en plan med flere ressurser.

Foruten begrensninger som gjelder ressurser, er det også begrensninger for typen innhold du kan være vert for på kontoen din og strømningsrelaterte restriksjoner. Noen verter lar deg ikke være verten for voksent innhold på kontoen din, andre støtter ikke strømming.

Kort sagt: ikke hopp over det fine skriftet og ta kontakt med brukerstøtten for verten din hvis du har spesielle krav til nettstedet ditt.

Dessverre må du undersøke vertsselskaper og vertsplaner når du prøver å finne et passende for nettstedet ditt. Forhåpentligvis kan artikkelen vår hjelpe deg med å nullstille de viktigste aspektene ved å velge en passende hostingplan og unngå å gjøre feil underveis.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map