6 beste måter å øke nettstedstrafikken

01.06.2020
Artikler og mer ... '6 beste måter å øke nettstedstrafikken
0 7 мин.

beste måter øke nettstedstrafikken


Når du først bygger et nettsted og begynner å legge til innhold, tenker du kanskje at trafikken på nettstedet naturlig kommer med. Dessverre skjer dette sjelden uten litt optimalisering.

Nettstedstrafikk er en parameter som sammen med andre faktorer som design, brukeropplevelse og innholdskvalitet kan bestemme suksessen til et nettsted. Jo mer trafikk et nettsted får, jo mer eksponering får tjenester og produkter.

Men hvordan øker du trafikken på nettstedet når du ikke er fornøyd med antall besøkende som kommer til nettstedet ditt? Er det noen velkjente triks for handelen eller øker trafikken på nettstedet, er en prøve ved en feiltakelse?

I sannhet kan det være litt vanskelig å få mer trafikk til nettstedet ditt, og du må eksperimentere med flere forskjellige metoder for å øke netttrafikken til du finner ut hva som fungerer best for din spesielle nisje. På den annen side er det noen velprøvde metoder for webtrafikkforsterker som kan øke strømmen av besøkende til nettstedet ditt uansett hva.

Her er seks trinn du kan ta for å øke nettrafikken:

1. Definer målet ditt

Å sette opp mål vil hjelpe deg å:

 • definere målkundene dine (Hvem er de? Hvor bruker de tiden sin på nettet?);
 • etablere handlingene du vil at de skal utføre når de besøker nettstedet ditt (Hvorfor tiltrekker du dem til nettstedet ditt? Vil du at de skal kjøpe visse produkter / tjenester? Kanskje laste ned noe?);
 • og hvordan du kan engasjere dem for å oppnå disse handlingene (Hvor lenge må de være på nettstedet ditt for at de skal kunne gjøre de handlingene du ønsker?).

Å definere disse målene vil hjelpe deg å vurdere om du målretter deg mot de riktige kundene, om du oppnår noen av målene dine, og om du må gjøre noen justeringer i hvordan du målretter innholdet ditt.

2. Analyser gjeldende trafikkstatistikk

Å måle trafikkstatistikk vil gi nyttig innsikt i antall besøkende du for øyeblikket har, typen innhold de bruker mest, tiden de bruker på bestemte sider på nettstedet ditt, hvor de kommer fra, hvor mange sider de besøker i gjennomsnitt, og flere andre parametere.

Du kan bruke hvilket som helst verktøy for webtrafikkanalyse, men Google Analytics er det mest populære verktøyet for dette formålet. Du kan enten bruke Google Analytics Dashboard for å måle de forskjellige parametrene, eller du kan installere Google Analytics-plugin på nettstedet ditt.

Hvis du sjekker nettstedstatistikk regelmessig, vil du hjelpe deg med å følge med på endringene som skjer i oppførselen til de besøkende når det gjelder innholdet de bruker mest, tiden på døgnet de mest sannsynlig vil besøke, osv. Dette vil hjelpe deg med å ta informerte beslutninger om typen innhold du bør generere.

3. finpusse innholdet

Du kan ha mest mulig øye-godis-design, hvis innholdet ditt er dritt, er det ingen som vil engasjere seg på nettstedet ditt eller komme tilbake til det etter første besøk. Når du forbedrer innhold, bør du fokusere på følgende ting:

titler & overskrifter

Kom med interessante titler og overskrifter som gir interesse for leserne dine. Det er mer sannsynlig at en artikkel med en interessant tittel blir klikket på når den blir lagt ut på sosiale mediekanaler.

Når du kommer med en passende tittel for artikkelen din, må du huske følgende:

 • liste innlegg (f.eks. 5 beste måter å øke trafikken på nettstedet) får vanligvis flere klikk og yter bedre i Google-rangeringer;
 • titler som stiller et spørsmål sannsynligvis vil vekke interessen til leserne dine;
 • innlegg som rører følelser er det også mer sannsynlig å bli klikket på av leserne.

Inkluder alltid hovedfokuset for artikkelen din i tittelen. Dette er nyttig både for søkemotorer og for leserne dine.

Griper oppmerksomhet

Første ledd i innholdet ditt vil lage eller bremse innholdet ditt. Hvis du ikke kan engasjere besøkende fra start, kan du miste dem for alltid. Så krydre ditt første avsnitt med litt humor, et gripende spørsmål, eller sjokk leserne dine med et dristig utsagn.

formatering & lesbarhet

Lange avsnitt er både vanskelige å lese og kjedelige. Lag korte avsnitt som inkluderer en idé per avsnitt. Bruk undertittler, kulepunkter, kursiv og fet formatering for å få viktige ideer til å skille seg ut.

Lengde

Lengden på artikkelen din avhenger av emnet du diskuterer. Kortere artikler er lettere å lese og få meldingen mye raskere. Lengre artikler anses imidlertid for å ha mer autoritet, og deles oftere om korte artikler som kan mangle stoff.

kilder

Når du siterer kilder, viser det leserne at du har forsket på artikkelen din, og til og med søkemotorer legger merke til dette aspektet, og gir mer autoritet til artikkelen din.

Bruk iøynefallende visuelle bilder

Ikke begrens innholdet ditt til tekst alene, krydre artikkelen din med relevante bilder, infografikk eller videoer av høy kvalitet. Å kombinere ulike innholdstyper vil gi leserne dine en mer engasjerende leseopplevelse.

Bruk både interne og eksterne lenker

Du kan bruke interne lenker for å koble til gamle artikler og markedsføre dem. Du kan bruke eksterne lenker til autoritetsnettsteder eller for å sitere kilder. Ikke overdriv koblingsbygging, ellers vil ikke Google like deg.

4. Få på sosiale medier

Å markedsføre artiklene dine på sosiale medier er en av de enkleste måtene å få flere besøkende til nettstedet ditt. Enten du bygger en sterk tilstedeværelse på sosiale medier eller markedsfører innholdet ditt gjennom annonser, er sosiale medier en god plattform for å få eksponering.

Optimaliser innholdet ditt for sosiale medier ved å legge til sosiale delingsknapper og opprette sosiale medier profiler på alle større kanaler, slik at lesere som liker innholdet ditt, kan følge aktiviteten din på disse plattformene.

5. Nå ut til influencere og viktige nettsteder i din nisje

Det er vanskelig å få påvirkere eller store nettsteder til å dele eller publisere innholdet ditt, men det er også en sikker måte å få flere lesere og følgere på. Identifiser viktige påvirkere i bransjen din og gi innholdet ditt til dem.

6. Lag en e-postliste

Bruk av en e-postmarkedsføringstjeneste som MailChimp eller Constant Contact vil hjelpe deg å holde kontakten med folk som tidligere har kjøpt et produkt eller en tjeneste fra din, eller har besøkt bloggen din.

Selv om disse leserne har vist interesse for produktene eller innholdet ditt ved å registrere deg på e-postlisten, bør du unngå å bombardere dem med e-post, men det kan være en god ide å sjekke inn hos dem fra tid til annen, eller gå til nettstedet igjen.

For å konkludere

Nøkkelen til å øke trafikken på nettstedet er konsistens og variasjon. Det tar litt tid å legge til flott innhold på nettstedet ditt regelmessig og implementere mer enn én metode for å drive mer trafikk til nettstedet ditt, men det vil øke lesertallet eller kundegrunnlaget ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector