7 beste billige alternativer til gratis webhotell

best-alternativer-free-web-hosting


Å drive et nettsted bruker mye utgifter, og administratorer leter kontinuerlig etter måter å redusere kostnadene på. Gratis webhotell er attraktivt, og det har nylig eksplodert i popularitet. Gratis webhotellleverandører er ikke det de markedsfører seg selv, fordi de har stramme begrensninger for oppetid, lagringskapasitet, lastehastighet og båndbredde. Disse begrensningene kan gjøre at nettstedet ditt fungerer uformelt. Hva mer er, er at noen av disse nettstedene ikke er tilstrekkelig sikret, noe som setter informasjonen din i fare. Her er de beste gratis webhotellalternativene:

1. iPage

IPage-free-hosting-alternativ

iPage

iPage begynte å operere i 1998 og ble kjøpt av Endurance International i 2010. Den serverer mer enn en million nettsteder fra sine to datasentre i USA. Det er blant de billigste hostingansvarlige i bransjen til $ 1,99 i måneden. iPage har en delt delt pakke som gir ubegrensede domener, ubegrensede databaser og ubegrenset diskplass.

Selskapet har tatt i bruk strategien “one size past all” som inneholder alle ressursene en liten bedrift vil trenge. iPage bruker vDeck kontrollpanel, i motsetning til de fleste selskaper som foretrekker cPanel. Du vil også få en installasjon med ett klikk for plattformer som WordPress, PixelPost, Drupal og Joomla.

iPage har også mestret kunsten å verdsette priser. Du kan registrere deg for en introduksjonssats på $ 1,99 i måneden i opptil tre år. Få selskaper kan konkurrere med webhotellrabatter på $ 80 i tre år.

iPage lyser også når det kommer til kundesupport. Deres 24/7 team kan nås via e-post, telefon, billett og chat. Disse kanalene er enkle å finne og bruke som gjør at iPage skiller seg ut. Firmaets oppetid på 99,8% er også imponerende med tanke på hvor billig det er å være vert for med iPage.

En ulempe med iPage er det med treg belastning. Lasthastigheter påvirker direkte SEO rangeringer, og det er derfor de er viktige. Deres fornyelsespriser er også nedslående. Når planperioden din er slutt, kan du betale en økning på opptil 350% for å fornye planen. iPage har også valgt å bruke cPanel som er mer brukervennlig enn vDeck.

2. HostGator

hostgator-free-hosting-alternativ

HostGator

HostGator hosting henvender seg til små bedriftsnettsteder med rimelige hostingplaner, raske hastigheter, WordPress skyplaner og pålitelig support. Det tilbyr vanligvis billigere pakker enn konkurrenter i lignende målestokk, og ressursene deres er tilstrekkelig for de fleste kunder. Deres kraftige infrastruktur har også skaffet dem et godt omdømme.

Du kan registrere deg for $ 2,75 / måned for tre år. Firmaet lover 45 dagers pengene-tilbake-garanti dersom en bruker er misfornøyd med tjenestene sine. HostGator vil overføre et nettsted til ditt nye domene gratis innen 30 dager etter at du registrerte deg for delt hosting.

Selskapet har tilpasset den nyeste versjonen av cPanel for å gjøre den ekstremt brukervennlig. HostGator har en oppetidsgaranti på 99,9% som du kan overvåke på dashbordet. Du kan kreve en måneds hostingkreditt hvis denne lovede oppetiden kommer til kort. HostGator har mange tutorials og FAQ-sider for å holde brukerne sine informert.

HostGator bruker standard prissvingninger. For å registrere deg for de gode rabattene, for eksempel, må du velge 3-årsplanen. Hvis du velger et månedlig alternativ, øker den månedlige prisen med 50 til 150%, noe som er dyrt. Lastetidene deres er også gjennomsnittlige, og du kan få raskere hastigheter med mindre nettsteder.

3. GreenGeeks

greengeeks-free-hosting-alternativ

GreenGeeks

GreenGeeks startet sin virksomhet i 2008 etter at den ble grunnlagt av Trey Gardner som har jobbet med en rekke vertsselskaper som iPage, Globat og Hostpapa. Som navnet antyder, leverer selskapet miljøvennlige webhotelltjenester. Den er stolt av å være “300% drevet av fornybar energi”, noe som betyr at den gir tilbake tre ganger vindkraftkredittene den bruker. Det generelle oppdraget er å tilby det raskeste tilbudet på webhotell uten negativ innvirkning på miljøet.

Dette fotavtrykket med lite karbon betyr ikke at det er mindre i stand til å prestere godt sammenlignet med kollegene. Selv om det kan være mindre enn konkurransen, vinner den med tanke på personlig oppmerksomhet. Brukere av plattformen attesterer den solide og raske støtten som er lett tilgjengelig.

GreenGeeks har tre delte hostingplaner som lover ubegrenset domener, båndbredde, e-postkontoer og lagring. Et gratis domene i et år tilbys også. Priser for fornyelse for domenet etter gratisåret er imidlertid dyrt. GreenGeeks er ikke opptatt av å være en domeneregistrator, så det ville være bedre å oppgi et domene andre steder. Den billigste pakken er Ecosite Starter for $ 2,95 per måned hvis du velger en lang kontrakt.

GreenGeeks tilbyr videreforhandler og WordPress-hosting. Utover pris, GreenGeeksboasts av rask infrastruktur, datasenteralternativer og pålitelige og sikre teknologier. Selskapet har tjent seg en A-score med Better Business Bureau som taler til sitt utmerkede online omdømme.

GreenGeeks er oppført som en Green Power Partner av den amerikanske myndigheten Environmental Protection Agency. Hvis bærekraft er på toppen av listen over dine bekymringer, kan GreenGeeks være plattformen for deg.

4. BlueHost

Bluehost-free-hosting-alternativ

Bluehost

BlueHost ble lansert i 1996, og den har i dag over to millioner nettsteder. Det har etablert et langt forhold til WordPress-samfunnet og har blitt anbefalt av plattformen siden 2006. BlueHost har et godt rykte blant nybegynnere og budsjettbevisste administratorer.

Firmaet har en introduksjonspris på $ 2,75 / måned. Grunnpakken inkluderer 50 GB diskplass, fem e-postkontoer, ett nettsted, gratis nettstedbygger og ubegrenset båndbredde. Disse ressursene er tilstrekkelige for et enkelt nettsted. Hvis du oppgraderer til Plus-pakken, vil du få ubegrenset lagring, ti nettsteder og et anti-spam-verktøy til $ 6,95.

WordPress-brukere kan velge hvilken som helst av de tre planene som også er rimelige. Disse planene inkluderer hundrevis av WordPress-temaer, leveres med plattformen som allerede er installert, og det er et iscenesettelsesmiljø der brukere kan lage endringer og prøve dem før de går live på nettstedet deres. Du vil også få tilleggstilbud inkludert oppdateringer til WordPress Core.

BlueHost tar sikkerhet på alvor, og du får tilgang til forskjellige sikkerhetsalternativer på dette nettstedet. Du kan begrense spam med verktøy som Spam Hammer og Spam Assassin. Den støtter videre CloudFare for å forhindre DDoS-angrep som kan utløse et nettsted for å bli brakt ned ved å dirigere en flyt av falsk trafikk fra mange kilder. BlueHost har også en av de beste oppetidene i vertslandskapet på 99,99%, som er over bransjestandarden på 99,94%.

5. InMotion Hosting

inMotion-free-hosting-alternativ

InMotion Hosting

InMotion driver to datasentre i Virginia Beach og Los Angeles. Det har eksistert siden 2001 og har noen av de beste bransjegarantiene som et resultat. Oppetiden på 99,95% er ganske grei med tanke på at den ligger i budsjettkategorien. Den billigste planen er lanseringen for $ 5,99 i måneden med to nettsteder og ubegrenset lagringsplass, diskplass og e-postkontoer.

Det beste med InMotion er at du enkelt kan oppgradere når du skalerer nettstedet ditt. Bortsett fra delt hosting, gir firmaet godtgjørelser for VPS, dedikert serververt og hosting i forretningsklasse.

InMotion har raskere serverhastigheter på rundt 808ms. Et annet område der firmaet skiller seg ut er live chat support. Den har en A + med BBB Business Review, og siden den ofte gjennomgås, har den måttet tildele store ressurser til kundesupport. Deres første responstid er vanligvis under et minutt, og kundens representanter er tilfredsstillende kunnskapsrike.

InMotion tilbyr nye brukere gratis nettstedmigrering, selv om det ikke garanterer null driftsstans i løpet av migrasjonen. Hvis du velger WordPress-hosting, vil nettstedet ditt være utstyrt med Sucuri-plugin som ofte skanner nettsteder for sikkerhetsrisiko og muliggjør eksterne sikkerhetskopieringer.

InMotion lager kontinuerlig en sikkerhetskopi for nettstedet ditt opptil 10 GB og tilbyr et enkelt verktøy for å manuelt ta sikkerhetskopi av kontoen din. InMotion har også søkt aktive partnerskap med store e-handelsplattformer som Prestashop.

Som de fleste andre webhotellfirmaer, er inMotion’spromotional prising bare gyldig når du registrerer deg i en lang periode, vanligvis to år. Nye kunder blir bekreftet via telefon og kan til og med bli pålagt å sende inn et ID-bilde som kan motvirke internasjonale kunder.

6. FastComet

fastcomet-free-hosting-alternativ

FastComet

Fra hovedkvarteret i San Francisco betjener FastComet tusenvis av kunder i 83 nasjoner. Deres serverplasser inkluderer Tokyo, Chicago og Amsterdam. FastComet har klart å holde seg privat siden det ble lansert og har en unik tilstedeværelse i en bransje dominert av konglomerater som Endurance International.

Firmaets nettsted inneholder bilder og navn på teamet som vitner om dets lille størrelse. FastComet kan levere rask og vennlig støtte på grunn av den lille gruppen. Til tross for denne størrelsen, tilbyr imidlertid FastComet konkurrerende tjenester. Dens oppetid er for eksempel 99,97%, noe som er utrolig tiltalende for administratorer av nettsteder.

På bunnen av de delte hostingplanene er StartSmart til $ 2,95 per måned. Den støtter et enkelt nettsted, et gratis domene for liv, uovervåket trafikk og 15 GB SSD-plass. ScaleRight-planen starter på $ 5,95 gir rom for flere nettsteder og 25 GB SSD-plass. SpeedUp-pakken er på bunnen av nivået til $ 9,95 for 35 GB SSD-plass.

FastComet garanterer en viss mengde ressurser slik at nettstedet ditt ikke vil lide hvis serverne deres blir overbelastet slik det er vanlig med delt hosting. FastComet øker ikke fornyelsesprisen. Hvis du for eksempel registrerer deg for StartSmart-planen, betaler du $ 2,95 per måned for fornyelse.

Du vil også velge hvilket datasenter du vil at nettstedet ditt skal administreres fra. Penger-tilbake-garantien for FastComet er 45 dager, noe som betyr at selskapet er ganske trygg på sine kvalitetstjenester. Firmaets lastehastighet er imidlertid ikke så rask som du skulle ønske det skulle være.

7. Hostinger

hostinger-free-hosting-alternativ

Hostinger

Hostinger ble avduket i 2004 med et oppdrag å tilby verdifull webhotell uten å begrense hva brukerne kan gjøre med nettstedene sine. Det betjener for tiden 29 millioner kunder i flere nasjoner. Hostinger utnytter også vanlige taktikk for industriprising. Hvis du forplikter deg til en fireårskontrakt, for eksempel, betaler du bare 1,45 dollar.

Fornyelsesprisen vil hoppe til $ 7,99 / måned etter disse fire årene. Du får tilgang til 10 GB stasjonsplass og 100 GB båndbredde for ett nettsted og underdomen. Hostingers servere distribueres i Asia, Storbritannia og USA, og de bruker en 1000 Mbps-forbindelse for rask hastighet.

Hostinger-brukere kan bruke den gratis nettstedbyggeren levert av plattformen som inkluderer en rekke maler. Det er også enkelt å bruke kontrollpanelet, siden det har store ikoner for enklere navigering. Dette panelet kan være forvirrende for folk som er vant til standard cPanel..

Hostinger benytter flerspråklig kundesupport for sine kunder, og de har plass til Intercom som sitt primære støttesystem. Brukere kan imidlertid bli frustrerte over å kjøpe flere domener.

Hvorfor er det bedre å bruke Betalt Hosting?

En gratis vert kan gi deg alle ressursene du trenger, men noen nettsteder vil trenge ekstra funksjoner som bare er tilgjengelige med betalte pakker. Nybegynnere fungerer vanligvis bra med gratis eller billig plan, men når nettstedene deres vokser, blir behovet for oppgraderte planer overhengende. Betalt hosting er bedre enn gratis hosting på grunn av:

Overbelastning av annonsering

De fleste gratis verter er avhengige av reklame for å koste kostnadene ved driften. Dette betyr ganske enkelt tilstedeværelsen av mange uønskede annonser. Besøkende på plattformen din vil bli behandlet på annonsebannere på tvers av sidene dine, i tillegg til popup-bannerne med hver klikk. Disse annonsene vil skye innholdet ditt og gå på akkord med profesjonaliteten til nettstedet ditt.

Pålitelighet

Med betalt hosting betaler du for de nødvendige ressursene for å holde nettstedet oppe og går. De fleste selskaper har en oppetidsgaranti, og skulle det komme til kort, kan du kreve månedlig studiepoeng. Med gratis hosting er firmaer mindre pålitelige, og ressurser benyttes etter eget skjønn. E-handelsbedrifter kan miste salget på grunn av lange driftsstanser, og besøkende blir også frustrerte. Nettstedet ditt trenger også den slags kvalitetssikkerhetsinfrastruktur som er tilgjengelig med betalt hosting.

Plass og båndbredde

Gratis webhotell kan være begrensende, spesielt for store nettsteder. Hvis nettstedet ditt vil omfatte videoer, bilder, kart og MP3-nedlastinger, vil betalte pakker generelt ha den typen lagring du trenger. Disse filene krever også økt båndbredde, som er mengden dataoverføring som er nødvendig for å vise nettstedet ditt når besøkende får tilgang til serveren deres fra enhetene sine. Hvis de besøkende ofte legger ut kommentarer, handler på siden din og laster ned veibeskrivelse, trenger du en vert for å støtte det høye nivået av båndbreddebehov.

Brukerstøtte

Det er viktig å ha tilgang til et supportteam hvis du får problemer med nettstedet ditt. Betalt hosting garanterer ofte 24/7 support via live chat, e-post og telefon. Det kan være tregt med gratis webverter å ivareta dine bekymringer.

Konklusjon

Selv de mest anerkjente gratis vertene tilbyr tjenester under bransjestandarden. Gratis webhotell kan betraktes som et markedsføringsverktøy ettersom vilkårene og betingelsene kontinuerlig finjusteres fordi det ikke er noe økonomisk insentiv. Begrensningene som disse selskapene pålegger hindrer nettstedet ditt i å yte det beste.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map