8 Må ha Python GUI-rammer for spirende nettutviklere

01.06.2020
Artikler og mer ... '8 Må ha Python GUI-rammer for spirende nettutviklere
0 7 мин.

python gui rammer nettutviklere


Utvikling er en betydelig komponent i å bygge et nettsted og oppføre det høyt på et sterkere grunnlag. Det er mange kodespråk som en utvikler kan dra nytte av, mens Python er en topp spiller blant alle. Det har vist seg å være et interaktivt verktøy for utviklere.

Programmerere kan begynne å skrive koder rett i Python, noe som krever at de kjenner til visse nøkkelord. Det ene alternativet er å få mer og mer innsikt om nøkkelordene som lett brukes i Python, men det andre tar hjelp fra et grafisk brukergrensesnitt (GUI).

En GUI viser en liste over nøkkelord som er mest relevante for applikasjonen du planlegger å produsere. Så utviklere kan velge nøkkelord og fortsette å kode. En nettutvikler som er fersk og trenger hjelp for å starte koding i python, kan han eller hun benytte seg av GUI-rammer. I dette innlegget deler jeg noen av de verdifulle rammene som er tverrplattform og enkle å bruke.

1. Kivy

Besøk nettstedet »

Kivy er et fristende prosjekt for utviklerne og behørig lisensiert av MIT. Det er grunnlagt på OpenGL ES 2 som lar utviklere raskt lage et nytt brukergrensesnitt. Å være et hendelsesdrevet rammeverk, og det er basert på hovedsløyfen som gjør det til en pålitelig løsning for å utvikle spill. Tilbakekalling gjøres fra hovedblikket på en forhåndsdefinert frekvens eller en engangsutløser.

Det regnes som et av de kraftige rammene som administrerer alt om animasjoner, widgets og språk i tillegg til å utarbeide brukergrensesnittet. Kivy er kompatibel med flere operativsystemer som inkluderer MacOSX, Windows, Linux, Raspberry Pi, Android og iOS. Den åpne kildekoden gir utviklerne en frihet til å tilpasse rammeverket enten ved å installere noen av de 20 tilgjengelige widgetene eller endre koden.

2. PyQT

Besøk nettstedet »

PyQT er utviklet med C ++ programmeringsspråk og er foretrukket mest blant tverrplattformer. Utviklere er pålagt å skaffe seg en kommersiell lisens for å fortsette å jobbe med sine klients prosjekter, mens nybegynnere og nybegynnere kan bruke gratisversjonen av Qt gjennom en fellesskapslisens.

PyQt betjener utviklermiljøet lenge og er nylig anskaffet av Nokia. Utviklerne foretrekker det mest for det fantastiske biblioteket med API-er og nyttige verktøy som brukes av mange bransjer. Kombinasjonen av Qt og Python i dette rammeverket gjør at kodere enten kan starte koding fra bunnen av eller bruke visuelle dialoger fra Qt-designeren.

3. Tkinter

Besøk nettstedet »

Tkinter blir ofte lagt til Python som standard på grunn av det enkle brukergrensesnittet. Den enkle og grafisk attraktive brukergrensesnittet gjør dette rammeverket populært blant det globale utviklingssamfunnet. Den ekstra attraksjonen til dette verktøyet er åpen kildekode som kommer under lisensen til Python.

Årsaken til at de fleste av utviklerne henvender seg til Tkinter er tilgjengeligheten av omfattende ressurser når det gjelder oppslagsverk og koder. Som et standard rammeverk, beundrer flere kodere og foretrekker det for nybegynnere. Hvis du planlegger å starte med dette verktøyet, kan du finne støtte og veiledning fra det forbløffende aktive fellesskapet med programmerere.

4. WxPython

Besøk nettstedet »

WxPython er nok en åpen kildekode-ramme som blir sett på som en innpakning som skal brukes over WxWidgets. WxWidget, tidligere kjent som WxWindows, er et GUI-bibliotek på tvers av plattformer som er utviklet i C ++ programmeringsspråk. Ved hjelp av standarddialoger kan en utvikler få praktisk erfaring med å produsere applikasjoner og verktøy for de velkjente operativsystemene som Windows, Unix og Mac.

I tillegg til omfattende ressurser for grunnleggende applikasjonsutvikling, kan kodere bruke andre verktøy som forankringsvinduer, 2D-sti tegning API og widgets for tekstbehandling og tekstredigering. En friskere i koding kan søke veiledning fra de forskjellige demoer som er gjort tilgjengelig av WxPython. tutorialene viser seg også å være nyttige når du begynner å kode.

5. PyGUI

Besøk nettstedet »

PyGUI er et annet plattformsrammeverk som er like egnet for Windows, Unix og Macintosh. Hvis du prøver å sammenligne det med andre tilgjengelige rammer, ser det ut til å være ganske enkelt og enkelt å bruke. APIen til PyGUI synkroniseres perfekt med Python som gjør det til en lett applikasjon for utviklerne. Det blir utviklet av Dr. Greg Ewing fra University of Canterbury, New Zealand.

Hovedhensikten med å utvikle denne applikasjonen kom med et rammeverk som passer godt inn i økosystemet til Python uten å skape hindringer for koderne. Kjernefordelen med dette rammeverket er innsetting av en enkel og kort kode mellom det grafiske brukergrensesnittet og pytonet. Dette viser tillegg av kode som en naturlig og medfødt del av GUI.

6. PySide

Besøk nettstedet »

PySide er også en plattformsapplikasjon som er behørig pakket med Qt-verktøyene. Det er et fantastisk alternativt verktøy når det gjelder å velge et fra standardbiblioteket. Det er tilgjengelig gratis akkurat som Tkinter som er omtalt over i dette innlegget. Nokia, et kjent selskap som produserer mobiltelefoner, har startet og utviklet utviklingen av denne rammen.

De støttede plattformene inkluderer Linux / X11, Maemo, Mac OS X og Windows. Å gjøre rammene kompatible med Andriod pågår og kan snart være tilgjengelige for bruk. Den tilbyr også verktøy for å lage applikasjoner for XML-dokumenter, databaser, nettverk, GUI og multimedia. Kjernestyrken til PySide er den matchløse kompatibiliteten til API med PyQt4, som hjelper kodere til raskt å migrere til PySide-rammeverket.

7. Libavg

Besøk nettstedet »

Libavg er kodet i C ++ og bruker Python som skriptspråk. Det er et tredjeparts rammeverk som inkluderer forskjellige egenskaper som visning av elementer som pythonvariabler, tider som er setTimeout og setInterval, loggingstøtte, en ultimate hendelseshåndteringsmekanisme, osv..

Den støtter Windows, Mac OS X og Linux. Å være en åpen kildekode-applikasjon, kan den brukes under en lisens fra LGPL. Du kan finne mange designere, mediekunstnere og kodere som bruker Libavg for produktmedierelaterte applikasjoner. Den støtter også en lang rekke elementer som brukes i skjermdesign som inkluderer tekst, bilder, kamerautgang, videoer og vektorgrafikk. Hvis du kommer over et stort skjermbilde montert i et kjøpesenter for å la barna spille spill gjennom multi-touch funksjonalitet, vil det sannsynligvis være et produkt av libavg.

8. PyGObject

Besøk nettstedet »

PyGObject er et godt kodet program for Python for å hjelpe utviklere effektivt å jobbe med GNOME Projects og GTK + støttede applikasjoner. GTK + er et fullverdig program som sikrer kompatibilitet av GUI med andre operativsystemer. Å være en widget på tvers av plattformer, og støtter Windows, Mac OSX og Linux.

Den har integrasjon med GObject som i seg selv er en plattformsapplikasjon med tilbud av baseklasse og vanlige former, som kan bevises en nyttig ressurs for kodebase og andre prosjekter.

Avsluttende ord

Dette er anerkjente navnene blant GUI-rammene som er like nyttige for en profesjonell som for en nybegynner. Å sikre seg et webutviklingsprosjekt er sikkert enklere, men koding med letthet og nøyaktighet er ganske vanskelig. Ved hjelp av GUI-rammeverk kan man ganske enkelt bruke nøkkelordene til en kode i stedet for å bruke tid på å forske etter den.

Asad Ali er en digital markedsføringsekspert med en omfattende erfaring på 7 år innen e-handels SEO, designoptimalisering og brukeropplevelse. Han jobber for tiden i GO-Gulf, det helt topp nettutviklingsbyrå basert i Dubai bedriftssektor. Du kan nå ham videre Linkedin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector