8 mest latterlige webhotellfunksjoner

mest latter-web-hosting-funksjoner


Webhotell er en massiv bransje med veldig intens konkurranse. Bedrifter trekker alle slags triks og viser alle slags “fordeler” å lokke kundene sine i. Noen ganger gjør de det med de mest latterlige og sinnssyke funksjonene som får deg til å legge hånden på magen og le hvis du vet litt om internett-teknologi.

Hosting selskaper har blitt veldig kreative i måten de søker å tiltrekke seg nye kunder. For mange av dem spiller det ingen rolle hvilken type virksomhet de driver, så lenge de tjener penger på det. Målet med disse selskapene er å lokke til seg “noobs” som bokstavelig talt ikke vet noe om webhotell. Den triste sannheten er at de gjør dette fordi det faktisk fungerer. Folk som ikke vet noe om internetteknologi, vil ikke gjette det på andre tidspunkt og ta sitt valg basert på svært begrenset informasjon.

Dette betyr at de vil velge den leverandøren som ser ut til å tilby flest funksjoner eller den som er “kompatibel” med operativsystemet deres. De kan også falle for falske ekstrautstyr, eller “Gratis Google Analytics” blant andre dumme ting. I utgangspunktet prøver de bare å lure folk som ikke vet noe om hva de kjøper, og som ønsker å få så mye penger ut av lommene som mulig. Så du bør være forsiktig med hvem du gir pengene dine til.

De fleste hostingleverandører som tilbyr så dumme ‘funksjoner’, bør styres unna, fordi sannsynligheten for at du får en kvalitetstjeneste er veldig lav. Jeg mener, kom på hva ville du forvente av et selskap som prøver å lokke kunder på en så dum måte? Ingen liker å bli lurt av og heller ikke, antar jeg. Så det er på tide at du vet hvilken dum hostingfunksjon som er historien om et dårlig vertsfirma. Uten videre, la oss komme til det!

Gratis Google Analytics

Dette er perlen til dumhet for webhotell, fordi den prøver å lokke til mennesker som bokstavelig talt ikke vet noe om nettsteder og webhotell. Google Analytics er en gratis tjeneste som tilbys av Google, som lar deg følge med på nettstedet ditt og trafikken. Imidlertid annonserer disse selskapene det som “gratis”, da du ikke trenger å betale for det. Som om det var deres egen spesialfunksjon eller en spesiell avtale de gjorde med Google bare for deg. I virkeligheten krever Google bare at du registrerer deg, og du kan gå ut med Analytics-programvaren deres. Denne funksjonen er som en barreklame som du får gratis glass vann hvis du kommer inn. Det er ufattelig dumt og til og med respektløst hvis du tenker på hvor mange uvitende folk de kan ha tiltrukket seg.

Selv om det er 2018, vil jeg ikke bli overrasket om et eller annet skyggefullt webhotell ville forsøke å få dette til. Så best må du være forsiktig når du handler etter webhotelltjenester.

Støtte for Webalizer og Awstats

Den neste på sporet av dumme er støtten til Awstats og Webalizer. Dette er også programvare for analyser av nettsteder som du kan bruke til å overvåke sidene dine. Men de er faktisk fossiler som har blitt erstattet av Google Analytics for mange år siden. Fortsatt er det vertsselskaper der ute som har nerven til å annonsere Awstats og Webalizer som gode alternativer til Google Analytics som vil gi deg fordelen i konkurransen. Hvor fantastisk vil det være for deg!

Lykke til alle som vil prøve å lage det på nettet med programvare skrevet i 2004, og på programmeringsspråket C. Hvis du kommer til Google Webalizer, kan du se hvor gammel den er, en tåre for øyet. Så enda en gang, unnslippe et vertsfirma som tilbyr denne programvaren. De leter sannsynligvis etter idioter med mye penger.

24/7 e-poststøtte

Wow! Denne tar virkelig kaken. Hvis du med en sjanse har lett etter en leverandør fra under en stein i løpet av de siste 10 årene, vil du ikke vite at 24/7 live support er viktig for ethvert selvrespekt vertsfirma. Imidlertid er det i virkeligheten veldig få som tilbyr det, men det er en annen historie. Det som blåser i meg er at noen vertsbedrifter er villige til å gå langt nok til å oppgi at de faktisk tilbyr 24/7 support via e-post. Denne funksjonen har eksistert siden begynnelsen av internett. Godt gjort i fangst opp til det 21. århundre gutta!

I alle andre selskaper vil du ha live telefonstøtte, live chat support og de bør til og med tilby ekteskapsrådgivning hvis du trenger det. Jo mer omsorg et selskap gir brukeren etter å ha solgt tjenesten, jo bedre opplevelse vil de gi. Aldri ta til takke med et vertsfirma som ikke kommer til hosting-tjenester eller annonserer absurde ting som dette.

Støtte for JavaScript og DHTML

Nå er det et neste dumt nivå. Noen vertselskaper elsker å bruke fancy termer som ingen forstår, noe som får folk til å tenke at de faktisk tilbyr noe unikt. I virkeligheten bruker de det bare for å markedsføre de samme grunnleggende tjenestene du vil få fra ethvert annet vertsfirma som har serverne sine i gang.

DHTML er en paraplybegrep for en rekke webteknologier som kan brukes til å lage dynamiske nettsteder ved å bruke en kombinasjon av statisk markeringsspråk. Begrepet ble introdusert i 1997 med utgivelsen av Internet Explorer. Det ble introdusert på 90-tallet, og noen vertsfirmaer annonserer det stolt som om det var en funksjon som er unik for deres tjeneste! Det er ganske kronglete.

99% oppetidsgaranti

Visst, det er betryggende å vite at nettstedet ditt bare er nede i noen minutter gjennom året. Men det er faktisk ingenting mindre enn du forventer av en vertstjeneste du betaler gode penger for. Noe mindre er utilfredsstillende, selv om mange kommersielle vertsleverandører ikke klarer å merke seg. Uansett er det stolt å reklamere for at serverne dine har 99% oppetid, selv om omtrent hvert enkelt vertsfirma gjør det.

Grunnen til enhver hosting-tjeneste er det faktum at selskapet har servere som kjører gjennom 99% av året. De er bare nede i kort tid hvis de skulle skje, og det er her de resterende 1% kommer inn. Jeg kan ikke si at dette er et tegn på et dårlig vertsfirma, men det er fortsatt dumt at de bruker dette grunnleggende faktum i sine annonser.

Ubegrenset lagring og båndbredde

Det er faktisk ingen ting som ubegrenset lagringsplass og båndbredde fordi det er noen faktiske fysiske begrensninger du må møte. Hosting av nettstedet ditt har faktiske kostnader, mange av dem. Selskapets strømregning er utenfor taket, og de må også håndtere tilkoblingen så effektivt som mulig. Jo flere nettsteder de har, jo mer ressurser bruker de. Hvis de faktisk vil gi deg ubegrenset lagringsplass og båndbredde, kan du begynne å selge din helt egen hostingtjeneste til resten av verden. Hva annet vil du gjøre med ubegrensede ressurser?

Imidlertid er det et sinnssykt antall vertsfirmaer som annonserer sine minste pakker som gir ubegrenset lagringsplass og båndbredde. I virkeligheten begrenser de begge deler og vil bare fortelle deg om det når du har nådd en viss grense. Hvis du gjør det, kan det til og med ende opp med å få nettstedet ditt og hele tjenesten stengt. At de takler det på denne måten, er faktisk virkelig dumt. Det eneste problemet er at hostingleverandører virkelig er vage om hva deres ubegrensede båndbredde og lagringsplass betyr, så du må gjøre litt ekstra research for å finne ut.

For å forhindre at du blir lurt av denne falske reklamen, må du alltid sjekke vilkårene for tjenesten. På den måten vet du nøyaktig hvor mye diskplass og båndbredde du har.

MIDI-filstøtte

Hva i Guds ord er MIDI? Hvem bruker MIDI-filer og hvorfor? Ser kunder faktisk etter det? Egentlig er en MIDI-fil akkurat som enhver annen type fil. Det er ikke noe spesielt med det, spesielt når det gjelder selskaper som viser det frem som en slags spesiell funksjon. De reklamerer bare for folk som tror at den beste hostingleverandøren er den som tilbyr flest funksjoner. Dette inkluderer funksjoner som er helt avhengig av hvordan klienten bruker tjenesten, for eksempel Real Audio, Flash, Shockwave og så videre.

Støtte for Windows, Linux og Mac

Oh wow. Denne spesielle funksjonen lar deg målløs. Selv enkle kortspill har støtte for alle de tre store operativsystemene mesteparten av tiden. Men hva slags operativsystem du kjører spiller faktisk ingen rolle. For det første kan du åpne alle nettsteder uavhengig av hvilket operativsystem du har, fordi hver webside overføres til nettleseren din gjennom HTTP-protokollen. Slik snakker en server og nettleseren din det samme språket. Så hver webhotell og nettleser snakker det samme språket, og du kan overføre din arkiverte til hosting-serveren din via FTP (File Transfer Protocol).

Naturligvis vil nok alle som er helt nye innen webhotell og internett-teknologier, falle for dette trikset. De tror de velger en fleksibel hostingplan som definitivt vil fungere for dem uten problem. Så det er forståelig, men når de først har lest noen få artikler, flyter effekten av dumme annonser som dette ut av vinduet.

Konklusjon

At omtrent dekker de falske og dumme annonseringstriksene som de fleste tilbydere bruker. Å ha tilbud som ubegrenset båndbredde, lagringsplass og garanti på 99% oppetid er faktisk nyttige fordi de ville lurt meg for noen år siden. Disse tingene høres for godt ut til å bli utelatt fra annonsene dine, som hovedsakelig er rettet mot den gjennomsnittlige innbygger på Internett. Imidlertid er ting som gratis Google Analytics, 24/7 e-poststøtte, MIDI-filstøtte og operativsystemkompatibilitet virkelig skammelige. Bedrifter som viser frem falske funksjoner som dette, bør ikke en gang vurderes. Så sørg for at du leser noen få artikler før du begynner å kjøpe hosting-tjenester, for å sikre at du vet hva som er hva og ikke gjør noen feil når du velger et vertsfirma.

Hva synes du om dumme funksjoner som dette? Er det noe jeg har glemt å nevne? Fortell meg i kommentarfeltet nedenfor!

Jeg håper at du hadde det gøy å lese denne artikkelen, og at vi ser deg igjen i løpet av den neste.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map