Bør jeg vurdere Cloud Hosting for nettstedet mitt – er det sikkert?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Bør jeg vurdere Cloud Hosting for nettstedet mitt – er det sikkert?
0 5 мин.

er sky hosting sikkert for webhotell?


Etterspørselen etter webhotell vokser mer og mer, og webhotellfirmaer tilbyr forskjellige pakker med forskjellige funksjoner og alternativer, men i en oversikt kan du se at tilbudte ressurser er for loslitte eller for rike. For øyeblikket er det vanskelig å skaffe seg en perfekt hostingpakke tilpasset ditt behov. Bedrifter og kunder anser dette som en stor ulempe som gir økonomisk underskudd.

Hva er Cloud Hosting?

hva er sky hostingCloud Hosting er den perfekte løsningen for kunder som ønsker et eksakt antall ressurser som plass, trafikk, båndbredde, prosessor, RAM for å optimalisere en eller flere nettsteder, men også for webhotellfirmaer som ønsker å bruke sine egne teknologier og servere maksimalt opptreden.

For tiden dekker forestillingen om nettsky databehandling alt som er relatert til tjenestelevering av webhotell. Disse tjenestene faller inn i tre kategorier: infrastrukturtjenester (IaaS), plattformer (PaaS) og programvare (SaaS).

Hvis vi ser på skyhosting som er mindre teknisk, ettersom himmelen har flere skyer, så i et datasenter er flere servere. Hver sky (server i vårt tilfelle) har sine egne funksjoner, og prinsippet hvorved flere servere fungerer som en kalles Cloud Hosting. På grunn av en Cloud-programvare og dusinvis av servere til disposisjon, kan hvert datasenter optimalisere sin datakraft, men også inntektene og klientene kan motta ressurser de virkelig ønsker..

Begrepet “sky” ble brukt for Cloud hosting fordi symbolet har en skyform, som ofte brukes til å representere flytskjemaer og annen statistikk på internett.

“Skyer” kan være offentlige eller private. Offentlige skytjenester kan selges til alle på internett, for eksempel EBay, Amazon, Facebook, Steam og så videre.

I stedet er private tjenester datasentre eller nettverk som bare brukes av et lite antall klienter, for eksempel personlige til ett selskap.

Cloud-tjenestene som leverer infrastruktur (IaaS) er de samme med tjenestene som gjør det mulig å kjøpe tilgang til servere eller datalagringsplasser. De har også navnet på tjenestetjenester, og de oppfører seg som andre hjelpetjenester som strøm eller gass. IaaS tillater det meste av tiden, virtualisering, noe som betyr at brukere har muligheten til å lage sin egen virtuelle datamaskin der de kan velge operativsystemer og programvare de ønsker.

Cloud-tjenester har tre hovedfunksjoner som gjør dem forskjellige fra tradisjonell webhotell: de selges bare på forespørsel fra kunder, de er fleksible (brukeren kan bruke det når som helst på det ressursnivået det er behov for) og det administreres fullt ut av tjenesten forsørger.

Fordeler ved å bruke Cloud Hosting

Den primære fordelen med Cloud Hosting er at brukere har muligheten til å betale en fast pris for begrensede ressurser eller en tilpasset pris tilpasset nettstedets krav. Tiden da alle betaler de samme prisene for webhotell er over; nå kan alle velge å betale så mye som de bruker ved bruk av netthosting. Dette skjer fordi alle enkelt kan stille en forespørsel med det de vil, og de også kan endre rekkefølgen som de vil med noen få klikk, på kort tid uten hodepine, noe som betyr fleksibilitet på ressursnivå.

Med skyhosting kan du oppnå en bedre oppetid! Hvis det på normale servere er alle tjenester (apache, mysql, imap) som kjører på samme maskin, tildeler Cloud Hosting disse tjenestene separat på hver server, avhengig av kundenes behov. I dette tilfellet økes hastigheten på tjenestene. Hvis det for eksempel er 50 servere tilkoblet i Cloud, vil disse bli programmert til å kjøre spesifikke tjenester. 2-3 servere kjører e-posttjenesten, 30 servere kjører apache-tjenesten, så til slutt vil hver server ha veldefinerte oppgaver og i tilfelle interne problemer vil de ikke slå seg sammen, slik at tjenestene blir aktive. Tilkobling er godt laget i Cloud hosting.

En annen fordel er at strømberegningen er reservert og garantert. De fleste av webhotellfirmaene tilbyr spesielle pakker laget for netthosting, og prisene starter fra 3 $ per måned hvis du betaler forskuddsvis på et år. Et eksempel på en god pakke for netthosting er følgende: 5 GB SSD, 3 GB RAM, dedikere IP, CloudLinux, CageFS, Cpanel, Softaculous, PHP Selector, RV Site Builder Pro, SEO Attracta Tools, CloudFlare CDN, Railgun, Antivirus, Antispam, Sikkerhetskopiering, APC, Memcache, ubegrenset trafikk, et hostet domene, ubegrenset database, ubegrenset e-postadresser .

sikkerhet for netthostingDe viktigste fordelene er sikkerhet og forbedret sikkerhet. Et godt webhotellfirma tilbyr deg eXploit Scanner, ModSecurity, Web Application Firewall, Antivirus, Antispam, Backup, ConfigServer Security & Brannmur, CloudLinux, CageFs Hacker Protection for deg Cloud Hosting-pakken. Her kan jeg minne om sikkerhetskontroller for skyer. Dette er følgende avskrekkende kontroller som er ment å redusere angrep på et skysystem, forebyggende kontroller som styrker systemet mot hendelser, generelt ved å redusere eller til og med eliminere sårbarheter, detektivkontroller som er ment å oppdage og reagere passende på eventuelle hendelser som oppstår og korrigerende kontroller som reduserer konsekvensene av en hendelse, ved å begrense skaden. Det er også forskjellige sikkerhetstiltak som er tatt for en nettskyting som identitetsstyring som kontrollerer tilgangen til informasjon og databehandlingsressurser; fysisk sikkerhet som sikrer IT-maskinvare som rutere, servere og kabler mot uautorisert tilgang, tyveri branner, flom, forstyrrelser; personell sikkerhet som gir para- og etter ansettelsesaktiviteter som sikkerhetsscreening potensielle rekrutter, sikkerhetsbevissthet og opplæringsprogrammer; tilgjengelighet som gir tilgang til skyen hver gang, applikasjonssikkerhet som sikrer at applikasjoner som er tilgjengelige som en tjeneste via skyen (SaaS) er sikre og personvern som sikrer at alle kritiske data (sosialnummer, ID-kort, kredittkortnummer) er maskert eller kryptert for uautoriserte brukere.

So Is Cloud Hosting Secure?

Og for å svare på spørsmålet: Er cloud hosting sikkert, er svarene ja. Du kan se deg selv ovennevnte lister over forskjellige skysikkerhetskontroller og sikkerhetstiltak for å holde dine data trygge og private.

Til slutt minner jeg deg om BlueHost som nylig har lansert få billige nettsky-hosting-pakker og om CloudFlare som gir et innholdsleveringsnettverk (CDN) og distribuerte domenenavnservertjenester som bruker skyer for å øke hastigheten på nettstedet ditt enda mer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector