Bygg din nettbutikk med WordPress-tema fra nabolaget

nabolaget nettbutikk wordpress tema


Nabolagstema – Live Demo

Alle leter etter et flott tema for nettstedet deres som ikke bare ser bra ut, men også tilbyr mange nyttige og interessante funksjoner, og det kan brukes til flere formål.

Introduksjon til Nabolagstema

Det beste responsive flerfunksjons WordPress-temaet er Neighborhood som koster $ 64, og du kan finne det på ThemeForest. Temaet er laget av SwiftIdeas, og de tilbyr deg 6 måneders støtte og fremtidige oppdateringer.

Neighborhood er kompatibelt med WordPress 4.4+, WooCommerce 2.4+, og den siste oppdateringen som ble mottatt var 10. desember 2015, nå er versjon 3 live med flere funksjoner som rekke og kolonneoppsett eiendel i Page Builder, bildetekster, Ønskeliste-knapp til eksterne produkter.

Temaet er super responsivt, retina klar og har grenseløs fargetilpasning, det bruker også Swift Page Builder versjon 2, kraftige Metalternativer, 2 glidebrygg-plugins: Revolution Slider som verdsetter $ 15 og Swift Slider, Superior Typography.

Følgende video viser deg hvordan Swift Page Builder fungerer:

Få naboskap – for bare 64 dollar

Nabolaget kommer med WooCommerce, katalogmodus, produktzoomsfunksjonalitet, WPML-oversettelsesklar, SEO-optimalisert og demoinnhold.

Formål med WordPress Theme for Neighborhood

WordPress Neighborhood Responsive Multi-Purpose Shop Theme kan brukes til å lage en fin, profesjonell og vakker webside som presentasjonsnettsted eller et e-handelsnettsted. Du kan også bruke temaet for forskjellige domener som smykkebutikk, klesbutikk eller konsulentpresentasjonsnettsteder.

Tilpassede artikkeltyper for nabolaget

Ved hjelp av dette temaet kan du skrive flere tilpassede artikkeltyper som portefølje der du kan legge til en ny portefølje eller nye porteføljekategorier, attester, klienter, jobber, vanlige spørsmål, produkter og team. Alle tilpassede artikkeltyper lar deg også skrive spesifikke kategorier, og noen av dem lar deg skrive koder.

For portefølje har du funksjoner som miniatyrbilder, detaljmedier, porteføljemetode og sidebakgrunn, for en attest, kan du oppgi et sitat mens du kan oppgi klientlink for klienter. Jobb og vanlige spørsmål om tilpassede artikkeltyper er enklere, og den ene av produktene er den mest avanserte og har muligheten til å legge til Metalternativer som korte og lange beskrivelser, sidetittel, brødsmuler, sidetittelbakgrunn, flere sidelinjer. Du kan også sjekke om produktet ditt er virtuelt og / eller nedlastbart sammen med vanlig pris, salgspris, SKU-kode, inventar, koblede produkter, attributter, forsendelse og så videre.

Alternativer for nabolaget

Neighborhood har mange sett med alternativer, den første er det generelle settet der du kan aktivere vedlikehold, velge en tilpasset vedlikeholdsmodus-side, aktivere responsivt, velge sidelayout, velge sideskygge, laste opp tilpasset favorittliste, legge inn RSS-feed-URL, legg til tilpasset CSS, legg til sporingskode, last opp administratorpåloggingslogo og aktiver Front End Style Switcher.

Det andre settet med alternativer er ytelsen som bare har muligheten til å velge om du vil aktivere eller ikke en masse forhåndsminifiserte skript, uten behov for noen plugins.

Det tredje settet er bakgrunnsalternativene der du kan bruke et bakgrunnsbilde, laste opp et bilde, angi størrelsen på bakgrunnen og forhåndsinnstille bakgrunnsbildet på kroppen og så videre.

Toppteksten har sine egne alternativer, slik at du kan vise mobiloverskrift i nettbrettlandskap hvor oppløsningen er mindre enn 1024 piksler, du kan aktivere topplinjen og konfigurere topplinjen sammen med søketeksten, venstre tekst, høyre tekst, du kan også aktivere abonnement , oversettelse, konto, handlevogn, ønskeliste.

I tillegg kan du legge til en abonnementskode-kode, velge en overskriftshode, en logo, en netthinnelogo, logobredde, logohøyde overstyring, logopulstring, aktivere overskyting av header, overskinn på overskriften, minihovel, fostereffekt av logoheving, overskygging av header , titteltype og søk.

Bunnteksten har interessante alternativer som widget-seksjon, divider, layout, copyright-seksjon, copyright divider og går til topp-knappen.

Lightbox-alternativene er separate, og du kan velge lightbox-navigasjon, miniatyrbilder, hud og deling mens supersøket kan aktiveres selv på mobil, ikke bare på bærbare datamaskiner, og du kan skrive felt 1-tekst, felt 2-tekst, felt 1-filter, felt 1-etikett og så videre til felt 6 gjør et fantastisk supersøk veldig nyttig ved produktsøk og så videre.

Alternativer for promoteringslinjer er også tilgjengelige, slik at du kan aktivere det og skrive tekst, samtidig som fargeskjemaet også er tilgjengelig, og lar deg velge et eksisterende fargeskjema, importere et fargevalg eller eksportere et fargevalg sammen med en forhåndsvisning. Under fargevalgalternativer er aktivitetsbakgrunnsalternativene som brukes for alternative bakgrunner som alt 1 bakgrunnsfarge, alt 1 tekstfarge, alt 1 bakgrunnsbilde, alt 1 bakgrunnsstørrelse og så videre til alt 10.

Det er også flere alternativer for arkiv- og kategorialternativer, for eksempel sidefeltkonfigurasjon, der du kan velge enten venstre sidefelt, høyre sidefelt, generell sidefelt, skjermtype, men også porteføljearkivvisningstype og porteføljearkivkolonner, med et ord arkivoppsettet og kategorisider og widgeter.

Temaet tilbyr fontalternativer som Google fontundersett, body font, body standard font, overskrifter font, overskrift standard font, meny font, meny standard font, meny Google font, meny FontDeck font og FontDeck JS Code. Under dette avsnittet er alternativene for skriftstørrelse der du angir piksler for kropp, linjehøyde, meny, h1, h1 linjehøyde, h2, h2 linjehøyde og så videre til h6.

Valg av uttalelser lar deg velge attesteringsside mens jobbalternativer lar deg velge jobbsiden.

nabolagets butikkside

WooCommerce-alternativene er bare en del av alle WooCommerce-funksjoner som er tilgjengelige i dette avsnittet, for eksempel produktoverleggsovergang, produktoverleggsovergangstype, sidebygger på produktsider, katalogmodus, produktbeskrivelse på butikksider, produktbeskrivelsesfliksmodus, bildezoom, sidefelt konfigurasjon, flere tekster for ny konto, hjelpelinje, e-post kundebehandling modal, fraktinformasjon modal, retur og utveksling modal, faqs modal og feedback modal.

Du kan aktivere profiler på sosiale medier ved å skrive brukernavn for twitter, dribble og andre eller profil-URL for Facebook i delen om sosiale profiler. Det er mange sosiale nettverk tilgjengelig, og du kan bruke dem til å forbedre populariteten.

Den siste delen er import- og eksportalternativene fra fil eller URL, ikke glem lagringsknappen etter at du valgte alternativene!

WooCommerce-funksjoner inkludert i Neighborhood

Hos WooCommerce-funksjoner kan du se ordrer etter ordrenavn, dato, totalpris, og du kan også endre dem ved å bruke forskjellige handlinger der du kan angi status ved behandling, fullføre eller se den.

Du kan også se rapporter etter år, måneder, dato, produkt, kategori, men også rapporter angående kunder og lager. Du kan til og med laste ned rapportene i. CSV-format.

WooCommerce har også mer avanserte innstillinger enn temaet WooCommerce-alternativet, for eksempel generelle der du finner baseplassering, salgssteder, standardkundeadresse, butikkvarsel, valutaalternativer; produktinnstillinger som målinger, meninger, butikk- og produktsider, produktbilder, varebeholdning og nedlastbare produkter hvis det er tilfelle.

Skatter er også en annen del av WooCommerce, slik at du kan angi avgiftsalternativer, standard avgiftssats, reduserte satser, nullsatser.

Kassen har kasseprosessalternativer, kassesider, sjekk ut sluttpunkter, betalingsportaler, BACS-alternativer, CEC-alternativer og betaling ved leveringsalternativer, PayPal opsjoner.

Ved forsendelse er det forsendelsesalternativer sammen med flere typer forsendelser og forskjellige kostnader, men neste side finner du alternativene for kontosider og registreringsalternativer, og til slutt har du e-postvarsler, avsender- og malalternativer.

For avanserte brukere er det også API-alternativene der du kan få API-en og bruke den på en ekstern programvare.

Inkluderte plugins med Neighborhood

Neighborhood kommer med forskjellige plugins som YIT Plugins: Ønskeliste der du kan stille inn farger og andre generelle innstillinger som tittel, ønskeliste side, plassering, viderekobling til kort, forskjellige tekster, glidebryter og forskjellige sosiale nettverk, Revolution Slider som er et premium plugin som kan lage forskjellige typer glidebrytere, og det tilfører mange effekter som sløyfe, fremdrift, plassering, utseende, navigasjon, miniatyrbilder, spinner, parallax, mobil touch osv. og Punch Fonts hvor du kan legge til ny font.

Til slutt kan du med sikkerhet si at Neighborhood er et av de mest nyttige temaene både for nettbutikker eller bare en enkel presentasjonsnettsted som bruker mange farger og oppsett, avhengig av dine ønsker og behov, idet du er SEO optimalisert og brukervennlig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map