Bygg et nettsted, få et gratis COM-domene og e-postadresse til bedriften

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Bygg et nettsted, få et gratis COM-domene og e-postadresse til bedriften
0 5 мин.

bygge nettsted få gratis domenenavn virksomhets e-postadresse


Ønsker du å lage et nettsted for bedriften din? I denne opplæringen vil jeg vise deg hvordan du konfigurerer nettstedet ditt og får et gratis .com-domenenavn i tillegg til en bedrifts-e-postadresse. Her er to trinn-for-trinn-guider som hjelper deg å bygge et profesjonelt nettsted:

 1. Slik bygger du en bedriftsnettsted med WordPress
 2. Hvordan lage et profesjonelt nettsted med HTML / CSS

Om domenenavn

Domenenavn brukes til å identifisere et nettsted og for enkelt å få tilgang til det, ellers vil besøkende måtte oppgi nettleseren sin til nettleseren som det er veldig vanskelig å huske.

Det er forskjellige utvidelser, noen av dem representerer bestemte land, mens andre representerer regjeringer, organisasjoner og så videre.

bluehost gratis domene forretnings-e-post

Du kan kjøpe domenenavn fra alle webhotellfirmaer som Bluehost som tilbyr .com, .co, .club, .us, .space, .website, .org, .net, .info, .biz og .name host på produktene. og domenemeny der du skriver ønsket domenenavn og velger utvidelsen fra en rullegardinmeny.

Så er neste trinn å trykke på den neste blå knappen og sjekke om ønsket domene er tilgjengelig. I tilfelle hvis det er tilgjengelig, må du registrere deg ved å bruke knyttneve, etternavn, land, gateadresse, by, stat, postnummer, telefonnummer og e-postadresse sammen med faktureringsinformasjonen, og du kan også velge om du vil ha beskyttelse av domenet privatliv som koster $ 0,99 per måned og kontoplanen din hvor du kan se hvor mye som koster det ønskede domenet hvis du betaler forskuddsvis i et år, i dette tilfellet koster a. com 11,99 dollar.

Hvis du velger webhotell får du også et gratis domenenavn, men prisene er månedlige, så for et år på forhånd er $ 6,95, for to år er $ 5,95, for tre år er $ 4,95, for et år med Business Pro er $ 19,95, for to år med Business Pro er $ 16,95, for tre år med Business pro er $ 14,95, for en standard dedikert server er prisen for en måned $ 144,99, men den første måneden er $ 75 mens en standard VPS 1-pris for en måned er $ 24,99 der den første måneden er $ 15.

Om webhotell

Nettverter er vant til å lagre webapplikasjoner og spesielt nettsteder, de er flere typer hosting som er gratis som vanligvis bare er bra å teste manus og CMS, delte er perfekte for små blogger, gruppert, forhandler, virtuell privat server, dedikert hosting, colocation senter og skyhosting. Du kan laste opp nesten hva som helst til webhotellet ditt via en FTP-klient som filer, bilder, videoer eller musikk, men du kan ha begrensninger angående vold, copyright eller nakenhet hvis du har denne typen filer.

Bluehost tilbyr delt hosting som har priser mellom $ 3,95 og $ 14,95 per måned, VPS hosting med priser mellom $ 14.99 og $ 59.99 og dedikert hosting fra $ 74.99.

bluehost delte hostingplaner

Den delte hosting har en grunnleggende pakke som tillater ett nettsted, du kan bruke 50 GB plass, uavhengig båndbredde, standardytelse, 5 parkerte domener, 25 underdomener, 5 e-postkontoer og 100 MB e-postlagring per konto, plusspakken tillater 10 nettsteder og har 150 GB plass, 20 parkerte domener, 50 underdomener, 100 e-postkontoer, $ 150 markedsføringstilbud, 1 SpamExperts, Global CDN og 500 MB e-postlagring per konto mens forretnings-pro-pakken lar deg ha ubegrenset nettsted og du har også ubegrenset nettstedplass, båndbredde, høy ytelse, ubegrenset parkerte domener, underdomen, e-postkontoer, e-postlagring, $ 300 markedsføringstilbud, 2 SpamExperts, 1 SSL, 1 dedikert IP, 1 domenes personvern og SiteBackup Pro.

Det er fire VPS-pakker, den første er den standard med 2 CPU-kjerner, 30 GB SAN-lagring, 2 GB RAM, TB-båndbredde, 1 IP-adresse, den andre er den mest populære og den heter navn forbedret med 60 GB SAN-lagring, 4 GB RAM, 2 TB båndbredde og 2 IP-adresser. Premium-pakken forbedres med 3 CPU-kjerner, 120 GB SAN-lagring, 6 GB RAM, 3 TB båndbredde, mens den ultimate pakken har 4 CPU-kjerner, 240 GB SAN-lagring, 8 GB RAM og 4 TB båndbredde.

For dedikert webhotell er det tre pakker, en av dem er standardpakken med x 2,4 GHz prosessor, 1 TB lagring, 4 GB RAM, 5 TB båndbredde, 3 IP-adresser, den andre er den forbedrede pakken med 4 x 2,5 GHz prosessor , 8 GB RAM, 10 TB båndbredde, 4 IP-adresser, mens den siste er den førsteklasses med 4 x 3,3 GHz prosessor, 16 GB RAM, 15 TB båndbredde og 5 IP-adresser.

Cloud hosting er enten en startpakke, en ytelse eller en proffpakke, mens den første pakken bare tillater en webside, den har bare 100 GB lagringsplass, 100 e-postkontoer og 500 MB e-postlagring, de to andre tillater ubegrenset nettsted, ubegrensede kontoer, ubegrenset e-postlagring som har dobbel eller trippel RAM og CPU og fremover tidsverdi av markedsføringstilbud. Lokal hurtigbufring og 1-klikk ressursskalering er tilgjengelig for alle tre pakker, men den andre har bare 1 SpamExperts, mens den siste har 2 sammen med Dedikert IP, SSL-sertifikat, domenes privatliv og sikkerhetskopiering og gjenoppretting av nettsteder.

Spesiell for WordPress brukere Bluehost tilbyr 4 pakker som blogger, profesjonell, virksomhet og bedrift som har mellom 100 millioner til ubegrenset besøk per måned, 30 GB 240 GB lagring, 30 GB til 240 GB sikkerhetskopi, 2 GB 8 GB RAM, 5 til 30 WP nettsteder , 1 IP-adresse, Positive SSL, SiteLock Premium eller Enterprise og Positive Wildcard SSL.

Hvordan få en gratis .com-domene- og forretningsadresse

Alle hostingpakkepriser reduseres enten i den første måneden, eller hvis du betaler avansert i ett, to eller tre år, også med et gratis domenenavn som www.example.com og hvis du velger de kraftigste pakkene, har du en gratis e-postadresse til bedriften med ubegrensede kontoer og ubegrenset lagring, for eksempel [email protected]

I tillegg har VPS-pakker og dedikerte pengene-tilbake-garanti og 24/7 support, og er ekstremt fleksible og brukbare for alle typer klienter, mens WordPress-pakker også har en pengene-tilbake-garanti, 24/7 support, men også forbedret cPanel, Sitelock CDN og minst SiteLock Pro som sikkerhet.

Ved å bruke webhotell-tjenesten fra Bluehost, ikke bare at du får gratis eller til og med ubegrenset e-postkontoer og lagring, men du får et gratis .com-domenenavn, men du kan bygge et kraftig SEO-optimalisert, flerspråklig og brukervennlig ved å bruke cPanel , Softaculous automatisk installasjonsskript, FTP og kildekodeditor som WinSCP / Notepad ++, men også dine egne programmeringsferdigheter eller bare nettstedoppretter som tilbys av Bluehost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector