Bygg et nettsted med minimum investering og selg det for fortjeneste

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Bygg et nettsted med minimum investering og selg det for fortjeneste
0 8 мин.

bygge og selge nettsteder for profitt


Det er tusenvis av mennesker som tjener penger på bla nettsteder. Selv om det er et tøft marked, vil et godt nettsted raskt selge for et enormt overskudd.

De fleste nybegynnere på nettstedet svikter, fordi de ikke vet hvordan de skal gjøre det fra start til slutt. Noen har kanskje en god ide, andre har kanskje et stort budsjett, men hvis du ikke vet hvordan du kombinerer dem, vil du ikke kunne lage et nettsted som selger. I dag vil jeg regne opp noen grunner til at du bør vurdere bygge og snu nettsteder, i tillegg vil lære deg hvordan du gjør det på riktig måte.

Hvorfor bygge et nettsted og selge det?

Å bygge nettsteder for kunder er en fin måte å tjene penger på. Det kan gi deg en stabil og langsiktig inntekt hvis du har nok kunder. Det vil imidlertid kreve mye krefter og tid å finne nye kunder opprettholde dagens kundes nettsted og støtte dem. Dette er en heltidsjobb.

Hva om du allerede har en heltidsjobb, men vil tjene litt ekstra penger? Vel, du kan prøve å bygge et nettsted på fritiden. Det vil ikke ta lang tid å bygge opp en webside fra bunnen av, bruke en programvare som WordPress. Du kan komme på nettet i løpet av noen dager, med bare noen få timers arbeid med et minimalt budsjett.

Hva er den første investeringen for å bygge et nettsted?

Her snakker vi om årlige utgifter, mens hosting og domene er kjøpt på minst ett års plan.

 • Delt webhotell vil koste rundt $ 5 per måned, det vil si $ 60 per år
 • Domenenavnsavgift er rundt $ 10-15 / år for et .com-domene
 • WordPress – det er gratis open source-programvare; bruk det med selvtillit.
 • Premium wordpress-tema – engangsutgift på $ 40-60 (men du kan også bruke et gratis)

Så for å oppsummere det, trenger du et budsjett på $ 100-120 for å få nettstedet ditt online. Etter dette kommer delen der du oppretter og laster opp innholdet. Hvis du ikke er flink til å skrive artikler, eller ikke har tid til å lage innholdet, kan du sette ut denne delen, men det vil koste deg $ 5- $ 10 per artikkel.

Slik bygger du en webside?

Du bør aldri starte et nettsted basert på en ide som høres bra ut. Hvis du har en idé, ta deg god tid, gjør undersøkelser, analyser markedet og konkurransen, finn ut om det er noe etterspørsel etter et slikt nettsted. Spør folks mening om forskjellige webmasterfora, men ikke fortell dem hele ideen din, fordi noen kan stjele den.

Når forskningen er ferdig, og du har valgt en lønnsom nisje, kan du nå begynne å bygge nettstedet ditt.

Det første trinnet er å få en webhotellleverandør. Ikke gå med det billigste webhotellet du finner, velg heller et vertsfirma som gir pålitelig og rimelig service. Det er webhotellleverandører som tilbyr et gratis domenenavn samt annonseringskreditter. Du kan spare noe budsjett på å velge en vertsplan som følger med disse bonusene. Hvis du bygger nettstedet ditt ved hjelp av WordPress, bør du velge et vertsfirma som er bra på WordPress hosting og tilbyr 1-klikks installasjonsverktøy.

Du bør bruke WordPress for å bygge nettstedet ditt, av noen grunner:

 • Det er gratis å bruke og enkelt å konfigurere (ingen erfaring er nødvendig for å komme i gang)
 • Det er enkelt å tilpasse og tilpasse funksjonaliteten til dine behov
 • Det er veldig populært, slik at potensielle kjøpere allerede vet hvordan de skal bruke det

Etter at systemet ditt er klart, installerer du et gratis eller premium WordPress-tema, installerer du plugins du trenger. Her er en tutorial som forklarer hvordan du oppretter en webside med WordPress.

Nå kan du begynne å legge til innhold. Dette er den mest tidkrevende delen, fordi du trenger å skrive unike og høykvalitetsartikler. Hvis du vil fremskynde ting, kan du outsource en del av innholdsopprettelsen; Dette vil imidlertid kreve et ekstra budsjett. Avhengig av skribentens erfaring og nivå på å skrive, kan en artikkel koste deg mellom $ 5 og $ 50 per femhundre ord.

Hvilken type nettsteder selger godt?

Nisjen er en veldig viktig faktor når du bygger et nettsted. Det kan være vanskelig å velge en nisje. Du må alltid se etter et bestemt emne som har en gjennomsnittlig konkurranse, men som fortsatt har noen penger i det. Du trenger ikke å være ekspert på det aktuelle emnet, men du bør ha litt kunnskap eller være villig til å lære mer. Ellers vil det ikke være mulig å skrive nødvendig innhold.

3 typer nettsteder som sikkert vil selge:

 • Innholdsnettsteder
 • Nettsteder for salg eller produkt
 • Tilknyttede nettsteder

Innholdsnettsteder: dette er de mest populære nettstedene. I denne kategorien kan du inkludere blogger, nyhetsnettsteder, fora, bildedelingssider osv. Disse nettstedene er vanligvis inntektsgenererende gjennom salg av annonserom eller via Google Adsense.

Selger produkter eller tjenester: disse nettstedene er vanligvis bygget med en e-handelsplattform (det er mulig å opprette en nettbutikk med WordPress) og fokuserer og selger bestemte typer tjenester eller produkter. Disse typer nettsteder selger kanskje ikke så bra, fordi de krever mer krefter og tid til å kjøre og vedlikeholde. Det er imidlertid noen unntak som denne:

morsom webside for salg

Konseptet med å selge morsomme potetpakker på nettet ser ut til å være en god forretningsidé, i tillegg ser det veldig lønnsomt ut.

Denne fyren hevder at nettstedet PotatoParcel.com ble lansert i mai 2015 og allerede har generert over $ 40 000 i omsetning. Det er 6 dager igjen til salget avsluttes, og auksjonen er allerede på $ 16 000. Lykke til til Alex! Gleder meg til å se hvordan denne auksjonen slutter.

Tilknyttede nettsteder: er også veldig populære. Disse typer nettsteder ligner veldig på innholdsnettsteder, men de fokuserer mer på å lage innhold rundt visse typer produkter eller tjenester. De fleste gjennomgangsnettsteder tjener penger på tilknyttet salg.

Hva er nettstedet mitt verdt?

Sannsynligvis er dette det viktigste spørsmålet som dukker opp når du selger en webside. For hvor mye skal du selge den?

Når du selger et nettsted, vil du også selge innholdet, domenet, hele forretningsidéen som ligger bak det. Et domene kan være verdt mer enn selve nettstedet. Vanligvis vil nettsteder selge for 10 til 12 ganger mer enn overskuddet de genererer på en måned. Så hvis nettstedet ditt tjener $ 100 dollar på en måned, kan du selge det for $ 1200. Dette er absolutt bare en uskrevet regel, men det kan gi deg en god referanse til å beregne hvor mye nettstedet ditt er verdt.

Hvor skal jeg selge nettstedet mitt?

Det er mange nettsteder hvor du kan selge din online eiendom. Den billigste måten er å legge ut på webmasterfora og legge nettstedet ditt til salgs der. Du kan også sende e-post til konkurransen din, de kan være interessert i å kjøpe nettstedet ditt.

Du kan også prøve på auksjonsnettsteder som Flippa.com eller spør en megler kl Latonas.com for å hjelpe deg med å selge nettstedet ditt. Disse tjenestene vil imidlertid koste deg penger. Uansett hvilket alternativ du velger å selge nettstedet ditt, må du forsikre deg om at betalingen skjer gjennom en piltjeneste. På denne måten kan du være sikker på at pengene kommer.

Avsluttende ord og anbefaling

Hvis du nettopp begynner med å bla gjennom nettstedet, bør du vite at det vil være en lang reise til du selger ditt firs nettsted. Så vær vedvarende og ikke gi opp lett. Jeg gjentar meg stadig, men det er viktig å velge en nisje som er lønnsom og har en god markedsverdi. For å kunne bygge et vellykket nettsted, trenger du en sterk base for det, slik at webhotell heller ikke kan overses. Så sørg for at du velger en god hostingleverandør og bygger nettstedet ditt med et godt verktøy. Jeg anbefaler WordPress.

Rask oppdatering: Jeg holdt øye med Flippa for å se hvordan PotatoParcelAuksjonen går ned. Jeg ble overrasket over at auksjonen endte på $ 28.500 og ikke oppfylte reserveprisen. Selv om nettstedet ikke solgte på dette tidspunktet, vet selgeren at noen ønsket å betale det kontantbeløpet for det. Dette er et veldig godt eksempel på hvordan en god idé omgjort til et nettsted kan gi deg mye penger. Så hva venter du på? Gå og begynn å lage et nettsted!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector