Bygge nettstedet ditt med PHP (fordeler og ulemper)

bygge nettstedet ditt med php


PHP (Hypertext Preprocessor) er et skriptspråk på serversiden som brukes av webprogrammerere for å lage webapplikasjoner og nettsteder med databaser og forbedret funksjonalitet som ble installert på mer enn 240 millioner nettsteder og 2,1 millioner webservere i 2013.

De fleste nettstedene er laget i PHP, men noen av dem er laget i Flash, ASP, Java, Python, Ruby eller bare i HTML, CSS og JavaScript, men disse har ikke en database eller komplekse funksjoner. I motsetning til HTML, kan PHP opprette forbindelse med databaser, generere generisk HTML-kode og du kan til og med stille inn serveren din til å behandle alle HTML-filer med PHP slik at den virkelige kildekoden til nettstedet ditt ikke kan kopieres eller sees.

Det er flere versjoner av PHP, og det er også store forskjeller mellom dem som mellom PHP 4 og PHP 5 der en ny OOP-modell dukket opp sammen med forbedret MySQL og SQLite-støtte og andre mindre funksjoner.

PHP-filer har flere utvidelser som .php, .phtml eller .php5, og de kan inneholde PHP-kode, men også HTML, JavaScript eller CSS.

PHP kan gjøre mange nyttige ting som å generere dynamisk sideinnhold, lage, åpne, lese, skrive, slette og lukke filer på en server, samle skjemadata, motta og sende informasjonskapsler, legge til sletting, endre data i databasen, bruke å kontrollere brukertilgang, kryptere data og sende ut bilder, PDF-filer, Flash-filmer, XHTML og XML tekstfiler.

Selv om PHP er det mest populære programmeringsspråket som brukes til å lage nettsteder, har det noen ulemper: kompleks prosjekt krever erfaring, åpen kildekode, mangel på feilsøkingsverktøy, pakkehåndtering, produktivitet, det endrer seg kontinuerlig, inkonsekvens og syntaks.

Kompleks prosjekt krever erfaring

Ved store og komplekse prosjekter trenger du erfaring eller hjelp fra mer erfarne PHP-programmerere, fordi det er mange biblioteker og mange måter å lage en funksjon på, men du vil ikke kunne velge den riktige eller finne nøyaktig hva vil du.

Åpen kildekode

Vanligvis kan alt som er på syne, bli stjålet, og det er det samme for PHP-kildekoden som kan bli stjålet av dine egne klienter eller andre nettprogrammerere og å sette det i andre prosjekter, selv om du kom med den opprinnelige løsningen eller ideen..

Mangel på feilsøkingsverktøy

I PHP trenger du feilsøkingsverktøy for å finne feil og advarsler, men problemet er at det bare er noen få av dem tilgjengelige i sammenligning med andre programmeringsspråk som Python.

Pakkehåndtering

PHP har dårlig pakkehåndtering i motsetning til Python som kan skrive, bygge og dele pakker med andre programmerere slik at de kan opprette forbindelser mellom flere prosjekter gjennom såkalte plugins.

Produktivitet

Generelt sett har du ikke hastighet og produktivitet i de samme tidene, og PHP tilbyr hastighet i utveksling av produktivitet mens nettrammen Ruby on Rails tilbyr produktivitet i utveksling av hastighet.

Stadig endring

Nye versjoner av PHP vises konstant med løsninger på feil og med nye funksjoner, men samtidig vises de med nye feil som ikke har noen løsning før en ny versjon er utgitt, og dette kan være veldig frustrerende.

inkonsekvens

I begynnelsen ble PHP laget spesielt som et verktøy for amatører, så det har mange helt tilfeldige funksjoner, tilfeldig rekkefølge av parametere og andre tilfeldige funksjoner.

syntax

De fleste av programmeringsspråk lar deg organisere koden din som du vil, noe som gjør den lesbar selv for folk som ikke er programmerere, men som vet engelsk, i PHP kan du ikke gjøre dette. Syntaks er vanskelig å forstå hvis du ikke kjenner PHP.

PHP-språk har selvfølgelig også fordeler: raskt og enkelt, stort fellesskap, høy kompatibilitet med databaser, søppelinnsamling, kryssplattform, sikker modus, sikkerhet, høy avkastning, innebygging og kostnader.

Fort og lett

Implementeringsspråket til PHP-skriptet er C med noen C ++ -elementer og syntaksdeler fra Java og Perl, så det er enkelt å lære og å bruke grunnleggende elementer, spesielt hvis du vil bruke det til generelle formål og webutvikling.

Stort samfunn

PHP er så populært, og har et stort og stort samfunn som inneholder nettsteder, blogger og fora med forskjellige løsninger på forskjellige problemer, nye ideer til mange prosjekter, dedikerte ressurser, informasjon og til og med PHP-jobber.

Høy kompatibilitet med databaser

PHP er ekstremt kompatibel med flere databaser versjoner som dBase, IBM DB2, InterBase, men spesielt med MySQL som er i stand til å opprettholde et stort antall flere tilkoblinger på samme tid. Sammen med MySQL kan PHP brukes til å lage skalerbare og kraftige applikasjoner og nettsteder.

Søppelsamling

PHP har søppelsamling som kjøres når du forteller det, når skriptet avsluttes eller når du eksisterer en funksjon.

Kryssplattform

Alle PHP-applikasjoner og nettsteder kjøres på hvilken som helst plattform, uavhengig av om det handler om et Unix-, Windows- eller Mac-operativsystem og uavhengig av hvilken type server som brukes.

Sikkerhetsmodus

I tilfelle av noen problemer, kan PHP brukes til å fikse dem i sikker modus, denne funksjonene er veldig elsket spesielt av ISP (internettjenesteleverandører), og på toppen av dette tillater PHP utføring av kode i et begrenset miljø.

Sikkerhet

PHP har høye sikkerhetsstandarder fordi den er sterk, populær og fleksibel, så selv når det gjelder tredjedelsbiblioteker, forblir dette stabilt og sikkert.

Koste

PHP er gratis å laste ned og installere på servere, og fordi det er så populært, kan du enkelt finne billige programmerere slik at 10 PHP-programmerere vil koste deg som 1 Ruby on Rails-programmerer, og også de fleste bibliotekene er gratis.

Høy avkastning

Webprogrammerere bruker PHP for å lage dynamiske nettsteder for å sikre deltakelse av besøkende, enten ved abonnementer, enten ved produktsalg, enten ved å kommentere eller ved andre handlinger, slik at de er disponert for å komme oftere tilbake enn besøkende på andre nettsteder laget på andre programmeringsspråk..

Inkludering

Mange programmer på lavt nivå forveksler PHP med HTML fordi de ser begge språkene i den samme filen. PHP er enkelt å implementere ved siden av HTML, JAVASCRIPT og CSS.

Til slutt kan du se at PHP ikke er perfekt, som ingenting i denne verden er, men har langt flere fordeler enn ulemper. Så hvis du planla å begynne å lære dette programmeringsspråket eller ville bygge et nettsted med det, bør du ikke nøle.

Hvis du er ute etter en pålitelig PHP-hostingleverandør, anbefaler jeg InMotion Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map