De beste måtene å forbedre bloggen din akkurat nå!

forbedre-blogg-nå


Det er lett å tenke at det vil ta en hel nettstedrevisjon og uker eller til og med måneder å få bloggen til å prestere bedre. Det er faktisk ganske langt fra sannheten, men det kommer an på hvordan bloggen din har det så langt. Men mesteparten av tiden kan du styre bloggen din i en mye bedre retning i løpet av veldig kort tid og med lite arbeid. Du må bare gjøre de riktige tingene for at de riktige tingene skal skje. Du trenger ikke å oppfinne noe igjen eller lage nytt innhold for å ta bloggen din til neste nivå.

Du kan få en mye bedre klikkfrekvens og mer engasjement med en liten investering. Alt du trenger er bare 30 minutter oppmerksomhet og å følge de enkle trinnene jeg skal skissere her.

Forbedre klikkfrekvensen (CTA)

Det er ikke mye magi eller teknisk ekspertise involvert for å få en god klikkfrekvens for nettstedet ditt. Det tar bare noen få endringer på strategiske steder og kanskje endre noen få lenker her eller der.

Inkluder tvingende oppfordringer til handling

Husk deg selv at du alltid trenger at leserne dine skal utføre en viss handling for å presse bloggen din fremover og hjelpe deg med å tjene mer penger. Du kan egentlig ikke gjøre det uten en ordentlig oppfordring til handling, fordi veldig få mennesker i verden vil tenke på å hjelpe deg hvis ikke spør. Har CTA-er som henviser leserne dine til innholdsmateriell, e-bøker, sjekklister eller pengesiden din.

Hold innholdskoblinger oppdatert

Et godt innholdsstykke har mange interne lenker og lenker som fører leserne til eksterne websider hvor de kan få tak i relevant informasjon. Hvis du nettopp har oppdatert innholdet på nettstedet ditt og ikke har koblet til noen eksterne kilder, enn det mangler mye verdi, både fra et SEO-perspektiv og et kvalitetsperspektiv. Forsikre deg om at du også har mange interne lenker, som lenker til andre relevante innholdssider på nettstedet ditt.

Legg til lenker til websidene dine der det er relevant, og få leserne til å bruke mye mer tid på nettstedet ditt og finne mye større verdi i det. Dette tar omtrent 15 minutter å gjøre, og du vil se mye bedre resultater over tid.

Få mer trafikk fra gamle innlegg

Det er vondt å se at ingen andre ser mesterverket til et annet blogginnlegg enn deg. Men det er bare fordi du har gått glipp av et merke. Du kan faktisk få det flotte innlegget ditt på rett spor, og du trenger ikke engang å omarbeide for mye. Bare bytt noen av disse viktige elementene i løpet av 10 – 15 minutter og glede deg over at det gode resultatet ditt får bedre resultater.

Overskriften

Det første er det første, innleggstittelen din. Overskriften din er det første inntrykket innlegget ditt gjør, og ofte det siste. Hvis tittelen din virker dum eller ikke er for overbevisende, enn du bør endre den med en gang. Hvis folk ikke vil lese den etter å ha sett den, søker de sannsynligvis heller ikke etter den på Google. Så krydre det, gjør det litt provoserende, påkall nysgjerrighet, presserende og gjør det relevant, men likevel kort og søtt. For å hjelpe deg med å integrere alle disse aspektene i innleggstittelen, sjekk ut overskriftanalysatorverktøy, det er også en fin måte å finne ut hvordan innlegget ditt har det til nå. Du kan også bruke den emosjonelle markedsføringsverdien Overskriftanalysator.

Dine nøkkelord

Gjennomgå innholdsdelene dine for å se om du er målrettet mot de beste søkeordene du kan. Hvis søkeordet du målretter mot, har en vanskelighetsgrad på rundt 40, vil bare det ene innlegget ikke presse deg lenger. Du må definitivt lage mer innhold rundt det samme emnet og de samme nøkkelordene for å rangere høyere.

Naturligvis vil det beste tilfellet være å velge et nøkkelord som har et lite søkevolum til å begynne med. Du trenger ikke bare å få mye trafikk, men mange potensielle kunder også fra innleggene dine, så husk det når du velger søkeordene dine. Hvor mye kjøpsintensjon ser du bak dem?

Reduser sprettfrekvensen

Bounce rate er mengden oppmerksomhet en bruker gir til nettstedet ditt, målt i tid. Google holder rede på hvor mye tid brukeren bruker på nettstedet ditt og bruker det som en uavhengig rangeringsfaktor. Selvfølgelig, hvis en bruker bruker mye tid på å surfe på nettstedet ditt, vil Google selvfølgelig ta det som et tegn på at du gir mye verdi og at nettstedet ditt er veldig relevant.

For å få det til, må du sørge for at du bruker innhold som er relevant og at du har mange interne lenker. Å ha brukeren speider rundt resten av artiklene dine vil holde dem klikke mye lenger.

Du bør også legge til en YouTube-video. Enten lager din egen eller finn den som er mest relevant for emnet ditt. Dette tar omtrent 1 – 15 minutter, da det bare krever at du speider rundt i videoene og kopierer linken deres. Hvis brukeren ser på en 5-minutters video, bruker de ytterligere 5 minutter på nettstedet ditt og hjelper deg med å forbedre rangeringen.

Få høykvalitetsledninger fra lite trafikk

Hvis du har laget en fantastisk innholdsdel som passer leserne dine perfekt, men du har veldig lite trafikk på bloggen din, enn du må telle hver bit. Du må også se mye mer på det. Slik gjør du det.

Utvid rekkevidden

Du kan utvide rekkevidden til innlegget ditt utrolig godt hvis du bruker betalt reklame på Facebook og Linkedin, så bli gal med det. Du har allerede satt opp innlegget ditt for å generere potensielle kunder, så hvis du investerer litt penger i å få det til, er det stor sjanse for at du vil få en god avkastning. Takket være at Facebooks og LinkedIns markedsføringsfunksjoner er så effektive, kan du også skreddersy innleggene dine slik at de passer akkurat til de individene du vil målrette deg mot. Hvis innlegget ditt går ut med mye større rekkevidde, enn du kan også få mye flere følgere for sosiale mediekanaler, noe som vil vise seg å være en stor langsiktig investering.

Markedsfør alltid ditt høyeste konverterende blogginnlegg

Hvis du har opprettet innlegget for å tiltrekke flere potensielle kunder, enn det er stor sjanse for at den allerede gjør den jobben veldig bra og kan bidra sterkt til det senere stadiet av kjøperens reise. Fordi du har en liten gruppe potensielle kunder, er det mye større sjanse for at disse menneskene vil finne innholdsstykket ditt svært relevant. Så sørg for at du gjentatte ganger deler det innholdet og målretter deg mot de rette menneskene i løpet av årets høydepunkt.

Bruk e-postmarkedsføring

Sjansen er stor for at du allerede har samlet mer enn noen få e-postadresser siden bloggen din ble lansert. Hvis du ikke har jobbet for mye med å få leserens e-postadresser, enn du burde komme til den snart. Det er en grunn til at folk sier at “pengene er på listen”.

Selv om du har gått ut med å markedsføre blogginnleggene dine, vil ikke alle som så dem begynne å følge sosiale mediekanaler. Det er faktisk stor sjanse for at selv om de følger din sosiale mediekanal, kan de ikke ha sett den ennå. Så du trenger en måte å nå ut til disse menneskene også. Så ta tak i den gode gamle e-postlisten og del den med folk. Hvis du har endret noe i innlegget ditt, la det være informasjonen eller nøkkelordene, det er en god grunn til å dele det igjen med folk som allerede har lest det.

Markedsfør innleggene dine dobbelt så lengre enn du tok for å lage dem

Du bør alltid bruke all tiden du trenger for å opprette et innlegg av høyeste kvalitet, men ikke bare legge det og lene deg tilbake. Ta faktisk dobbelt så mye tid på å markedsføre innleggene dine og skyv det ut på så mange kanaler som mulig. Dette vil sikre at ikke et sekund du har brukt på å lage et fantastisk innlegg, blir bortkastet. Det vil til og med doble verdien du får tilbake fra dem hvis du jobber hardt for å sikre at mange mennesker ser det.

Konklusjon

Hvis du ser på analysesiden din og gjør en riktig diagnose om hva som fungerer på innlegget ditt, og hva som ikke hjelper deg, får du mest mulig ut av innholdet. Det er alltid rom for forbedring eller ombruk av innholdet du allerede har, så bruk nye formater eller tilfør mer verdi til dem hver gang du kan. Dette vil engasjere publikummet ditt på nytt, få nye og hjelpe deg med å oppnå dine mål raskere med mye mindre arbeid. Disse tipsene får deg gjennom det grunnleggende, men gjør alltid mer research!

Jeg håper at du har hatt glede av å lese dette innlegget, og at du har funnet de riktige tipsene som vil hjelpe deg med å drive en bedre blogg med mye mindre arbeid.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map