Ekte statistikk: Vil M-Commerce overgå e-handel i fremtiden?

m handel vs e handel


Etter Kina blir India regnet som det nest største mobilmarkedet og anerkjent for sin brede abonnentbase. Uavhengig av andre markedsproblemer, er det indiske markedet aggressivt å legge til rette for e-handelsbedrifter som prøver å beseire hverandre i denne slagmarken. Multipliserende antall smarte enheter gir dessuten enorme muligheter til e-handel-nettsteder for å nå sitt målgruppe via mobile shopping-apper på nettet.

Om M-handel:

M-handel er forhåndsbetegnelsen som brukes for mobil handel. Det gjør det faktisk mulig for brukere å kjøpe produkter på nettet uten å sitte på stasjonære PC-er eller bærbare datamaskiner. Snarere kan de enkelt få dette til ved hjelp av smarttelefoner. Det er sant at tidligere mobil netthandel var ikke så mye i diskusjon. Men nå har det blitt den øverste prioriteten til online forhandlere å ta tak i kunder gjennom mobile shopping-apper.

Mange anser fremdeles m-handel som en butikkfront. Men nei! Det er et avansert begrep som først og fremst dekker alt som kreves for å ha en digital handleopplevelse. Enten det handler om å legge varer i handlekurven, sortere leveringsalternativer og betalingsportaler, når du nærmer deg m-handel med mobil via app eller nettsted, hver aktivitet utføres med sikkerhet. Legger mer til det, m-handel overbryter også gapet mellom shopping i butikken og online shopping, da mobil e-handel gir enkle betalingsportaler med praktiske betalingsalternativer.

Nå, la oss gå til diagrammet nedenfor der du tydelig kan se vekstgraden for e-handel og m-handel:

Statistikk på grunnlag av faktiske studier:

 • I dag øker mobil netthandel og slår netthandel ved å registrere en vekstrate på 48% i år. I tall kan det anslås til $ 8 milliarder utgifter på nettet.
 • Når det gjelder samlet e-handel inkludert m-handel, har forholdet vokst rundt 15,9% i år. I tall er det rundt 70,1 milliarder dollar gjennom nettsalg.

Andre nyttige tall:

antall smarttelefonbrukere USA estimerer

 • Mobilbrukere tar vanligvis hensyn til den større og større andelen av den samlede e-handelskaken.
 • Det er beregnet at for tiden nesten en fjerdedel av den totale befolkningen eier smarttelefoner der rundt 55% av menneskene bruker fulltid på detaljhandelsnettsteder.
 • Sammen med det, er M-handel også elsket av brukere fordi de vil ha rask lasting og rask shoppingopplevelse, som de får ved å installere shopping-apper i mobilene sine.
 • Over hele markedet kjører rundt halvparten av forhandlerne mobile nettsteder for å gi optimalisert nettopplevelse til brukerne.
 • 1 av 2 brukere i Amerika er interessert i å handle ved å bruke mobile lommebøker.
 • 1 av 5 personer søker etter produkter under TV-en.
 • Menn og kvinner er begge interessert i å kjøpe enten med mobile enheter eller nettbrett.

Hvordan M-handel baner vei for eiere av e-handel?

For e-handel eiere er m-handel ikke gjenstand for å ignorere. De bør ta i bruk denne teknologien og gjøre brukerne glade på alle måter. Å være en eieren av online shopping, hvis du tror at det er nok å bygge et offisielt nettsted for å hente kunder. Beklager! Du har ikke rett på dette tidspunktet. For i denne høyteknologiske verdenen er mobil alt for enhver smak. Så det er obligatorisk å flytte til mobil for å gjøre kundene glade og fornøyde.

Det er noen få fakta som kan gi suksess for eieren av e-handelstjenester i m-handel:

 • Fullt adaptiv skjerm
 • Utmerket design og inndataalternativer
 • Rask & jevn navigasjon
 • Klar & informative produktkonsepter

M-handelsrollen i denne raskt voksende bransjen:

I dag liker mobilapper å reise & turisme, mat, shopping, bank, utdanning, helsehjelp, transport, raske betalinger og hjemmetjeneste konkurrerer i markedet for å tilby de beste tjenestene til sine brukere. Forretningsentreprenører gjør dette bare for å tiltrekke brukere mot m-handel. For å gjøre dette mer interessant for brukere, tilbyr de ofte cashback-fasiliteter, rabatter, gratis overraskelsesgaver og andre belønninger for å bringe brukere mot mobilappene sine og gjøre merkevaren deres populær på flotte måter.

Overalt kan du se et drastisk engasjement av mobilapper. Nylig har man sett en boom i mobilappbransjen som forventes å øke de kommende årene, ettersom alle går mot å håndtere sine daglige aktiviteter via smarttelefoner og nettbrett. Denne store endringen i mobilappbransjen indikerer at alle forhandlere bør gjøre seg gjeldende på alles mobil i form av interaktive mobilapper. Dette fører indirekte m-handelsskalaen til fart.

Legger vi mer til m-handelens rolle i bransjen, prøver vi også å utdype betydningen av m-handel gjennom nettbasert m-handel og app-basert m-handel:

Nettbasert M-handel

Med introduksjonen av m-handel har nesten alle virksomheter gjort det obligatorisk å ha et responsivt og interaktivt nettsted. Nettstedene skal være tilpasset alle skjermstørrelser, og også gi brukerne muligheten til å få den beste surfingopplevelsen.

I Storbritannia er det estimerte forholdet mellom detaljhandel på nettet via smarttelefoner og nettbrett omtrent 51%. På den annen side er salget gjennom stasjonære datamaskiner og bærbare datamaskiner stått for 49%.

I forhold til mobilhandelen er også nettbasert m-handel på bommen. Ikke undervurder netthandel og forbedre den ved å introdusere mer responsive nettsteder.

App-basert M-handel

For tiden har til og med små forhandlere begynt å bruke mobilhandelen som deres plattform for salg av produkter. De fokuserer også på å ta i bruk mobil handel gjennom å utvikle forretningsorienterte apper for å gi en utmerket og appbasert handleopplevelse. Dette er de fantastiske verktøyene som oppfordrer brukere til å få en eksepsjonell digital handleopplevelse. Og du vil ikke tro at mobilapper klarer seg veldig bra i netthandel.

Fordeler med mobil handel:

 • Ettersom M-handel er et solid medium for å nå massive kunder, har den også potensial til å slå ut en stor kanal for online shopping.
 • Det har også endret shoppingvanene til brukere på grunn av enkel tilgang og forskjellige fasiliteter.
 • Fra statistikken for 2015 brukte voksne i USA 59% av tiden på smarttelefonene sine og 41% på stasjonære maskiner, noe som øker etterspørselen etter mobilhandel.
 • Det er flere faktorer som bidrar til å oppnå eksepsjonell handleopplevelse via mobiler, nyttige mobile enheter er de viktigste faktorene blant dem.
 • Et av de beste eksemplene som hjelper m-handel med å overta e-handel, er betalingsalternativene med ett klikk som beundres høyt av mobilbrukere i disse dager.

Konklusjon:

Hvis vi følger statistikken nøye, overgår smarttelefoner virkelig stasjonære datamaskiner. Dette har blitt gjort fordi folk i dag vanligvis foretrekker å kjøpe via sine smarte håndsett i stedet for å få tilgang til e-handelsnettstedene via stasjonære maskiner. De gjør det for å få friheten til å kjøpe produkter fra hjemmets komfort. Håper, konseptet med M-handel vil være tydelig for deg. Nå kan du analysere på egen hånd hvordan faktum “Vil M-Commerce overgå e-handel i fremtiden?”Er verdt å støtte.

Tom Hardy har erfaring som SEO-ekspert. Han jobber for tiden kl Sparx IT Solutions: E-handel SEO Services Selskapet og tilbyr eksepsjonelle SEO-revisjonstjenester til det globale klientellet. Han leverer alltid kvalitetsarbeid som er høyt hyllet i selskapet. Som en lidenskapelig SEO-profesjonell vurderer han å tilby rettidig arbeid til kundene sin første plikt. Dessuten fortsetter forfatteren å undersøke markedet for trending av markedsføringstaktikker og legger sin harde innsats for å utarbeide innhold for å gi dyp innsikt til leserne. Han skriver informative blogger og artikler om varierte SEO-relaterte emner og hjelper leserne å vite de beste tipsene for hvordan man kan optimalisere et nettsted over nettet ved hjelp av SEO-verktøy og teknikker.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map