Er gratis webhotell bra for virksomheten?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Er gratis webhotell bra for virksomheten?
0 5 мин.

er gratis hosting bra for forretningsnettsteder


Nettstedsutvikling kan være en stor utgift for enhver bedrift. Av denne grunn valgte mange småbedriftseiere å opprette sin egen webside, ved hjelp av et nettstedbyggingsverktøy eller et innholdsstyringssystem som WordPress, for å spare kostnadene for webdesign og utvikling. Ved siden av kostnadene ved å opprette et nettsted er det andre utgifter som domenenavn og webhotell, som er en brøkdel av kostnadene for den faktiske webutviklingen. For eksempel koster et .com-domene rundt $ 10 per år, og en profesjonell hostingkonto koster rundt $ 5 per måned, betalt på forhånd for et år. Det er imidlertid mange eiere som selger billig pris på hosting og velger å få et gratis hosting, i håp om at de bare kan komme seg rundt ved å kjøpe et domene. Dette høres bra ut, du kan spare mye penger, men til hvilken pris? I denne artikkelen vil jeg vise deg et par av de mange grunnene til at du bør unngå å bruke gratis webhotell på bedriftsnettstedet.

Hvorfor du ikke bør velge en gratis vert?

Først av alt må du merke deg at det koster mer enn $ 100 per måned å drive en webserver. Hvorfor vil gi bort noen denne tjenesten gratis? Vel, det er mange fordeler for selskapene som tilbyr tjenesten gratis, men brukeren kan lide mye av dette. Gratis hostingleverandører prøver å tiltrekke seg så mange webmastere som mulig for å bruke gratis tjenesten deres og til slutt oppgradere til et betalt abonnement. Dette er en god markedsføringsstrategi, men det lønner seg ikke alltid.

Store sikkerhetsproblemer ved gratis hosting

Fordi servere er veldig dyre å leie og å vedlikeholde, er vertsleverandøren som tilbyr gratis hosing-planer, mindre oppmerksomhet rundt sikkerheten til gratiskontoer, fordi de ikke genererer inntekter, i stedet er det bare et tap av penger. På grunn av det lave sikkerhetsnivået på serveren, skjer det veldig ofte at hackere vil kompromittere serveren, slette nettstedet og til slutt vil stjele brukernes identitet.

Begrensninger av gratis webhotell

Hvis leverandøren lar deg legge til domenet ditt, har du sannsynligvis funnet en veldig god gratis vert, fordi de fleste av dem bare tillater å bruke underdomener. Det er drastiske begrensninger i webområdet og båndbredden også. Mange filtyper kan også ekskluderes, så hvis du planlegger å opprette et php-nettsted med et kontaktskjema, eller laste opp noen bilder, kan det hende du ikke kan gjøre det på en gratis hostingkonto.

Gratis verter kommer med dårlig service og støtte

På grunn av det høye antallet brukerkontoer som er vert på den samme serveren, vil det føre til treg lasting av nettsteder og dårlig ytelse. I rushtiden kan det hende at du ikke engang kan få tilgang til nettstedet ditt, hvordan kan du forvente å få en henvendelse fra potensielle kunder via nettstedet ditt? Ved gratis hosting er support veldig uprofesjonell eller ikke-eksisterende, så du får være i fred for å løse problemet, noe bare en systemadministrator kan gjøre.

Tvangsannonsering på gratis hostingkontoer

Den vanligste praksisen blant gratis hostingleverandører er å tvinge reklame på brukers nettsteder. Det er umulig å bli kvitt disse annonsene, med mindre du bytter til betalt versjon. Urelaterte bannere kan føre til trafikk på nettet og tap av virksomhet, og er også et tegn på uprofesjonalisme. På toppen av dette kan det også skade søkemotorrangeringer.

Mister nettstedet og kontoen din

Hvis de ovennevnte problemene ikke er en grunn til å unngå gratis hosting, vil det å sannsynligvis miste nettstedet gi deg en advarsel. Ja, det er mulig at selskapet slutter å tilby gratis tjenesten uten forhåndsvarsel. I dette tilfellet er det umulig å gjenopprette filene på nettstedet ditt. Kanskje hadde du en sikkerhetskopi, men det vil ta tid før du får en ny hostingleverandør og setter opp nettstedet ditt igjen.

Alternativ til gratis hosting

Jeg sier alltid at webhotell er basen til et vellykket nettsted. Hvis du velger en god og pålitelig hosting-tjeneste, kan du konsentrere deg om å bygge din online virksomhet og ikke bekymre deg for de tekniske tingene som ligger bak webhotell. Hvis du bryr deg om bedriften din og vil lykkes, bør du ikke bli elendig på webhotell. Velg en billig betalt hosting i stedet for en gratis. Lag et lag med en venn og del kostnadene for hosting hvis det er mulig, men ikke stol på gratis vert. For eksempel kan du få ubegrenset hosting for bare $ 2 per måned på iPage.com-hosting; Du må betale forhåndsbetaling i minst 12 måneder, men til gjengjeld vil du få profesjonell støtte, god ytelse, muligheten til å være vertskap for alle typer nettsteder, inkludert nettstedsbygger, og et gratis domene også.

Så hvis du ser alvorlig på nettstedet ditt og ønsker å etablere en sterk online tilstedeværelse for virksomheten din, kan du gå med en betalt webhotellplan. Lykke til!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector