Er Joomla CMS et godt valg for å bygge et nettsted?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Er Joomla CMS et godt valg for å bygge et nettsted?
0 7 мин.

hvorfor velge joomla for bygging av nettsteder


Joomla er en åpen kildekodeplattform som ble programmert i 2005 på programmeringsspråket PHP som vanligvis bruker MySQL eller PostgreSQL lik WordPress, og er det nest mest populære innholdsstyringssystemet fra Internett etter WP som kan administrere innholdet på et nettsted, enten en blogg, en presentasjon en eller annen type.

Det er minst syv grunner til å velge Joomla for nettstedet ditt, og det er følgende: lave priser, sparer tid, ingen eller mangel på programmeringskunnskap som trengs, høy kompatibilitet, enkel å bruke, backend overlegen organisasjon og kraftig menyopprettingsverktøy.

Bygg et nettsted gratis eller til lav pris

Til å begynne med ønsker alle å vite hvor mye som koster opprettelsen av et nettsted, vel, Joomla er helt gratis, og de fleste maler og utvidelser er også gratis, og du kan velge hvilken du vil installere avhengig av dine ønsker og behov, men det er også noen premium maler og utvidelser med priser fra $ 50 i sammenligning med en design laget fra begynnelsen som koster mellom $ 1000 og $ 2500.

Joomla tilbyr muligheten til å opprette, endre og slette ditt eget innhold uten å ansette noen andre for å gjøre dette, og du trenger heller ikke å ansette en webdesigner og en nettprogrammerer for å installere Joomla på serveren din eller for å opprette nettstedet.

Kom raskt i gang og spar tid

Ved hjelp av dette innholdsstyringssystemet kan du lage nettstedet ditt nøyaktig hvordan du vil ha det, uten å miste tid på telefonen med å snakke med en ansatt som trenger å forstå hva du vil og deretter lage hva du vil og uten å bli involvert i programmering språk eller annen teknisk IT.

Med et par klikk og maksimalt 10 minutter, kan du installere Joomla sammen med databasen alene, og med andre få klikk kan du velge din favorittmal og utvidelser som tar mer eller mindre enn andre 10 minutter, avhengig av hvor bestemt du har angående funksjoner og design av nettstedet.

Mangel på programmeringskunnskap som trengs

Med Joomla trenger du ikke programmeringskunnskap i det hele tatt, fordi du bare kan gå til det offisielle nettstedet https://www.joomla.org/, last ned Joomla eller den nyeste versjonen Joomla 3, pakker ned det nedlastede arkivet og last opp den nye mappen gjennom FTP med en filoverføringsprotokollklient som Winscp, FireFTP eller Filezilla, og til slutt lager du bare en database fra vertsens Cpanel og lagrer navnet , brukernavn og passord til konfigurasjonsfilen til Joomla.

Det er enda en enklere metode hvor du kan installere Joomla, uten å laste ned, uten å opprette databasen manuelt eller å laste opp Joomla i FTP, ved hjelp av Cpanel og Fantastico autoinstallasjonsskript som på 2 minutter og 5 klikk kan installere en hvilken som helst populær plattform og skript verten din gjør tilgjengelig, Joomla er også tilgjengelig.

Joomla er veldig kompatibel

Joomla er kompatibel med Apache 2+, Nginx 1.1 og Microsoft IIS 7-servere og alle versjoner av PHP som er nyere enn 5.3.10, og støtter følgende databaser: MySQL med InnoDB-støtte 5.1+, SQL Server 10.50.1600.1+, Oracle og PostgreSQL 8.3.18+.

Joomla kan brukes til å lage bedriftsnettsteder, portaler, bedriftsintranett og ekstra-nett, e-handel, online reservasjoner, online magasiner, publikasjoner eller aviser, offentlige applikasjoner, samfunnsbaserte portaler, non-profit og organisatoriske nettsteder, små bedrifter nettsteder, skole- eller kirkesider og personlige hjemmesider.

Besøkende kan få tilgang til et Joomla-nettsted hvor som helst, når som helst og fra ethvert operativsystem som Linux, Windows, Mac og fra hvilken som helst nettleser som Firefox, Internet Explorer, Chrome, Opera, hvis det ikke er begrensninger fra serversiden, så den besøkende kan enkelt navigere gjennom nettstedet ditt uten problemer.

Joomla er enkel å bruke

Joomla er veldig intuitiv, med et veldig brukervennlig grensesnitt, og har i dashbordet en meny plassert i overskriften med følgende knapper: System, brukere, menyer, innhold, komponenter, utvidelser og hjelp, alle har egne spesifikke underkategorier . Så det er veldig enkelt å administrere brukere av nettstedet som går til brukere der du kan legge til, endre eller slette dem, menyer fra menyvalget, sider fra innholdsknappen, utvidelsen fra utvidelser og så videre. Hjelp-knappen vil omdirigere deg til en side med guider og andre nyttige ressurser for Joomla.

Med Joomla kan du skrive tekst på samme måte som du skriver i Microsoft Word, eller tabeller i Microsoft Excel, du kan velge favorittdesignet ditt som om du velger et møbler til ditt eget hus, og du kan velge utvidelser som du velger hvor du skal dra på ferie , til og med en tenåring eller en eldre person kan bruke Joomla til å lage et nettsted.

Joomla er flerspråklig, har enkle oppgraderinger, integrert hjelpesystem, mediesjef, bannerhåndtering, kontaktadministrasjon, forbedret søk, innholdshåndtering, taggingsalternativer, nestet kategorisering, frontet redigering, innholdsversjon, menysjef og er godt støttet av de fleste vertsselskaper, nettprogrammerere, besøkende og fellesskap.

Backend Superior Organization

Mens WordPress har en kompleks og velutviklet back-end der du kan lage artikler og sider, har Joomla en enda bedre backend der du kan velge en plugin for en spesifikk side som har en overlegen back-end-organisasjon. Ved hjelp av instrumentpanelet kan du i Joomla kategorisere artikler etter kategori, en ny meny kan enkelt gjøres, og du kan enkelt velge den bestemte siden der du vil at innholdet ditt skal vises uten problemer og uten å skrive kildekode..

På samme måte kan du enkelt velge maler og utvidelser som du velger en artikkel, og alle er godt organisert etter forskjellige filtre, forskjellige design og funksjoner. Joomla har et mindre sammensatt dashbord enn Drupal, et mer komplekst enn WordPress og er bedre organisert enn begge.

Joomla tilbyr gjennom sin backend muligheten til å lage en samfunnsplattform med sterke sosiale nettverksfunksjoner, mens WordPress tilbyr muligheten til å opprette en blogg, og hvis du vil ha mer, trenger du å installere flere plugins.

Kraftig menyskapingsverktøy

Joomla er mest kjent fordi det har ekstremt enkle å bruke menyer uten å trenge programmeringsferdigheter der du på forskjellige måter kan lage spesielle menyer mye bedre enn de fra WordPress der du bare kan skrive knappene og velge hvor menyene du vil plassere..

Med det kraftige og enkle menyskapingsverktøyet kan Joomla lage hierarkiske menyer som består av forskjellige menyelementer som peker til forskjellige steder internt og eksternt, og også velge plasseringen av menyen og andre funksjoner.

Joomla CMS er et veldig godt valg for internettmarkedsføring og for å bygge et nettsted, spesielt for erfarne brukere som vet hva de vil og også vet det fulle potensialet til denne nettplattformen.

Sammendrag – Er Joomla et godt valg?

Dens popularitet beviser at Joomla er et godt valg for å bygge et nettsted: lastes ned mer enn 50 millioner ganger og gir mer enn 3% av alle nettsteder i 2014. For å ha en vellykket Joomla-webside, trenger du også en pålitelig hosting-tjeneste . Vi anbefaler InMotion Hosting for Joomla-prosjektene dine, fordi de gir pålitelige og Joomla-optimaliserte hosting-tjenester, trent støtte for å håndtere Joomla-relaterte problemer og mange andre funksjoner som støttes med en 90 dagers pengene-tilbake-garanti..

Få pålitelig hosting for ditt Joomla nettsted

Få pålitelig og høy ytelse hosting service for Joomla nettstedet ditt fra InMotion Hosting. Dette selskapet tilbyr Joomla optimalisert hosting til veldig god pris.

Start nå! »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector