Fordelene med VPS Hosting – Hvem bør bruke en virtuell privat server

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Fordelene med VPS Hosting – Hvem bør bruke en virtuell privat server
0 6 мин.

fordeler virtual virtual server hosting


En virtuell privat server (VPS) er den perfekte løsningen når virksomheten din er så stor at delt hosting ikke er nok og du trenger flere serverressurser. VPS er faktisk en virtuell maskin som bruker en normal eller en skyserver, med dedikerte serverressurser og tilpasset programvare.

Hosting selskaper tilbyr forskjellige VPS-pakker fra $ 20 til $ 80 eller enda mer avhengig av ressursen du ønsker og du trenger fra 1 GB RAM Burst, 512 Mb RAM Garantert, 1 CPU Core 2,1 GHz, 25 GB HDD, 1 dedikert IP, ubegrenset månedlig trafikk og et gratis panel vanligvis Webuzo, ZPanelCp eller annet til 8 GB RAM BURST, 4 GB RAM garantert, 8 CPU-kjerner 2.1 GHz, 150 GB HDD og 2 dedikerte IP-er.

Du bør absolutt bruke en VPS Hosting hvis du vil ha spesielle e-postfunksjoner som kontor e-post eller masse e-post, tilpassede installasjoner, lavere priser (sammenlignet med dedikert), full kontroll og høy sikkerhet.

Trenger å sende høyt antall e-poster?

Hvis du trenger å sende spesielle e-postmeldinger som kontor-e-poster der det på samme sted det er et par ansatte som har e-poster og som bruker dem, så trenger du virkelig en VPS for å omgå POP- og IMAP-tilkoblinger der de i delt hosting er begrenset til 30 per time og den andre løsningen for å omgå disse grensene er å ha flere internettleverandører, men er for dyrt.

Hvis du også trenger masse e-post, er VPS løsningen slik at du kan sende nyhetsbrev eller prøve å bekrefte flere e-postkontoer ved å passere grensen på 500 e-poster per time. Hvis du har en stor database med e-postadresser, kan du enkelt sende e-post fra din virtuelle private server.

Vanligvis er det spesielle virtuelle servere, dedikert bare for sending av e-post, hosting selskaper leverer disse VPS med 2 dedikert IP-adresse, bulk e-postlisteverktøy, sporingsverktøy, redigeringsprogramvare, 24/7 MMS overvåker maskinvare og programvare med forskjellige ytelsesnivåer sikkerhet, sikkerhetskopi, programvareoptimalisering og programvareoppdateringer.

Trenger tilpasset installasjon og oppsett?

Med virtuelle private servere kan du til og med installere tilpasset programvare som er umulig å installere på delt hosting der de bruker mye ressurser eller trenger forskjellige forutsetninger. Fordi du har en VPS, kan du endre maskinvaren og programvaren til hosting i sammenligning med den delte versjonen, slik at du kan installere tilpassede operativsystemer som Linux-distribusjoner, tilpassede skript som Planlegg Facebook Posts (PHPSFP), cPanel + WHM, forskjellige spill og så videre.

Du kan realisere disse tilpassede installasjonene selv eller ved hjelp av vertens supportteam, men kostnadene er veldig lave og du har mer kontroll over installasjonene dine.

Rimelig pris (få mer for mindre)

VPS-priser er lavere enn for en dedikert server og til og med for en delt hosting der du er vert for flere nettsteder eller en stor, og du må oppgradere din delte hosting og overstige kostnadene for en VPS.

Med optimal ytelse til rimelige priser kan du få en SSD eller en Cloud VPS som også inkluderer Ceph, Stack, KVM, OVH API, forenklet kontrollpanel og mye mer.

Fordi VPS vanligvis kjører i Cloud, trenger du ikke et dedikert supportteam bare for deg, alltid har du en lagring av nettstedet ditt og maskinvaren påvirkes ikke av programvaren fra Cloud, de jobber nesten uavhengig slik at du ikke tape penger.

Vanligvis kan du kjøpe tilleggsfunksjoner til den delte hostingen din, for eksempel tilleggsdomener, mer plass, dedikert IP og så videre, men disse er allerede inkludert i VPS-verten og er billigere hvis du kjøper VPS-pakken i stedet for å kjøpe funksjoner separat. til din delte pakke.

Full kontroll over din virtuelle server

Du har mer kontroll over de virtuelle serverne dine fordi du er eier, og du ikke deler dem med andre mennesker, slik at du kan ha root-tilgang, tilpassede installasjoner, maskinvareendringer og så videre.

Vanligvis gir vertsbedrifter deg et kontrollpanel som OVH, Bhost, Eezpal, Virtualizor, Web AppZ Live, Virtuozzo der du logger inn med et brukernavn og passord, og deretter kan du enkelt endre alternativer uten å ha teknisk kunnskap og du kan gruppere ressurser sammen etter prosjekt, administrere rettigheter, delegere, overføre, dele oppgaver, tilpasse verktøy, statistikk, starte, starte, starte på nytt, installere, redigere vertsnavnet, redigere DNS, API-innstillinger og så videre.

Med VPS kan du installere et kontrollpanel, men også et hosting-kontrollpanel som cPanel eller Plesk hvor du kan administrere dine egne kunder som kjøper delt hosting fra deg. I dette tilfellet kan du administrere nettstedets innhold, DNS, e-post på Linux-basert server eller Windows-basert server.

Du kan til og med oppgradere, nedgradere og oppdatere programvare, du kan kjøre batch-filer, lage sikkerhetskopier og tilpassede brannmurkonfigurasjoner eller brukerpartisjon..

Med et riktig kontrollpanel kan du administrere alle virtualiseringsløsningene dine fra en enkel fleksibel plattform som har minne og IOPS deduplikasjon, omstartløse oppdateringer, lagring av enkeltbildefiler, forhåndsinstallerte applikasjonsmaler, SSD-hurtigbuffer og mye mer.

Høy sikkerhet og trafikkfiltrering

På en VPS lager du din egen sikkerhet sammen med allerede implementerte sikkerhetstiltak fra det valgte vertsfirmaet slik at du automatisk har automatisk gjenoppretting, databeskyttelse og så videre.

Du kan bruke brannmurer og svartelister som UFW, IPTables og NFTables for å blokkere uønsket tilgang til serveren din, og du kan filtrere trafikken som du vil. Andre sikkerhetsalternativer er passord og brukernavn tilgang, SSH, Intrusion Detection System for å oppdage uautorisert tilgang som Tripwire, Bro eller Psad; Automatisk innstillinger for sikkerhetskopiering, SFTP, tillatelse og brukerroller, anti-malware og antivirus.

I tillegg til malwares og virus bør du med jevne mellomrom sjekke ved hjelp av Kontrollpanelverktøy etter formmail, root kits og brute force. Du bør også skjule den sensitive informasjonen som Apache-versjonens nummer, slå av katalogsurfing, senke Timeout-verdien, begrense store forespørsler og deaktivere unødvendige moduler. Alle disse vil hjelpe deg å oppnå en høyere sikkerhet på VPS-en din.

Hvem skal velge en VPS Hosting Plan?

Medium til større virksomhet som eier en nettbutikk, webdesign- og utviklingsselskaper, fora, blogger og nettsteder med høy trafikk vil ikke vare lenge på en delt hosting, disse vil trenge en VPS før eller siden av de ovennevnte grunnene (bedre kontroll , høyere sikkerhet, større fleksibilitet).

For små blogger eller bedriftspresentasjonsnettsteder vil en delt plan være nok, mens for større nettsteder (med tusenvis av daglige besøkende) vil det være behov for en dedikert server eller en skyvertingsplan..

Hvis du leter etter en pålitelig leverandør av Virtual Private Server, kan du sjekke den lenket siden i dette avsnittet.

InMotionHosting VPS-planer

Virtuelle private servere fra $ 29.99 per måned

Lære mer “

Ikon av https://www.iconfinder.com/iconsets/picol-vector

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector