Fordeler og ulemper med InMotion Hosting – Er InMotion Hosting fortsatt et godt valg?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Fordeler og ulemper med InMotion Hosting – Er InMotion Hosting fortsatt et godt valg?
0 6 мин.

inmotion hosting fordeler og ulemper


Når du velger en webhotell for nettstedet ditt, kommer mange faktorer i spill – omdømmet og påliteligheten til webhotellfirmaet, hvilke typer hostingplaner som er tilgjengelige, hostingfunksjonene som tilbys, garantert oppetid, kundesupport og selvfølgelig priser. Å finne en webhotell i 2018 som sjekker av alle hostingkravene dine krever litt research, men hvis du leter etter en langsiktig vertspartner, vil det være gunstig på lang sikt å være metodisk i søket ditt.

Som en profesjonell eller virksomhet som leter etter webhotell, er du sikker på å komme over InMotion Hosting’s delte hostingplaner sammen med deres robuste dedikerte og VPS-hostingplaner. Tidligere i år utvidet InMotion Hosting faktisk VPS- og WordPress-hostingpakkene med nye planer, noe som ga deg flere valg med tanke på hosting.

Vår gjennomgang av InMotion Hosting tar en titt på disse nye planene, og diskuterer om InMotion Hosting fremdeles kan være et godt valg for 2018.

InMotion Hosting gjennomgang

inmotion hosting gjennomgang

InMotion Hosting markedsfører seg som en webhotellleverandør som henvender seg til små, mellomstore og bedriftsnivå kunder så vel som profesjonelle. Denne webverten tilbyr all SSD, PCI-kompatibel hosting i kategori A datacenters, og lover en oppetid på 99,99%.

Hosting planer spenner fra forretningsdelte hosting planer til dedikerte servere i kommersiell klasse. Alle planer er konfigurert med hastighet, sikkerhet og skalerbarhet i tankene, og inneholder verktøy som autooppdateringer for webapper, hackbeskyttelse, tilpasset brannmur, DDoS-beskyttelse og gratis SSL.

La oss se nærmere på konfigurasjonen og prisen for hostingpakkene som er opprettet av InMotion Hosting.

Konfigurer nettstedet ditt med InMotion Hosting

Ta en titt på InMotion sitt offisielle nettsted, velg en vertsplan og begynn å bygge nettstedet ditt. Du støttes av topp service og 90-dagers pengene-tilbake-garanti.

Start nå “

InMotion Hosting Plans

Før vi får inn de viktigste detaljene om hver hosting-type som tilbys av InMotion, er det verdt å nevne at denne webverten tilbyr en gratis migrering av nettsteder med alle planer, som kan komme til nytte hvis du ønsker å bytte til InMotion.

Når det gjelder prising, er InMotion sine hostingpakker litt høyere enn medianprisen for dette vertsnivået, men de nyeste teknologiene og nyttige listen over funksjoner som tilbys med disse pakkene utgjør det litt høyere prishoppet. I motsetning til andre verter som kan ta betalt for overføring eller sikkerhetskopi av nettstedet, tilbyr InMotion dem gratis.

Business delt hosting planer hos InMotion er priset mellom $ 5,95 / måned og $ 13,99 / måned. Disse planene inkluderer et gratis domenenavn, ubegrenset diskplass og båndbredde, og en pakke med markedsføring (kundeadministrasjonsverktøy, gratis annonsekreditt, besøkende statistikk, etc.) og sikkerhetsverktøy (gratis SSL, automatisk sikkerhetskopiering, hackbeskyttelse, DDoS-beskyttelse, etc.).

inmotion delt fordeler og ulemper med forretningshotell

WordPress hosting er en annen hostingtype tilgjengelig på InMotion med priser fra $ 6.99 per måned. Det er så mange som seks forskjellige WordPress-hostingplaner som du kan velge mellom, hver med et gratis domenenavn, ubegrenset båndbredde, SSD-lagring, BoldGrid nettstedbygger, WordPress forhåndsinstallert sammen med autooppdateringer, gratis sikkerhetskopiering, WP-CLI-integrasjon , gratis annonsekreditt og en 90-dagers pengene-tilbake-garanti.

inmotion wordpress hosting fordeler og ulemper

VPS planer hos InMotion er tilgjengelige i administrerte og selvstyrte alternativer, med priser som starter henholdsvis $ 29.99 / month og $ 19.99 / month.

Behandlede VPS-planer leveres med gratis serveradministrasjon, oppdateringer og lapping og cPanel & WHM inkludert. Selvstyrte VPS-planer har full root-tilgang med SSH-nøkler for mer kontroll og fleksibilitet.

Øyeblikksbilder av live-tilstand, gratis sikkerhetskopiering og DDoS-angrepsbeskyttelse tilbys med både administrerte og selvstyrte planer.

inmotion vps fordeler og ulemper

inMotion s dedikerte servere pakke enda mer kraft og ressurser, og også her kan du velge å planlegge fra seks forskjellige konfigurasjoner, hvorav tre er dedikerte servere i kommersiell klasse. Prisene starter fra så lave som $ 99.99 / month.

Alle dedikerte servere har SSD-ytelse, 100% oppetid garanti for nettverk, Linux OS, gratis cPanel & WHM, gratis 1-til-1-sysadmin-tid og flerlags sikkerhetsforsvar gjennom Auto-Updates & Corero DDoS-beskyttelse.

inmotion dedikerte servere fordeler og ulemper

Forhandler hosting planer start på $ 13.99 / måned, og har gratis WHMCS, cPanel, eNom, dedikert IP, Launch Assist og SSL. Gratis serveradministrasjon, en 90-dagers pengene-tilbake-garanti og gratis sikkerhetskopiering er også inkludert i disse planene.

inmotion forhandler som er vert for fordeler og ulemper

InMotion Hosting kundesupport

gjennomgang av støttesenter

Mail, chat og telefonsupport er måtene å komme i kontakt med InMotion sin kundesupport, som tilbys døgnet rundt. Denne webhotellet er stolt av å tilby menneskelig drevet, USA-basert støtte.

Support Center som er tilgjengelig på InMotion-nettstedet, er en annen verdifull kilde til hjelp for de som ønsker å bli kjent med forskjellige produktguider og videoopplæringsprogrammer..

Utvilsomt er InMotion øverst i spillet når det gjelder hosting-variasjon, sikkerhet, ytelse og hosting-teknologi. Likevel, la oss se hva som er noen av de beste og noen av de ikke så gode aspektene ved hosting med InMotion i 2018:

Pros & Ulemper ved InMotion Hosting

Som en oppsummering av det ovenstående, her er en fordeler og ulemper sammenligning av InMotion Hosting som kan hjelpe deg med å få en bedre oversikt over fordeler og ulemper ved å bli en InMotion Hosting-kunde.

Fordeler – Hvorfor velge InMotion Hosting?

Det er mange grunner til at InMotion bør gjøre det på listen over verter du bør vurdere i 2018, inkludert:

 • SSD-ytelse på alle planer;
 • Gratis domenenavn;
 • Gratis nettstedoverføring;
 • Gratis sikkerhetskopiering & øyeblikksbilder av livstilstand;
 • Gratis sikkerhetsverktøy;
 • 90-dagers pengene-tilbake-garanti;
 • USA-basert støtte tilgjengelig 24/7.

Ulemper – Hva er dårlig med InMotion Hosting?

Her er punktene der InMotion kanskje ikke oppfyller dine forventninger:

 • Ingen Windows-vertsalternativ;
 • Lange engasjementsperioder.

InMotion tilbyr Linux-basert SSD-hosting utelukkende, så hvis du trenger Windows-hosting, er InMotion ikke noe for deg.

Det faktum at InMotion tilbyr PCI-kompatibel SSD-hosting betyr at hostingpakkene deres er dyrere enn vertene som tilbyr tradisjonell hosting. Hvis bedre hastighet og ytelse er viktig for deg, og du ikke er tilhenger av å telle øre, kan InMotion være et godt valg for 2018.

Endelige tanker om InMotion Hosting

I det hele tatt er InMotion en pålitelig webhotell med godt konfigurerte hostingplaner som imøtekommer behovene til nettstedseiere og bedrifter som søker PCI-kompatibel hosting som er utførende og sikker. Likevel, hvis du er på vakt mot forpliktelsesperioder på lang sikt, vil du kanskje ikke like at InMotion ber deg om å registrere deg i lengre perioder for å glede deg over rabatterte priser eller visse freebies..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector