Fordeler og ulemper ved delte vertsplaner

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Fordeler og ulemper ved delte vertsplaner
0 11 мин.

felles-hosting-fordeler-ulemper


Hvis du er en forretningsmann og ønsker å opprette en nettbutikk for produktet ditt, eller du bare er en håpefull skribent som vil starte en blogg eller et nettsted, er en av de viktigste beslutningene du må ta å velge webhotellet. I denne artikkelen vil vi snakke om fordeler og ulemper ved delte hostingplaner, men vi vil også dekke noen av de beste webvertene du kan finne på markedet og deres funksjoner.

Hva er delt hosting?

For å opprette, laste opp og holde nettstedet ditt i gang, må du finne en webhotell som vil gi deg plass til å lagre alle filene og dokumentene dine. Nettverter tilbyr mange tilleggstjenester, men vi vil snakke om det senere i denne artikkelen.

Når det gjelder alternativene for webhotell, er det tre alternativer – delt hosting, VPS-hosting og dedikert hosting. Den du velger vil avhenge av dine behov, nettstedstype og -størrelse, og selvfølgelig ditt budsjett. I denne artikkelen vil vi bare dekke delte hostingplaner og fordeler og ulemper.

Delt hostingplan er en hostingtjeneste der flere nettsteder er lagret på en enkelt server. Det innebærer å dele alt fra båndbredde, FTP og e-postkontoer til database og plass, men også datamaskinprosessor, minne og vedlikehold av serveravgiftene. Det er ingen begrensninger for antall nettsteder som kan lagres på en enkelt server. Antallet kan variere fra titusenvis til tusenvis. Takket være deling av ressurser er deling av hostingplaner mye billigere enn VPS og dedikerte hostingplaner.

Fordeler med delte vertsplaner

Koste

En av de største fordelene med delte hostingplaner, og den mest åpenbare, selvfølgelig, er en veldig lav kostnad. De er vanligvis tilgjengelige til ekstremt rimelige priser, noe som kan være en stor fordel for folk som har et stramt budsjett.

Siden du deler serverplass og mange andre funksjoner med andre nettstedseiere, er webverten i stand til å tilby en veldig billigere tjeneste. Faktisk kan kostnadene per dag være så lave som $ 0,08 på mange servere på grunn av den ekstremt konkurransedyktige karakteren av webhotellmarkedet. Selv om du vil dele plass med andre brukere, vil plassen du får i de fleste tilfeller være mer enn nok fordi det er så mange webverter at disse delte hostingplanene vanligvis ikke har for mange nettsteder på deg for å føle deg som du mangler plass.

enkelhet

Delte hostingplaner trekker det grunnleggende konseptet fra administrert hosting, noe som betyr at verten gjør vedlikehold av serverne og tilhørende maskinvare i sitt eget datasenter. Det betyr at du ikke trenger å håndtere komplisert administrasjon av servere, som er en ideell løsning for de som ikke har nok teknologisk kunnskap og erfaring eller arbeidskraft for å drive en server, så vel som for de som rett og slett ikke har det. ønsker å håndtere alle disse problemene og ønsker å konsentrere seg om andre aspekter av deres virksomhet.

Tilpasning og bekvemmelighet

Det er mange omfattende verktøy som kontrollpanel og nettstedbyggerprogramvare som lar brukerne tilpasse sin delte hostingopplevelse og gjøre hele det teknologiske aspektet lett å forstå, selv for nybegynnere..

Selv om du deler ressursene med andre brukere, er det fremdeles en nettredaktør som kontrollerer nettstedet med kontrollpanelverktøy. Dette verktøyet er faktisk veldig enkelt å bruke og veldig allsidig, noe som betyr at du vil kunne tilpasse det til en viss grad. Kontrollpanelverktøyet lar brukere administrere forskjellige funksjoner som å laste opp bilder og andre filer, samt observere statistikk på nettstedet.

Når du kombinerer disse tilpasningsmulighetene med den ekstremt overkommelige prisen, får du en ny fordel; bekvemmelighet. Med delte hostingplaner er administrasjon av nettsteder veldig enkelt fordi det administreres av erfarne fagfolk og eksperter, slik at du vil kunne vie mesteparten av tiden din til dine mer presserende forretningssaker. I tillegg til dette kan du også ha mer enn en e-postkonto på ditt eget domene og mer enn en database også.

Ulemper ved delte vertsplaner

Effektivitet og krasj

En av de største ulempene med delte hostingplaner er effektiviteten. Dette kommer fra den begrensede mengden diskplass og båndbredde som følger med å dele serveren med andre brukere. Selv om dette ikke gir mye problem hvis nettstedet ditt ikke er så stort, men båndbredde er viktig hvis du har et stort nettsted med mye data.

Dette er et vanlig problem som ligner på ytelsesproblemer som oppstår når et annet medlem av den delte hostingplanen din opplever økt trafikk, spesielt hvis det plutselig kommer. Det kan føre til en tregere ytelse på ditt eget nettsted og treg lasting av sidene dine kan være veldig irriterende for dine gjester og kunder.

En annen viktig sak som er blant de største fordelene er hyppige krasj. Det er forståelig, spesielt når en webvert har for eksempel tusenvis av nettsteder på en server. I disse situasjonene vil krasjer være en vanlig ting, og det kan føre til mye tapt tid for eiere av nettsteder som er en del av de delte hostingplanene.

Sikkerhet

Sikkerhet er et veldig alvorlig spørsmål når det gjelder delte hostingplaner. Faktisk kommer det største sikkerhetsproblemet sannsynligvis fra webverter som gjør at kundene deres kan ha for mye frihet og kraft når det gjelder å administrere nettstedet og få tilgang til serveren. Bare en feil er ofte nok til å forårsake mange problemer for serveren. Det er derfor hacking ikke er så uvanlig, og mange delte servere er faktisk veldig utsatt for hackangrep. En annen grunn som fører til at en delt hostingplanplan-klient er spesielt utsatt for hacking, ligger i det faktum at ethvert hackangrep som blir utført på et nettsted som er en del av planen, vil påvirke og påvirke alle andre nettsteder på denne delte hostingplanen..

Beste delte vertsleverandører

Det er mange webværter der ute, som vi allerede har nevnt, og det kan ikke være lett for deg å finne den riktige for deg i dette mangfoldet av valg. Av denne grunn vil vi snakke om noen av de beste webvertene som tilbyr delte hostingplaner.

Bluehost

Besøk nettstedet »

BluehostBlueHost tilbyr delte hostingplaner, men du kan også bruke dem hvis du vil gå med VPS eller dedikerte servere. Det er også en av de beste webvertene som tilbyr WordPress-hosting til rimelige priser. Når det gjelder delt hosting, er det mange forskjellige alternativer, men BlueHost gir ikke muligheter for måned til måned for delt hosting. Du må i stedet registrere deg for årsplanen. Du vil også få rabatter hvis du registrerer deg for flerårige planer. For eksempel, hvis du registrerer deg for en 3-årig plan, betaler du bare $ 3,95 per måned. Det er faktisk en av de største fordelene, siden BlueHost har en god pris og funksjoner.

Delte hosting-pakker

Med den delte Basic Hosting-planen som er priset til $ 3,95 per måned for en treårskontrakt, vil du få et gratis domenenavn som du vil eie hele tiden du bor hos BlueHost. Du vil også motta gratis overføring av domenenavn, 100 GB plass for lagring av filene og mappene på nettstedet ditt, ubegrenset dataoverføring på månedlig basis, og du vil kunne være vert for ett nettsted.

Plus-pakken koster $ 5,95 per måned for en ettårskontrakt; vil du også få et anti-spam-verktøy i tillegg til ubegrenset lagringsplass, postkasser og nettsteder.

Prime-planen koster vanligvis $ 14.99 per måned for en ettårskontrakt og inkluderer en dedikert IP-adresse, sikkerhetskopi av nettstedet, to anti-spam-programmer og et SSL-sertifikat. I en begrenset periode kan du få denne pakken for bare $ 5,95 per måned med en tre-års forpliktelse. Klikk her for detaljer!

Funksjoner

 • Hvis du bruker BlueHost, vil du kunne bruke mange byggeverktøy, samt verktøy som lar deg filtrere spam og administrere e-post. Det finnes også verktøy som lar deg samle statistikk på nettstedet og for å administrere domenene dine.
 • Du kan opprette opptil 100 e-postadresser med BlueHost, selv med grunnleggende plan. Oppgraderte planer lar deg lage ubegrenset antall e-poster. Du vil heller ikke ha noe problem med å sette opp en e-postkonto i BlueHost.
 • Når det gjelder sikkerhetsfunksjoner, er BlueHost en veldig hyggelig overraskelse. Det er tre anti-spam-verktøy, men det er også en hotlink-sikkerhet. Du vil også kunne designe filtre for e-postkontoer, du kan beskytte filer og mapper og kataloger med et passord, eller opprette svartelister for forskjellige IP-adresser.

Du finner mer informasjon om BlueHost i vår detaljerte gjennomgang.

InMotion Hosting

Besøk nettstedet »

i bevegelseInMotion Hosting tilbyr også et bredt spekter av hostingplaner. Selskapet annonserer sine delte planer, som delt hosting. For øyeblikket tilbyr de 50% rabatt på lanseringsplanen som gjør at den månedlige avgiften bare utgjør 3,99 dollar per måned hvis du betaler forhåndsbetaling i to år. Denne lille pakken inneholder et gratis domenenavn og tillater hosting av 2 nettsteder.

Funksjoner

Fordelene med InMotion-forretningshotellplaner er mange, men vi vil nevne noen få som stikker ut:

 • cPanel web hosting – Denne funksjonen lar deg ha full kontroll over kontoen din. Dette lar deg installere tilpassede skript, inkludere nye domener og nye e-postadresser, uten problemer.
 • BoldGrid – dette er en fantastisk utvidelse av WordPress, som lar deg designe nettstedet ditt som du vil, uten å måtte berøre koden. Dette er perfekt for nybegynnere, men mer erfarne brukere kan også dra nytte av et så kraftig verktøy. Hvis du vil ha flere funksjoner, kan du se på BoldGrid-anmeldelsen.
 • Money-back-garanti – Du vil få en pengene-tilbake-garanti som varer i 90 dager, noe som betyr at du kan prøve denne webhotellen i utgangspunktet uten risiko.
 • Gratis annonseringskreditter – Hver nye hostingplan på eHost får $ 100 i annonseringskreditter for Google og Yahoo eller Bing. Du kan bruke disse pengene til å generere mer trafikk til nettstedet ditt.
 • Utmerket hastighet og ytelse
 • En veldig stabil webvert som sjelden krasjer – sjekk oppetid og ytelsestest her.

iPage

Besøk nettstedet »

IPageSist, men ikke minst på vår liste over de beste webvertene, er iPage, en webhotell som raskt blir mer og mer populær. Det har mye potensiale og noen fantastiske funksjoner, og det tilbyr mange webhotellplaner, inkludert delt hosting, VPS, dedikerte servere og WordPress hostingplan. IPage tilbyr imidlertid ikke månedlige delte hostingplaner, og den minste kontraktstiden du kan velge er ett år. Det er også tilgjengelige kontrakter for to og tre år med delt hosting. Prisen for en ettårs pakke er $ 11,95 per måned, og det er dessverre ingen rabatter tilgjengelig hvis du bestemmer deg for å gå med et alternativ på lengre sikt.

Funksjoner

 • Slipp og dra nettstedsbygger – Det er mange andre alternativer som er tilgjengelige for å bygge et nettsted med iPage, men dette alternativet er det tryggeste valget for folk som ikke har mye teknisk kunnskap..
 • E-handel – iPage tilbyr en nettbutikk som en innebygd funksjon, så hvis du planlegger å opprette et nettsted hvor du vil selge produktene dine, er iPage det riktige valget for deg.
 • Sikkerhetsfunksjoner – iPage gir anti-malware overvåking av e-postene dine. Det er også SSL-sertifikater tilgjengelig for en årlig plan for $ 31.99 per år.
 • Kundeservice – Denne webhotellet har en av de beste kundeservicene som er tilgjengelige, og du kan kontakte dem når som helst på dagen eller natten, via telefon eller chat.
 • Money-back-garanti – iPage tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for webhotellpakken deres.

I vår grundige iPage-gjennomgang har vi dekket flere funksjoner, og vi diskuterer fordeler og ulemper med dette selskapet.

Konklusjon

Vi har nå kommet til slutten av artikkelen vår, og vi håper at du nå forstår bedre hvordan webhotell fungerer og hva som er de største fordelene og ulempene med delte hostingplaner. Vi håper også at dekningen av noen av de beste webhotellene vil hjelpe deg med å gjøre beslutningen enklere og raskere, uten å måtte analysere for mange webhoteller og deres funksjoner, spesielt når du tar hensyn til den store størrelsen på nettet vertsmarked.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector