Gode ​​hostingplaner om å starte ditt første nettsted i dag

good-hosting-planer


Å ha en bombe av en ide er det som lar deg vinne på World Wide Web. Imidlertid vil den ikke sprenge hvis den ikke har det nødvendige grunnlaget. En glatt hosting-tjeneste kan lett ødelegge det du har bygd opp. Det er kanskje ikke raskt nok, eller kanskje opplever du driftsstans. Dessuten er dette enda mer et problem hvis hostingtjenesten fungerer bra, men du har blitt møtt med en skitten kundesupporttjeneste. Så det er i din beste interesse å gå en ekstra kilometer og undersøke potensielle vertsleverandører og planer. Ettersom hostingplanen din er det grunnlaget du bygger nettstedet ditt på, er det bare naturlig at du velger fra de beste.

Videre, hvis du er en nybegynner, ønsker du sannsynligvis ikke å komplisere ting for mye, og du vil heller ikke at det skal være for dyrt. Derfor dykker vi inn vertsplaner som er det beste for de som nettopp begynner i online verden.

I denne artikkelen finner du noen av de virkelig gode hostingplanene for å starte ditt første nettsted. Så uten videre, la oss komme til det!

Bluehost

Besøk verten »

Bluehost-good-hosting-planer

BlueHost er lett en av de mest populære hostingleverandørene blant nybegynnere og med god grunn. Planene deres er veldig robuste, gir gode lastehastigheter og har anstendig kundestøtte. BlueHost har alt de fleste brukere trenger for å drive sin online satsning på en måte som hjelper dem å lykkes. Det har for tiden mer enn 2 millioner nettsteder på serverne deres. Videre er BlueHost blant WordPress ‘toppanbefalinger. Det er ikke rart at tusenvis av bloggere, eiere av små bedrifter og kreative mennesker kommer til BlueHost.

Les vår grundige BlueHost-anmeldelse

BlueHost har eksistert siden 1996, og de har tjent kraftige webhotellstjenester for alle de som ønsker å starte en online satsning. Selskapet startet med bare to ansatte, men nå har det vokst seg til 750, som du kan stole på for å få jobben gjort. De økte også serverens hastighet og stabilitet de siste 6 månedene, noe som gjorde BlueHost i stand til å konkurrere med de beste på markedet.

BlueHosts servere hadde en lastetid på 1300 millisekunder, men nå er det 500 millisekunder. Det er dobbelt så raskt som bransjens gjennomsnitt på 1200 millisekunder, noe som er ganske fantastisk. Dessuten er oppetiden mer stabil enn noen gang, med en solid 99,99% oppetid. Dette er de to viktigste faktorene i webhotell, og BlueHost har dem i sjakk.

BlueHost klarer seg også bra i kundestøtte, men det er ikke det beste. De tar vanligvis rundt 15 til 20 minutter ifølge mange brukere, og vi hadde den samme opplevelsen også. Kundesupportrepresentanten tok nøyaktig 22 minutter å komme tilbake til oss og hun svarte på alle spørsmålene våre nøyaktig, slik at vi lett kunne komme videre. Så de er effektive, men sannsynligvis utrolig opptatt med så mange brukere å passe på.

Selv om BlueHosts tjenester er mer enn anstendige, tilbyr de det til en ekstremt attraktiv introduksjonspris. Du kan abonnere på BlueHosts tjenester for bare $ 3,95 per måned. Nesten ingen andre hostingleverandører tilbyr en så høy kvalitet til en så lav pris. De er virkelig verdt å prøve, selv om det bare er 30-dagers pengene tilbake-garantiperiode.

BlueHosts planer blir bedre gjennom forskjellige sikkerhetsfunksjoner og plugins. Det er mange farer som lurer på nettet, og du trenger noe som CloudFlare for å blokkere DDoS-angrep. Videre prøver nesten alle å laste ned bilder og bruke dem til egen vinning, og du kan stoppe dem med noen få klikk. Videre vil HotLink blokkere mistenkelige og problematiske IP-adresser og kontinuerlig oppdatere svartelisten sin for å sikre at nettstedet ditt er trygt mot kjente trusler.

På slutten av dagen har BlueHost en tjeneste som ikke mange selskaper kan konkurrere med. De er på toppen av listen vår, fordi de er utrolig rimelige og tilbyr en vertstjeneste av høy kvalitet. Hvis du tror at dette selskapet kan være bra for dine behov, sjekk ut BlueHost akkurat nå! Det er risikofri, med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

InMotion Hosting

Besøk verten »

inMotion-hosting-good-hosting-planer

InMotion er som en godt disiplinert soldat, klar til å tjene sine klienter med alt han har. Svært få hostingleverandører går ekstra lang tid for å sikre at nettstedet ditt fungerer bra og at de er helt fornøyd. Som du kanskje allerede har funnet ut, er det noen hostingleverandører som bare vil selge planen sin og holde deg rundt og betale for så lenge som mulig. Heldigvis er InMotion blant de få selskapene som gjør ting annerledes.

Sjekk ut vår InMotion Hosting-reaksjon

InMotion presterer best innen kundesupport, som har vunnet dem en rekke priser. De annonserer seg selv som noen av de vennligste menneskene på planeten, og de klarte definitivt å bevise det for oss. Det tok ikke mer enn ett minutt å nå dem og få et riktig svar på spørsmålet vårt. Dessuten kom de ikke til kort med å gi oss mer nyttig informasjon som kan hjelpe oss med å sette opp nettstedet vårt for å fungere effektivt. Så vi gir InMotion kundestøtte en enorm tommel opp, fordi de er menneskene du ønsker å snakke med når du starter et nettsted.

InMotion kom ikke til kort da vi så på hvordan serverarkitekturen deres fungerer. Det er stabilt med 99,99% oppetid og tilbyr 660 millisekund lastetid i gjennomsnitt. Alt dette legger opp til en nettside som vil kjøre pålitelig og i høy hastighet gjennom hele året.

Alt dette er bra, men dette selskapet gjør ting enda bedre ved å blidgjøre avtalen med faktiske premiumtjenester. Til å begynne med får du gratis automatiserte sikkerhetskopier, som nesten hvert vertsfirma ber om en ekstra avgift for. For det andre vil du ha premium Sucuri WordPress-plugin, som vil være et av de mest verdifulle tilbehøret du driver med nettstedet ditt. Den vil skanne nettstedet ditt for sikkerhetsrisiko og bli kvitt dem med en gang. Det kan virke som det hverdagslige tilbudet til alle andre hosting-leverandører, men dette er faktisk en plugin som er verdt $ 150, så det er virkelig verdt å jobbe med.

InMotion Hosting tilbyr alt dette til en pris av $ 3,99 per måned. Det er mer enn de fleste hostingleverandører ber om. Det kan til og med anses som dyrt hvis du bare er nybegynner, men det vil være verdt det. Vi har ikke sett at andre hostingleverandører holder seg til kvalitets kundeopplevelse slik InMotion gjorde.

Så hvorfor ikke prøve tjenesten deres? Du kan gå helt ut i løpet av 90-dagers pengene tilbake-garantiperioden!

Siteground

Besøk verten »

Siteground-good-hosting-planer

SiteGround har blitt populært de siste årene, spesielt med mengden energi den har investert i markedsføring. Men de har en solid hostingtjeneste for å sikkerhetskopiere den, enda mer er det veldig få selskaper som kan konkurrere med det. Det er faktisk anbefalt av skaperne av de tre store innholdsstyringssystemene der ute. WordPress, Drupal og Joomla !, oppfordrer alle brukerne sine til å abonnere på SiteGround. Det er også et av de beste alternativene for folk som nettopp starter sin satsning på nettet.

Gå til vår detaljerte SiteGround-gjennomgang

SiteGround var rundt siden 2004, og skapte et hjem for mer enn 800 000 domenenavn og enda mer fornøyde kunder. De har tjent sin posisjon ved å tilby noen virkelig gratis webhotelltjenester. For det første er serverarkitekturen deres perfekt solid og klar for en alvorlig belastning. Med 99,97% oppetid vil du ikke oppleve noen pauser i tilgjengeligheten til nettstedet ditt. Videre vil nettstedets lastehastighet være 700 millisekunder, slik at du kan være trygg på at den vil gi den best mulige kundeopplevelsen for alle brukerne. Vi er sikre på at SiteGround er rask nok til å gå topp mot hodet med det beste av dem.

Kundesupporten deres er også helt topp. Vi er fornøyde da vi prøvde det selv, og vi fant ingen klager på forskjellige fora. Det tok omtrent 2 minutter å svare på vår første samtale, og vi fikk et klart svar med en gang. Agenten vi snakket med var respektfull og kunnskapsrik. Hun respekterte vår tid og sørget for at problemet vårt også ble løst innen rimelig tid.

Når det gjelder priser, er SiteGround tilbudet solid. De tilbyr en $ 3,95 månedlig pris. Med denne planen får du 10 GB lagringsplass og nok høyhastighets båndbredde for 10.000 månedlige besøk. Du kan få tilgang til serverne deres via cPanel og forskjellige verdifulle servere. Det inkluderer også nyttige e-handelsinstallasjoner, i tilfelle du ønsker å starte en nettbutikk. Så du har all programvaren du trenger for den.

SiteGround er sin berømmelse verdig, og vi kan anbefale det hjertelig. Hvis du er interessert i å lære mer, kan du sjekke ut deres offisielle nettsted!

A2Hosting

Besøk verten »

A2Hosting-good-hosting-planer

A2Hosting er ikke et altfor populært navn, men det tilbyr den hastigheten som nesten ingen andre hostingleverandører tilbyr under en delt hostingplan. Det er det perfekte stedet for nybegynnere som vil slå konkurransen med vanvittige lastehastigheter og en enestående brukeropplevelse. A2Hosting hevder at det er 20 ganger raskere enn konkurransen. Det kan virke som om de bare skryter, men de har virkelig noe å vise for det.

Les A2Hosting-anmeldelsen vår her

A2Hosting gir en hastighet på 370 millisekunder, som er lynrask. Egentlig 4 ganger raskere enn bransjens gjennomsnitt. Så hvis du vil slå konkurransen ved å løpe raskere enn dem, er A2Hosting det riktige valget. Du kan drive et nettsted så raskt som noen andre med en dedikert hostingtjeneste ville gjort. Du kan lage noen virkelig fantastiske brukeropplevelser med dette. Oppetiden deres er like solid med 99,98% gjennom hele året.

Når vi vurderer kundesupport, har A2Hosting ting riktig igjen. Kundestøtten er også bra. Agentene deres virker ganske pålitelige og jobber hardt nok for å få en bukke i online forsøket ditt. Vi ga vår kundesupportagent en enkel oppgave, og det ble gjort i løpet av en time, selv om de sannsynligvis er utrolig opptatt. Vi fikk også et raskt 4 minutters svar etter vår første melding, så det var en femstjerners opplevelse gjennom og gjennom. De kan nås 24/7/365, noe som passer bra for alle som akkurat har startet sin første webside.

Det eneste som skuffet oss var A2Hostings priser, men ikke å si at det er urimelig. Fordi du kan få en solid og rask hostingtjeneste for $ 3.92 per måned. Imidlertid, hvis du vil gå våpen som gliser med full hastighet på A2Hostings servere for $ 9,31 per måned.

Hvis høy hastighet og pålitelighet er det du leter etter, er det mye å forvente med A2Hosting. De er et flott utgangspunkt for alle som bare ønsker å lansere sin første webside. For mer informasjon, sjekk ut A2Hostings offisielle side.

HostGator

Besøk verten »

hostgator-good-hosting-planer

Et av de største selskapene i hostingvirksomheten er den Texas-baserte HostGator. De har gått hardt ut på markedet i 15 år i strekk, og det ser ikke ut til at de noen gang vil slå seg tilbake. Du kan ikke virkelig komme over en YouTube-video uten å se en HostGator-annonse, og at reklamestreiken har pågått de siste 10 årene..

Les vår grundige HostGator-gjennomgang

HostGator er for tiden hjemme for mer enn 9 millioner domenenavn og er også i samarbeid med Linux og Cisco. Du har sikkert hørt om dem. De er virkelig giganter og giganter er sterke og nådeløse. Deres tjenester er også sterke, med en kraftig oppetid og fantastiske lastehastigheter. Nettstedet ditt vil være online 99,99% av året og gir deg 800 til 500 millisekund lastetid. Men vi vil ikke anbefale å bruke en delt hosting hos HostGator, fordi det er bedre alternativer tilgjengelig.

Du bør heller velge cloud hosting-tjenesten, som er raskere og mer pålitelig enn noe annet. Cloud Hosting-arkitekturen er avhengig av et helt nettverk av serverdatamaskiner som gir en mer jevn hastighet og oppetid. HostGators nettskyvertjenester har 100% oppetid og 500 millisekund lastehastighet. Det er en av de beste planene for inngangsnivå på markedet akkurat nå, siden den bare koster $ 2,75 per måned.

Men HostGator er ikke en stor hostingleverandør for nybegynnere fordi de har en kraftig tjeneste, men fordi de også er brukervennlige. HostGators cPanel er utrolig enkelt å få tak i, og den lar deg sette opp et helt innholdsstyringssystem for cPanel. Det lar deg også få oppgavene dine gjort på kort tid med veldig liten belastning.

Hvis du leter etter en virkelig kraftig tjeneste som lar deg håndtere alle aspektene ved å drive et nettsted, er dette vertsløsningen for deg. For mer informasjon om HostGators Cloud hosting, sjekk ut deres offisielle nettsted.

Konklusjon

Å starte ditt første nettsted kan gjøres mye enklere hvis du skaper riktig grunnlag. Det er også enklere å gjøre hvis serverens funksjoner er enkle å få tilgang til. Så hva venter du på? Hvorfor ikke velge fra de aller beste alternativene der ute.

Jeg håper du har hatt glede av å lese denne artikkelen, og håper vi hjalp deg å lære noe nytt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map