Hva er WordPress Error 413 forespørsel om enhet for stor, og hvordan fikser jeg det?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Hva er WordPress Error 413 forespørsel om enhet for stor, og hvordan fikser jeg det?
0 10 мин.

wordpress-error-413-request-enhet altfor stor


Hvis du er en erfaren WordPress-bruker, har du sannsynligvis sett noen få feilmeldinger som tok deg en stund å fikse. Feilen vi skal snakke om er ganske vanlig, og vi har også noen hurtigreparasjoner for å vise deg. Når brukere prøver å laste opp en plugin, et tema eller i utgangspunktet hvilket som helst media, kan de komme inn på 413 “Be om enhet for stor” melding som ganske enkelt ikke lar dem fortsette.

Dette er grunnen til at du får for stor feil på 413-enheten

Du kan laste opp alle filtyper til WordPress så lenge den ikke overskrider den maksimale filstørrelsesgrensen. Dette kan betraktes som en standardgrense konfigurert av din WordPress-leverandør. Den lar deg laste opp relativt stort innhold, men du kan aldri vite hvor den øvre grensen er. Hvis opplastingen mislykkes og feilen på 413 “Request Entity for Large” kommer opp, betyr det at filen din er for stor.

Hovedproblemet her er at hvis du finner en nyttig plugin eller et kult tema, noen ganger kan du bare ikke bruke det på grunn av størrelsen. I mediebiblioteket kan du støte på det samme problemet, men det vil vise en annen feilmelding: filename.zip overskrider den maksimale opplastningsstørrelsen for dette nettstedet. Dette kan skje når du vil laste opp en video eller et høyoppløsningsbilde.

De fleste får opp denne feilmeldingen når de vil laste opp et stort bilde. For å se den nøyaktige opplastingsgrensen, klikk på Media-knappen og Legg til nytt. Der kan du se under en tekst som sier: Maksimal opplastningsfilstørrelse: ‘verdi’ (vanligvis 2 MB).

Hvordan fikse forespørselenhet for 413 for stor?

Det er 3 forskjellige måter å fikse denne feilen på. De to første metodene er basert på noen få enkle koder, mens du må bruke FTP for den tredje. Vi skal dekke dem alle, slik at du kan bestemme hvilken som er den enkleste.

 1. Angi en høyere grense for opplasting av filstørrelse i funksjonsfilen

Funksjonene.php-filen er i utgangspunktet et tema som har en lignende struktur som en plugin. Du kan åpne denne filen på front-end- og admin-sidene, og den inneholder funksjoner som definerer filtre, klasser og handlinger malene dine bruker innenfor WordPress-temaet..

Hvis det ikke er noen features.php-fil tilgjengelig, oppretter du bare en tekstfil, navngir denfunksjoner.php og kopierer den til katalogen til temaet. For å øke filstørrelsesgrensen, kopier du koden nedenfor til filen filen.php i WordPress-temaet:

@ini_set (‘upload_max_size’, ‘128M’);

@ini_set (‘post_max_size’, ‘128M’);

@ini_set (‘max_execution_time’, ‘500’)

Dette kan gjøres med en stedsspesifikk plugin som lar deg legge til kodelinjer til WordPress-nettstedet ditt for tilpasning, uten å avhenge av ditt nåværende tema.

128M-en du ser i post_max_size og upload_max_size er den eksakte størrelsesgrensen for filene du kan laste opp. Denne verdien er virkelig vilkårlig, du kan stille den til et hvilket som helst nummer du vil, så lenge den er større enn filen du vil legge til. Max_execution_time er det som avgjør hvor lang tid det vil vente på opplastingen er ferdig før den stopper prosessen. Du kan også øke denne verdien bare for å sikre at filen har nok tid til å overføre til serveren.

Men vær klar over at denne metoden ikke alltid fungerer, det er noen WordPress-nettsteder der den ikke vil gjøre noe. I så fall kan du prøve den neste metoden basert på .htaccess-filen.

 1. Angi en høyere filstørrelsesgrense for opplasting i .htaccess-filen

.Htaccess-filen er et annet sted hvor du kan konfigurere serveren til nettstedet ditt. Kodelinjene du skriver der er strenge regler som serveren må følge.

Hvis du vil fikse feilen på denne måten, åpner du .htaccess-filen i rotmappen på WordPress-siden og kopier koden nedenfor på følgende måte:

php_value upload_max_filesize 128M

php_value post_max_size 128M

php_value max_execution_time 500

php_value max_input_time 500

Med disse kommandoene kommuniserer .htaccess-filen med serveren for å stille opplastningsstørrelse og utførelsestid til de gitte verdiene. Før du endrer noe i .htaccess-filen din, er det en god idé å lage en sikkerhetskopi. Hvis du roter koden til og med litt, kan hele nettstedet ditt krasje.

Husk at for nettsteder som kjører på en delt webhotellplan, vil denne metoden absolutt ikke fungere. I dette tilfellet er det beste alternativet å kontakte leverandøren din via deres kundesupport. Deretter vil de ganske enkelt åpne .htaccess-filen selv og endre grensen.

 1. Last opp og installer alt med FTP

Du kan støte på feilen 413 “Be om enhet for stor” når du laster opp en enkelt fil. I dette tilfellet er sannsynligvis den enkleste løsningen å laste opp filen manuelt gjennom FTP. For de som ikke er kjent med FTP, er det forkortelsen av begrepet File Transfer Protocol. Hvis du vil overføre filer fra en PC til en annen på nettet, kan du bruke denne internettprotokollen.

Dette er nyttig når du vil installere WordPress på nettstedet ditt. Du trenger en FTP først for å kunne overføre filene til CMS fra PC-en til serveren. Grensesnittet som forenkler disse oppgavene er FTP-klienten, en programvare som du må installere på datamaskinen din. Når den er i gang, kan filutvekslingen mellom PCen og serveren starte. Populær FTP-programvare som også er brukervennlig er WS_FTP og Filezilla.

Hvis du vet hvordan du bruker FTP, kan du løse mange problemer. Når du installerer nye plugins eller endrer noe i filen funksjoner.php, kan det noen ganger føre til et serverkrasj. Dette kan skje enten fordi pluginen ikke er kompatibel eller at noen har rotet koden. I disse tilfellene kan du nå serveren via FTP-klienten og bli kvitt filene som forårsaket feilen.

Last opp WordPress-filene dine manuelt med FTP

Å laste opp filer til WordPress-nettstedet ditt ved hjelp av en FTP-klient er faktisk en grei oppgave. Du trenger bare å laste ned og installere klienten på din PC, og det vil opprette en forbindelse mellom nettstedet og maskinen din.

Vi vil forklare hvordan filoverføringen fungerer med Filezilla, og når du først har forstått prosessen, vil det være enkelt å bruke den andre programvaren også. Du kan laste ned og installere Filezilla gratis, og det fungerer på Linux, Mac og Windows også.

For det første kan du bare starte FTP-klienten ved å skrive inn FTP-legitimasjonen. Dette er nødvendig hvis du vil koble til nettstedet ditt og få tilgang til filene. Når du abonnerer på en webhotellplan, sender leverandøren disse legitimasjonene i en e-post eller bare inkluderer den i cPanel-admingrensesnittet.

Hvis du har brukernavnet og passordet ditt, kan du starte Filezilla og klikke på ‘File’ og deretter ‘Site Manager’. Et vindu vil vises, og der kan du gå ‘New Site’. Under ‘Mine nettsteder’ vil et nytt navn vises på listen som heter ‘Mitt nettsted’, og der kan du endre navnet. Til høyre er det felt der du kan legge til informasjon om nettstedet ditt.

Skriv inn domenenavnet ditt i feltet “Vert”, og velg deretter “Påloggingstype: Normal” i rullegardinmenyen, så er du klar til å koble til. Hvis informasjonen er riktig, vil Filezilla opprette forbindelsen og lagre alt for neste pålogging, slik at du ikke trenger å skrive inn på nytt.

Hver gang Filezilla merker at du vil koble til fra en ny datamaskin, dukker det opp et “Ukjent sertifikat” -vindu. For å opprettholde forbindelsen og få programvaren til å stole på sertifikatet, klikker du avmerkingsboksen ‘Alltid stoler på sertifikat for fremtidige økter’ og fortsetter. Etter det vil du kunne se alle filene som er på nettstedet ditt. ‘Lokalt nettsted’ er datamaskinen din, mens nettstedets filer er under ‘Eksternt nettsted’.

For å laste opp filer til nettstedet ditt, høyreklikker du bare på filen du ønsker og klikker “Last opp”.

Installer hvilken som helst WordPress-plugin via FTP

Som vi nevnte tidligere, kan feilen 413 “Request Entity for Large” vises i tilfeller der plugin du prøver å legge til er for stor og overskrider begrensningene på nettstedet ditt. Heldigvis er det en måte å installere WordPress-plugins manuelt. Ettersom du kan laste opp en hvilken som helst fil til nettstedet ditt ved å bruke en FTP-klient, betyr dette også at du kan laste opp filene til pluginen din også.

Start med å laste ned kildefilen til plugin-en du vil bruke på nettstedet ditt. Dette er alltid en .zip-fil som må pakkes ut på datamaskinen din før du kan gjøre noe annet. Når det er gjort, vises en mappe med samme navn, og det er det du trenger å laste opp via FTP-klienten.

Husk at WordPress har en streng filstruktur. Flere ganger enn ikke, må du vite nøyaktig hvor du skal laste opp en bestemt fil på nettstedet ditt. I vårt eksempel trenger en ny plugin alltid lastes opp til / wp-content / plugins / mappen på hvert WordPress-nettsted, ellers fungerer det ikke.

Så her er hva du trenger å gjøre hvis du vil installere en plugin manuelt til ditt WordPress-nettsted. Start din FTP-klient og logg inn med brukernavn og passord. Når forbindelsen med nettstedet ditt er opprettet, finner du / wp-content / plugins / mappen på ‘Eksternt nettsted’. Det er her du må legge til plugin-modulen fra datamaskinen din – den du tidligere har trukket ut.

Opplastingen er fullført, men pluginprogrammet fungerer ikke ennå. Logg deg på WordPress admin-området på nettstedet ditt og gå til ‘Plugins’. Du kan finne navnet på den nye pluginen der, og den kan aktiveres når som helst.

Installer WordPress-temaene dine via FTP

Å installere nye WordPress-temaer er en annen måte å løpe på feilen 413 “Request Entity for Large”. Hvis temaet er større enn vanlig, kan det også overskride opplastningsbegrensningene på serveren din. Heldigvis kan WordPress-temaer også lastes opp manuelt. Det kan gjøres med nøyaktig samme metode som når du installerer en plugin eller laster opp et hvilket som helst medium gjennom en FTP-klient.

Den eneste forskjellen vil være filstien der du trenger å kopiere temaet. Etter at du har startet din FTP-klient, kobler du til WordPress-nettstedet ditt ved å skrive inn brukernavnet og passordet ditt. Når filbehandleren er oppe og går, finner du / wp-innhold / temaer / banen på ‘Ekstern side’ -siden av grensesnittet.

Siden temaer også er tilgjengelige i .zip-filer, må du trekke dem ut til PCen først. Finn deretter den utpakkede filen i klienten, høyreklikk og “Last opp” den til / wp-content / temas / katalogen. Neste trinn er å logge deg på WordPress adminpanel på nettstedet ditt og sørge for at du kan finne det nye temaet i ‘Utseende’ > ‘Temaer’ -meny. Hvis det gjøres riktig, vil temaet bli oppført der, og du kan også aktivere det med et enkelt klikk.

Dette er de viktigste metodene du kan bruke til å spille rundt 413 “Request Entity for Large” -meldingen. Noen ganger kan de to første metodene løse problemet med en gang, men hvis du er mer erfaren med å bruke FTP på nettstedene dine, vil det bare ta noen minutter å laste opp nye filer av en hvilken som helst størrelse til nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector