Hvor kan du få gratis migreringsservice på nettet?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Hvor kan du få gratis migreringsservice på nettet?
0 6 мин.

gratis migrasjonstjeneste på nettstedet


Hvis du er fornøyd med tjenestene til webhotellet ditt, bør du ideelt sett ikke ha å gjøre med migrering av nettsteder. Ideelt sett. Men mange omstendigheter kan tvinge deg til å ønske å flytte nettstedet ditt til en ny vert. Og når det skjer, er gratis migrasjonstjenester for nettsteder en gave, spesielt hvis du ikke har tekniske ferdigheter til å migrere nettstedet på egen hånd.

Vanligvis bestemmer eiere av nettstedet å flytte til en annen vert når de ikke lenger er fornøyd med hosting-tjenestene de mottar, enten fordi de opplever ytelsesproblemer eller de er misfornøyd med kundesupport, eller nettstedet deres vokser ut vertsplanen de er på , og verten deres har ingen tilgjengelige oppgraderingsalternativer. Gratis nettsted migrering til en bedre vert kan være en enkel løsning på noen av disse problemene.

Men hvor kan du få gratis migrasjonstjenester for nettsteder, hvis ikke ting skal panorere hos din nåværende webhotell? Artikkelen vår er her for å peke deg i riktig retning hvis du, uansett grunn, trenger å flytte verter.

Så hvis du vil flytte nettstedet ditt til en ny vert, men du ikke har de tekniske ferdighetene til å migrere nettstedet ditt på egen hånd, kan du sjekke ut disse tre webhotellfirmaene som tilbyr gratis migrasjonstjenester for nettsteder:

Hosting Company
Kampanjepris
Gratis migrasjon

1inmotion beste gratis migrasjonstjeneste$ 3,49 / mo
2hostgator gratis nettstedoverføring$ 3,95 / mo
3greengeeks gratis migrering av nettsteder$ 3,95 / mo

InMotion Hosting

Besøk nettstedet »

inmotion som er vert for gratis migrering av nettsteder

InMotion Hosting tilbyr Linux-baserte all-SSD-vertsplaner for enkeltpersoner, IT-fagpersoner eller virksomheter gjennom forskjellige hosting-lag, alt fra delt hosting til robuste dedikerte servere i kommersiell klasse..

Vertsplaner hos InMotion er laget for å tilfredsstille et bredt spekter av hostingkrav sentrert om ytelse, gratis serveradministrasjon, en serie gratis sikkerhetsverktøy (gratis SSL, tilpasset brannmur, hackbeskyttelse, DDoS-beskyttelse), enkel å sette opp med gratis dra og slipp nettstedbygger, 1-klikk appinstallasjonsprogram, gratis domenenavn, gratis sikkerhetskopiering av data, en 90-dagers pengene-tilbake-garanti og en 99,99% nettverks oppetidsgaranti.

Blant de forskjellige fantastiske hostingfunksjonene som tilbys med hver plan, tilbyr InMotion Hosting også en gratis migrasjonstjeneste for nettsteder som er designet for de som ønsker å endre webhotell og flytte nettstedet til InMotion Hosting.

InMotion tilbyr en gratis overføringstjeneste uten driftstid for opptil 3 databaser og / eller nettsteder. For mer enn tre varer, belaster InMotion $ 10 / element, noe som også er en god del.

Du kan bruke InMotion’s gratis nettstedoverføringstjeneste uavhengig av vertsplanen du har kjøpt og uavhengig av ferdighetsnivå.

Den bekymringsfrie migrasjonstjenesten for nettstedet er designet for å sikre at nettstedet ditt blir flyttet til InMotion-serverne uten problemer med tap av data eller nedetid, slik at du kan begynne å glede deg over tjenestene til den nye verten din så snart som mulig.

HostGator

Besøk nettstedet »

hostgator gratis migrasjonstjeneste

Et annet webhotellfirma som tilbyr gratis overføringstjenester er HostGator. Dette vertsselskapet er et av de mest populære webhotellene for enkeltpersoner og små til mellomstore bedrifter, og tilbyr et bredt utvalg av vertsplaner til rimelige priser.

Deres flere hostingpakker inkluderer både Windows- og Linux-baserte planer. Delt hosting, netthosting, WordPress hosting, VPS eller dedikerte servere er alle representert gjennom forskjellige planer som kan skryte av funksjoner som 99,9% oppetid, 24/7 kundestøtte, 45-dagers pengene-tilbake-garanti, enkel skalerbarhet, cPanel eller Plesk kontrollpanel, ett-klikks installasjoner, dra og slipp verktøy for byggebygger, ukentlige sikkerhetskopier på stedet osv.

HostGator har en utmerket tjeneste for nettstedoverføring som tilbys gratis til nye kontoer innen 30 dager etter påmelding eller til nyoppgraderte kontoer (overføring mellom servere). Hvis det har gått 30 dager siden du registrerte deg for en plan, kan du fremdeles be HostGator om et pristilbud hvis du vil migrere nettstedet ditt til dem.

HostGator-nettstedet har en detaljert side på nettstedets overføringstjeneste, og tilbyr grundig informasjon om antall overføringer du har krav på, skjemaet du må fylle ut for å be om en gratis nettstedoverføring, og måter å komme i kontakt med deres kundestøtte hvis du er usikker på om du kvalifiserer for gratis overføringer.

Antall gratis overføringer som tilbys avhenger av typen hostingkonto du er på. For eksempel kvalifiserte delte hostingkontoer for en enkelt overføring av nettsteder, som kan være en manuell overføring eller en cPanel til cPanel-overføring. VPS og dedikerte hostingkontoer kvalifiserer for ubegrenset cPanel-overføringer og opptil 10 manuelle overføringer for VPS, og opptil 100 manuelle overføringer med dedikerte kontoer.

GreenGeeks

Besøk nettstedet »

greengeeks gratis nettstedoverføring

GreenGeeks er en miljøvennlig webhotell som tar sikte på å minimere miljøpåvirkningen ved å bytte til fornybare energikilder og sette tilbake i nettet tre ganger av det de bruker.

Foruten deres miljøbevisste tilnærming til webhotell, er GreenGeeks en fullverdig webhotell som tilbyr delt, VPS, dedikert, forhandler og WordPress-hosting. Deres vertsfunksjoner inkluderer gratis Cloudflare CDN-integrasjon, SSD-harddisker, tilpasset hurtigbufringsteknologi, sikkerhetsskanning i sanntid, gruppert trusselanalyse og sikkerhetsovervåking, sømløse ressursoppgraderinger, 99,9% oppetid og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Hvis du vil flytte nettstedet ditt til GreenGeeks, kan du registrere deg for hvilke som helst av planene deres og få gratis tilgang til nettstedoverføringstjenesten deres. Bare fyll ut skjemaet for migreringsforespørsel, og migrasjonsgruppen for ekspert på området vil ta seg av migreringen av nettstedet ditt for deg.

På GreenGeeks-nettstedet kan du finne fulle detaljer om nettstedoverføringsprosessen, samt en liste over webverter som GreenGeeks har overført nettsteder fra.

Hvis din nåværende webhotell ikke lenger lever opp til forventningene dine, eller du bare ønsker å bli grønn, vil GreenGeeks hjelpe deg gratis i ferd med å skifte vertskap.

Konklusjon

Noen ganger kan det hende at webhotellleverandøren din ikke lenger passer godt for deg, noe som betyr at det er på tide å finne et nytt hjem til nettstedet ditt. Å overføre et nettsted til en ny webhotellleverandør er imidlertid ofte en stor utfordring for de fleste kunder, spesielt de som ikke har ferdighetene til å gjøre denne overgangen på egenhånd.

Heldigvis har anerkjente webverter funnet en måte å legge til nettstedsoverføring til listen over gratis tjenester og hjelpe klienter til å flytte til en bedre vert uten problemer. GreenGeeks, HostGator og InMotion er blant webhotellene som ikke tar betalt for overføring av nettsteder og tar gjerne denne oppgaven for deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector