Hvordan finne den beste PHP-webleverandøren?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Hvordan finne den beste PHP-webleverandøren?
0 5 мин.

finne beste php webhotell leverandør


I tråd med Wikipedia, er PHP det mest populære programmeringsspråket på serversiden å bygge nettsteder med. I oktober 2010 brukte omtrent 75% av alle nettsteder, og i februar 2014 brukte over 82% PHP. Dette populære programmeringsspråket med åpen kildekode brukes fra små trau til stor, høy kompleksitet og store trafikknettsteder som Facebook, Wikipedia og andre..

Det mest populære innholdsstyringssystemet som WordPress, Joomla, Drupal er også bygget med PHP. OpenCart, osCommerce og andre velkjente open source handlekurv-skripter bruker også PHP-språk.

# 1 InMotion Best PHP Hosting

InMotion tilbyr business class hosting for PHP-skript, nettsteder og applikasjoner. Delte, VPS og dedikerte planer er også tilgjengelig, som starter på $ 4,19 / måned.

flere detaljer her … »

Fordi PHP er så vidt spredt, velger mange programmerere å lære PHP som sitt første programmeringsspråk. Tro det eller ei, alle webhotellleverandører har støtte for PHP. Så hvis du vil publisere PHP-nettstedet eller -skriptet ditt på nettet, kan bokstavelig talt enhver vert gjøre jobben. Det er imidlertid et par ting du må tenke på når du kjøper PHP webhotell.

Å ha et så stort antall tilbydere som tilbyr PHP-hosting kan føre sluttbrukeren til en usikker posisjon. Å evaluere hvert enkelt selskaps funksjoner, php-innstillinger, priser og support er en uendelig oppgave. For å spare deg for tid laget jeg en liste over hovedaspektene du må vurdere for en PHP-webhotell; Jeg har også laget en liste over de beste PHP-hostingleverandørene jeg bruker.

Anerkjenner et godt PHP-vertsfirma

Valget av en PHP-vert skiller seg ikke mye fra valget av et vanlig webhotell. For det første må du kjenne dine egne behov. Hva er viktig for prosjektet ditt, og hva du forventer av en webvert? Etter min mening bør den potensielle hostingleverandøren gi svar på følgende spørsmål:

 • Hvilke versjoner av PHP er tilgjengelige på deres servere?
 • Hvilke utvidelser som er tilgjengelige, er det mulighet for å legge til andre?
 • Hvor ofte sikkerhetskopier utføres?
 • Tilbyr verten støtte for PHP?
 • Er hostingpakken rimelig?

Hvis hostingleverandøren som hevder å være en god PHP-vert, men ikke gir nok informasjon til spørsmål over, bør du sannsynligvis bare fortsette. La oss nå analysere hvert spørsmål og finne ut hvorfor det er viktig å vite om PHP-versjoner, utvidelser, sikkerhetskopiering, support og pris?

finn php webhotellleverandør

PHP-versjon: verten du skal jobbe med, bør tilby flere php-versjoner, slik at du kan bestemme hvilken som skal brukes på kontoen din. Det er viktig å ha muligheten til å oppdatere til den nyeste PHP-versjonen også. Et vertsfirma som kun tilbyr eldre versjoner av PHP er ikke en god vert. Oppdateringer er veldig viktige ikke bare for sikkerhet, men også for ytelsesforbedring. Det er også godt å vite når selskapet utfører en versjonsoppdatering på serverne sine, fordi hvis du kjører eldre versjonsskript, kan en oppdatering føre til PHP-feil, og du vil unngå dette ved å oppdatere koden.

PHP-utvidelser: hver vertsleverandør tilbyr et antall PHP-utvidelser. Men installerer nye utvidelser når brukeren krever dem? Hvis skriptet eller nettstedet ditt trenger en bestemt utvidelse for å kjøre, må du forsikre deg om at den potensielle verten din har det installert. Vanlige brukere bryr seg ikke om dette, og antakelser er sannsynligvis ikke oppført på kampanjesiden. Så hvis du ikke finner informasjon om en bestemt PHP-utvidelse, må du kontakte verts tekniske support. Hvis de ikke vet hva du snakker om, ikke bry deg med den verten.

sikkerhetskopier: Du bør alltid ha sikkerhetskopier av nettstedet ditt og skript. Selv om hostingfirmaet tilbyr daglige sikkerhetskopier, bør du også ha en kopi av PHP-skriptene og databasen etter hvert. Sikkerhetskopiering er imidlertid bra, fordi du kan gjøre en rask tilbakespilling hvis noe skjer med nettstedet ditt.

PHP-støtte: Vanligvis har en vanlig vertskonto ikke lov til å installere nye utvidelser eller nye php-versjoner, så det er viktig å ha den elektroniske støtten for å hjelpe deg med det. For å teste deres evner og ferdigheter i PHP, bare spør dem PHP-relaterte spørsmål før du registrerer deg. Hvis de vet svarene, vil du være i gode hender.

Pris: Når du velger en hostingplan, er ikke prisen det avgjørende elementet, men på et tidspunkt bør du også ta hensyn til kostnadene for hostingpakken. Hvis du skal kjøpe en delt hostingplan, bør kostnadene ligge et sted mellom $ 5-10 per måned. Noen vertsfirmaer som InMotion eller BlueHost tilbyr rabatter for nye kunder, så du kan også dra nytte av dette. Kostnaden for en VPS-hostingplan starter på $ 20 betalt på månedlig basis, mens en dedikert PHP-server kan koste $ 150 per måned. Vær oppmerksom på at i vertsindustrien betyr høyere pris ikke bedre service, faktisk er det en rip-off.

Konklusjon og anbefaling av god PHP-hosting

Sannsynligvis vil du ha flere spørsmål du kan stille din potensielle vert. Ikke nøl med å gjøre det, sørg for at hostingfirmaet vil tjene deg på noen mulig måte; du er kunde, og du valgte dem av en grunn, så de bør gi.

# 1 InMotion Top PHP Web Host

InMotion er et godt valg for ethvert PHP-prosjekt, deres delte forretningshotellplan starter på $ 4,19 per måned, og de tilbyr også VPS og dedikerte servere.

flere detaljer her … »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector