Hvordan & hvor kan jeg kjøpe kvalitetsnettsteder?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Hvordan & hvor kan jeg kjøpe kvalitetsnettsteder?
0 11 мин.

buy-kvalitet-nettsteder


Siden de fleste mennesker surfer på Internett på PC-en og mobile enheter, er det alltid en god idé å starte ditt eget nettsted som sikrer en konstant strøm av inntekter. Når folk vil ha noe, ser de det bare via Google og går gjennom de mange nettbutikkene som er tilgjengelige til de finner det perfekte produktet og kjøper det.

Å bygge opp et nettsted krever betydelig tid og krefter, for ikke å snakke om arbeidet du trenger å legge ned i SEO for å tjene et foretrukket sted på Google-rangeringen. Men det er faktisk to alternativer hvis du vil begynne å selge på nettet. Den første er å sette opp en webside på egen hånd, og den andre er å kjøpe en allerede eksisterende.

Denne ideen kan høres risikabel ut, men hvis du finner et nettsted som allerede har vist seg som en stor inntektskilde, er det helt sikkert en god investering. Vi snakker selvfølgelig ikke om en liten investering fordi en allerede vellykket webside er ganske stor.

Imidlertid, hvis du ikke har mye erfaring med denne typen virksomheter, kan du enkelt gjøre en dårlig avtale. I denne artikkelen skal vi vise deg de viktigste fordelene ved å kjøpe et nettsted og alle tingene du bør ta hensyn til før du kjøper den. Mot slutten av denne artikkelen vil du vite nøyaktig hvor du kan finne kvalitetsnettsteder og hvordan du kan skille dårlige nettsteder fra gode. Fortsett å lese.

Les: Bygg & Selg nettsteder for fortjeneste

Hvorfor du bør kjøpe et nettsted?

Prosessen med å kjøpe et nettsted er ganske likt å kjøpe eller utveksle noe annet på Internett. Denne transaksjonen bør også omfatte en tredjepartsplattform som sørger for at hver part er fornøyd på slutten, og sikrer sikkerhet og egenkapital. Når du har funnet det perfekte nettstedet, legger du enten et bud eller betaler en bestemt pris.

På slutten er du den nye eieren av nettstedet ved å motta alle nødvendige data, som når du kjøper et hus fra noen. Selv om mange ikke engang har hørt om det, er kjøp og salg av nettsteder faktisk et sunt, raskt voksende marked i dag. Det er mange grunner til at å kjøpe et nettsted kan være svært gunstig for bedriften din, for eksempel:

 • Å bygge et nettsted fra grunnen av og øke populariteten tar mye tid, noe du kanskje ikke har hvis du vil begynne å selge med en gang
 • Kanskje er du ekspert på markedsføring, generering av trafikk, forbedring av konverteringsfrekvensen og slikt, men du vet ikke hvordan du designer og programmerer et nettsted
 • Du har et visst budsjett og vil investere det i noe som har stort potensiale

Hvis noen av de ovennevnte uttalelsene stemmer, bør du faktisk kjøpe et nettsted. Hvis du er interessert i denne ideen, så la oss fortsette, så gir vi deg noen tips om hvordan du kan nå målet ditt.

De mest populære markedsplassene for nettsteder

Du kan finne mange markedsplasser på nettet i dag med et stort antall mennesker som tilbyr sine nettsteder og mange vellykkede kjøp på daglig basis. Vi er her for å vise deg de 3 absolutt beste markedene akkurat nå med de mest tilgjengelige nettstedene av høy kvalitet der du trygt kan kjøpe dine egne.

Empire Flippers

imperium sveivene-buy-kvalitet-nettsteder

Hvis du bare er interessert i etablerte nettsteder som har en betydelig historie bak seg, kan du ikke gå galt med Empire Flippers. De fleste nettstedene du finner der er minst to år gamle og genererte også inntekter i løpet av den tiden. Selskapet nådde nylig 50 millioner dollar merke når det gjelder den samlede verdien av nettsteder de solgte.

I følge statistikken deres solgte de 90% av nettstedene som ble oppført i løpet av de tre siste månedene, og nettstedene de solgte den siste måneden er verdt nesten 1,5 millioner dollar. Det er noen store navn som skrev positive artikler om Empire Flippers, inkludert BuzzFeed, Huffington Post, Shopify, Moz og mer. Selskapet har en egen podcast hvor de snakker om online virksomheter, innholdsmarkedsføring og lignende emner.

De har også et eget Empire Evaluation Tool som kan brukes til å beregne den nåværende verdien på nettstedet ditt. Empire Flippers klassifiserer hvert nettsted til en nisje og gir all den informasjonen som kreves for kjøpere, inkludert detaljer om inntektsmetoden, den nøyaktige inntekten det genererte så langt og trafikk over en periode..

FE International

fe-internasjonale-buy-premium-nettsteder

FE International ble lansert i 2010, og det er en annen markedsplass hvor du bare kan finne etablerte nettsteder med høy verdi. Det er ingen startnettsteder i det hele tatt, men det er et flott sted for de som er klare til å gjøre en stor investering. Siden det er så mange enorme nettsteder tilgjengelig på FE International, er det også et team av meglere tilgjengelig at du kan konsultere når du trenger råd.

Deres team er tilgjengelig under hele prosessen til du tar vare på det siste juridiske dokumentet og endelig får fullt eierskap over det nye nettstedet ditt. FE International har en iøynefallende suksessrate på 94,1% med å selge nettsteder i gjennomsnitt. De har et sterkt team som er svært erfaren innen strategirådgivning, entreprenørskap, investeringsbank og teknologi.

Det er mange store navn som intervjuet FE International eller laget en podcast med dem, inkludert Huffington Post, Inc., Marketever, Skip Blast og eCommerce Fuel for bare å nevne noen. I tillegg er det mange artikler tilgjengelig på selskapet skrevet av Time, Yahoo Finance, Fortune, Fox News og mer. FE International har også en egen blogg full av nyttige forretningsrelaterte artikler som du absolutt bør sjekke ut.

Flippa

Flippa-kjøp-høy-kvalitets-sider

Flippa startet sin reise tilbake i 2009 og verdien av alle nettsteder som er solgt på plattformen lagt sammen er mer enn $ 200.000.000 akkurat nå. Selvfølgelig krevde det mange tusen transaksjoner før de nådde denne milepælen, og det gjorde dem også til en av de mest populære markedsplassene.

Som du kan se på deres hjemmeside, kan du også kjøpe startersider, etablerte nettsteder, domener og applikasjoner. Hvem som helst kan liste sitt eget nettsted, domene og app til en overkommelig pris, og hvis du selger det, får de ytterligere 15% av den endelige prisen.

Flippa er et vellykket selskap som er klarert av mange store navn, inkludert Forbes, Mixergy, Business Insider og Mashable, og de skrev også noen positive anmeldelser om markedet. En av grunnene til at folk liker det så mye er det brukervennlige grensesnittet og det faktum at alle kan komme i kontakt med teamet sitt hvis de trenger hjelp.

På en gjennomsnittlig dag dukker det opp 5000 nye nettsteder på Flippa, og leter etter en ny eier, og de selger i gjennomsnitt 30.000 av dem på årsbasis. En annen flott ting er at Flippa gjør all informasjon tilgjengelig om historien og trafikken til nettstedene, slik at du ikke engang trenger å slå den opp.

Hvordan finne det beste nettstedet?

Det er en god ting å vite de beste stedene å kjøpe et nettsted, men hvordan finne ut om et nettsted er bra eller dårlig? Vi skal vise deg noen viktige fremgangsmåter som kan hjelpe deg med å ta det riktige valget. Hver av dem krever litt innsats, da du vil måtte analysere nettsteder fra forskjellige synsvinkler, men det er egentlig ingenting hvis du får et kraftig nettsted tilbake.

Hvert nettsted har en historie

Først av alt, bør du ta en titt på alderen til det aktuelle nettstedet før du velger. Det er en av de viktigste faktorene fordi hvis et nettsted er eldre, indikerer det at det også er mer stabilt. La oss vise deg hvorfor:

 • Det tar mye tid å generere trafikk organisk, noe en eldre webside sikkert hadde
 • Du vil ha rikelig med data om inntektene generert av nettstedet i det siste
 • Den er eldre, og den fungerer fremdeles, noe som er et godt tegn. Mislykkede nettsteder forsvinner vanligvis bare

Å bestemme alderen på et domenenavn er ikke en stor sak. Det er verktøy på nettet som Domenets alderskontroll der du bare kopierer adressen til nettstedet inn i feltet, og den vil vise deg de nøyaktige tallene.

Det er imidlertid viktig å merke seg at med denne metoden vil du bare finne ut alder på domenet, som ikke er det samme som alderen på nettstedet. For å finne ut hva den faktiske alderen er, må du grave dypere. Det er en webside som heter Wayback Machine, som i utgangspunktet er et Internett-arkiv, og det kan hjelpe deg å finne det ut i løpet av noen få minutter.

Mengden og kilden til trafikk

Den andre tingen å gjøre er å sjekke hvor mye trafikk nettstedet akkumulerte i løpet av en viss periode. Dette er allerede nyttig informasjon, men du kan dele den enda mer ved å se på hvor trafikken kom fra. Kildene til trafikk inkluderer søkemotorer, sosiale medier og andre nettsteder som skrev om nettstedet.

Dette er en flott måte å måle verdien på et nettsted. Det er enkelt: hvis det hadde et stort publikum, er det svært verdifullt. På den annen side er nettsteder som hadde lite trafikk ikke mye annerledes enn forretter. Heldigvis gir alle nettsteder vi snakket om ovenfor mange detaljer om publikum et bestemt nettsted hadde og kildene der de kom fra.

De viser deg også hvilke land besøkende kom fra. For eksempel, hvis folk fra Storbritannia er din målgruppe, kan det hende at et nettsted med besøkende hovedsakelig fra Kina ikke passer for bedriften din. Derfor er et nettsted med høy trafikk ikke nødvendigvis bra.

Så hvis du finner et nettsted som hadde en enorm mengde trafikk fra forskjellige kilder, er det viktig å sjekke regionene der trafikken kom fra, ellers kan den tilsynelatende store avtalen lett bli til en rip off.

Sørg for at nettstedet er SEO-vennlig

Og det er en siste ting, men likevel en veldig viktig: SEO. Optimalisering av søkemotorer hjelper mye når det gjelder å generere organisk trafikk for nettstedet ditt. Du må finne et SEO-vennlig nettsted og en god indikator på det hvis det allerede genererer en betydelig mengde organisk trafikk.

Selv om god SEO absolutt er en fordel, er det ikke obligatorisk. Du kan kjøpe et nettsted med dårlig SEO hvis trafikken, kildene og den totale historien virker praktisk. Det er noe som kan forbedres når som helst, og det er ikke en gang så vanskelig med den enorme mengden SEO-verktøy som er tilgjengelig på nettet. Husk at Google straffer nettsteder som implementerer dårlig SEO-praksis, så hvis det er noen problemer med det, må de løses så snart som mulig.

Det er to virkelig dårlige SEO-metoder som er ganske vanlige blant nettsteder:

 • Innhold av lav kvalitet som trosser alle de grunnleggende reglene for riktig søkeordbruk
 • Dupliser innhold som enten helt eller delvis ble kopiert fra andre nettsteder

Det gode er at du kan sjekke hvilken som helst av disse detaljene før du forsegler avtalen og kjøper nettstedet. Hvis du ikke liker det du ser, fortsett å søke fordi det er mange nettsteder som er tilgjengelige for salg som kan bringe mye til bordet.

For å konkludere

Det er mange grunner til at du ønsker å kjøpe et allerede eksisterende nettsted. Enten er du ikke komfortabel med å bygge et nettsted, har du rett og slett ikke tid til å begynne å bygge det, eller så anser du det som en flott investering. Årsakene kan variere, men det er alltid viktig å ta deg god tid og velge med omhu. Ikke glem disse tre faktorene som spiller en enorm rolle i å velge det perfekte nettstedet:

 • Siden når er nettstedet oppe og går?
 • Antall besøkende og kilder de kom fra
 • Hvor mye organisk trafikk får nettstedet? Er det SEO-vennlig?

Det er alt, nå vet du hva du skal se på før du kjøper et nettsted. Du kan også ta disse trinnene som et råd for hvordan du kan gjøre nettstedet ditt bedre hvis du vil selge det i fremtiden for en høyere verdi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector