Hvordan identifisere en god webhotellleverandør?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Hvordan identifisere en god webhotellleverandør?
0 14 мин.

identifisere god webhotellleverandør


I dag skal vi finne egenskapene til en god leverandør av webhotell. Å gå gjennom alle webhotellene som for øyeblikket er tilgjengelige for alle, er en tidkrevende prosess. Det er lett å forveksle med alle de forskjellige variablene og annonsene, og de gjør det ikke lettere for deg å velge. For de fleste ser annonsene og tilbudene de ser ut som om de er nesten de samme for hver hostingleverandør.

Jada, det ytre ser veldig likt ut. Hver leverandør tilbyr pålitelighet, høy hastighet, høye oppetider og en enestående, til og med prisbelønnet kundeservice. Dette er noen av de viktigste tingene som utgjør en god hosting-tjeneste. Men når du ser deg under panseret, innser du at ting er veldig forskjellige fra det du har sett på overflaten.

Hosting-tjenester tilbys av forskjellige selskaper, som drives av forskjellige personer, med ulik policy. De har forskjellige servere, ulikt utstyr og sin helt egen måte å behandle kundene sine på.

Naturligvis vil du at pengene dine, oppmerksomheten og nettstedet ditt skal være i det mest dyktige og omsorgsfulle håndsparet, og det er derfor vi skrev denne artikkelen. For å hjelpe deg med å forstå knutene og støtene til hostingtjenester på et grunnleggende nivå. Dette hjelper deg å ta en utdannet og fornuftig beslutning når du ser gjennom perspektivvertjenester.

Så hvis du ønsker å identifisere vertsleverandøren som vil være best for deg og nettstedet ditt, hold deg med meg så forteller jeg deg hvordan du gjør det!

Identifisere dine behov for webhotell

Du vil ikke kjøpe et par bukser med mindre de passer til deg, ikke sant? Det er den samme avtalen med webhotell og omtrent alt du kjøper. Så det er avgjørende for deg å forstå hostingbehovet ditt før du klikker på kjøpeknappen. Her er noen av de viktigste spørsmålene du kan stille deg selv.

Hva slags nettsted du bygger?

Hvilket formål vil nettstedet oppfylle? Vil det være en enkel porteføljeside for å vise frem ferdighetene og prestasjonene dine? Vil du lage et nettsted for e-handel der du kan vise frem produktene dine og selge dem? Eller kommer det til å være et samfunnsnettsted eller et forum?

Avhengig av hvor sammensatt formål nettstedet ditt skal oppfylle, kan du vite hvor overdreven hostingbehovet ditt vil være. Hvis du bare bygger et porteføljeside, vil du gjøre det bra med noen av de enkleste hostingpakkene. Hvis du bygger et stort nettsted for e-handel, trenger du et bedre nettsted, fordi det blir mer trafikk og flere serverforespørsler etter hvert.

I kjernen av ting kommer det egentlig bare ned på hvor mye trafikk nettstedet ditt kommer til å få. Jo mer trafikk den vil få, jo mer båndbredde og serverressurser vil den kreve for å fungere så bra som den må.

Husk at hastighet er avgjørende i dagens online miljø. Hjemmesiden vil utføre enhver oppgave mye bedre hvis den kjører på høy hastighet, og den vil føre mer enn 30% av brukerne bort hvis den går sakte. Så alltid gå for den raskeste hosting-tjenesten.

Har nettstedet ditt noen overdreven krav?

Hvis du ønsker å bygge din helt egen web-app eller søker å tilby en online tjeneste for millioner av mennesker, vil du sannsynligvis ha en dedikert server eller en VPS. Hvis du bruker en dedikert server, trenger du ikke dele noen plass med andre nettsteder og ha hele serveren for deg selv. Selv om dette koster mer og administrere serverressurser krever teknisk kunnskap. Men hvis du ønsker å bygge noe mer komplekst, antar jeg at du har det.

Men hvis du er en helt nybegynner og bare ønsker å bygge et nettsted, vil det være nok med en enkel delt hostingplan.

I tilfelle du søker å utvide nettstedet ditt i fremtiden, bør du absolutt velge en hostingleverandør som tilbyr skalerbare tjenester.

Dobbeltsjekk “Ubegrenset” tilbud

Mange hosting-tjenester sier at du får ubegrenset lagringsplass og båndbredde for pengene du kommer til å betale. Du får faktisk ubegrenset lagringsplass, men leverandøren vil sette noen stramme begrensninger på hvor mye ressurser du kan bruke. De kan til og med stenge nettstedet ditt hvis det bruker for mye. Så sørg for å sjekke vilkårene for tjenesten før du går inn på en slik “fantastisk” avtale.

Krever du verktøy for bygging av nettsteder?

Du trenger ikke å være en webutvikler for å opprette et nettsted. Det er mange dra og slipp-verktøy tilgjengelig som lar deg bygge et nettsted fra bunnen av, ganske enkelt uten teknisk kunnskap.

De fleste hostingleverandører har også de mest populære innholdsstyringssystemene du kan bruke med et enkelt klikk.

Hvor mye trafikk er du ute etter?

Som jeg nevnte før, er å vite omtrent hvor mye trafikk nettstedet ditt vil ha eller hvor mye du vil ha det, en av de viktigste variablene.

Selvfølgelig kan du ikke vite for mye om hvor mye trafikk du kommer til å få på forhånd, det er bare et gjettespill. Men bare for å sikre deg, velg en vertstjeneste som er enkel å skalere, og sørg for at du vet hvor mye ekstra du må betale hvis du går over båndbreddebegrensningene.

Forstå servertyper

Den billigste typen hosting er delt hosting, der du deler plass med hundrevis eller tusenvis av andre nettsteder. Dette er også den mest brukte typen vertsplan av åpenbare grunner. Det fungerer bra, det er stabilt og pålitelig gjennom året, og tar ikke for mye penger ut av hendene. Men delt hosting begrenser din tilgang til serverenes ressurser. Det begrenser antall nettsteder og databaser du har, blant annet.

For de som vil ha mer krefter og er villige til å betale litt ekstra, er det alternativet VPS (Virtual Private Server). Flere virtuelle servere kjører på en enkelt maskin. Du kan bruke en virtuell server som om det var en faktisk dedikert server. På denne måten vil du ha flere serverressurser og mange flere tjenester du kan bruke. Disse er ypperlige for mer krevende applikasjoner og nettsteder. Men du må også administrere denne serveren selv eller ha en ekspert til å administrere den for deg.

Faktiske dedikerte servere er en av de dyreste planene, men de tilbyr mest hestekraft, siden du leier en hel server for deg selv. Du trenger et sett med systemadministrasjonsevner for å kunne bruke denne tjenesten.

Cloud Servers og Cloud Hosting er en av de nyeste typene hosting. Data lagres på store offentlige skyer, noe som gjør dem raskere og tryggere. Mengden serverressurser som brukes til en enkelt bruker, varierer. De kan skaleres sømløst, noe som gjør det veldig fleksibelt.

Det er også bra for å håndtere store, uventede mengder trafikk, uten at du trenger å gjøre noe for å skalere tjenesten din. Ting går veldig greit og fleksibelt hvis du velger sky hosting.

Ser på webhotellens kvaliteter

Nå, her er de viktige tingene. Hvis du ser på følgende aspekter ved en vertsleverandør og dens tjenester, kan du enkelt bestemme om det er verdt å kjøpe inn eller ikke. Uten videre, la oss sjekke dem ut!

Omdømme av Web Hosting Company

Noe av det første vi ser på når vi gjennomgår en hostingleverandør, er hva slags omdømme de har samlet seg gjennom årene hvis de har samlet noe. Vanligvis, som med alle andre selskaper, er den tidligere erfaringen folk hadde med seg en god måte å fortelle om de er pålitelige eller ikke.

Mange gode webhotellfirmaer har vært i virksomhet i omtrent 20 år. Noen selskaper har bare jobbet i noen få år, noe som ikke nødvendigvis betyr at de er upålitelige i noen aspekter. Men mange års kundevurderinger står ganske sterkt for et selskap.

Så den beste måten å gjøre det på er å se på hvor mange år et selskap har vært aktivt, lese kundevurderinger og kommentarer fra brukerne. Med disse kan du få en solid ide om hva perspektivfirmaet har lagt igjen i sine fotspor.

Kostnader for vertsplaner & tjenester

Prisen på hosting-tjenester varierer for hvert selskap. Vanligvis koster en delt hostingplan omtrent $ 2- $ 3 dollar. Noen går så høyt som $ 4 eller så lave som $ 1. Det er alltid verdt å ta en kalkulator i hånden og gå gjennom tallene for å vite hvor mye du vil betale i løpet av ett års periode.

Husk at prisen du ser på annonser bare gjelder hvis du signerer en to årskontrakt med selskapet. Ellers kan prisen gå opp fra $ 2 til $ 4 eller fra $ 3 til $ 6. Mange selskaper bruker disse prisene, selv de som gir en god service. Det er en markedsføringstaktikk du bør være klar over.

Fornyelseskost er også noe å se godt på. Når du kommer til slutten av perioden du har meldt deg på, vil det være en fornyelseskostnad du må betale, så du bør ta det inn i prisen. Fornyelsesgebyret bør være oppført fordi du kan lokke til å betale mye penger før du legger merke til noe om det.

På plussiden kan du enkelt få tak i rabatter hvis du registrerer deg via andre nettsteder som tilbyr dem. På denne måten kan du enkelt hakke av en dollar eller to fra de månedlige hostingkostnadene.

Hvorvidt prisingen er god eller ikke, avhenger av tjenesten som perspektivet selskapet tilbyr. Hvis du leter etter en delt hostingplan som koster $ 4, men ikke tilbyr for mye, vil du ikke tjene for mye av avtalen. Men hvis du får hånden på en hosting-tjeneste for $ 2- $ 3, som tilbyr en gratis domeneregistrering sammen med ubegrenset diskplass og båndbredde, kan du gjøre en ganske god avtale.

For å få ting til å føle deg tryggere, har du en 30 dagers pengene tilbake-garantiperiode nesten hver gang. Noen vertsleverandører er trygge nok til å tilby en garantiperiode på 40-70 dager.

Uansett hvilken tjeneste du kommer over, må du forsikre deg om at prisen er rimelig for tjenesten du mottar. En god hostingplan finner du under $ 5 per måned, så du skulle ikke ha et problem.

Ytelse av god webhotell

Jada, du får litt plass til å lagre nettstedet ditt på, men det er ikke alt som kreves for at det skal fungere problemfritt. Nettstedet ditt skal være raskt og pålitelig gjennom hele året.

oppetid: EN serverens oppetid betyr hvor lang tid det er online hele året. Det måles i prosent og jo nærmere oppetid en server blir 100%, desto mer pålitelig er den.

For å gjøre ting mer konkret, bør du absolutt ikke velge hosting som har oppetid målt under 95%. Faktisk bør du gå for de med en oppetid på 98% eller 99,99%. Det er sjelden å finne en hostingplan med 100% oppetid, men de fleste gode hostingleverandører kommer veldig nærme den, så du bør gjøre forretningene dine med dem.

Hastighet: De serverens hastighet er avgjørende, siden det vil avgjøre hvor raskt nettstedet ditt skal laste. Lastingshastighet på nettstedet måles i millisekunder. Hvis du ønsker å sikre at nettstedet ditt har hastighet i henhold til dagens online standarder, bør serveren du lagrer det på være i en lastehastighet på rundt 500 ms. Det er gode vertsplaner som er enda raskere og tilbyr 200 ms lastehastighet, mens noen opererer på 600-800 ms. Nettstedet ditt vil fungere ganske bra med begge deler, men du bør ikke gå over en 800 ms lastehastighet.

Ikke hver anmeldelse tilbyr disse målingene, så du bør se på de som gjør det. Vi tilbyr alltid gjennomsnittlig lastehastighet for en vertsplan i våre anmeldelser, så ta gjerne en titt på dem.

Du kan også installere et programvare for å gjøre det selv, men det er mye enklere å se på anmelderens resultater og sammenligne dem.

Kundeservice: Det er enkelt å kjøpe serverplass, men administrering kan bli vanskelig underveis. Du kan støte på problemer og mange ting du bare ikke kan snu hodet rundt. I disse tilfellene er det livredd å ha profesjonell hjelp. Det er her kundestøtte kommer inn.

En god kundesupport er en av de viktigste aspektene ved en god webhotell. Du vil ha noen nyttige mennesker i den andre enden av chattevinduet og telefonlinjen, som er raske til å svare på spørsmålene dine.

Vanligvis vil en god kundesupportagent svare deg innen 20-30 minutter etter at du skrev dem i chat eller etter at du ringte dem. De må være behjelpelige og komme rett på oppgaven når du har definert hva problemet er. Du vil gjøre forretninger med folk du kan stole på og som har ryggen uten ekstra gebyrer.

Men du vil ikke vite hvor god kundestøtte et selskap er, før du prøver det selv eller gjør noen undersøkelser. Folk liker å snakke om opplevelsene sine, og de snakker mye om hva de opplevde med en spesifikk vertsleverandør.

Hvis kundesupportteamet er dårlig, har mange allerede lagt ut klager på forumer, sosiale medier og andre nettsteder, så det er veldig enkelt å se nærmere på. Jeg foreslår at du ser på mange av disse og ser hva slags tilbakemelding deres allerede aktive brukerbase har gitt.

Det er også best å ha en support 24/7/365, slik at du kan nå selv på høytider. Hvis du allerede har betalt for en hostingplan og fortsatt er i prøveperioden, er det et godt tidspunkt å teste kundesupportteamet med noen få anrop.

Gratis ting som tilbys av hostingleverandøren

Noen hostingleverandører sjarmerer kundene sine med noen ganske gode tilbud. Noen av dem tilbyr en gratis migrasjon av nettstedet som koster mer enn $ 100 hos andre leverandører. Hvis du har et allerede eksisterende nettsted du vil flytte, vil dette komme godt med.

De gir gratis domeneregistreringer, gratis verktøy og nettstedbyggere sammen med andre ting som vil være for lang å liste. Kort sagt kan du få noen gode bonuser hvis du velger hostingleverandøren din med omhu. Jeg personlig synes at gratis domenenavn og forskjellige gratis verktøy er mest nyttige. Heldigvis er det dette de fleste hostingleverandører tilbyr.

Konklusjon

Ovennevnte definerte ting er de viktigste aspektene å se på når du velger vertsleverandør. Selvfølgelig vil det alltid være noen ekstrautstyr, men dette er de viktigste tingene som gjør en god hostingleverandør.

Nå går du! Det er på tide at du bruker den nye kunnskapen du bruker, og finner den beste hostingpakken der ute! Her er de beste anbefalingene våre for god webhotell:

Selskap
Kampanjepris

1billig god webhotell$ 1,99 / mo
2allsidig god webhotell$ 3,95 / mo
3profesjonell god webhotell$ 3,95 / mo

Jeg håper at du har hatt glede av å lese denne artikkelen, og at du vil sjekke gjennomgangene våre om noen av de mest brukte vertsplanene!

Utvalgt bilde Designet av Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector