Hvordan installerer SSL-sertifikat på WordPress-nettsted?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Hvordan installerer SSL-sertifikat på WordPress-nettsted?
0 6 мин.

hvordan installere ssl sertifikat wordpress nettsted


I henhold til de nye Google- og andre rangeringsfaktorene for søkemotorer, har nettstedets sikkerhet blitt et stadig mer prioritert rangeringssignal. Dette betyr at hvis nettstedet ditt ikke begynner med prefikset “HTTPS:”, vil det bli vurdert mindre gunstig av søkemotorer enn nettsteder som har en SSL-kryptering (Socket Socket Layer)..

Målet med å installere et SSL-sertifikat er å beskytte integriteten og personvernet ved dataoverføring ved å etablere en kryptert kobling mellom en webserver og en nettleser, og dermed avverge mulig avlytting av kriminelle elementer. Utover å sikre dataintegritet og personvern gjennom kryptering, gir HTTPS også autentisering av nettsteder, det vil si at det signaliserer til besøkende at nettstedet de besøker faktisk er nettstedet de hadde tenkt å besøke.

Hvis du eier et WordPress-nettsted med et eCommerce-element, eller et WordPress-nettsted som lagrer konfidensielle data, sensitiv personlig informasjon eller har dataopplastinger eller nedlastinger, vil vite hvordan du installerer et SSL-sertifikat på WordPress-nettstedet ditt gjøre hele forskjellen i å styrke sikkerheten og til og med konsolidere rangering av søkemotorer.

Installer et SSL-sertifikat på WordPress-nettstedet

Selv om et SSL-sertifikat for visse typer nettsteder kan være et valgfritt tillegg (f.eks. Personlige blogger), i andre tilfeller (f.eks. E-handelsnettsteder, banksider, online betalingsprosessorer osv.), Er et SSL-sertifikat et bransjekrav.

Før vi går inn på detaljene om hvordan du legger til et SSL-sertifikat på WordPress-nettstedet, skal vi først vurdere de årlige kostnadene for et SSL-sertifikat.

Kjøpe et SSL-sertifikat

Som med alt, vil også kostnadene for SSL-sertifikatet bli påvirket av noen faktorer som hostingleverandøren som tilbyr det, antall nettsteder som må sikres, og arten av nettsteder som må sikres (personlig webside eller eCommerce-nettsted ). For eksempel koster en grunnleggende SSL for et enkelt domene $ 36,75 per år på SSL.com, mens kostnadene for flere domener SSL-pakker varierer hvor som helst mellom $ 140 / år og $ 320 / år.

Noen vertsleverandører tilbyr kanskje gratis SSL-sertifikater med noen av deres hostingplaner (f.eks. InMotion Hosting tilbyr et gratis SSL-sertifikat med sine Business hosting-planer), så før du skynder deg å kjøpe et SSL-sertifikat for ditt WordPress-nettsted, kan det være lurt å sjekke om verten har ikke allerede konfigurert deg med en.

Hvis et SSL-sertifikat ikke blir gitt gratis av webhotellet, eller du trenger en annen type SSL-sertifikat enn det som blir tilbudt av verten (for eksempel kan verten tilby et domene som er validert SSL gratis, men du kan trenge utvidet validering SSL), kan du kjøpe en fra en tredjepart-leverandør og importere den.

Du kan be om hjelp med installasjonen av SSL-sertifikatet fra webhotellet, ettersom mange verter vil installere SSL-sertifikatet på serveren din for deg. Alternativt kan du bruke en WordPress-plugin for å hjelpe deg med installasjonen av et SSL-sertifikat.

Legger til SSL-sertifikatet

Hvis du har en hostingpakke med flere domener, må du velge domenet som skal få SSL-sertifikatet. En av de enkleste måtene å få et SSL-sertifikat installert på WordPress-nettstedet ditt er å bruke plugins.

Det er forskjellige SSL-plugins som vil gjøre de nødvendige endringene for deg uten innspill fra din side. Bare kjøp SSL og aktiver plugin-modulen.

Her er noen WordPress SSL-plugins som i stor grad kan forenkle installasjonen av et SSL-sertifikat:

WP Force SSL

Hvis du ikke vil berøre noen kode mens du installerer et SSL-sertifikat til WordPress-nettstedet ditt, vil WP Force SSL hjelpe deg med å omdirigere HTTP-trafikk til HTTPS. Dermed blir all trafikk på nettstedet ditt automatisk omdirigert gjennom sikre HTTPS.

Virkelig enkel SSL

Når Really Simple SSL-plugin-en er installert og aktivert, vil den automatisk oppdage SSL-en på nettstedet ditt og gjøre nødvendige endringer i .htaccess-filen automatisk, og konfigurere nettstedet ditt til å kjøre over HTTPS.

CTW SSL for Cloudflare

Denne plugin-en er designet for å gjøre CloudFlare Flexible SSL klar til bruk med ditt WordPress-nettsted og unngå omdirigering av løkker. Når installert og aktivert, vil CTW SSL automatisk gjøre de nødvendige endringene for deg.

Endre WordPress-innstillinger

Etter å ha kjøpt SSL-sertifikatet og installert og aktivert den valgte SSL-pluginen, er det på tide å klargjøre det nye WordPress-nettstedet ditt for SSL. Gå til Innstillinger for å gjøre dette -> Generell -> WordPress og URL-adressefelt og oppdater nettadressene dine for å sikre at den viser prefikset “HTTPS”.

Hvis du legger til en SSL til et eksisterende nettsted, kan du endre .htaccess-filen manuelt for å omdirigere WordPress SSL fra HTTP til HTTPS. For å gjøre dette, kan du legge til følgende linjer i .htaccess-filen:

RewriteEngine On
RewriteCond% {SERVER_PORT} 80
RewriteRule ^ (. *) $ Https://www.yoursite.com/$1 [R, L]

Å legge til et SSL-sertifikat til WordPress-nettstedet ditt er en verdig investering som vil styrke nettstedets sikkerhet og troverdighet både i øynene til dine kunder og i søkemotorenes..

Hvis du har problemer med å installere et SSL-sertifikat på WordPress-nettstedet ditt, kan du be om hjelp fra hostingleverandøren. De fleste verter vil rutinemessig tilby SSL-installasjonshjelp eller hjelp med import av tredjeparts SSL-sertifikater som en del av deres kundeserviceaktivitet.

Konklusjon

Siden sikkerhetsavgrensningene til HTTP er betydelige, er det å gjøre plass for avlyttere og kaprere kompromittere sikkerheten ved dataoverføring, å bytte WordPress-nettsted til HTTPS ikke bare en betydelig forbedring av sikkerheten, men kan også bety et løft i SEO-rangering.

Et SSL-sertifikat sikrer en sikker protokoll for utveksling av informasjon på internett, og selv om du kanskje ikke ønsker å installere et for ditt WordPress-nettsted ennå, er Googles direktiv “HTTPS overalt” arbeidet med å gjøre HTTPS viktig for alle nettsteder, ikke bare banker og nettbutikker.

Installering av et SSL-sertifikat på nettstedet ditt kan gjøres i bare noen få trinn, og det kan gjøre mye for å styrke sikkerheten til nettstedet og besøkende, hjelpe deg med å etablere en autoritativ online tilstedeværelse og unngå å bli straffet av søkemotorer..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector