Hvordan lage din egen blogg og bli profesjonell blogger?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Hvordan lage din egen blogg og bli profesjonell blogger?
0 6 мин.

hvordan du bygger en profesjonell blogg


For ti år siden kunne du sjelden høre om noen som drev og vedlikeholdt en blogg. Det meste gjorde folk bare for hobby, og de tenkte ikke på inntektsgenerering eller konverteringsoptimalisering eller strategier som kan tiltrekke flere lesere. I dag har blogging blitt et yrke, der folk lager innhold på bloggen sin, ikke bare for å dele sin mening, men også for å tjene penger på blogging. I en tidligere artikkel har vi vist deg hvorfor en bedrift trenger en blogg og hvordan du kan gjøre lesere til kunder; i dag vil jeg vise deg hvordan lage din egen blogg, hva du enn gjør det for fortjeneste eller bare for moro skyld.

Å lage en profesjonell blogg er enklere enn du tror; her er noen trinn du bør følge før du starter din online reise.

Velge tema

Å velge en nisje for bloggen din kan være den vanskeligste delen. Emnet på bloggen din kan være hva du kan tenke på. Det trenger ikke å være unikt, du trenger ikke å finne opp hjulet på nytt, bare velg en nisje som du kan skrive om, og du brenner for. Hvis du følger en streng diett om hvordan du går ned i vekt, eller du er på en verdensturné og ønsker å lage en dokumentasjon av stedene du har vært, eller bare vil dele den daglige rutinen din om foreldreskap, kan du starte en blogg . Du kan også hente inspirasjon fra favorittbloggerne dine; Jeg er sikker på at du leser og følger noen populære nettsteder som du ikke en gang er klar over at dette faktisk er blogger.

Du trenger ikke å ha super skriveferdigheter, fordi dette vil forbedre overtid, men du må legge litt krefter og lidenskapen din i å skape godt og informativt innhold hvis du vil at folk skal lese det..

Velge en bloggplattform

Du kom frem til en god emneidee, nå må du velge programvare som lar deg enkelt lage og publisere innholdet ditt. Det er mange plattformer du kan velge mellom, de fleste bruker gratis programvare som WordPress, Tumblr, Blogger og andre. Bloggplattformene tilbyr også gratis hosting, så når du oppretter og aktiverer kontoen din, er du klar til å begynne å blogge. Disse bloggene er imidlertid publisert på underdomener, for eksempel yourblogname.wordpress.org som kan være bra for starten, men hvis du planlegger å bli en profesjonell blogger, må du kjøpe et domenenavn og bygge et merke rundt det.

begynn å blogge med wordpress

Den mest populære bloggplattformen er WordPress; denne programvaren kan installeres på nesten hvilken som helst webhotellkonto og kan enkelt oppdateres og vedlikeholdes; administrasjonspanelet er også veldig enkelt og brukervennlig, ingen tekniske ferdigheter eller tidligere erfaring er nødvendig for å komme i gang. Det er viktig å velge plattformen nøye, fordi du må jobbe med den så lenge du vil holde bloggen i live; Det kan være vanskelig å bytte fra en plattform til en annen, så velg programvaren deretter.

Velg navn og webhotell for bloggen din

Å ha et domenenavn som yourownblog.com er mer profesjonelt og enklere å merke enn å ha et underdomener på en gratis hostingplattform. Hvis du planlegger å bli en profesjonell blogger, og du allerede har valgt et godt navn, vil du også trenge en profesjonell webhotell-tjeneste. De gratis bloggplattformene kan være pålitelige og kan se lovende ut for å komme i gang, men du har ikke kontroll over webhotellkontoen. Det er ingen måte å utvide funksjonaliteten til bloggen din, du kan enkelt bli utestengt uansett grunn, og du kan miste bloggen din uten muligheten til å gjøre noe med det; når alt kommer til alt du bruker en gratis tjeneste, hva du skal klage på?

Å ha en betalt webhotellkonto og et domenenavn vil gjøre det mulig for deg å ha full kontroll over nettstedet ditt. Du kan installere nye plugins, tilpasse bloggen som du vil og gjøre den unik og enestående.

Hvis du har problemer velge et godt navn for bloggen din, her er vår guide for hvordan du velger det perfekte domenenavnet, og du kan også velge en webhotellplan fra våre topprangerte verter.

Lage, publisere og dele innhold

Du er innstilt på alle de nerdete tingene, vertskontoen går bra bloggen er online; du samler informasjon, skriver notater og lager fantastiske artikler. Sannsynligvis har du allerede publisert tjue artikler, og du forventer at besøkende skal samhandle med bloggen din i form av kommentarer. Det kan ta litt tid før nettstedet ditt begynner å motta trafikk fra søkemotorer med rent innhold, så hvis du vil øke hastigheten på trafikkflyten, må du få venner online.

lage publiser og del innhold

Begynn å søke etter blogger, som ligner på emnet ditt, og legg igjen en kommentar på innleggene deres, og nevn nettstedet ditt. Ikke promoter deg selv, eller be folk om å besøke bloggen din, bare spill på nytt med en snill og informativ melding, så ser du magien skje.

Ikke glem sosiale medier. Det kan være en god start å be vennene dine om å tweete og dele blogginnleggene dine. Å delta i forskjellige fora og online grupper hvor du vil nevne nettstedet ditt, kan også være en god måte å samle følgere. På lang sikt vil du bygge et sterkt sosialt medienettverk rundt bloggen din, slik at du umiddelbart kan kunngjøre hvert nytt innlegg til publikum og få øyeblikkelig trafikk.

Innpakking!

Jeg husker hvor spent jeg var, da jeg først begynte å blogge. Det var en lang reise for meg siden den datoen, og lærte mye i denne perioden, men det var mye moro. Hvis du også er spent, og ønsker å starte din egen blogg, med et profesjonelt preg, foreslår jeg at du går med en wordpress-blogg sammen med en god hostingleverandør. Vær vedvarende, være lidenskapelig og ikke gi opp, på denne måten vil du lykkes; og ikke minst ha det gøy!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector