Hvordan lage din egen Cryptocurrency-webside?

opprette cryptocurrency nettsted


Helt siden oppkomsten har cryptocururrency fått mye oppmerksomhet. Digitale valutaer har absolutt hatt innvirkning på hvordan digitale eiendeler utveksles på nettet, og de presset mot desentralisering av kontrollen, og allikevel tilfører likhet, verifiserbarhet og tillit til ligningen.

Hvis du vurderer å lansere et nettsted om cryptocurrencies, det være seg en cryptocurrency-kalkulatornettsted, et nettsted for gruveutstyr som selger, en cryptocurrency lommebok eller utvekslingsside, eller en profesjonell blogg dedikert til digitale valutaer, viser vi deg hvordan du lager din egen cryptocurrency nettsted om de nyeste betalingsmetodene som har overrasket finansmarkedene.

Men først, la oss se hva kryptovalutaer er:

Hva er Cryptocurrency?

I et nøtteskall kan cryptocurrency defineres som en digital eiendel, hvis utvekslingsmedium bruker kryptografi for å generere flere enheter, men også for å sikre og verifisere transaksjoner. De er en peer-to-peer-metode for å overføre verdi, som utelukker tredjepartsinnblanding (f.eks. Kontroll av en bank) og dermed eliminere aspekter som nedetid, sensur eller svindel.

Noen av konseptene som cryptocururrency opererer med inkluderer:

 • Gruvedrift: Gruvedrift refererer til prosessen med å generere nye cryptocururrency. Gruvearbeidere oppretter nye cryptocurrency-enheter vanligvis fra et endelig beløp, og mens de gjør det, gjennomfører de og letter transaksjoner mellom adresser.
 • Ledger: Alle cryptocurrency-transaksjoner registreres i en offentlig hovedbok. Nye transaksjoner legges til hovedboken og signeres av gruvearbeidere for en liten avgift.
 • Lommebok: I hovedsak er en cryptocurrency lommebok en fil, som består av et par private og offentlige nøkler. Den offentlige nøkkelen er cryptocurrency-adressen din (det tilsvarer ditt bankkontonummer), mens den private nøkkelen lar deg bruke penger fra den kontoen. Det er viktig å holde en sikker sikkerhetskopi av lommeboken, selv om du bruker en online leverandør av cryptocurrency lommebøker, fordi du mister lommeboken, dvs. at den blir slettet permanent, slik at du ikke får tilgang til midlene dine.
 • Blockchain: En blockchain er teknologien som driver cryptocurrencies som Bitcoin, der en blokk i kjeden er en gruppe av transaksjoner, som er sikret og signert av kryptografi. Det er en oversikt over alle transaksjoner i nettverket, og den er tilgjengelig for alle deltakere.

topp cryptocurrency

Selv om det er tusenvis av cryptocururrency, for tiden er Bitcoin og Ethereum de mest populære. Bitcoin var den første cryptocurrency som dukket opp i 2009. For tiden er Bitcoin fortsatt den mest verdifulle cryptocurrency, noe som også skyldes dens innebygde knapphet – det er et begrenset antall bitcoins som skal lages, og grensen er satt til 21 millioner bitcoin-merke.

Ethereum derimot dukket opp i 2015. I motsetning til Bitcoin er Ether åpen, noe som betyr at forsyningen er konstant og ekspanderende. Det er også en blockchain-appplattform og et programmeringsspråk som hjelper utviklere med å bygge distribuerte applikasjoner.

Selv om både Bitcoin og Ethereum er drevet av prinsippet om distribuert hovedbok og kryptografi, er til slutt deres formål veldig annerledes: Mens Bitcoin ble opprettet som et alternativ til fiat-penger, er Ethereum en plattform som letter sosiale kontrakter og distribuerte applikasjoner.

Når du ser hvordan disse nye valutaene vinner terreng og baner vei for nye måter å flytte verdi på, mens de skifter seg bort fra tradisjonelle systemer, er det en interessant nisje å finne ut i om du er finansanalytiker eller cryptocurrency-entusiast..

Opprette ditt eget Cryptocurrency nettsted

For plattformen til nettstedet ditt, anbefaler vi å velge WordPress, som er et innholdsstyringssystem som er egnet for oppretting av praktisk talt alle typer nettsteder, inkludert et nettsted fokusert på cryptocurrencies.

Som en fleksibel plattform lar WordPress deg legge til forskjellige funksjoner på nettstedet ditt via plugins. For eksempel Cryptocurrency Alt-i-ett WordPress plugin-funksjoner som viser priser og valutakurser, cryptocurrency-kalkulator, aksepterer bestillinger og betalinger, aksepterer donasjoner, osv..

Andre premium plugins som CoinCompare viser sanntidsnoteringer, handler og interaktive diagrammer for mer enn 2000 cryptocurrencies. Denne plugin-en kan hjelpe deg med å identifisere trendmynter og sammenligne den historiske ytelsen til forskjellige kryptovalutaer.

Foruten funksjonelle aspekter, kan håndtering av utformingen av nettstedet ditt ganske enkelt lages gjennom temaer, som vil avgjøre hvordan nettstedet ditt ser ut for besøkende. Premium-temaer inneholder bruksklare sidemaler som du kan redigere og tilpasse etter din smak.

Selv om du ikke bruker WordPress som plattform, men ønsker et enkelt HTML-nettsted, kan du fremdeles bruke HTML-maler som kan tilpasses og redigeres ytterligere etter dine behov.

Men før du kan installere nødvendige plugins og tilpasse utformingen av cryptocurrency nettstedet ditt, trenger du først et domenenavn og webhotell.

Få domene & Hosting fra InMotion Hosting

Du kan kjøpe domenenavnet ditt fra kjente domeneregistratorer som Namecheap, eller du kan registrere domenenavnet ditt direkte hos webhotellet, spesielt hvis de tilbyr et gratis domenenavn med hostingplanene sine.

Webhotellfirmaer tilbyr ofte domeneregistreringstjenester i tillegg til webhotell. Men webverter som InMotion Hosting vil tilby gratis domeneregistrering med delt delt hosting, WordPress hosting og VPS-planer. Hvis du allerede har kjøpt et domene andre steder, vil du motta domenekreditt som kan brukes senere.

Start krypto-nettstedet ditt med InMotion Hosting

InMotion Hosting er populært for all SSD-hosting som tilbyr mye bedre ytelse og pålitelighet sammenlignet med mekaniske harddisker. Gratis sikkerhetskopiering, malware-beskyttelse, spam-beskyttelse, en 90-dagers pengene-tilbake-garanti, gratis nettstedoverføringer, gratis nettstedbygger og døgnet rundt støtte er bare noen av de andre gode funksjonene som tilbys av InMotion.

Start nå “

Hvilken type cryptocurrency nettsted du planlegger å lansere vil avgjøre hvilken type hosting du bør velge. Hvis det er en personlig blogg om digitale valutaer, kan du starte med en delt hostingplan og oppgradere til andre planer hvis kravene dine endres underveis. Hvis det er et ressurssultent nettsted, kan det hende du trenger mer enn en enkel delt hostingplan fra get-go.

De delte hostingpakkene til InMotion starter på $ 3,49 / måned. Hver delte plan har ubegrenset lagring, ubegrenset båndbredde, gratis e-postkontoer og gratis annonseringskreditt som kan brukes på annonserplattformer for søkemotorer som Google AdWords, Bing eller Yahoo.

inmotion virksomhet som er vert for kryptovaluta

Hvis du bygger nettstedet for digital valuta med WordPress, kan du også velge en hostingplan finjustert for WordPress fra $ 6.99 / måned.

InMotions administrerte WordPress-hostingplattform gir avansert serverbufring, gratis automatiske sikkerhetskopieringer, beskyttelse mot hack og malware, automatiske oppdateringer og sikkerhetsoppdateringer, som oversetter til overlegen ytelse og sikkerhet for nettstedet ditt.

På WP-2000 og høyere planer, kan du også få et premiumabonnement på hundrevis av premium plugins og temaer, inkludert en SEO-plugin som kan hjelpe deg med å bedre administrere søkemotorrangeringene og et plugin for iscenesettingssteder, som lar deg teste endringer og oppdateringer til nettstedet ditt før nettstedet ditt blir startet.

For det meste vil en delt hostingplan eller en administrert WordPress hostingplan være tilstrekkelig hvis du ikke ønsker å kjøre forskjellige tilpassede applikasjoner eller ressurskrevende applikasjoner. Hvis det er tilfelle, og du vil installere tilpasset programvare, anbefaler vi å velge en VPS-plan, som gir mer ressurser og rottilgang til serveren din.

Hos InMotion starter selvstyrte VPS-planer på $ 19.99 / måned, mens administrerte VPS-planer starter på $ 27.99 / måned. Bare de administrerte VPS-alternativene kommer med cPanel og WHM, gratis serveradministrasjon, oppdateringer og sikkerhetsoppdateringer. Disse planene er også optimalisert for e-handel, inkluderer gratis dedikerte IP-adresser og gratis SSL aktivert i cPanel.

Med domene- og hosting-bekymringer ute av veien, kan du fokusere på å få cryptocurrency-nettstedet ditt til å se bra ut, og det kan raskt oppnås gjennom maler eller WordPress-temaer, som bringer oss til neste trinn med å bygge din webside:

Velg en nettstedsmal

Enten du bygger nettstedet ditt med WordPress eller du lanserer et HTML5 nettsted, er gratis temaer og maler tilgjengelige for begge. Imidlertid, hvis du vil ha tilgang til oppdateringer og sikkerhetsoppdateringer, anbefaler vi deg på det sterkeste å gå med et førsteklasses alternativ.

Du kan finne premium temaer og maler spesielt designet for cryptocururrency på plattformer som Themeforest. Malen HashCoin er en HTML-mal som er laget for nettsteder med bitcoin-kalkulator, nettsted for bitcoin-utstyr, eller andre nettsteder med digital valuta. Det er en Bootstrap 3-basert mal som er fullstendig responsiv og inneholder 100+ HTML-sider (flere hjemmesidesalternativer, bloggoppsett, tilpassede innleggstyper, 404 sider osv.).

hashcoin html wordpress tema

HashCoin kommer med Visual Page Builder, som lar deg lage sidene dine med forhåndsdefinerte byggesteiner, CSS3-animasjonsbibliotek, som lar deg animere ethvert element, Parallax Seksjoner for elegant og moderne visuell effekt, og forskjellige PHP-widgeter (MailChimp-abonnementsskjema, Kontakt Skjema, Twitter-widget osv.).

HashCoin har også en WordPress-versjon, Coinster, som er et lydhørt WordPress-tema for gruve- og cryptocurrency-utveksling. Temaet kommer med dra og slipp Unyson Page Builder, WooCommerce-støtte, kontaktskjema 7 og andre populære plugin-integrasjoner.

Konklusjon

Med nyere og mer effektive kryptokurver som dukker opp hver dag, er digitale valutaer en hot nisje å vurdere for ditt neste online prosjekt. Hvis du vil dykke dypt inn i kryptosfæren og opprette en blogg om Bitcoin eller Ethereum, eller du vurderer et nettsted for cryptocurrency exchange, kan en god webhotell og en snazzy nettstedmal hoppe på nettstedet ditt dedikert til kryptområdet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map