Hvordan lage engasjerende innhold i bedriftens blogg?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Hvordan lage engasjerende innhold i bedriftens blogg?
0 13 мин.

lage engasjerende bedriftsblogginnhold


Å ha en bedriftsnettsted, hvor du deler hvem du er og hva du gjør, sammen med kontaktinformasjonen din og kanskje til og med noen få arbeidsprøver og bilder, klipper det ikke på internett i disse dager. For å få en vellykket og kraftig nettetilstedeværelse, må du ha en livlig webside og en firmablogg som produserer innhold med jevne mellomrom.

Ingenting er mer trist å se enn en firmablogg, der du inviterer de besøkende til å dele tankene dine med dem, bare for å få dem til å se at den ikke har blitt oppdatert de siste månedene. Det driver misnøye, og det er ikke bra for bedriften din. Du må gi de besøkende beskjed, at selskapet ditt er sammensatt av en livlig gruppe mennesker, som er villige til å hjelpe og dele informasjon med dem. Tillit er den viktigste faktoren i enhver forretningsavtale, og å etablere den med potensielle kunder er avgjørende for virksomhetens suksess.

Dette er grunnen til at du allerede har funnet ut at du må engasjere besøkende på bloggen bedre og gi dem noe av verdi før du ville komme i gang. Ikke bare det, men å ha en oppdatert blogg er også avgjørende for nettstedets SEO. Så du må skyve ut en jevn strøm av innhold av høy kvalitet for å få høyest mulig rangering.

For å hjelpe deg med å sette bedriftens blogg i en mye bedre posisjon, for å få den flere besøkende og å engasjere de besøkende så mye som mulig, har vi satt sammen følgende liste over tips vi bruker i innholdet vårt også!

Så la oss se hvordan du kan lage det beste innholdet!

Lag innhold med et spesifikt mål

Det skal ikke ta deg hele dagen å skrive et godt stykke innhold, men jo mer oppmerksomhet du gir det, jo bedre blir det naturlig. Men å lage godt, nyttig innhold skal ikke være ditt eneste mål. Du har en virksomhet å drive, så produser innhold som vil hjelpe deg å nå dine forretningsmessige mål.

Hva er det du vil oppnå med bloggen din? Få flere potensielle kunder? Bygge tillit hos kundene dine? Eller bare skape et positivt bilde av bedriften din? Skriv innholdet ditt på en slik måte at det hjelper deg å nå dette målet eller et hvilket som helst annet mål du har satt deg selv.

Bloggen din er en av de viktigste måtene du kan kommunisere med publikum og potensielle kunder og forretningspartnere, så bruk den til det fulle!

Vær den ressursen leserne dine faktisk trenger

Bedriftsbloggen din er ikke bare et sted hvor du snakker om hva som skjer på kontoret og hva som er det neste trinnet for bedriften din. Det handler ikke om virksomheten din i det hele tatt, den handler om kundene og leserne dine. Det er et sted hvor du drar for å dele din mening og gi folk nyttig informasjon som hjelper dem å løse problemene sine.

Jo mer innholdet ditt er fokusert på å løse spesifikke problemer brukerne dine har, jo mer vil det tiltrekke lesere og hjelpe deg med å lede dem nedover salgstrakten og gjøre et salg på slutten.

Kjenn de nøyaktige nøkkelordene som driver spørsmålene de besøkende stiller, og bygg innholdet ditt rundt seg.

Få leserne dine til bloggen din, fordi du gir dem svar. Husk at hovedfunksjonen til en søkemotor er å gi brukerne svar på spørsmålene deres.

Bruk de beste SEO-fremgangsmåtene på siden

Hvis du jobber med et innholdsstyringssystem, er mesteparten av dette allerede satt. Men hvis du eller selskapet ditt har et nettsted som ble utviklet fra bunnen av, er det en annen historie. Uansett er det bra å vite og implementere de beste SEO-praksisene, slik at det er lettere for søkere å finne noe av det nyttige innholdet ditt. Denne taktikken får deg ikke rett til toppen av rangeringssiden for søkemotorer, men det hjelper sikkert søkemotorenes jobb.

Bruk følgende:

 • SEO-vennlige nettadresser
 • Inkluder nøkkelordene dine i de tre første ordene i overskriften.
 • Inkluder nøkkelordene dine innen de første 100 ordene.
 • Legg nøkkelordene dine i det brukte bildefilnavnet, og det er alt beskrivelse.
 • Skriv langt, godt skrevet innhold (ca. 2000 ord) fordi Google og brukere også liker det mer.

Målet for originalitet

Å skrive godt innhold er en av de viktigste måtene du blir lagt merke til på internett. Vi hørte alle uttrykket “Innhold er konge” for en grunn. Søkemotorer er verktøy for innholdsoppdagelse, og de prioriterer nettsteder som har mye relevant innhold i forhold til nettsteder som har lite eller intet innhold å vise. Så å ha mye innhold på bloggen din er en viktig rangeringsfaktor, men pass på å ikke utnytte den, for du vil ende opp med å bli straffet.

Med utnyttelse mener jeg vanen til noen webansvarlige som har som mål å bare få noe der ute. De bruker taktikker som å snu artikkelen (bytte ord i en artikkel med synonymer og slikt), kopiere innhold, legge om andres innlegg eller betale penny for slavearbeid og har innhold av lav kvalitet skrevet for nettstedet deres. Bare glem enhver smart idé som kan hjelpe deg med å produsere fyllstoffinnhold av lav kvalitet, fordi det er meningsløst og skadelig. Du vil heller ikke få mye gjesteposter hvis du snakker om brukte temaer og kopierer for mye av andres ideer.

Så med originalitet mener jeg originale konsepter og ideer. Skriv om noe nyttig og unikt du har i tankene. Hvis du ikke har noe nyttig å si til leserne, er det ikke verdt å si det.

Skriv gode historier

Mennesker har brukt historier for å gjøre sitt poeng helt siden språket ble født. Historier er en av de viktigste måtene vi får et poeng gjennom, og de er også en av tingene som holder tankene våre mest opptatt.

En god historie gjør noe mer underholdende som vil forvirre leseren. Led ham eller henne ned gjennom kaninhullet og bruk historien din for å få poenget ditt. Hvis du gjør dette riktig, vil leserne ikke bare være mye mer engasjerte, men de vil også lære mye enkelt.

Bruk kraftige overskrifter

Overskriften er det første folk leser, og det første de bruker for å bedømme om det er verdt å se på innholdet ditt eller ikke. Overskriften er like viktig som innholdet i seg selv. De få viktigste setningene du skriver til publikum, og du må lage den på en måte som snakker direkte til dem. Du må vekke interessen deres med noe som er provoserende og sier mye i en setning.

Meldingen en overskrift må formidle, er “Hvordan vil dette innlegget vise seg å være av verdi for deg”. Et godt eksempel på en provoserende nok overskrift er, “10 psykologitrukk som får noen til å stole på deg”. Det er kort, sier mye om innholdet og gnister interessen i leseren, gitt at du selvfølgelig viser det til rett publikum.

Når du først har en god overskrift, er det også viktig å skrive et kraftig introduksjonsparagraf, innenfor de første 100 ordene til innlegget ditt.

Når en leser har kommet seg forbi overskriften, begynner de å lese seg inn i innholdet og bestemmer i løpet av de første setningene, om et bestemt innhold er verdt å lese eller ikke. Så du har en begrenset ramme, som du må pakke masse informasjon i, for å overbevise leseren om at det de skal lese vil vise seg å være av verdi for dem.

Bruk visuell kommunikasjon

bruk visuell kommunikasjon

Et bilde sier tusen ord. Mennesker er visuelt drevne vesener og bruker overbevisende visuelle bilder på nettstedet ditt, dobler sjansen for suksess. Bare en håndfull mennesker liker å lese gjennom store biter av tekster for å komme til kjernen i et fag. Så for å holde våre besøkende oppmerksomhet og hjelpe dem å forstå visse konsepter mye enklere, er det veldig viktig å bruke mange bilder, legge inn videoer og infografikk.

Relevante bilder er relativt enkle å finne og lage. Hvis du legger inn videoer, kan du lage din egen billig, uten et produksjonsbudsjett. Men det trenger ikke være videoen din, heller. Så lenge det er godt laget og relevant for emnet ditt, vil det gjøre blogginnlegget ditt mye mer attraktivt. Det er allerede klart at videoer tiltrekker seg omtrent tre ganger flere besøkende og lenker enn et vanlig, skrevet innlegg.

Hvis du bruker riktig bilde og video i innholdet ditt, vil du få sjokkerende bedre resultater av dem.

Engasjere fellesskapet og svare på kommentarer

Nesten hvem som helst kan dele en mening eller skrive et blogginnlegg, så hvorfor ikke be leserne dine gjøre det? De har kanskje mange gode ideer og ting de vil dele. Å ha noen av dem til å skrive et innlegg for deg vil være fordelaktig for bloggen og de andre leserne dine.

Men selv om du vil produsere ditt eget innhold hele veien, og vil bygge bloggen din rundt å løse problemer og hjelpe mennesker, så er det tydelig at de vil ha flere spørsmål til deg. De vil enten skrive dem i kommentarene eller nå ut til dem gjennom din kontaktinformasjon.

Å drive en vellykket blogg eller vellykket markedsføringstiltak er basert på en toveissamtale. Så det er viktig å svare på besøkende i kommentarene og oppfordre andre til å delta i diskusjonen også. Hvis du finner spørsmål som er blitt stilt ofte, er det et godt tidspunkt å skrive et innlegg om dem.

Snakk direkte til målgruppen din på en vennlig måte

Den beste måten å få folk til å lese hva du har å si, er ved å snakke rett til dem, som om de er vennene dine. Det vil gjøre skrivingen din mye mer naturlig og hjelpe deg med å løsne når du føler at det er vanskelig å legge ideene dine på papir. Det vil også få folk til å lytte, fordi de fleste av oss liker å høre hva en venn har å si.

Kom rett på sak

Ingenting er mer frustrerende når du leter etter svar og personen du spør fortsetter å slå rundt i bushen. Tørk ut alt fyllstoffinnholdet og fokuser på å gi verdifull informasjon på en rett frem måte.

Det vil gi et mye kortere innlegg, men vil skape en mye bedre komposisjon. Det er mye vanskeligere å skrive på denne måten og tar mer research også, men det vil fylle innholdet ditt med verdi til gjengjeld. Jeg trenger ikke å forklare hvorfor et bedre skrevet og rikere innhold vil tiltrekke flere lesere til nettstedet ditt.

Lengre innlegg presterer ikke nødvendigvis bedre, så glem kvantitet og doble kvaliteten i stedet!

Gi dobbelt så mye du får

Hvis du alltid prøver å selge produktene dine, vil folk miste interessen for bloggen din ganske raskt. Ingenting er mer irriterende enn konstante popup-vinduer som ber deg se på et produkt, kjøpe eller laste ned noe. Folk er syke og lei av å bli solgt til og de vil mer menneskelig samhandling. De vil betale for noe som er nyttig for dem, men de vil miste interessen raskt hvis du skyver den under nesen.

Arbeid i stedet for å hjelpe dem og drive samtalen på en gjennomtenkt måte. Se etter å gi dem så mye som mulig, og bare be dem om noe. Forsøk å jobbe deg mot tankeledelse med alt innhold du publiserer og gjøre deg selv til en påvirker.

Hjelp leserne med å ta grep med en gang

Hvis du vet hvilke spørsmål publikum vanligvis har og hva de ønsker å utføre på egen hånd, så raskt og så enkelt som mulig, er det opp til deg å hjelpe dem. Du kan skrive guider, veiledninger og mye pedagogisk materiale som leserne dine kan handle på.

Hvis du gjør dette godt, vil du øyeblikkelig gi leseren en følelse av hvordan de kan bruke informasjonen og jobbe med å oppnå sine mål når de er ferdige med å lese.

Vær konsekvent med arbeidet ditt

Å drive en god firmablogg handler ikke om å skrive et par innlegg for å ha noe der oppe. Ja, bloggen vil ikke være tom, og kanskje et innlegg i uken vil gjøre det enda bedre. Men husk at jo oftere du publiserer innhold, jo flere brukere vil du tiltrekke deg og jo flere potensielle kunder vil du ha for selskapet ditt.

Bruk flere kanaler for å engasjere publikum

Å skrive innlegg til bloggen din er ikke den eneste måten å markedsføre innholdet ditt. Det er faktisk det første trinnet. De mest suksessrike firmabloggene bruker forskjellige publikum anskaffelseskanaler, fordi de vet at bare noen få mennesker vil besøke bloggen sin regelmessig.

De to hovedkanalene de fleste selskapene bruker er e-postmarkedsføring og sosiale medier. E-post abonnenter er mye mer sannsynlig å besøke bloggen din regelmessig og dele innleggene dine med andre.

Hvis du lar brukere ha en oppfordring til handling eller et popup-vindu som hjelper dem å abonnere på nyhetsbrevet ditt, vil de sannsynligvis gjøre det, hvis de synes innholdet ditt er verdifullt.

Legg til interaktivt innhold

Når du kjenner lesernes grunnleggende interesser, er ikke tekst, video og bilder de eneste innholdstypene du kan bruke. Du kan lage forskjellige typer interaktivt innhold, for eksempel spørrekonkurranser, spill, avstemninger og alt annet som får brukeren til å ta affære på nettstedet ditt. Jo morsommere innholdsopplevelse du kan lage, jo bedre vil den engasjere leserne dine.

Har forskjellige forfattere

Du kan enten invitere andre bloggere til å skrive gjesteblogger eller ha flere forfattere fra selskapet ditt.

Hvis bare en person skriver for en blogg, kan det bli flatt og kjedelig ganske raskt hvis man ikke endrer litt på stilene sine. For å skifte stemmen litt og sørge for at bloggen din har en frisk stil, har forskjellige forfattere til å skrive til bloggen din.

Konklusjon

Der har du det! De beste måtene for å gjøre innholdet ditt mer engasjerende for publikum og gi bloggen din den friske brisen til å endre den så rikt fortjener. Gi selskapet et stort løft i popularitet ved å bruke verdifull informasjon og din personlige skrivestil.

Å drive brukerengasjement er ikke en enkel vei, men så lenge du vet hvem du lager innhold til, kan du gå i rett linje.

Jeg håper at du har hatt glede av å lese gjennom disse tipsene, og at vi snart ses igjen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector