Hvordan lage et eget nettsted i 3 trinn med Weebly?

01.06.2020
Artikler og mer ... 'Hvordan lage et eget nettsted i 3 trinn med Weebly?
0 5 мин.

lage nettsted med weebly 3 trinn


Jeg har allerede laget få opplæringsprogrammer for hvordan jeg lager et nettsted ved hjelp av forskjellige verktøy og programvare. Her kan du lære mer om hvordan du bygger nettstedet ditt med WordPress, og her kan du lære om hvordan du oppretter et nettsted ved hjelp av Joomla.

I dag vil jeg lære deg hvordan du lager din egen webside med Weebly i 3 enkle trinn. Før vi hopper på den “tekniske” delen, la meg først snakke om Weebly.

Weebly er en av de raskt voksende plattformene for byggherre av nettsteder i dag. Det ble grunnlagt i 2007 og har blitt kontinuerlig forbedret for å møte kundenes forventninger og de nyeste standardene for webdesign. Weebly gjør nettstedbygging enkelt og tilgjengelig for alle. Med dette verktøyet kan du opprette og tilpasse nettstedet ditt, det være seg en enkel bedriftspresentasjon, en blogg, et medlemssted eller en nettbutikk.

Rask oversikt over Weebly

Hos Weebly kan du velge mellom 4 forskjellige planer. Hvis du vil prøve det, kan du registrere deg for en gratis konto. Denne planen inkluderer et gratis underdomener, gratis hosting, du kan lage ubegrensede sider og lagre opptil 500 MB. Online support er tilgjengelig via chat og e-post.

De betalte planene starter fra $ 8,00 per måned og har mange funksjoner: gratis ett års domeneregistrering, ingen lagringsgrense, support via chat, e-post og telefon, trafikkovervåking av nettsteder, fjern Weebly-merkevarebygging, nettstedssøk, lyd- og videospiller, medlems- og netthandelsplattform, gratis SSL-sertifikat, mulighet for å legge til ubegrensede produkter eller ha ubegrensede medlemmer, integrert handlekurv, frakt og skattekalkulator og kupongkodehåndtering.

La oss komme tilbake til å bygge nettstedet ditt. Som nevnt før, kan du starte nettstedet ditt i tre trinn. Du trenger ikke å kjenne til programmering, og heller ikke ha ferdigheter til nettdesign. Weebly er et verktøy som alle kan bruke:

 • Trinn 1: Velg et profesjonelt tema
 • Trinn 2: Dra & Slipp elementer, tilpass design
 • Trinn 3: Publiser nettstedet ditt med ett klikk

1. Velg et profesjonelt tema for nettstedet ditt

Det er klart at du må registrere deg for en gratis konto hos Weebly før du får tilgang til designdatabasen. Registreringsprosessen er veldig enkel, bare fyll ut navn, e-post og passord, så får du øyeblikkelig tilgang. Du kan også logge inn med din Facebook eller Google+ regnskap.

Neste trinn er å velge et pent design. Weebly tilbyr hundrevis av maler av høy kvalitet uten omkostninger, som du kan bruke på nettstedet ditt og tilpasse det som du vil. Du kan filtrere temaer etter kategorier: blogg, bedrift, nettbutikk, personlig, hendelser eller portefølje. Nisjen har ikke så stor betydning, fordi du helt kan tilpasse og endre malen; bare velg et tema som passer dine behov best.

weebly velger profesjonell design gratis

Du kan også forhåndsvise hvert design, slik at du får et inntrykk av hvordan nettstedet ditt vil se ut. Alle maler er mobile-klare, så nettstedet ditt vil se bra ut på smarte telefoner og bord.

2. Tilpass nettstedet ditt – Dra og slipp elementer

Når du har valgt et design, kan du endre det i Weebly-byggherren. Du vil kunne redigere tekst, knapper, menyer, bakgrunn og kjennetegne bilder, stort sett alt.

Du kan også fjerne elementer fra det nåværende designet og legge til nye. Du kan dra og slippe tekstbokser, bilder, gallerier, lysbildefremvisninger, Google-kart, kontakt- og nyhetsbrevskjemaer, knapper, avdelere, og du kan også legge inn tilpasset kode. Du kan også legge inn Youtube-videoer, eller laste opp dine egne mediefiler (lyd og video). Listen fortsetter, men jeg vil ikke oppgi dem alle.

weebly redigere tema dra og slipp elementer

Du kan også lage flere sider og redigere hver side som du vil. Hvert tema har få standardsider. Du kan fjerne, redigere eller legge til nye sider. Du kan også velge layout på hver side. Det er hundrevis av oppsett du kan velge mellom som automatisk fyller siden din med bokser, og gjør jobben enklere.

weebly velger sideoppsett

forhåndsvisning av weebly-layout med elementer

3. Publiser nettstedet ditt med ett klikk

Når du er ferdig med alle sidene dine, er neste trinn å gjøre nettstedet ditt offentlig. For dette må du klikke på “Publiser” -knappen øverst til høyre på skjermen.

weebly publiser nettsted

Du blir bedt om å velge et underdomen, registrere et nytt eller bruke ditt eget domene. Selv om vi bare tester Weebly, registrerer vi ikke et domene ennå, så vi velger et underdomener for å publisere nettstedet vårt. Klikk på “Fortsett” -knappen for å fortsette.

weebly velger ditt nettsted domene

Det vil ta bare noen sekunder å lagre og publisere nettstedet ditt. Når det er gjort, kan du få tilgang til det på den oppgitte URL-en.

weebly se på nettstedet ditt online

Gratulerer, du opprettet nettopp ditt eget nettsted gratis, uten å skrive en eneste kodelinje!

Konklusjon

Jeg håper at denne raske guiden var gunstig for de fleste av dere. Nå ser du hvor enkelt det er å opprette en webside eller til og med en nettbutikk uten å vite det programmering. Visstnok er Weebly ikke for alle og har sine egne begrensninger. Hvis du bygger din nettbutikk med Weebly, er det ikke mulig å legge til ekstra funksjoner, med mindre Weebly-utviklerteamet bestemmer seg for å legge den ekstra funksjonen til hele systemet. Det er også umulig å flytte nettstedet ditt til et nytt vertsselskap.

Er Weebly riktig for nettstedets behov og budsjett? Valget er ditt! Prøv ut Weebly gratis og se om oppfyller dine forventninger.

Lag ditt eget nettsted med Weebly Website Builder!

Ingen koding eller tekniske ferdigheter kreves! Bygg og tilpas nettstedet ditt ved hjelp av Weeblys profesjonelle temaer.

Prøv det GRATIS! »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector